Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Durere cap tampla dreapta


Cluster Dureri de cap de droguri poate cauza probleme cu inima, nou studiu

Cluster Dureri de cap de droguri poate cauza probleme cu inima, nou studiu
Un nou studiu din Regatul Unit sugereaza ca, la doze mari verapamilul de droguri poate cauza probleme de inima. Cercetatorii recomanda toti pacientii tratati cu acest medicament pentru dureri de cap cu dispersie ar trebui sa aiba electrocardiograme frecvente (EKGs) pentru a verifica pentru hearbeats neregulate.
Studiul este publicat in numarul din 14 august 2007, de Neurologie, Oficial al Academiei Americane de Neurologie si este opera de cercetatori de la Grupul Dureri de cap, Institutul de Neurologie, Spitalul National de Neurologie si Neurochirurgie, Londra, Marea Britanie.
Studiu de autor Dr. Peter Goadsby, de la Spitalul National de Neurologie si Neurochirurgie din Londra, precum si de la Universitatea din California, care este de asemenea membru al Academiei Americane de Neurologie, a spus ca:
Beneficiul de a lua verapamilul de a usura durerea devastatoare de dureri de cap cluster trebuie sa fie in raport cu riscul de a provoca o malformatie cardiaca, care ar putea progresul intr-o problema mai serioasa.
Cluster dureri de cap, dureri de cap, de asemenea, numit de sinucidere din cauza gravitatea sau alarma ceasului dureri de cap din cauza calendarul sau, este o afectiune rara care apar la aproximativ 0,1 la suta din populatie si mai frecvent la barbati.
Oamenii care au dureri de cap cu dispersie si migrene spun durerea de dureri de cap Cluster este mult mai puternic si are o calitate diferita. Se simte ca fiind injunghiat in ochi iar si iar cu un obiect ascutit sau de un poker la cald, iar durerea este de multe ori pe o parte aproape de un ochi sau un templu. Durere apoi radiaza la dintii de sus, maxilarului si a gatului.
Saizeci la suta din pacientii raporteaza dureri de cap pe partea dreapta in timp ce altii spun ca se muta dintr-o parte la alta sau are loc la intamplare pe o parte sau alta in atacuri diferite.
Dureri de cap sunt de obicei de natura ciclica, cu atacuri frecvente, se intampla peste o saptamana sau mai multe luni, urmata de o perioada de cel atacuri.
Verapamil (nume de marca se numara Isoptin, Verelan, Calan, si Bosoptin) este un tip L blocant al canalelor de calciu si este utilizat pentru a trata o serie de simptome, inclusiv hipertensiunea arteriala si angina pectorala, precum si batai cardiace neregulate si dureri de cap cluster.
Reactii adverse cunoscute de a lua verapamilul sunt bloc atrio-ventricular si bradicardie, ambele conditii care sunt simptomatice de ceva care merge in neregula cu sistemul electric al inimii care controleaza inima bate.
Goadsby si colegii sai au vrut sa afle mai multe despre cat de des simptome de arrythmia sau batai cardiace neregulate a aparut la persoanele care iau doze mari de verapamil pentru dureri de cap cluster.
Studiul a implicat un total de 369 de pacienti cu dureri de cap cluster. 217 dintre ei (175 au fost barbati) a luat verapamil, pornind de la o doza de 140 mg pe zi, si in crestere cu 80 mg la fiecare 2 saptamani. Acest lucru a continuat pana la oricare dintre dureri de cap sa oprit sau efecte secundare au aparut, sau doza sa dus la un maxim de 960 mg pe zi. In cazul in care un pacient, doza a fost de pana la 1200 mg pe zi.
80 dintre pacienti (41 la suta), pe verapamilul nu a avut nici EKGs, in timp ce 108 au avut EKGs regulate in spital din Londra si alte 20 le-au facut in alta parte. Cercetatorii au urmat 108 care au avut EKGs lor in spital in cazul in care acestea ar putea accesa inregistrarile lor.
Rezu...

Ce este aritmie? Care este cauza aritmie?

