Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dr. nicodin ovidiu


Exclusiv Colon CAD de Cercetare colaborare cu principalele US CT Radiologists Colonography dr. Perry Pickhardt si Dr. David Kim

Exclusiv Colon CAD de Cercetare colaborare cu principalele US CT Radiologists Colonography dr. Perry Pickhardt si Dr. David Kim
Medicsight PLC, o filiala a MGT investitiilor de capital, Inc (AMEX: MGT) (Compania), si un lider in industria de dezvoltare a asistata de calculator Detection (CAD) si imaginea de software de analiza, anunta astazi semnarea unui CAD exclusiva acord clinice de cercetare cu conduce SUA CT radiologi Colonography, dr. Perry Pickhardt si Dr. David Kim, de la Universitatea din Wisconsin Medical School, Madison, WI.
Dr. Pickhardt, profesor asociat de Radiologie si Dr. Kim, impreuna cu Universitatea din Wisconsin au fost primul grup de a stabili un tert rambursat colonography CT program de depistare a cancerului colorectal de screening in 2004. De atunci, ambele au jucat un rol esential in construirea bazei clinice dovada ca si-a dovedit eficacitatea comparabila a CTC pentru detectarea neoplaziei colorectal, in termen de o populatie asimptomatica in ceea ce priveste optice colonoscopie. Un element recent realizat, in parte ca rezultat al lor de cercetare, a fost eliberarea de Societatea Americana de Cancer 2008, orientari Consensul de la care se concentreaza asupra prevenirii cancerului de colon si, pentru prima data au recomandat CTC fi furnizate la fiecare cinci ani pentru adulti in varsta de 50 de ani si peste.
Comentand cu privire la colaborarea, dr. Perry Pickhardt a spus, dr. Kim si cu mine suntem incantati de colaborare in cercetarea Medicsight CAD. Acest lucru promite sa imbunatateasca in continuare performanta clinice de CAD si ajuta la definirea rolului sau in cadrul programelor de depistare a cancerului de colon in SUA.
David Sumner, CEO al Medicsight, a comentat, Ma bucur ca Perry Pickhardt si David Kim, lideri globali in CTC si radiologie, au intrat in acest acord de cercetare exclusive cu Medicsight. Sfatul lor de specialitate si experienta vasta de practica CTC va spori foarte mult de validare clinica a Medicsights produse ColonCAD stabilite in contextul lume cea mai mare piata de asistenta medicala. Ca o companie ne stea la baza tuturor eforturilor noastre cu cele mai bune rase de cercetare clinica. Acest parteneriat de cercetare demonstreaza in mod clar acest fapt atat partenerilor nostri, cat si clientii acestora.
Despre MGT investitiilor de capital, Inc
MGT investitiilor de capital, Inc este o companie de tehnologie considerand ca se concentreaza asupra investitiilor in piata globala de asistenta medicala de tehnologia informatiei. Compania are doua filiale, Medicsight PLC si Medicexchange PLC.
Medicsight PLC (AIM: MDST) este un dezvoltator de conducere ale asistata de calculator de detectare (CAD) Software Solutio...

Blood Pressure de droguri Telmisartanul-show de activitate puternic impotriva Accident vascular cerebral

Blood Pressure de droguri Telmisartanul-show de activitate puternic impotriva Accident vascular cerebral Telmisartanul, un medicament utilizat pe scara larga pentru a ajuta la controlul tensiunii arteriale, pot avea activitate unic puternic in prevenirea accident vascular cerebral, potrivit unui nou studiu realizat intr-un model animal.
Fie ca au folosit droguri singur sau in combinatie cu un alt tip de medicament antihipertensiv, ramipril, Weill Cornell Medical College cercetatori a constatat ca soarecilor hraniti cu un high-sare, accident vascular cerebral care induc dieta erau complet protejate de atacuri cerebrale in timp ce pe telmisartan.
Nu alt studiu a demonstrat vreodata protectie completa impotriva accident vascular cerebral in acest model de sobolan folosind droguri umana normala doze observa autorul studiului, senior Dr. Daniel F. Catanzaro, profesor de fiziologie si Biofizica si profesor de fiziologie in chirurgia cardiothoracic la Weill Cornell Medical College.
Studiul, care a fost finantat de catre telmisartans producatorul german, Boehringer Ingelheim Pharma GmbH & Co, este publicata in Jurnalul on-line al Societatii Americane de Hipertensiune.
Telmisartanul (de nume de brand Micardis) este unul dintre o clasa de medicamente antihipertensive folosite pe scara larga cunoscut sub numele de inhibitori ai receptorilor angiotensinei (ARBs). Aceste medicamente actioneaza in primul rand pe vascularizatia de relaxare a vaselor mici de sange, dr. Catanzaro explica.
Telmisartanul iese in evidenta de la alte ARBs in care structura sa moleculara, ii permite mai usor sa treaca prin bariera hemato-encefalica si introduceti creier - medicamente ceva mai multe, nu pot face.
Nou studiu de animale nu a fost construit pentru a cauta in mod special, la telmisartans efecte de la accident vascular cerebral. Din cauza tensiunii arteriale este strans legata de riscul accident vascular cerebral, intr-adevar am vrut doar sa se uite si a vedea daca asocierea de medicamente antihipertensive au fost mai buna la scaderea tensiunii arteriale si de accident vascular cerebral in comparatie cu utilizarea agentilor unice, explica dr. Catanzaro.
In acest caz, echipa sa au testat doua medicamente - telmisartan si un inhibitor ECA, ramipril (Altace) - intr-un model de sobolan lung favorizat de catre cercetatori accident vascular cerebral. In aceasta abordare, sobolanii sunt hranite ce este cunoscut ca un accident vascular cerebral-dieta predispuse, sensul ei a lua o multime de sare in ambele produse alimentare lor si apa.
Acest model de sobolan a fost mare, la care arata-ne proprietatile neuroprotector de droguri diferite in trecut, iar rezultatele de obicei, se coreleaza cu rezultate la oameni, dr. Catanzaro spune.
In cadrul studiului, 25 sobolani au fost hraniti accident vascular cerebral-dieta predispuse timp de 8 saptamani si au primit fie nici o medicatie, numai cu telmisartan, ramipril, singura sau impreuna la doua medicamente, fie intreaga sau jumatate de doze.
O descoperire importanta a fost ca terapia de asociere a redus tensiunii arteriale, cele mai bune de orice tratament, si cel mai bun a fost, de asemenea, la reducerea daunelor aduse inimile sobolani si rinichilor, dr. Catanzaro spune. Dar ceea ce a fost cu adevarat surprinzator pentru noi a fost ca orice regim care implica telmisartan, la doze care s-ar fi acordat in mod normal la om complet impiedicat accident vascular cerebral in acest model. Cele mai multe studii cu alte medicamente au utilizat doze mult mai mari si-au gasit deca...

