Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Durere in capul pieptului


Studiul Gaseste biologica Link Intre durere si Oboseala

Studiul Gaseste biologica Link Intre durere si Oboseala
Un recent la Universitatea din Iowa studiu releva o legatura biologica intre durere si de oboseala si putea explica de ce mai multe femei decat barbati sunt diagnosticati cu durere cronica si conditiile de oboseala ca fibromialgie si sindromul de oboseala cronica.
Lucrul cu soareci, cercetatori, condusa de Kathleen Sluka, doctor, profesor in cadrul Programului Licentiata in Kinetoterapie si Reabilitare Stiinta in UI Roy J. si Lucille A. Carver Colegiul de Medicina, a constatat ca o proteina implicate in muschi Lucrari durere in colaborare cu testosteron, hormonul masculin de a proteja impotriva oboselii musculare.
Durere cronica si de oboseala apar adesea impreuna - cat mai multe Trei din patru persoane cu cronice, pe scara larga raport de dureri musculo-scheletice avand in oboseala, si cat mai multe 94 la suta de oameni cu durere cronica oboseala raport sindroame musculare. Femeile alcatuiesc majoritatea pacientilor cu aceste conditii.
Pentru a sonda legatura dintre durerea si oboseala, si influenta de sex, echipa UI, comparativ exercitarea induse de oboseala musculara la soareci sex masculin si feminin cu si fara ASIC3 - un acid-activat Ion proteine canal pe care echipa sa dovedit a fi implicati in dureri musculo-scheletice.
O sarcina care implica trei de o ora se executa produse diferite niveluri de oboseala, in diferite grupuri de soareci, masurata prin pierderea temporara a rezistentei musculare, cauzate de exercitiu.
Soareci masculi cu ASIC3 au fost mai putin obosit de sarcina decat soarecii de sex feminin. Cu toate acestea, soarecii masculi fara proteine ASIC3 a aratat niveluri de oboseala care au fost similare cu soareci de sex feminin si au fost mai mari decat pentru barbati normale.
In plus, atunci cand soareci de sex feminin cu ASIC3 s-au dat de testosteron, muschii lor a devenit ca fiind rezistente la starea de oboseala ca soarecii normali de sex masculin. In contrast, rezistenta musculara, de soareci de sex feminin, fara proteine nu a fost impulsionata de testosteron.
Diferentele de oboseala intre barbati si femei depinde atat prezenta de testosteron si de activare a canalelor ASIC3, ceea ce sugereaza ca acestea sunt interactioneaza intr-un fel de a proteja impotriva oboselii, a spus Sluka. Aceste diferente ar putea explica unele din diferentele care stau la baza care le vedem in conditii de durere cronica, care includ oboseala cu privire la predominanta a femeilor asupra barbatilor.
Studiul, care a fost publicat in 28 februarie problema a Jurnalului American de Fiziologie de reglementare, Integrative si comparativa Fiziologie, indica faptul ca, dureri musculare si oboseala conditii nu sunt independenti si poate imparti o cale comuna, care este intrerupt in cronice conditii de dureri musculare. Echipa de planuri...

Dificultati de respiratie, fara durere toracica poate semnifica prezenta bolii cu risc ridicat de inima