Ce este aritmie? Care este cauza aritmie? Un aritmie este un batai neregulate ale inimii - inima poate bate prea repede (tahicardie), prea lent (bradicardie), prea devreme (contractie prematuri) sau prea neregulat (fibrilatie). Aritmii cardiace sunt probleme de ritm - ele apar atunci cand impulsurile electrice la inima care coordoneaza batai de inima nu functioneaza in mod corespunzator, ceea ce face inima bate prea repede / lent sau inconsecvent.
Aritmii cardiace Multe sunt inofensive. Noi toti, ocazional, experienta batai de inima neregulate, care poate simt ca o inima de curse sau care da din aripi. Unele aritmii, cu toate acestea, mai ales in cazul in care Veer prea departe de la un batailor inimii normal sau rezulta dintr-o inima slaba sau deteriorate, poate provoca simptome suparatoare si chiar si potential letale.
Aritmii Rapid sunt numite tachycardias, in timp ce cele lente sunt numite bradycardias. Aritmii neregulate - atunci cand este batai neregulate - sunt numite fibrillations, la fel ca in fibrilatie atriala sau ventriculare. Atunci cand un singur inimii are loc mai devreme decat ar trebui sa se numeste contractie prematura.
Aritmie engleza Cuvantul provine din cuvantul grecesc rhymos, insemnand ritm, greaca sufixul o scrisoare (o adauga la inceputul unui cuvant) inseamna pierderea - pus impreuna ele sa insemne pierderea de ritm. Care sunt semnele si simptomele de aritmie? Unele pacienti pot avea nici un simptom, la toate. Un medic poate detecta un semn de aritmie in timpul unei examinari de rutina. (Detecteaza pacient / simte un simptom, si alte persoane, cum ar fi medicul sau de ceilalti membri ai gospodariei, detecta un semn).
Chiar daca un pacient simptome anunturi, aceasta nu inseamna neaparat ca este o problema grava. In mod ironic, unii pacienti cu viata in pericol aritmii poate avea nici un simptom, in timp ce altii cu simptome pot sa nu aiba o problema grava. Tahicardie Simptomele includ:
(Uneori nu exista simptome)
Lipsa de aer Ameteli Sincopa (lesin, lesin sau aproape), falfaind in piept delir slabiciune brusca
Simptomele de bradicardie includ:
(Uneori nu exista simptome)
Angina pectorala (durere in piept), probleme de concentrare Confuzie dificultati atunci cand isi exercita Ameteli Oboseala (oboseala), ameteli Palpitatii Dispnee Sincopa (lesin sau in apropierea-lesin),
Simptomele de fibrilatie atriala (acestea de multe ori se dezvolte rapid):
(Uneori nu exista simptome)
Angina pectorala (dureri in piept), lipsa de aer Ameteli Palpitatii Sincopa (lesin, sau in apropierea-lesin) Slabiciune Care sunt cauzele de aritmie? Impulsuri electrice care produc inimii de a contracta trebuie sa urmeze o cale de precisa pentru a functiona corect. Orice intrerupere a aceste impulsuri pot duce la aritmie. Inima omului este format din patru camere - camerele de pe fiecare jumatate din formularul de inima doua pompe invecinate, cu atrium (Camera superioara) si a ventriculului (Camera inferioara).
Atunci cand un inimii apare mai putin musculare si mai mici, contract de Atria si completati ventriculi relaxat cu sange. Contractia incepe atunci cand un grup mic de celule din atriul drept (nodul sinusal), trimite un impuls electric care cauzeaza Atria dreapta si stanga pentru a contractului. Impuls, apoi se muta la nodul atrio-ventricular (la centrul inimii) pe calea intre atrii si ventriculi. De aici impulsul paraseste nodul atrio-ventricular, calatoreste prin ventriculi, care le determina la contract si pompa sange - acest pompe de sangelui in tot corpul.
Pentru o persoana cu o inima sanatoasa proces lucreaza in mod corespunzator si el / ea ar trebui sa aiba o rata de inima intre 60 si 100 de batai pe minut in perioadele de repaus. Montator sunteti reduce rata de repaus inimii. Sportivilor olimpici, de exemplu, va avea de obicei, o rata de repaus inima mai mult de 60 de batai pe minut pentru ca inimile lor sunt foarte eficiente.
Unele lucruri nu se pot provoca inima sa functioneze corect, acestea includ: abuzul de alcool Diabet abuz de droguri consumul de cafea in exces inima Hipertensiune bolii (tensiune arteriala crescuta) Hipertiroidia (o glanda tiroida hiperactiva) STRES MENTAL cicatrici ale inimii; adesea rezultatul unei inimi Fumatul atac Unele suplimente nutritive Unele tratamente pe baza de plante Unele medicamente O persoana sanatoasa cu greu va mai suferi de pe termen lung, aritmii exceptia cazului in care el / ea are o trigger extern, cum ar fi abuzul de droguri sau de un soc electric. Daca exista o problema de baza, cu toate acestea, impulsurile electrice nu pot fi in masura sa calatoreasca prin inima in mod corect, crescand riscul de aritmie.