"Adevarul, Lies, si de sanatate publica", scrisa de dr. Weill Cornell's Madelon Finkel

"Adevarul, Lies, si de sanatate publica", scrisa de dr. Weill Cornell's Madelon Finkel De la cercetare de celule stem pentru a schimburilor de ac la marijuana medicale si prevenirea HIV / SIDA, politica este stea in calea stiintei, in conformitate cu o noua carte de catre o autoritate de lider pe politica de ingrijire a sanatatii si a problemelor de sanatate femei la Weill Cornell Medical College.
Adevarul, Lies, si la sanatatea publica: Cum ne sunt afectate Cand Stiinta si Polit...

Tipper Gore, George Stephanopoulos, dr. Sanjay Gupta, Richard Gephardt sa apara la Centennial Sanatate Mintala din America de conferinte

Tipper Gore, George Stephanopoulos, dr. Sanjay Gupta, Richard Gephardt sa apara la Centennial Sanatate Mintala din America de conferinte Leading pledeaza pentru sanatatea mintala si politice, medicale si experti in domeniu, inclusiv doamna Tipper Gore, George Stephanopoulos, dr. Sanjay Gupta si Richard Gephardt, se va adresa schimbarile si provocarile viitoare pentru domeniul sanatatii mintale, la Sanatate Mintala Americas Centennial de conferinte, 10 iunie -13, in Washington, DC
Conferinta, Sarbatorirea Legacy: Forjare viitor, ...

Respectate Dallas Facial din material plastic chirurg, dr. Benjamin Bassichis, pentru a fi intervievat de fitness Expert Larry de Nord

Respectate Dallas Facial din material plastic chirurg, dr. Benjamin Bassichis, pentru a fi intervievat de fitness Expert Larry de Nord Dedicat la educatie in domeniul sanatatii si faciale de intinerire, director al faciala avansata Centrul de Chirurgie Plastica, Benjamin Bassichis, MD, FACS, are placerea sa anunte aparitia lui viitoarea radio pe de Nord Larry Show.
Larry Nord, unul dintre expertii de fitness Dallas premier, este featuring Dr. Bassichis pe emisiune sale de radio pe saptamana pe KSKY 660 AM sambata dupa-amiaza, ...

HHS Secretarul Sebelius Announces Senatului Confirmarea Asistentul Secretarului de Stat pentru Sanatate, dr. Howard Koh

HHS Secretarul Sebelius Announces Senatului Confirmarea Asistentul Secretarului de Stat pentru Sanatate, dr. Howard Koh US Department of Health and Human Services (HHS) Secretarul Kathleen Sebelius a anuntat astazi ca Senatul Statelor Unite a confirmat in unanimitate Dr. Howard Koh cu urmatorul Asistentul Secretarului pentru Sanatate la HHS.
Howard Koh este un renumit expert de sanatate publica si de medic, care a dedicat cariera sa de a promova politicile de prevenire si de wellness si reducerea disparitatilor ...

SUA-Mexic frontiera Oficiul sef, dr. Maria Teresa Cerqueira Corecteaza inselator declaratie despre antivirala cazuri de rezistenta a lungul granitei

SUA-Mexic frontiera Oficiul sef, dr. Maria Teresa Cerqueira Corecteaza inselator declaratie despre antivirala cazuri de rezistenta a lungul granitei In timpul o prezentare cu privire la Agenda de sanatate pentru cele doua Americi, la a saptea din America Latina Seminar cu privire la stiinta si de sanatate de Jurnalism, pentru jurnalisti din America Latina, a avut loc la Institutul de Americi din La Jolla, CA, Dr. Maria Teresa Cerqueira, sef al PAHO / OMS SUA-Mexic frontiera Oficiul a fost contestata cu intrebari cu privire la situatia actuala ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.