Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Durere in partea stanga jos


Verbalizing Sentimente Makes tristete, manie si durere mai putin intensa

Verbalizing Sentimente Makes tristete, manie si durere mai putin intensa
De ce se pune in cuvinte sentimentele noastre - de vorba cu un terapeut sau un prieten, scris intr-un jurnal - ne ajuta sa te simti mai bine Un studiu creier nou imagistica de psihologi la UCLA dezvaluie de ce verbalizing sentimentele noastre face tristete noastre, furie si durere mai putin intensa.
Un alt studiu, cu aceiasi participanti si trei dintre membrii aceleiasi al echipei de cercetare, combina neurostiintele moderne cu vechi invataturi budiste sa furnizeze dovezi pentru prima neuronale de ce mindfulness - capacitatea de a trai in momentul prezent, fara a distrage atentia - pare sa se produca o varietate de beneficii sanatatii.
Cand oamenii se vedea o fotografie de o fata suparat sau fricos, acestea au crescut de activitate intr-o regiune a creierului numita amigdala, care serveste ca o alarma pentru a activa o cascada a sistemelor biologice pentru a proteja organismul in momente de pericol. Oamenii de stiinta a se vedea un raspuns robusta amigdala chiar si atunci cand acestea arata fotografii emotionale, cum ar subliminally, atat de rapid o persoana poate-i chiar le vezi.
Dar nu vad o fata de furie si pur si simplu, numind-o fata furios schimba raspunsul nostru creier raspunsul este da, in functie de Matei D. Lieberman, UCLA, profesor de psihologie si o fondator al neurostiintelor sociale cognitive.
Cand atasati cuvantul suparat, veti vedea un raspuns scazut in amigdala, a declarat Lieberman, autorul principal al studiului, care apare in numarul curent al revistei Psychological Science.
Studiul a aratat ca, in timp ce amigdala a fost mai putin activa atunci cand un individ cu eticheta sentiment, o alta regiune a creierului a fost mai activa: dreptul de ventrolateral cortexul prefrontal. Aceasta regiune se afla in spatele fruntii si a ochilor si a fost asociata cu gandirea in cuvinte despre experientele emotionale. Acesta a fost, de asemenea, implicat in comportamentul inhibarea si emotii de prelucrare, dar exact ceea ce contribuie nu a fost cunoscuta.
Care au fost sugerand este atunci cand incepeti sa gandesc in cuvinte despre sentimentele tale - etichetarea emotii - care ar putea fi o parte din ceea ce a regiunii dreptul ventrolateral este responsabil pentru, Lieberman a spus.
In cazul in care un prieten sau iubit unul este trist sau furios, obtinerea de persoana pentru a vorbi sau a scrie ar putea avea beneficii dincolo de orice perspective reale sunt dobandite. Aceste efecte sunt susceptibile de a fi modest, cu toate acestea, Lieberman a spus.
In general, cred ca de procesare a limbajului, in partea stanga a creierului; cu toate acestea, acest efect a fost singurul care apar in aceasta regiune o, pe partea dreapta a creierului, a spus el. Sale rare, pentru a vedea numai o regiune a creierului care sa raspunda un inalt nivel de proces de cum ar fi etichetarea emotii.
Multi oameni nu sunt susceptibile de a seama de ce sentimentele punerea lor in cuvinte este de ajutor.