Dificultati de respiratie, fara durere toracica poate semnifica prezenta bolii cu risc ridicat de inima In timp ce cei mai multi oameni stiu ca dureri in piept poate semnifica prezenta bolilor de inima, este mai putin bine cunoscut faptul ca scurtarea respiratiei poate fi, de asemenea, un simptom grav cardiace.
Acum, cercetatorii de la spitalul Cedars-Sinai Medical Center au constatat ca pacientii cu dificultati de respiratie pot avea un risc mai mare de a muri de boala cardiaca fata de pacientii fara simptome, si chiar si fata de pacientii cu durere tipic cardiaca.
Autorii unui studiu publicat in 3 noiembrie emisiunea de New England Journal of Medicine a raportat ca scurtarea respiratiei a fost un predictor semnificativ de moarte din cauze cardiace, precum si de deces de orice cauza.
Studiul sa bazat pe o evaluare retrospectiva a dosarelor medicale de aproape 18000 de pacienti prevazute pentru stres cardiace teste care au fost urmate apoi-up mai tarziu. Cercetatorii au descoperit ca, atunci cand in comparatie cu pacientii fara dificultati de respiratie, cei cu dificultati de respiratie au fost semnificativ mai probabil sa apara o moarte din cauza cardiaca fata de pacientii fara dificultati de respiratie. Mai mult de 1000 de pacienti a negat dureri in piept, dar care au raspuns afirmativ la intrebarea, ai senzatia de lipsa de experienta in respiratie?
Pacientii de multe ori nu interpreteaza scurtare a respiratiei ca un simptom grave, dar in special la pacientii care au factori de risc cardiac si la pacientii fara boli pulmonare, ea poate fi singurul semn de prezenta bolii coronariene grave, care pot necesita tratament, a declarat Daniel Berman, MD, autorul principal al studiului si director al cardiace Imaging la Cedars-Sinai Medical Center. Daca putem identifica pacientii cu boala coronariana inainte de a se produce un eveniment, atunci marea majoritate a evenimentelor cardiace ar putea fi prevenite prin terapii moderne. Problema este de identificare a pacientului cu risc, a adaugat el.
In cadrul studiului retrospectiv, pacientii fara a cunoscut boala coronariana care au avut dificultati de respiratie au fost de patru ori mai multe sanse de a suferi moartea de la o cauza cardiaca fata de pacientii asimptomatici si de doua ori mai probabil ca pacientii care au avut dureri in piept, care este considerat a fi tipice durere cardiaca.
Aceste constatari pot fi, in parte datorita faptului ca medicii sunt mai multe sanse de a trimite pacientii cu durere in piept pentru a ocoli o interventie chirurgicala sau angioplastie fata de pacientii cu dificultati de respiratie, a explicat Berman.
Boala arteriala coronariana, de obicei, asociat cu prezenta unor placi cladirilor intr-arterelor din jurul inimii, este una dintre principalele cauze de deces la barbati si femei. Cu toate ca de multe ori este asociat cu durere in piept, aproximativ jumatate dintre pacientii cu aceasta boala grava, fie muri brusc, fara simptome, inainte sau au un atac de cord ca prima manifestare a bolii.
New England Journal hartie scrisa de Aiden Abidov, MD si asociatii a descris studiul retrospectiva a fiselor medicale de 17991 de pacienti mentionate pentru testele de stres de catre medicii lor, care stia sau suspectate au avut boli coronariene pe baza simptomelor lor lor cardiace sau factori de risc. Testare de stres a fost facut cu imagini irigarea miocardic, abordarea cea mai utilizate pe scara larga pentru a detecta neinvaziv blocat arterele coronare. In timpul testului, pacientii exercita pe un treadmill sau, in cazul in care cant, sunt date medicamente care cauzeaza inimile arterele de a dilata. Odata ce pacientul ajunge la stresul de varf, o cantitate mica de agent de imagistica radioactive este dat fiind faptul ca se concentreaza in inima in functie de fluxul de sange, care emite semnale care sunt capturati de un tip special de aparat de fotografiat. Imaginile arata cardiaca parti ale inimii, care nu primesc destul de fluxul de sange in timpul stresului si este foarte eficient in estimarea riscului pe termen scurt a unui eveniment cardiace si a stabili daca este necesar sa se ia in cons...

Noi o data pe zi Medicina disponibile de tratament pentru moderata pana la moderat severe durere cronica la adulti

Noi o data pe zi Medicina disponibile de tratament pentru moderata pana la moderat severe durere cronica la adulti SUGESTIONATE ANCHOR lead: durerii cronice MARE afecteaza un segment al populatiei americane si PENTRU PERSOANE FIZICE SUFER- cronica durere, mai mult de 3 IN 5 au fost in durere pentru mai mult de un an.
SCENARIU:
This Is Your S-N-TOS MINUTE.
Mai mult de 50 de milioane de americani sufera de persistente, durerii cronice.
CONFORM la durerea American Foundation, cronice durerea este u...

Noua din neuropatia liniile directoare durere pentru Primary Care va Pacientii de alocatii cu debilitante Durerea din neuropatia astfel de post-herpetice Nevralgie, Marea Britanie

Noua din neuropatia liniile directoare durere pentru Primary Care va Pacientii de alocatii cu debilitante Durerea din neuropatia astfel de post-herpetice Nevralgie, Marea Britanie Noile orientari primara ingrijire in diagnosticarea si gestionarea durere neuropata publicat in liniile directoare - rezumand ghidurilor clinice pentru asistenta medicala primara vor beneficia suferinzi de nevralgie post-herpetice (PHN), durerea neuropata debilitante care urmeaza dupa herpesul zoster o infectie, precum si alte cauze de durere neuropata. Orientari, dezvoltat cu intrare de la Pain S...

Lyrica redusa Fibromyalgia durere in Pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie

Lyrica redusa Fibromyalgia durere in Pacientii Indiferent de simptome de anxietate sau depresie Pfizers Lyrica redus dureri de fibromialgie la pacienti, indiferent daca au avut simptome de anxietate sau depresie, la inceputul studiului, in functie de un grup de analiza a prezentat astazi la Academia Americana de Neurologie reuniunii anuale. Analiza, care se uita la datelor cumulate din studiile clinice anterioare, a aratat, de asemenea, pacientii care auto-raportate imbunatatiri au fost mai ...

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat?

Ce este STREP gat? Ce este durere in gat? Gatului STREP este o durere in gat cauzate de bacterii cunoscut sub numele de Streptococcus pyogenes, sau de grup A Streptococcus. Durere in gat este un termen pentru orice situatie in care se simte in gat disonant, de licitatie, si, eventual, dureroase. Gatului STREP este un tip de durere in gat. Durere in gat pot fi cauzate de bacterii sau virusuri, in timp ce gat streptococica este doar cauzate...

Imbunatatiri semnificative in durere pelvina, depresie dupa histerectomie

Imbunatatiri semnificative in durere pelvina, depresie dupa histerectomie Ginecologi au fost mult timp in cauza, la lipsa de date privind femeile sau nu cu durere pelvina si / sau depresie histerectomie inainte de a imbunatati in aceste simptome dupa interventia chirurgicala.
Frica noastra a fost cel mai rau ca noi s-ar putea face inrautatit situatia de a face o histerectomie, a spus dr. Katherine Hartmann, profesor asistent de Obstetrica si Ginecologie la Universita...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.