Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Durere in partea stanga a abdomenului


Ce este Diverticulita? Ce este diverticulara boala?

Ce este Diverticulita? Ce este diverticulara boala?
In cazul in pungi incepe sa iese spre exterior de la perete colonului persoana a bolii diverticulara sau diverticuloza. Cand una din aceste pungi devine infectate si inflamate, ca infectia se numeste diverticulita. Oamenii pot avea o multime de pungi proeminente si se simt bine. Cu toate acestea, atunci cand unul dintre ei este infectat poate fi foarte dureros. Recapitulare - Care este diferenta dintre diverticulita, diverticuloza si boala diverticulara? 1. Diverticuloza este doar conditia de a avea pungi proeminente (diverticulara), care ies din peretele de colon. Aceste persoane nu au simptome.
2. Un outpouching este un diverticul, doua sau mai multe sunt diverticulilor.
3. Boala diverticulara se refera la persoanele cu diverticuloza care au simptome.
4. Diverticuloza, in general, se refera la cazurile fara simptome.
5. Atunci cand unul dintre outpouches (diverticulilor) devine infectat, este cunoscut sub numele de diverticulita. 50% dintre oameni sunt crede ca ar fi diverticuloza de varsta de 50 ani, in timp ce 70% au probabil ca pana la varsta de 80. Expertii spun ca trei sferturi din persoanele cu diverticuloza nu va experienta orice fel de simptome (diverticuloza asimptomatice). Trimestru ramase, care nu au simptome de o boala de diverticulara.
Un studiu a constatat ca incidenta diverticulita in randul tinerilor adulti obezi este in crestere. Un NIH (National Institutes of Health, SUA), raportul a relevat faptul ca costurile de boli digestive a crescut la mai mult de 141 miliarde dolari pe an in SUA. Care sunt simptomele bolii diverticulara si diverticulita? Check out zonelor noastre specializate de stiri:
Gastro-intestinale / Gastroenterologie News
Sindromul de colon iritabil (SII) Stiri
Crohns Bolilor Stiri simptomele bolii diverticulara S-ar putea fi episoade de durere in abdomenul inferior. Mai precis, de obicei in partea din stanga jos a abdomenului. Dureri de multe ori vine atunci cand pacientul mananca sau trece scaune. Nu este, de obicei un anumit sprijin in cazul in care pacientul pauzele de vant.
Bowel schimbarea obiceiurilor
Constipatia
Diaree (uneori - mai putin frecvente decat constipatie)
Cantitati mici de sange in materiile fecale simptomelor Diverticulita Constant si, de obicei dureri severe
Durerea incepe de mai jos butonul de burta, si se muta la cea mai mica partea stanga a abdomenului (poate trece la partea dreapta a abdomenului in cazul in care pacientul este asiatice)
Temperatura (febra)
Urinare mai frecventa
Urinare dureroasa si
Greata si varsaturi
Sangerarile rect forma Care sunt cauzele diverticulilor sa apara? Lipsa de fibre alimentare este considerat a fi principala cauza a diverticulilor (pungi proeminente spre exterior din colon). Fibrele ajuta noastre raman scaune moi. Daca nu consuma suficient de fibre alimentare si materiile fecale este acolo greu poate fi sub presiune, mai mult sau presiune pe colon ca muschii impinge scaun jos - aceasta presiune provoaca diverticulilor sa apara. Diverticulilor apar atunci cand punctele slabe din stratul exterior de muschi de colon da drumul, deoarece lucrurile in stratul interior a reusit sa strecor.
