Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dupa operatia de fibrom uterin


Supracervical Histerectomia Nu este superioara fata de total Histerectomia

Supracervical Histerectomia Nu este superioara fata de total Histerectomia
Supracervical histerectomie, o tehnica chirurgicala care indeparteaza uterul colul uterin lasand intact, nu are avantaje clare de peste histerectomie totala la femeile cu caractere non-bolii canceroase si nu ar trebui sa se recomanda ca o tehnica superioara, potrivit unui nou Avizul Comitetului eliberate de Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie (Acog). De cercetare actuale nu arata imbunatatiri semnificative in rezultatele postoperatorie pentru histerectomie supracervical in comparatie cu histerectomia faptul ca pentru a elimina atat uterului si colul uterin. Femeile care alege procedura supracervical sunt, de asemenea, la un risc crescut de probleme viitoare cu cervixul retinute si pot necesita interventie chirurgicala suplimentare.
Histerectomie este de doua interventii chirurgicale majore cele mai frecvente in randul femeilor de varsta reproductiva, dupa operatia de cezariana. Potrivit Centrului National de Statistica Sanitara, au existat aproximativ 617000 histerectomii efectuate in 2004. Histerectomie este de cele mai multe ori de facut pentru a trata fibrom uterin sau metroragii. De asemenea, este indicat pentru femeile cu anumite tipuri de cancer ginecologica.
Tehnici, cum ar fi histerectomie laparoscopica vaginale si supracervical sunt adesea folosite ca o alternativa la histerectomie totala abdominala. In noua sa Avizul Comitetului, Acog revizuite de cercetare disponibile compararea supracervical, histerectomia vaginala totala abdominale, si laparoscopica. Nu a fost reinnoita in interes in histerectomie supracervical ca o modalitate de reducere a complicatii operative si de a reduce efectele histerectomie asupra functiei urinare si sexuale. Din pacate, aceste beneficii posibile nu sunt sustinute de dovezi recente, spune Denise J. Jamieson, MD, presedintele Comisiei pentru ACOGs ginecologice Practica.
Cercetarile arata ca tipul de histerectomie nu a afectat drastic incontinenta urinara, frecventa urinara, sau golirea vezicii urinare, desi un studiu danez a constatat ca femeile cu histerectomie supracervical au avut rate mai mari de incontinenta urinara decat femeile care au avut histerectomie totala. In plus, femeile au dat rating postoperatorii masuri similare pentru a functiei sexuale, cum ar fi frecventa de sex, frecventa si calitatea de orgasm, dorinta sexuala, si imaginea corporala, daca le-au primit histerectomie abdominala supracervical sau totale. Deoarece laparoscopica tehnici de histerectomie nu au fost evaluate cu atentie in studii randomizate, nu este clar cat de conservare a colului uterin cu tehnici laparoscopic...

Riscuri de la munca dupa operatia de cezariana, inainte scazut, rapoarte de studiu

