Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dr puia lucian


Imbunatatirile aduse medical de formare nu trebuie sa fie amanata, spune BMA, Marea Britanie

Imbunatatirile aduse medical de formare nu trebuie sa fie amanata, spune BMA, Marea Britanie
Un document de guvern cu privire la viitorul de formare medicala este un prim pas pozitiv, BMA spune. Cu toate acestea, avertizeaza impotriva intarzieri excesive in punerea in aplicare schimbari esentiale.
Departamentul de Sanatate din Anglia a publicat raspunsul sau oficial la Sir John Tookes anchete independente in Cariere Modernizarea medical reforme. Ea a fost de acord sa puna in aplicare multe dintre recomandarile, dar cu intarziere a face o decizie asupra altora, inclusiv crearea unui nou organism - NHS: Educatie Medicala Anglia (NHS: MEE) - care ar supraveghea pregatire medicala.
Dr. Hamish Meldrum, presedinte al Consiliului de la BMA, spune:
Guvernele acceptarea de nevoia de imbunatatiri majore in pregatirea medicala, astfel cum a recomandat de Sir John Tooke este pozitiva, dar numai ei un prim pas. Noi intelegem de ce unele dintre schimbarile nu se poate intampla imediat - a fost punerea in aplicare a reformelor s-au grabit anterioare care a cauzat multe dintre aceste probleme, in primul rand. Cu toate acestea, BMA va fi examinarea procesului de punere in aplicare pentru a se asigura ca actiunea vitala nu este intarziata, sau pierdut intr-o masa de birocratie.
Acolo o multime de incredere in guvernele raspuns cu privire la rezultatele urmatoarea revizuire Etapa a NHS. In timp ce putem accepta necesitatea unor consultari suplimentare cu privire la punerea in aplicare a NHS: MEE, trebuie sa fim siguri ca guvernul va continua cu aceasta dezvoltare vitale. Fara aceasta incredere intregii profesiei, abia a fi re-construit, va fi aruncat.
Re de raspuns state-guverne intentia de a face mai greu pentru medici din afara Spatiului Economic European sa aiba acces la posturi de formare in Regatul Unit. Cu toate acestea, medicii de refugiat si studenti de peste mari, absolvirea de la scoli din Regatul Unit medicale vor fi scutite de la aceste restrictii.
Dr Meldrum adauga Salutam faptul ca medicii de refugiat si elevi din scolile de peste mari, a absolvit Marea Britanie medical li se va permite sa completeze formarea lor postuniversitare in NHS.
Reactia guvernului,...

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine Cercetatorii au dezvoltat o noua tehnologie, care poate ecran simultan mii de mostre de produse alimentare sau apa pentru produsele alimentare periculoase, de mai multe agentii patogeni in unul sau doua ore.
Tehnica, care are potentialul de biosecuritate si aplicatii de siguranta alimentara, de asemenea, se poate estima cantitatea de microbi prezenti si daca acestea prezinta un risc activ de sanatate. Acest lucru ar putea ajuta la neutralizarea amenintari potentiale si pentru a imbunatati tehnicile de prelucrare a produselor alimentare, a declarat Arun Bhunia, un profesor de stiinte produselor alimentare de la Universitatea Purdue.
Pentru siguranta alimentelor si de biosecuritate in scopuri, aveti nevoie de un test rapid - o prima linie de aparare - pentru a fi in masura sa-i spuneti daca exista ceva patogen in hrana sau apa, Bhunia a spus.
Tehnologia utilizeaza celule de mamifere care traiesc o suma de presa al masurabila a unui produs chimic de semnalizare atunci cand lezate. Echipamente optice si software-ul de calculator poate analiza apoi aceasta cantitate sa estimeze cantitatea de microbi daunatoare prezent, Bhunia a spus.
Acest lucru este foarte important, a spus el. Cu multe toxine sau agenti patogeni, exista o doza eficace sau pragul tu trebuie sa treaca inainte de a trebui sa va faceti griji. Prin furnizarea de informatii cu privire la cantitatea, aceasta tehnologie va ofera un grad mai ridicat de incredere in testare si ceea ce trebuie luate masuri pentru a atenua problema.
Tehnologia poate recunoaste cantitati foarte mici de Listeria monocytogenes, o bacterie care ucide unul din cinci infectate si este cauza principala a de toxiinfectie alimentara boala. De asemenea, recunoaste mai multe specii de Bacillus, un non-letale, dar cauza comuna a-intoxicatii alimentare, a declarat Pratik Banerjee, un cercetator Purdue si primul autor al unui studiu detaliaza tehnologia care este publicat in numarul din februarie al revistei laborator de cercetare.
Celulele sunt suspendate in gel de colagen, o substanta utila pentru captarea particule de marimea dorita, si a pus in fantani mici in mai multe placi de bine. Fiecare de bine pot testa un esantion, astfel incat testele pot fi extinse pentru a analiza rapid ca mostre de multe dupa cum doriti.
Prin folosirea celulelor vii, biosenzori numit, aceasta tehnologie poate identifica agentii patogeni in mod activ daunatoare, dar ignora cele care sunt inactive, sau inofensive. Unele teste de analog lipsa aceasta capacitate, ceea ce le face predispus la alarm...

Pitt Medicii Confirmati autoimmunity ca factor In bolilor pulmonare obstructive cronice

Pitt Medicii Confirmati autoimmunity ca factor In bolilor pulmonare obstructive cronice Specialistii pulmonar de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina de raportare sunt dovezi solide ca, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) este o boala autoimuna, in multi pacienti. Speculatiile anterioare ca BPOC ar putea avea o componenta autoimuna a ramas unproven pana acum. Constatare, a raportat recent in Jurnalul American de respiratorii si Critical Care Medicine, detine o imp...

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa Imaginilor 3D a devenit unul dintre segmentele cea mai mare crestere in domeniul imagisticii medicale si europene 3D de piata imagistica este in expansiune, deoarece aplicatiile devin tot mai accesibile. 3D este castiga in popularitate ca un instrument de diagnosticare rapida, care abordeaza volumul imens de date medicale fi produse de zi cu zi in spitale europene, contributia la eficienta flux de...

Studiul examineaza proiectului eforturilor de crestere a minoritare de reprezentare in studiile clinice

Studiul examineaza proiectului eforturilor de crestere a minoritare de reprezentare in studiile clinice Experienta impactului proiectului la data: Cresterea minoritare de participare si de constientizare a studiilor clinice (. Pdf), Journal of Medical Asociatiei Nationale: Studiul a evaluat efectele de Project impact (Cresterea minoritare Participarea si de constientizare a studiile clinice) prin distribuirea unui sondaj 542 medici negru. Proiect IMPACT implicate de educatie si unitati de formare pe...

AHF Pentru a congrese: Pastrati PEPFAR de finantare prioritara privind SIDA Tratamentul

AHF Pentru a congrese: Pastrati PEPFAR de finantare prioritara privind SIDA Tratamentul Cu un vot bipartizana voce mai devreme astazi, Casa Comisiei pentru Afaceri Externe a trecut Casa de Rezolutia 5501 (Tom Lantos si Henry J. Hyde Statele Unite ale Americii Global de Conducere impotriva HIV / SIDA, tuberculozei si malariei Reauthorization Act), un proiect de lege pentru a reauthorize presedintilor plan de urgenta pentru SIDA relief (PEPFAR), programul de SUA la nivel mondial SIDA. ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.