Desi nu exista dovezi clare clinice pentru a dovedi o legatura intre fibre alimentare si diverticuloza, expertii spun ca dovezi circumstantiale este coonvincing. Studiile au aratat ca in unele parti ale lumii in cazul in care aportul alimentar fibra este mare, ca de exemplu in Africa sau Asia de Sud, boala diverticulilor este destul de mai putin frecvente. Pe de alta parte, este destul de comuna in tarile occidentale in cazul in care aportul alimentar fibra este mult mai mic.
Un studiu a constatat nici o legatura intre boala diverticulara si consumul de nuci, seminte, si porumb.
Care sunt cauzele diverticulita (infectie si inflamatie a unui diverticul)?
Expertii nu inteleg pe deplin de ce diverticulita - infectie de cel putin un diverticulilor - are loc. Noi stim ca bacteriile din scaun se multiplica rapid si raspandite, provocand o infectie. Se crede ca un diverticul devine blocat, eventual printr-o bucata de fecale (bucata de un scaun), care ar putea duce la infectii. Unele studii au indicat faptul ca genetica poate fi un factor. Cum sunt boli diverticulara si diverticulita diagnosticata? Diagnosticarea bolii diverticulara
Deoarece exista mai multe boli si a conditiilor cu simptome similare, cum ar fi IBS (sindrom de colon iritabil), diagnosticul de boala diverticulara nu este usor. Un medic poate exclude alte conditii, prin care au anumite teste de facut.
Colonoscopie - medicul are o privire in interiorul pacienti de colon prin utilizarea unui colonoscope - un tub subtire, cu un aparat de fotografiat la sfarsitul anului. Colonoscope intra in care pacientul prin rect. Inainte de a incepe procedura de cei mai multi pacienti au dat un laxativ pentru a goli intestinele lor. Un anestezic local este dat, inainte de procedura incepe. Scopul este de colonoscopie pentru a vedea daca orice diverticulilor sunt prezente.
Barium Enema X-ray - un tub este introdus in rect pacientilor si un lichid de bariu este stropit in tub si pana la rect. De bariu este un lichid care apare in raze X. In cazul in care suprafata interioara a organelor care nu prezinta pe raze X, sunt acoperite cu bariu, ele devin vizibile. Scopul este de a vedea daca X-ray pot confirma prezenta diverticulilor. Procedura nu este dureroasa.
Diagnosticarea diverticulita
Daca un pacient are o istorie de boala diverticulara, GP (medic generalist, medic primar de ingrijire), va fi capabil sa diverticulita diagnostica prin efectuarea unui examen fizic si solicitand pacientului unele intrebari referitoare la simptome si / istoriei sale medicale. Un test de sange este utila, pentru ca in cazul in care releva un numar mare de celule albe din sange inseamna, probabil, exista o infectie.
Pacientii care nu au antecedente de boli diverticulara avea nevoie de teste suplimentare. Exista alte conditii care pot avea simptome similare, cum ar fi o hernie sau de calculi biliari. Un topografie calculator (CT) pot fi utilizate, precum si o clisma bariu X-ray. In cazul in care simptome severe, pacientii sunt CT scanare poate spune daca infectia sa extins la o alta parte a corpului, sau daca exista un abces. Care sunt tratamente pentru diverticulita si a bolilor diverticulara? Diverticulara boala de tratament
Cei mai multi oameni sunt capabili sa auto-tratamentul bolii lor diverticulara, in principal, cu ajutorul analgezice si consumatoare de mai multe fibre alimentare.
Calmante, cum ar fi aspirina, ibuprofen sau ar trebui sa fie evitate, deoarece creste riscul de hemoragie inter...