Daca va intrebati oameni care sunt foarte trist de ce sunt scris intr-un jurnal, in care nu sunt de natura sa spun ei, pentru ca ei cred ca aceasta este o modalitate de a face ei insisi se simta mai bine, Lieberman a spus. Oamenii dont a face acest lucru pentru a depasi in mod intentionat sentimentele lor negative, ci doar pare a avea in acest sens. Psihologie populare, spune ca atunci cand senzatie de Youre in jos, doar ridica-te, dar acest lucru lume doesnt in acest fel. Daca stiti Youre incercati sa pick-te, este locul de munca, de obicei doesnt - auto-inselaciune este dificila. Pentru ca de etichetare sentimentele tale doesnt va obliga sa doriti sa se simta mai bine, it doesnt au aceasta problema.
Treizeci de persoane, 18 femei si 12 barbati varsta cuprinsa intre 18 si 36, au participat la Liebermans de studiu la UCLAs Ahmanson-Lovelace Brain Mapping Center. Ei vizualizate imagini ale persoanelor fizice a face expresii emotionale diferite. Mai jos imaginea fetei ei fie vazut doua cuvinte, cum ar fi de furie si fricos, si a ales emotie pe care a descris fata, sau au vazut doua nume, cum ar fi Harry si Sally, si a ales gen nume potrivit care sa corespunda fata.
Lieberman si de co-autori - UCLA, profesor asistent de psihologie Naomi Eisenberger, psihologie fostul student la UCLA Molly Crockett, psihologie fostul asistent de cercetare la UCLA Sabrina Tom, psihologie la UCLA absolvent de student Jennifer Pfeifer si Baldwin Way, un om post-doctoral in laborator Liebermans - folosite magnetice functionale imagistica prin rezonanta pentru a studia subiectii activitatii cerebrale.
Cand atasati cuvantul suparat, veti vedea un raspuns scazut in amigdala, Lieberman a spus. Cand atasati numele de Harry, tu dont a vedea cel de reducere a raspuns amigdala.
Cand ai pus sentimentele in cuvinte, Youre activarea aceasta regiune prefrontal si vazand un raspuns redus in amigdala, a spus el. In acelasi mod va lovi de franare in cazul conducerii Youre cand vezi o lumina galbena, atunci cand va pune sentimentele in cuvinte, se pare a fi lovit franele pe raspunsurile dumneavoastra emotionale.
Ca urmare, o persoana poate simti mai putin nervos sau mai putin trist.
Aceasta este intelepciunea antica, Lieberman a spus. Punerea in cuvinte sentimentele noastre ne ajuta sa ne vindeca mai bine. In cazul in care un prieten este trist si ne putem lua pe ei sa vorbesc despre asta, ca, probabil, va face sa se simta mai bine.
Dreptul de ventrolateral sufera o mare parte din cortexul prefrontal dezvoltarii sale in timpul unei preteen Childs si adolescentei. Este posibil ca interactiunea cu prietenii si familia in timpul acestor ani ar putea forma puterea regiunilor acest raspuns creierului, dar acest lucru nu este inca stabilit, Lieberman a spus.
Un beneficiu al tratamentului poate fi de a consolida aceasta regiune creierului. Are terapie duce la schimbari fiziologice in dreptul Lieberman ventrolateral cortexul prefrontal, profesor de psihologie la UCLA Michelle Craske si colegii lor sunt studiaza aceasta intrebare.
Combinand budiste Invataturi si moderna Neurostiinte
Dupa ce participantii stanga scanerului creierului, 27 dintre ei au completat chestionare despre mindfulness. Mindful...

