Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dr puia sorin lucian


Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine

Tehnologie Utilizeaza Live "Pile Pentru a detecta Food-agentii patogeni, toxine
Cercetatorii au dezvoltat o noua tehnologie, care poate ecran simultan mii de mostre de produse alimentare sau apa pentru produsele alimentare periculoase, de mai multe agentii patogeni in unul sau doua ore.
Tehnica, care are potentialul de biosecuritate si aplicatii de siguranta alimentara, de asemenea, se poate estima cantitatea de microbi prezenti si daca acestea prezinta un risc activ de sanatate. Acest lucru ar putea ajuta la neutralizarea amenintari potentiale si pentru a imbunatati tehnicile de prelucrare a produselor alimentare, a declarat Arun Bhunia, un profesor de stiinte produselor alimentare de la Universitatea Purdue.
Pentru siguranta alimentelor si de biosecuritate in scopuri, aveti nevoie de un test rapid - o prima linie de aparare - pentru a fi in masura sa-i spuneti daca exista ceva patogen in hrana sau apa, Bhunia a spus.
Tehnologia utilizeaza celule de mamifere care traiesc o suma de presa al masurabila a unui produs chimic de semnalizare atunci cand lezate. Echipamente optice si software-ul de calculator poate analiza apoi aceasta cantitate sa estimeze cantitatea de microbi daunatoare prezent, Bhunia a spus.
Acest lucru este foarte important, a spus el. Cu multe toxine sau agenti patogeni, exista o doza eficace sau pragul tu trebuie sa treaca inainte de a trebui sa va faceti griji. Prin furnizarea de informatii cu privire la cantitatea, aceasta tehnologie va ofera un grad mai ridicat de incredere in testare si ceea ce trebuie luate masuri pentru a atenua problema.
Tehnologia poate recunoaste cantitati foarte mici de Listeria monocytogenes, o bacterie care ucide unul din cinci infectate si este cauza principala a de toxiinfectie alimentara boala. De asemenea, recunoaste mai multe specii de Bacillus, un non-letale, dar cauza comuna a-intoxicatii alimentare, a declarat Pratik Banerjee, un cercetator Purdue si primul autor al unui studiu detaliaza tehnologia care este publicat in numarul din februarie al revistei laborator de cercetare.
Celulele sunt suspendate in gel de colagen, o substanta utila pentru captarea particule de marimea dorita, si a pus in fantani mici in mai multe placi de bine. Fiecare de bine pot testa un esantion, astfel incat testele pot fi extinse pentru a analiza rapid ca mostre de multe dupa cum doriti.
Prin folosirea celulelor vii, biosenzori numit, aceasta tehnologie poate identifica agentii patogeni in mod activ daunatoare, dar ignora cele care sunt inactive, sau inofensive. Unele teste de analog lipsa aceasta capacitate, ceea ce le face predispus la alarme false si care implica o perioada relativ lunga de incubatie sa creasca in orice microbi vii, Banerjee a spus. Technologys nou puterea de discernamant, de asemenea, ar putea ajuta la optimizarea proceselor de a ucide microbii daunatoare sau a dezactiva toxine, a spus el.
Un alt avantaj pentru a tehnica este de mobilitate si versatilitate, Bhunia a spus. Multi-bine placi si continutul lor de gel de-a suspendat celulele de mamifere ar putea fi eficient preparat intr-o locatie centrala. Cand dorit, placile ar putea fi apoi expediate catre locatia de testare, cum ar fi o instalatie de prelucrare a produselor alimentare, astfel incat analiza ar putea avea loc la fata locului, a spus el.
Acest lucru teste de tehnologie pentru bacterii si toxine care ataca membranele celulare. Din acest mo...

Pitt Medicii Confirmati autoimmunity ca factor In bolilor pulmonare obstructive cronice

Pitt Medicii Confirmati autoimmunity ca factor In bolilor pulmonare obstructive cronice Specialistii pulmonar de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina de raportare sunt dovezi solide ca, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) este o boala autoimuna, in multi pacienti. Speculatiile anterioare ca BPOC ar putea avea o componenta autoimuna a ramas unproven pana acum. Constatare, a raportat recent in Jurnalul American de respiratorii si Critical Care Medicine, detine o importanta deosebita in ceea ce priveste tratamentele viitoare posibile, inclusiv un studiu clinic de ciclosporina inhalatorii acum inscrierea pacientii de la Universitatea din Pittsburgh. Aceasta abordare, de asemenea, este programata pentru discutii, joi, Feb. 29, la Conferinta Internationala Pittsburgh Lung, fiind a avut loc la William Penn Omni Downtown Hotel.
Al patrulea principala cauza a deceselor si al doilea, cauza principala a handicapului in Statele Unite, BPOC este o boala de plamani de obicei legate de fumat care scade capacitatea de respiratie-a lungul timpului si include conditii, cum ar fi bronsita cronica si emfizem. Institutele Nationale de Sanatate estimeaza ca 12 milioane de persoane au un diagnostic curent de BPOC, cu o suplimentare de 12 milioane stiu ca le-au tulburare.
BPOC daune tesutul pulmonar, extinderea si descompunerea zidurile sacilor de aer, care impiedica fluxul de aer din plamani si transferul de oxigen in sange, a spus Steven R. Duncan, MD, un autor principal al studiului si profesor de Medicina de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina. Acest lucru noi arata ca la unii pacienti cu BPOC, anticorpii sistemului imunitar ataca celulele care linia de caile respiratorii si a sacilor de aer din plamani numite celule epiteliale.
Cercetatorii Pitt urmarite anticorpii sistemului imunitar in 55...

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa Imaginilor 3D a devenit unul dintre segmentele cea mai mare crestere in domeniul imagisticii medicale si europene 3D de piata imagistica este in expansiune, deoarece aplicatiile devin tot mai accesibile. 3D este castiga in popularitate ca un instrument de diagnosticare rapida, care abordeaza volumul imens de date medicale fi produse de zi cu zi in spitale europene, contributia la eficienta flux de...

Studiul examineaza proiectului eforturilor de crestere a minoritare de reprezentare in studiile clinice

Studiul examineaza proiectului eforturilor de crestere a minoritare de reprezentare in studiile clinice Experienta impactului proiectului la data: Cresterea minoritare de participare si de constientizare a studiilor clinice (. Pdf), Journal of Medical Asociatiei Nationale: Studiul a evaluat efectele de Project impact (Cresterea minoritare Participarea si de constientizare a studiile clinice) prin distribuirea unui sondaj 542 medici negru. Proiect IMPACT implicate de educatie si unitati de formare pe...

AHF Pentru a congrese: Pastrati PEPFAR de finantare prioritara privind SIDA Tratamentul

AHF Pentru a congrese: Pastrati PEPFAR de finantare prioritara privind SIDA Tratamentul Cu un vot bipartizana voce mai devreme astazi, Casa Comisiei pentru Afaceri Externe a trecut Casa de Rezolutia 5501 (Tom Lantos si Henry J. Hyde Statele Unite ale Americii Global de Conducere impotriva HIV / SIDA, tuberculozei si malariei Reauthorization Act), un proiect de lege pentru a reauthorize presedintilor plan de urgenta pentru SIDA relief (PEPFAR), programul de SUA la nivel mondial SIDA. ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.