Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Durere in stern


Ce este acuta Pancreatita? Care este cauza Pancreatita acuta?

Ce este acuta Pancreatita? Care este cauza Pancreatita acuta?
Pancreatita inseamna inflamarea pancreasului, care pot aparea in doua moduri foarte diferite. Pancreatita acuta este brusca in timp ce pancreatita cronica este recurente sau persistente. Unele cazuri de pancreatita poate fi usoara si du-te departe pe cont propriu si nu necesita tratament. Cu toate acestea, cazuri severe poate duce la complicatii potential letale.
Pancreatita acuta este mai putin frecventa. Potrivit National Health Service (NHS), Marea Britanie, mai putin de 1 din fiecare 100.000 de persoane se dezvolta pancreatita acuta in fiecare an. Acesta este usor mai frecvente la barbati decat la femei.
Pancreasul este un lung, glanda plat situat in spatele stomacului in abdomen superior. Ea produce enzime digestive si hormoni, care reglementeaza modul in care corpul procesele de glucoza.
Desi pancreatita este in principal cauzata de calculi biliari, cresterea abuzul de alcool, in mai multe tari a dus la o crestere a incidentei. Alcoolul reprezinta in prezent peste o treime din toate cazurile de pancreatita acuta in SUA si Marea Britanie.
Vizitati nostru specializat sectiunea de stiri
Gastro-intestinale / Gastroenterologie Noutati In cazul in care pancreatita acuta este legata de calculi biliari aceasta tinde sa se dezvolte la pacientii varstnici. Alcoolul-legate de pancreatita acuta afecteaza in principal de persoane in 30 de ani lor cu intarziere. Care sunt simptomele de pancreatita acuta? De obicei, pacientul va experimenta o instalare brusca de durere in centrul abdomenului superior, sub stern (sternului). Rareori, durerea este primul simtit la nivelul abdomenului inferior. Acesta va deveni treptat, apoi mai intens pana cand este vorba de o durere constanta. Dureri poate intensifica in continuare si devin severe, si-au extins si in spatele in 50% din cazuri. Posibilitati de alimentatie poate exacerba durerea. In cazul in care acesta este cauzata de calculi biliari tot ceea ce se va intampla si de a dezvolta foarte rapid. Atunci cand este cauzata de alcool, simptomele se va dezvolta de obicei mai lent, intr-un numar de zile.
Inclinat inainte sau presupunand o pozitie fetale (Curling sus) poate ajuta la reduce durerea usor. Oricine care experientele durere constanta trebuie sa solicite asistenta medicala.
Urmatoarele simptome pot fi de asemenea prezent: Varsaturi. Greata. Diaree. Pierderea poftei de mancare. Tuse, miscari viguroase, si de respiratie profunda poate fi dureros. Tandrete cand abdomenul este atinsa. Febra - temperatura de cel putin 100.4F (38C). Icter - pielii si a albului ochilor sa ia pe o tenta galbuie. analgezice puternice nu reusesc adesea pentru a calma durerea. Tensiunea arteriala ar putea sa scada sau sa creasca, dar va cadea atunci cand pacientul standuri, provocind uneori lesin. Care sunt cauzele si factorii de risc de pancreatita acuta? tripsina - tripsina, daca este activata in timp ce inca in pancreas, pe care nu ar trebui sa faca, se va incepe descompunerea celulele pancreasului, digestia pancreasului in sine, care cauzeaza iritatia si inflamatia. Tripsina digestiv este o enzima produsa de pancreas. Tripsina, nu ar trebui sa devina activ pana cand acesta este eliberat din pancreas si intra in intestine.