Ce este Diverticulita? Ce este diverticulara boala?

Ce este Diverticulita? Ce este diverticulara boala? In cazul in pungi incepe sa iese spre exterior de la perete colonului persoana a bolii diverticulara sau diverticuloza. Cand una din aceste pungi devine infectate si inflamate, ca infectia se numeste diverticulita. Oamenii pot avea o multime de pungi proeminente si se simt bine. Cu toate acestea, atunci cand unul dintre ei este infectat poate fi foarte dureros. Recapitulare - Care este diferenta dintre diverticulita, diverticuloza si boala diverticulara? 1. Diverticuloza este doar conditia de a avea pungi proeminente (diverticulara), care ies din peretele de colon. Aceste persoane nu au simptome.
2. Un outpouching este un diverticul, doua sau mai multe sunt diverticulilor.
3. Boala diverticulara se refera la persoanele cu diverticuloza care au simptome.
4. Diverticuloza, in general, se refera la cazurile fara simptome.
5. Atunci cand unul dintre outpouches (diverticulilor) devine infectat, este cunoscut sub numele de diverticulita. 50% dintre oameni sunt crede ca ar fi diverticuloza de varsta de 50 ani, in timp ce 70% au probabil ca pana la varsta de 80. Expertii spun ca trei sferturi din persoanele cu diverticuloza nu va experienta orice fel de simptome (diverticuloza asimptomatice). Trimestru ramase, care nu au simptome de o boala de diverticulara.
Un studiu a constatat ca incidenta diverticulita in randul tinerilor adulti obezi este in crestere. Un NIH (National Institutes of Health, SUA), raportul a relevat faptul ca costurile de boli digestive a crescut la mai mult de 141 miliarde dolari pe an in SUA. Care sunt simptomele bolii diverticulara si diverticulita? Check out zonelor noastre specializate de stiri:
Gastro-intestinale / Gastroenterologie News
Sindromul de colon iritabil (SII) Stiri
Crohns Bolilor Stiri simptomele bolii diverticulara S-ar putea fi episoade de durere in abdomenul inferior. Mai precis, de obicei in partea din stanga jos a abdomenului. Dureri de multe ori vine atunci cand pacientul mananca sau trece scaune. Nu este, de obicei un anumit sprijin in cazul in care pacientul pauzele de vant.
Bowel schimbarea obiceiurilor
Constipatia
Diaree (uneori - mai putin frecvente decat constipatie)
Cantitati mici de sange in materiile fecale simptomelor Diverticulita Constant si, de obicei dureri severe
Durerea incepe de mai jos butonul de burta, si se muta la cea mai mica partea stanga a abdomenului (poate trece la partea dreapta a abdomenului in cazul in care pacientul este asiatice)
Temperatura (febra)
Urinare mai frecventa
Urinare dureroasa si
Greata si varsaturi
Sangerarile rect forma Care sunt cauzele diverticulilor sa apara? Lipsa de fibre alimentare este considerat a fi principala cauza a diverticulilor (pungi proeminente spre exterior din colon). Fibrele ajuta noastre raman scaune moi. Daca nu consuma suficient de fibre alimentare si materiile fecale este acolo greu poate fi sub presiune, mai mult sau presiune pe colon ca muschii impinge scaun jos - aceasta presiune provoaca diverticulilor sa apara. Diverticulilor apar atunci cand punctele slabe din stratul exterior de muschi de colon da drumul, deoarece lucrurile in stratul interior a reusit sa strecor.
Desi nu exista dovezi clare clinice pentru a dovedi o legatura intre fibre alimentare si diverticuloza, expertii spun ca dovezi circumstantiale este coonvincing. Studiile au aratat ca in unele parti ale lumii in cazul in care aportul alimentar fibra este mare, ca de exemplu in Africa sau Asia de Sud, boala diverticulilor este destul de mai putin frecvente. Pe de alta parte, este destul de comuna in tarile occidentale in cazul in care aportul alimentar fibra este mult mai mic.
Un studiu a constatat nici o legatura intre boala diverticulara si consumul de nuci, seminte, si porumb.
Care sunt cauzele diverticulita (infectie si inflamatie a unui diverticul)?
Expertii nu inteleg pe deplin de ce diverticulita - infectie de cel putin un diverticulilor - are loc. Noi stim ca bacteriile din scaun se multiplica rapid si raspandite, provocand o infectie. Se crede ca un diverticul devine blocat, eventual printr-o bucata de fecale (bucata de un scaun), care ar putea duce la infectii. Unele studii au indicat faptul ca genetica poate fi un factor. Cum sunt boli diverticulara si diverticulita diagnosticata? Diagnosticarea bolii diverticulara
Deoarece exista mai multe boli si a conditiilor cu simptome similare, cum ar fi IBS (sindrom de colon iritabil), diagnosticul de boala diverticulara nu este usor. Un medic poate exclude alte conditii, prin care au anumite teste de facut.
Colonoscopie - medicul are o privire in interiorul pacienti de colon prin utilizarea unui colonoscope - un tub subtire, cu un aparat de fotografiat la sfarsitul anului. Colonoscope intra in care pacientul prin rect. Inainte de a incepe procedura de cei mai multi pacienti au dat un laxativ pentru a goli intestinele lor. Un anestezic local este dat, inainte de procedura incepe. Scopul este de colonoscopie pentru a vedea daca orice diverticulilor sunt prezente.
Barium Enema X-ray - un tub este introdus in rect pacientilor si un lichid de bariu este stropit in tub si pana la rect. De bariu este un lichid care apare in raze X. In cazul in care suprafata interioara a organelor care nu prezinta pe raze X, sunt acoperite cu bariu, ele devin vizibile. Scopul este de a vedea daca X-ray pot confirma prezenta diverticulilor. Procedura nu este dureroasa.
Diagnosticarea diverticulita
Daca un pacient are o istorie de boala diverticulara, GP (medic generalist, medic primar de ingrijire), va fi capabil sa diverticulita diagnostica prin efectuarea unui examen fizic si solicitand pacientului unele intrebari referitoare la simptome si / istoriei sale medicale. Un test de sange este utila, pentru ca in cazul in care releva un numar mare de celule albe din sange inseamna, probabil, exista o infectie.
P...