Ce este pesta glandulara? Care este cauza Fever glandulara? Ce este Mononucleoza infectioasa?

Ce este pesta glandulara? Care este cauza Fever glandulara? Ce este Mononucleoza infectioasa? Febra glandulara este un tip de infectie virala. De asemenea, este cunoscut ca mononucleoza infectioase. Aceasta poate provoca febra, dureri in gat, oboseala, umflarea ganglionilor limfatici si glandele.
Aceasta este cauzata de virusul Epstein-Barr (VEB). Aceasta este una dintre cele mai comune virusuri care pot afecta oamenii. Cele mai multe infectii EBV sa apara in timpul copilariei timpurii. De obicei, ele produc putine sau nici un simptom. Ulterior, virusul va ramane in organism pentru viata, latente situata intr-un numar de gat si celulele sanguine.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, mononucleoza infectioase este: o boala febrila acuta dintre adultii tineri cauzate de virusul Epstein-Barr, un membru al familiei Herpesviridae; frecvent raspandite prin transferul de saliva; caracterizat prin febra, dureri in gat, marirea ganglionilor limfatici si splina ...
Atunci cand o infectie VEB apare in timpul adolescentei, sau de maturitate precoce, aceasta va conduce la dezvoltarea de febra glandular. Acesta este motivul pentru care marea majoritate a cazurilor febra glandulare au loc in adolescentilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 15 si 25. Cu toate acestea, conditia poate afecta persoane de orice grup de varsta.
In timpul infectiei, sistemul imunitar fabricates anticorpi pentru a lupta impotriva virusului. Aceasta apoi ofera imunitate pe tot parcursul vietii. Prin urmare, este rara de a avea mai mult de un bout de febra glandular.
Virusul este contagios. Ea poate fi transmisa de vin in contact cu saliva de cineva care este in prezent infectat cu conditia. Contagiune poate aparea atunci cand: Kissing. Acesta este adesea mentionata ca boala saruta
Expunerea la tuse si stranuta
Schimbul de mananca si ustensilele de baut (cani, pahare, furculite nespalate, linguri, prosoape ..) O persoana ramane contagios timp de cel putin doua luni de la infectia initial cu VEB. Unele persoane pot avea VEB in saliva lor de pana la 18 luni dupa infectare.
Nu exista nici un tratament pentru febra glandular. In cele mai multe cazuri, majoritatea simptomelor ar trebui sa treaca in termen de patru pana la sase saptamani fara tratament. Oboseala poate persista, uneori, pentru mai mult timp. La majoritatea oamenilor, oboseala se va termina dupa trei luni. De recuperare completa este de obicei.
Complicatiile de febra glandulare sunt mai putin frecvente, dar pot fi grave. Acestea includ: un splina rupte, care ar necesita interventie chirurgicala de urgenta, sau a unei infectii secundare ale plamanilor, cum ar fi pneumonie. Care sunt semnele si simptomele de febra glandulare? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva altor oameni , inclusiv un medic, poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Simptome de febra glandulare apar de obicei intre patru si sapte saptamani de la contractele de persoana infectie initiala. La copiii mai mici, simptomele pot sa apara mai devreme. Acestea includ urmatoarele: Simptome asemanatoare gripei. Ca si in cazul infectiilor cu virusul multe, febra glandulare cauzeaza adesea febra si de temperatura, dureri, dureri de cap, si senzatie de rau.
O eruptie pe piele poate sa apara la unele persoane. Ne pe scara larga, de culoare rosie,-mancarime.
Pierderea poftei de mancare.
Greata.
Stare generala de rau. Un sentiment de oboseala intensa si slabiciune de multe ori se dezvolta.
Durere in gat. Sensibilitate poate fi usoara, dar de obicei este foarte gat inflamat, rosu, si se umfla. Aceasta seamana cu un bout proasta a amigdalite. Febra glandulara este de obicei atunci cand suspecteaza amigdalite este severa si dureaza mai mult decat de obicei. Inghitirea este adesea dureros.
Splina. Acest organ este sub coaste pe partea stanga a abdomenului si o parte a sistemului imunitar. Ca si ganglionilor limfatici, se umfla si poate fi uneori simtit sub coaste. Ocazional, provoaca durere usoara in sectiunea din stanga sus a abdomenului.
Umflaturi in jurul ochilor. Despre 1 din 5 persoane cu febra glandulare devenit destul de plin de sine si a umflat din jurul ochilor. Aceasta dispare rapid.
Umflarea ganglionilor. Asa cum bodys luptele sistemului imunitar in largul virusul ganglionilor limfatici se umfla. Orice ganglionilor limfatici in organism poate fi afectat, dar glandele in gat si subrat sunt de obicei cele mai proeminente. Ei pot deveni umflat si oferta.
Nici un simptom. Aceasta se numeste un sub-infectie clinice. Multe persoane infectate cu acest virus, dar nu dezvolta simptome.
Ficatul poate fi afectata. In unele cazuri, infectia poate afecta ficatul. Acest lucru poate determina icter (ingalbenirea pielii si a ochilor). Aceasta este mai frecventa la persoanele care au peste 30 de ani.
Multe persoane cu febra glandulare va experienta, de asemenea, inflamatie usoara a ficatului sau hepatita cu simptome cum ar fi:
Intoleranta la pierderi de alcool de greata poftei de mancare simptome de icter si hepatita ar trebui clar sus dupa ce pacientul este recuperat de la febra glandular.
Simptome ale unei dureri in gat si febra a imbunatati, de obicei dupa doua saptamani. Oboseala si inflamarea ganglionilor limfatici poate persista mai mult timp, ocazional, pentru mai multe luni. Care sunt cauzele febrei glandulare? Cele mai multe cazuri de pesta glandulare sunt cauzate de virusul Epstein-Barr (VEB).
Daca o persoana nu are imunitate la pesta glandular si vine in contact strans cu saliva infectate, EBV va infecta celulele pe primul mucoasei interior al gatului. Apoi, infectia este trecut in apropiere de celule albe din sange, cunoscuta sub numele de limfocite B. Limfocitele raspandi infectia de a ganglionilor limfatici din apropiere, splina si ficatul.
O cateva alte cauze de febra glandular
Un numar mic de cazuri de febra glandulare sunt cauzate de virusi, altele decat VEB. Aceste virusuri includ: Cytomegalovirurs (CMV) Rubeola (pojarul german) Toxoplasmoza este o infectie parazit, care poate determina simptome, care sunt comparabile cu febra glandular.
Pentru femei gravide, alte cauze de febra glandulare sunt de obicei un subiect de ingrijorare. Spre deosebire de EBV, ele pot dauna copiii nenascuti. Pentru a reduce riscul de a...