Abuzul de alcool - stim ca abuzul de alcool poate provoca tripsina sa devina activ in interiorul pancreasului, dar oamenii de stiinta nu sunt sigur de ce? Oamenii de stiinta spun ca moleculele de etanol afecteaza celulele pancreasului, declansand-le pentru a activa tripsina prematur. Aproximativ 10% din persoanele cu abuzul de alcool cronice dezvolta pancreatita acuta. Abuzul cronic de alcool inseamna mediu sau consumul pe termen lung de cel putin 10 de unitati de alcool pe zi - echivalentul a peste patru halbe de Lager (bere) sau cinci pahare de vin.
Calculi biliari - acestea sunt putin de prundis-ca formatiuni care se dezvolta in vezicii biliare, daca exista prea mult colesterol in bila. Uneori, calculi biliari poate fi dislocat si sa faca modul lor din vezicii biliare, blocarea conductele de a pancreasului. Blocajul submineaza functionarea normala a pancreasului, care, uneori, activa tripsina prematur, in timp ce acesta este inca in interiorul pancreasului, cauzand acesteia sa devina iritat si inflamat.
Infectii (cauze rare de pancreatita acuta) - exemple de infectii bacteriene includ: Salmoneloza, un tip de intoxicatii alimentare cauzate de bacteria Salmonella, sau boala legionarii, o infectie provocata de bacteria Legionella pneumophila gasit in instalatii sanitare, dusuri si apa de stocare tancuri. Exemple de astfel de infectii virale includ, oreion sau hepatita B.
Unele conditii autoimuna - cum ar fi lupus, sau sindromul Sjögrens.
Ranire a pancreasului
Idiopatica - aproximativ 15% din toate cazurile de pancreatita acuta sunt numite pancreatita idiopatica. Aceasta inseamna ca nici o cauza evidenta a fost identificat. Pancreatita acuta Cum este diagnosticat? GP (medic generalist, medic primar de ingrijire) va solicita pacientul despre simptomele si sa examineze / abdomenul sau. In cazul in care anumite zone ale abdomenului sunt sensibile la atingere, acest lucru ar putea fi un indiciu de pancreatita acuta. Pacientii cu pancreatita acuta va avea muschii abdominali rigide de perete pe care medicul va observa in timpul examinarii. Atunci cand a asculta pe abdomen cu un stetoscop, pot exista foarte putine sau nu sunete intestinale -, de asemenea, o indicatie de pancreatita.
Analizele de sange - in cazul in care nivelurile sanguine ale amilazei si lipazei sunt mai mari decat cele normale, cel mai probabil, pacientul va fi trimis la spital. Pancreasul produce niveluri ridicate de substante chimice, atat in timpul pancreatita acuta. Cu toate acestea, testele de sange sunt utile numai de timpuriu, deoarece amilazei si lipazei nivelurile de crestere in prima zi de boala si apoi reveni la normal in termen de 3 pana la 7 zile.
De testare a in spital
Pentru a afla cum inflamarea pancreasului este, ceea ce ajuta la medici a determina riscul de complicatii, urmatoarele teste pot fi efectuate: O ecografie Scan - unde de inalta frecventa de sunet a crea o imagine ...