Dezvoltarea Aritmie pot aparea in cazul in care o conditie a schimbat structura de inima, din cauza: Reducerea in aprovizionarea cu sange - o scadere a aportului de sange la inima poate modifica capacitatea celulelor si a tesuturilor la inima conduce impulsurile electrice.
Deteriorate sau distruse tesut cardiac - in cazul in tesutul cardiac a murit sau este deteriorat modul impulsuri electrice raspandit in inima pot fi afectate. Modificari structura inimii pot fi cauzate de: CAD (boala coronariana) - aceasta este atunci cand arterele in inima ingust , de multe ori rezultand intr-un atac de cord (unele dintre muschiului inimii moare din cauza lipsei de fluxul de sange). Atacuri de cord cauza cicatrici ale tesutului inimii. Scarred tesutului inima interfera cu miscarea corespunzatoare a impulsuri electrice care face inima bate. Inima poate bate prea repede (tahicardie ventriculara) sau neregulat (fibrilatie ventriculara).
Cardiomiopatie - boala a miocardului (muschiul cardiac). Peretii ventriculelor poate stretch sau a mari, sau de peretele din stanga ventriculul pot ingrosa si strange. Inimile de sange-a eficientei de pompare este afectata, de multe ori duce la deteriorarea inimii tesut.
Bolilor de inima valvulara - in cazul in care valvelor inimii ingust sau scurgeri muschiului cardiac poate intinde si ingrosa. In cazul in care supape sunt stranse sau scurgeri exista un risc semnificativ de dezvoltare a aritmie. Aritmii sunt clasificate in functie de doi factori: In cazul in care acestea provin - Atria sau ventriculelor.
Frecventei cardiace - rapid (tahicardie - peste 100 de batai pe minut), lent (bradicardie - mai mult de 60 de batai pe minut). Ridicate sau batai de inima lent nu inseamna neaparat exista boli de inima. Noastra cresteri a ratei pulsului in timpul exercitarii - acest lucru este normal. Unii sportivi extrem de potrivesc au o rata de repaus inima mai mult de 60 de batai pe minut.
Tahicardie in Atria: fibrilatie atriala - asta inseamna batai neregulate ale camerelor atriale - de obicei repede. Fibrilatie atriala este un tip comun de aritmie si afecteaza in special la pacientii varstnici. Persoane Un risc de a dezvolta fibrilatie atriala creste in mod semnificativ dupa varsta de 60, mai ales daca el / ea a avut hipertensiune arteriala sau alte probleme de inima. In loc de a produce un singur, contractia puternica, in camera de fibrillates (quivers). In unele cazuri, emotie de o persoana cu fibrilatie atriala poate merge pana la 350 de batai pe minut, si chiar si 500 sau 600. Pe termen mediu sau pe termen lung-fibrilatie atriala poate provoca un accident vascular cerebral, precum si a unor alte conditii grave.
Flutter atrial - diferenta dintre flutter fibrilatie atriala si flutter este faptul ca este bine organizata in timp ce fibrilatie nu este. Flutter atrial poate vin si pleaca, dupa cum se poate fibrilatie atriala. Flutter atrial pot fi grave. Un pacient cu flutter atrial va experienta de obicei 250 - 350 batai pe minut.
Tahicardie supraventriculara (SVT) - o regulat, anormal de batai rapide cauzate prin ardere rapida a impulsurilor electrice de la un accent mai sus nodului atrio-ventricular (in inima). Se numeste SVT, deoarece accelerarea batailor inimii provine de mai sus ventriculi a inimii. Pacientul prezinta o explozie de batai de inima accelerate, care poate dura de la cateva secunde pana la cateva ore. Aceste explozii de multe ori au loc atunci cand impulsului electric de la o bataie de inima incepe sa cerc prin calea suplimentare. In mod normal, un pacient cu SVT va avea o rata de inima intre 160 si 200 de batai pe minut. SVT poate fi cauzata de o boala de inima care stau la baza.
Tinerii cu inimi normale pot experienta SVT (curse de inima) - cu toate acestea, desi se pot simti inconfortabil, este de obicei, nu pun in pericol viata.
Wolff-Parkinson-White (WPW), sindromul - exista o conexiune electrica suplimentar in interiorul inimii care actioneaza ca un scurt-circuit, rezultand intr-o batai anormal de rapide ale inimii (uneori neregulate). Acest sindrom poate fi viata in pericol, cu toate ca este ceva neobisnuit. Tahicardie in ventriculi: tahicardie ventriculara - anormale impulsuri electrice care incepe in ventriculi cauza bate batai anormal de rapide. In mod normal, inima va avea o cicatrice de la un atac de cord anterior, care fortele de semnal electric pentru a se deplasa in jurul sau. De obicei, ventriculului va contractul de mai mult de 200 de ori pe minut.