Ce este contractura Dupuytren? Ce Cause Dupuytren contractura?

Ce este contractura Dupuytren? Ce Cause Dupuytren contractura? Dupuytrens contractura (contractura Dupuytren) este o boala care afecteaza mainile si degetele. Aceasta este o deformare mai putin frecventa mana, in care tesutul conjunctiv de sub piele a contractului de palmier si intari in timp. Ea determina una sau mai multe dintre degete pe una sau ambele maini pentru a indoi in palma.
Contractura Dupuytrens este numit dupa chirurg francez, baronul Guillau...

Presedintele Bush a furniza de stat cu privire la adresa Uniunii Europene, SUA

Presedintele Bush a furniza de stat cu privire la adresa Uniunii Europene, SUA Multumesc foarte mult. Si in seara asta, am un mare privilegiu si de onoare distincte a mea - ca primul presedinte, pentru a incepe de Stat al mesajului Uniunii cu aceste cuvinte: Doamna Vorbitor.
In ziua lui, fostul congressman Thomas DAlesandro, Jr. de la Baltimore, Maryland, a vazut presedintilor Roosevelt si Truman de la aceasta tribuna. Dar nimic nu se puteau compara cu vederea fiicei sale...

Cum de a construi oase puternice si prevenirea osteoporozei - American Consiliului privind ofertele de Exercitarea trei miscari sa aiba grija de oasele tale

Cum de a construi oase puternice si prevenirea osteoporozei - American Consiliului privind ofertele de Exercitarea trei miscari sa aiba grija de oasele tale Bone-incarcare exercitii fizice si un regim alimentar echilibrat sunt esentiale pentru prevenirea osteoporozei. Pentru a avea grija de oase pe al tau acum astfel incat acestea sa stati suficient de puternic pentru a va transporta printr-o durata de viata de sanatate si de activitate, Consiliul American cu privire la exercitarea (ACE), America Autoritatii cu privire la Fitness, ofera trei exercitii...

Foot Durerea Ca urmare a Gradinarit, de consiliul de-Certified Podiatrist

Foot Durerea Ca urmare a Gradinarit, de consiliul de-Certified Podiatrist Gradinari Multi vor avea dureri picior acest sezon, ca urmare a nevoilor cu vedere la picioarele lor. Dar, de cateva minute de pregatire si a bunului simt comun pot pastra gradinari confortabil toate anotimpurile.
Gradinarit este o greutate exertive activitate care poarta si ar trebui sa fie considerat un sport, mai degraba decat un hobby pasiv, a spus dr. Paul R. Kasdan, un consiliu de-podiatr...

Genital durere legata de cresterea sensibilitatii la durere in intreg organismul

Genital durere legata de cresterea sensibilitatii la durere in intreg organismul Femeile care durere in zona genitala au fost de multe ori sa spus in capul lor. Noul studiu arata ca poate fi bine in Gambe, arme si degetele. Femeile cu o afectiune numita vulvodynia durere proces diferit, iar aceste femei sunt mai sensibile la durere la alte puncte din corpul lor, cercetatorii de la Universitatea din Michigan Health System gasit. Rezultatele studiului lor apar in problema iulie ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.