Riscuri de la munca dupa operatia de cezariana, inainte scazut, rapoarte de studiu Riscurile de la livrare vaginala dupa o operatie cezariana, inainte de livrare sunt mici, dar sunt usor mai ridicate decat pentru o repeta operatia de cezariana. Aceasta constatare este de la cel mai mare, cel mai cuprinzator studiu de acest gen realizat vreodata, derulat de Institutul National de Sanatate Copilului si Dezvoltare Umana a National Institutes of Health.
Studiul apare in 16 decembrie New England Journal of Medicine.
Aceste constatari a femeilor care au avut o operatia de cezariana-si medicii lor cu informatii fiabile pentru a lua in considerare atunci cand decide daca sa urmeze de munca sau de a avea o livrare repet operatie cezariana, a declarat Duane Alexander, MD, Director al NICHD.
Printre complicatiile studiu a constatat la femei care au incercat o nastere vaginala dupa livrare inainte de operatie cezariana s-au ruptura a uterului, infectii ale mucoasei uterine, lipsa de oxigen la creier de inceput, si a mortalitatii infantile. Autorii studiului mentionat, totusi, faptul ca riscurile de aceste complicatii au fost foarte scazute.
Operatia de cezariana consta in livrarea unui copil printr-o incizie facuta in peretele abdominal si prin uter, mai degraba decat prin vagin. Motive pentru operatia de cezariana includ lipsa de forta de munca de a proceda in mod normal, anomalii fetale a ratei pulsului, si complicatii care implica placenta. Pentru ca operatia de cezariana este o procedura chirurgicala majora, aceasta exercita riscurile prezentate de catre orice alta interventie chirurgicala majora, cum ar fi infectia sau a unor complicatii de la anestezic. Avand o operatia de cezariana poate complica, de asemenea, Nasteri in viitor.
Ruptura uterina este cel mai bine cunoscut complicatie de livrare a incercat vaginale dupa o livrare inainte de operatie cezariana. Ruptura uterina se produce atunci cand cicatrice in muschiul uterin se deschide. Ruptura poate duce la o parte sau toate pentru copii si, probabil, placenta lasand uterului, care poate determina anomalii fetale rata de inima si de moarte, probabil, fetale. O mai severe, sau catastrofale, ruptura poate duce la sangerare grele, care pot pune in pericol viata, atat mama si copil. In unele cazuri, sangerarea poate fi atat de grave, incat o histerectomie trebuie sa fie efectuate.
Cu toate acestea, se repeta operatia de cezariana, de asemenea, poate presupune riscuri decat cele generate de livrarea vaginal, dupa o prealabila operatia de cezariana, a explicat autorul NICHD al studiului, Catherine Spong, MD, sef al Sarcina institutelor si Perinatology Sucursala. Risc de infectie si a altor complicatii chirurgicale par sa fie mai mare la femei care se repeta operatia de cezariana, comparativ cu cei care sunt de succes, cu o nastere vaginala dupa operatia de cezariana.
Mai mult decat atat, avand o livrare repeta operatie cezariana pot complica sarcinile viitoare, uneori, cauzand placenta de implantare a peste colul uterin, astfel interfera cu procesul de nastere. Inainte de operatie cezariana, de asemenea, creste sansele ca placenta va creste in peretele uterin, care conduc la dificultatea cu eliminarea placentei dupa nastere. Acest lucru poate duce la sangerari abundente in timpul nasterii, poate duce la indepartarea chirurgicala a uterului.
Daca decizia de a incerca o nastere vaginala sau de a avea o repeta operatie cezariana trebuie sa se faca cu atentie de catre femei si medicii lor. Acestea trebuie sa ia in considerare, pe de o parte, riscul unei rupturi uterine si a complicatiilor sale inerente, si echilibrul acestor factori impotriva riscului de complicatii chirurgicale, precum si sansele ca livrarea repeta operatie cezariana s-ar putea complica sarcinile viitoare.
Citand cifre compilate de catre Centrul National de Statistica Sanitara (NCHS), autorii studiului mentionat faptul ca rata de operatia de cezariana a crescut de la 5 la suta in 1970 la un moment toate mare de 26 la suta in 2002. Recente date preliminare eliberate de NCHS a indicat o rata globala de operatie cezariana de livrare mai mare de 27 la suta pentru anul 2003. Pentru aceeasi perioada, rata natalitatii vaginale dupa operatia de cezariana a scazut de la 31 la suta in 1998 la 10,6 la suta in anul 2003. US Public Health Service, in poporul ei sanatoase 2010 Raport, a propus o rata tinta de nastere vaginale dupa operatia de cezariana de 37 la suta.
Materna NICHD-fetale Medicina Unitati de cercetatori de retea a intreprins studiul de curent pentru a estima mai precis riscurile de la nastere vaginala dupa operatia de cezariana, comparativ cu avand o repeta operatia de cezariana. Inainte de studiu actual, singurele informatii pe acest subiect a fost de la studii ca aceste coduri revizuite de descarcare de gestiune din inregistrarile spital, a spus dr. Spong. Ast...