Tahicardie ventriculara (VT) afecteaza oameni cu inima legate de probleme, cum ar fi cicatrici sau daune ventriculului musculare cauzate de boala arterelor sau un atac de cord. Exista doua tipuri de VT:
Unsustained VT - aceasta dureaza pana la aproximativ 30 de secunde si este, de obicei inofensiv. Cu toate acestea, exista un risc de mai lunga durata-VT in cele din urma.
VT sustinut - acest lucru este mai lunga durata si este o urgenta medicala.
Fibrilatie ventriculara - ritm cardiac neregulat format din foarte rapida, necoordonat falfaind contractiile ventriculelor (camerele inferioare ale inimii). Ventriculilor nu pompa sange in mod corespunzator (ei tolba inutil in loc). Tensiunea arteriala scade dramatic, privand organe vitale, inclusiv creierul, privind oferta de sange esentiale. Majoritatea pacientilor pierderea cunostintei destul de rapid si care necesita asistenta medicala de urgenta, inclusiv a CPR (resuscitare cardiopulmonara). Pacientii care primesc CPR, pana cand inima lor poate fi socat inapoi intr-un ritm normal cu un defibrilator au rate mult mai bine de supravietuire. In cazul in care pacientul nu primeste CTP sau defibrilare el / ea va muri in cateva minute. Fibrilatie ventriculara este de obicei asociata cu un fel de boala de inima. Fibrilatie ventriculara este adesea declansata de un atac de cord.
Sindrom de QT prelungit - o tulburare de ritm cardiac care ar putea provoca, uneori, rapide, batai de inima lipsita de coordonare. Denumirea vine de la sindrom segmentul QT la urmarirea pe electrocardiograma, care dureaza putin mai lung, in sindromul decat in mod normal. Heartbeats rapida poate duce la lesin, care pot pune in pericol viata. In cazurile severe, ritmul cardiac poate deveni atat de haotice pe care le provoaca moartea subita. Unii oameni mosteni o gena defect care creste riscul de a dezvolta sindrom QT lung. Un numar semnificativ de medicamente pot provoca, de asemenea, sindrom de QT lung. Bradicardie (inima bate anormal de lent) O batai lenta (sub 60 de batai pe minut) nu inseamna neaparat ca exista o problema. O persoana care se potrivesc cu o sanatoasa, inima puternic pot avea o rata scazuta de repaus cardiac, mai mult de 60 de batai pe secunda, si sa fie in cele mai bune de sanatate. Bradicardie este o problema in cazul in care inima este defect si nu pompa suficient sange; Exemplele includ: Sick sinus - o problema cu nodul sinusal a inimii. Nodului sinusal este inimile stimulatorul naturale. In cazul in care aceasta nu functioneaza in mod corespunzator la pacientii de repaus frecventa cardiaca poate fi anormal de mici (bradicardie). In cazul in care functiile sinusurilor nodul in mod corespunzator, sinusal bolnavi pot fi cauzate de cicatrizare in apropierea nodului sinusal, care submineaza libera de impulsuri electrice.
Conductie bloc - un bloc de cai electrice ale inimii. Acest lucru poate sa apara in sau in apropierea nodului atrio-ventricular, situat pe drumul dintre atrii si ventriculi. Bloc poate fi de-a lungul alte cai de la fiecare ventricul. Impulsuri electrice intre superioara si jumatati de jos a inimii pot fi incetinite sau blocate; acest lucru depinde de tipul de bloc si in cazul in care acesta este. In cazul in care semnalul este complet blocat, unele celule din nodul atrio-ventricular sau ventricule poate face o constanta dar batailor inimii mai lent. Pacientul poate experienta omit batai de inima sau bradicardie - uneori, nu exista simptome, la toate. Batai de inima prematura - se intampla acest lucru, in ventricule si vine in fata ventriculi au avut timp sa umple cu sange, dupa o batailor inimii regulate. Un batai premature are loc intre doua batai de inima normale. Cu toate acestea, pacientul va simti el / ea a sarit-o clipa. In cele mai multe cazuri, Beat ocazional prematur nu este nimic sa va faceti griji. Cu toate acestea, ea poate declansa un lung-aritmii de durata - aceasta este in special cazul in cazul in care pacientul a bolilor de inima. Care sunt factorii de risc pentru aritmie? Veche de varsta - inima slabeste in mod inevitabil, ca vom ajunge vechi si pierde o parte din flexibilitatea - ...