MIST Exploreaza Studiul Legatura dintre migrenele si Hole In inima

MIST Exploreaza Studiul Legatura dintre migrenele si Hole In inima Atlanta, GA (martie, 2006) - Un studiu prezentat astazi, in timpul Colegiului American de Cardiologys Inovare inaugurale in interventie: Summit-ul de I2 2006, la Atlanta, Ga, va raspunde la intrebarile interesante cu privire la posibilitatea de reparatii o gaura in inima cunoscut sub numele de brevet foramen ovale (PFO) poate usura durerea de dureri de cap migrena severa. Inovatia in interventie: ...

Genital durere legata de cresterea sensibilitatii la durere in intreg organismul

Genital durere legata de cresterea sensibilitatii la durere in intreg organismul Femeile care durere in zona genitala au fost de multe ori sa spus in capul lor. Noul studiu arata ca poate fi bine in Gambe, arme si degetele. Femeile cu o afectiune numita vulvodynia durere proces diferit, iar aceste femei sunt mai sensibile la durere la alte puncte din corpul lor, cercetatorii de la Universitatea din Michigan Health System gasit. Rezultatele studiului lor apar in problema iulie ...

Premiile CMS doua contracte pentru a procesa si sa plateasca Medicare partea A si partea B Creante in 7 state si DC, SUA

Premiile CMS doua contracte pentru a procesa si sa plateasca Medicare partea A si partea B Creante in 7 state si DC, SUA Centrele pentru Medicare & Medicaid Services (CMS) a anuntat ca a atribuit doua contracte pentru administrarea combinata din partea A si partea B Medicare cererile de plata in sapte state, Districtul Columbia si trei teritorii SUA.
Aceste premii reprezinta al patrulea si al cincilea noi Medicare Contractori administrative (MACs) care urmeaza sa fie numit de catre CMS in conformitate cu ceri...

Pentru adulti-Pentru a-Adult de viata donatorilor Transplant Hepatic, pe partea stanga Supraaltoire este o procedura of Choice

Pentru adulti-Pentru a-Adult de viata donatorilor Transplant Hepatic, pe partea stanga Supraaltoire este o procedura of Choice Un studiu recent de catre medici de la Universitatea Shinshu, Scoala de Medicina, in Japonia determinat riscul ca altoire pe partea stanga a donatorilor mai mici in comparatie cu grefe luate din lobul drept, si acesta pare sa fie procedura de alegere pentru adulti-la-viata pentru adulti donator transplant de ficat (LDLT). Cercetatorii au descoperit ca, de asemenea, dimensiunea altoi nu a fost sing...

Pe partea stanga a creierului activeaza discurs de la nastere

Pe partea stanga a creierului activeaza discurs de la nastere A lua legatura cu: Roxanne Moster
[email protected]
310-794-2264
University of California - Los Angeles
Pentru prima data, cercetatorii au folosit imagistica prin rezonanta magnectic functionala (fMRI) pentru a investiga activitatea infantbrain ca raspuns la discurs. Ei au descoperit ca, aproape de la nastere, creierul stanga emisfera joaca rolul principal in cele mai multe fun...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.