Proellex ® ciclici administrat ca terapie pentru fibrom uterin Simptomele de pana la 30 de luni, nu prezinta nici efecte adverse asupra endometrului

Proellex ® ciclici administrat ca terapie pentru fibrom uterin Simptomele de pana la 30 de luni, nu prezinta nici efecte adverse asupra endometrului Repros Therapeutics Inc (NasdaqGM: RPRX) a lansat astazi rezultatele studiului sau puternic de la completat de siguranta extinderea Proellex in tratamentul cronic al simptomelor asociate cu fibrom uterin. Pana in prezent nu au existat rezultate anormale histologice de la biopsiile endometriale luate menstruatiei post dupa incetarea administrarii de droguri.
Incepand cu aceasta versiune, rezulta...

Elbit Imaging Announces InSightec 'Primul neinvaziva Tehnologie Pentru tratamentul fibrom uterin premiate MHLW de omologare in Japonia

Elbit Imaging Announces InSightec 'Primul neinvaziva Tehnologie Pentru tratamentul fibrom uterin premiate MHLW de omologare in Japonia Elbit Imaging Ltd. (NASDAQ: EMITF) (Elbit Company), faptul ca filiala sa, InSightec Ltd., a anuntat ca Japans Ministerul Sanatatii, Muncii si Welfare (MHLW) a aprobat ExAblate companiei (R) MR-ghidat focalizate cu ultrasunete (MRgFUS) sistem de tratare a femeilor cu fibrom uterin.
ExAblate este in prezent singurul tratament neinvaziv pentru fibrom uterin aprobate pentru utilizarea in Japonia.

Gorilla Primeste state-of-the-art Tratamentul pentru fibrom uterin De la Radiologists interventional

Gorilla Primeste state-of-the-art Tratamentul pentru fibrom uterin De la Radiologists interventional Beta, gorila, a suferit, din 2005, de la disconfort abdominal si sangerari vaginale grele cauzate de fibrom uterin, tumori noncancerous care se dezvolta in peretele musculare ale uterului. Ea locuieste la gradina zoologica Brookfield, in suburbiile din Chicago, IL, si este a 46-year-old gorila menopauza vest ses. Medicii au incercat sa trateze ei cu ablatie endometrial (eliminarea mucoasei in uter...

Noi Studiul arata femeile cu fibrom uterin simptomatic netratat Au mai sarace Starea de sanatate si multe debilitante conditiile de ingrijire

Noi Studiul arata femeile cu fibrom uterin simptomatic netratat Au mai sarace Starea de sanatate si multe debilitante conditiile de ingrijire GE Healthcare si InSightec Ltd. a anuntat ca un nou studiu sugereaza ca femeile cu semnificativa clinic fibrom uterin (UF) au starea de sanatate mai sarace si mai mult conditiile aferente in domeniul sanatatii decat omologii lor. Studiul, care apare in numarul din iunie al Fertility Sterility si constata ca aproape o jumatate de milion de femei asigurate sunt traiesc cu UF semnificativa clinic si ...

In primul rand neinvaziva Tehnologie Pentru tratamentul fibrom uterin premiate MHLW de omologare in Japonia

In primul rand neinvaziva Tehnologie Pentru tratamentul fibrom uterin premiate MHLW de omologare in Japonia InSightec Ltd. a anuntat ca Japans Ministerul Sanatatii, Muncii si Welfare (MHLW) a aprobat ExAblate companiei (R) MR-ghidat focalizate cu ultrasunete (MRgFUS), sistem de tratare a femeilor cu fibrom uterin.
Suntem foarte multumiti ca Ministerul japonez al Sanatatii a aprobat sistemul de ExAblate si ca femeile din Japonia vor avea acum acces la o optiune de neinvaziv de tratament pentru fibrom ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.