Ce este tulburari de stres post traumatic? Ce este PTSD? Care este cauza PTSD?

Ce este tulburari de stres post traumatic? Ce este PTSD? Care este cauza PTSD? PTSD (post-traumatic stres) este declansata de un eveniment traumatic - este un fel de anxietate. Suferind de PTSD poate s-au confruntat sau vazut un eveniment care a provocat frica extrema, soc si / sau un sentiment de neajutorare. Cei mai multi dintre noi experienta o scurta perioada de dificultati de adaptare si a face fata cu evenimente traumatice. Cu toate acestea, treptat, vom face mai bine ...

Mind probleme la promovarea sanatatii

Mind probleme la promovarea sanatatii Cercetarea sugereaza Hippocrates vedere holistica de sanatate si de boala a fost dreapta; mintea are importanta cand vine vorba de sanatate si de vindecare. Sora cercetatori si clinicieni, la Universitatea Johns Hopkins School of Nursing (JHUSON) si Johns Hopkins Hospital (JHH) Cota de vedere si faptul ca lucreaza la acest intersectia minte-corp. Ele sunt explorarea modul de a impiedica deteriorar...

Presedintele Bush a furniza de stat cu privire la adresa Uniunii Europene, SUA

Presedintele Bush a furniza de stat cu privire la adresa Uniunii Europene, SUA Multumesc foarte mult. Si in seara asta, am un mare privilegiu si de onoare distincte a mea - ca primul presedinte, pentru a incepe de Stat al mesajului Uniunii cu aceste cuvinte: Doamna Vorbitor.
In ziua lui, fostul congressman Thomas DAlesandro, Jr. de la Baltimore, Maryland, a vazut presedintilor Roosevelt si Truman de la aceasta tribuna. Dar nimic nu se puteau compara cu vederea fiicei sale...

Genital durere legata de cresterea sensibilitatii la durere in intreg organismul

Genital durere legata de cresterea sensibilitatii la durere in intreg organismul Femeile care durere in zona genitala au fost de multe ori sa spus in capul lor. Noul studiu arata ca poate fi bine in Gambe, arme si degetele. Femeile cu o afectiune numita vulvodynia durere proces diferit, iar aceste femei sunt mai sensibile la durere la alte puncte din corpul lor, cercetatorii de la Universitatea din Michigan Health System gasit. Rezultatele studiului lor apar in problema iulie ...

Utilizarea de mai multe medicamente cu regularitate putea sa va dau o durere de cap serios

Utilizarea de mai multe medicamente cu regularitate putea sa va dau o durere de cap serios Daca aveti frecvent sa over-the-counter pilulele sau a medicamentelor baza de prescriptie medicala pentru a face dureri de cap dvs. plece, s-ar putea primi ajutor - temporar. Dar utilizarea frecventa a unor medicamente dureri de cap pentru a face durerea de o durere de cap dispar ar determina dureri de cap cronice, de zi cu zi (CDH), in conformitate cu comentarii recente care apar in Dureri de cap...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.