Purificat Primul Studiu de transplantare Pacientii angina pectorala "Stem Cells-show de siguranta si Simptom Relief

Purificat Primul Studiu de transplantare Pacientii angina pectorala "Stem Cells-show de siguranta si Simptom Relief Primul studiu SUA pentru transplant de o forma puternic al purificat, celulele stem adulte in muschiul inimii de pacienti cu angina severa a oferit rezultate interesante. Acesta a furnizat dovezi ca procedura este in siguranta si a produs o reducere a durerii angina pectorala, precum si mai bune functionari la pacientii cu viata de zi cu zi, rapoartele de cercetator duce la Northwestern Universitys Feinberg School of Medicine.
In termen de trei pana la sase saptamani dupa ce pacientii angina severa, au fost injectate cu celule stem lor proprii, multi dintre cei care utilizate pentru a avea dureri doar de la mersul pe jos la frigider, acum a avut numai durere atunci cand acestea au urcat doua zboruri de scari.
Acesta este primul proces umane in care pacientii proprii purificat celule stem, numite celule CD-34, au fost injectate in inimile lor intr-un efort de a impulsiona regrowth vaselor mici de sange care constituie microcirculatia a muschiului cardiac. Cercetatorii cred ca pierderea acestor vase de sange, contribuie la durerea cronica, angina pectorala severa.
In timp ce cercetator de plumb, Losordo Douglas, MD, a avertizat acesta a fost un mic studiu-pilot, a spus el rezultatele sunt incurajatoare. Thats o schimbare foarte semnificative in stilul de viata sau a capacitatii functionale, el a remarcat.
Losordo este directorul cardiovasculare Feinberg Institutul de Cercetare si Eileen M. Foell profesor de inima de Cercetare de la Scoala Feinberg. De asemenea, el este un cardiolog la Northwestern Memorial Hospital. El a efectuat cercetari in timp ce el a fost profesor de medicina la Universitatea Tufts Scoala de Medicina.
Scopul principal al studiului a fost de a testa de siguranta a tehnicii, dar cercetatorii au descoperit, de asemenea, indicatii preliminare ale beneficiilor therapys. Nou studiu este publicat in circulatie.
Scopul nostru este de a reconstitui microcirculatia, a lua inapoi de sange in tesutul si de a atenua simptomele, Losordo spus.
Dovada in laborator arata terapiei cu celule pare sa lucreze in cel putin doua moduri: CD-34 celule ajuta la o noua forma de micro-vaselor de sange, precum si sa incurajeze celulele existente in tesutul sa creasca navelor, un proces numit neovascularization.
Din cele aproximativ 1 milion de persoane din Statele Unite care sufera de cronica, angina severa, durere in piept - ca urmare a arterelor blocat - aproximativ 300.000 nu poate fi ajutat de catre orice tratament medicale traditionale, cum ar fi angioplastie, interventii chirurgicale sau by-pass Stenturi. Aceasta se numeste angina pectorala greu de rezolvat, severitatea care este desemnat de clase. Pacientii din studiu au fost Losordos clasa 3 sau 4, ceea ce inseamna ca au avut dureri in piept de la normal la activitati minime, cum ar fi spalatul pe dinti sau chiar de odihna.
Dupa ce pacientii greu de rezolvat angina pectorala au fost injectate cu celule stem lor proprii, in termen de trei pana la sase luni de multe imbunatatit pana la doua categorii, in capacitatea functionala, o crestere semnificativa. Studiu dubl...

Codeina Nu este sigur pentru toti Mamele alapteaza si Babies lor

Codeina Nu este sigur pentru toti Mamele alapteaza si Babies lor Utilizarea tratamente durere care contin codeina pot fi riscante pentru unele mame care alapteaza, in functie de cercetatorii de la Universitatea din Western Ontario, precum si Spitalul de Copii Bolnavi (SickKids), in Toronto. Principalul autor Dr. Gideon Koren de cercetare publicat in revista, farmacologie clinica & Therapeutics, care sugereaza ca codeina utilizat in unele medicamente amelior...

Femeile care au primit epidurala La inceputul anului Muncii nr mai probabil sa aiba C-sectiunea Than femeile care au primit epidurala Mai tarziu, Study Says

Femeile care au primit epidurala La inceputul anului Muncii nr mai probabil sa aiba C-sectiunea Than femeile care au primit epidurala Mai tarziu, Study Says Femeile care primesc anestezie epidurala la inceputul anului de munca nu sunt mult mai probabil sa se supuna unui cezariana-livrare sectiune decat femeile care primesc narcotice sistemice pentru durerea initiala si nu vor mai primi o epidurala, pana mai tarziu, in munca, conform unui studiu publicat in 17 februarie problema din ... New England Journal of Medicine, Boston Globe rapoarte. Dr. Cynthi...

Prea multe moduri de a spune "It Hurts"

Prea multe moduri de a spune "It Hurts" Exista cel putin 100 de moduri de a spune, Ma doare! Si asta este problema.
David Cella era in misiune - sustinuta de aproape 10 milioane dolari in Institutele Nationale a fondurilor pentru sanatate - pentru a revolutiona limba de durere, precum oboseala, depresia si anxietatea. Acestea sunt cateva dintre simptomele de cercetatori masura importanta cand incearca sa dea seama daca este un tratam...

Din proprie transplantare People's Stem Cells in inima diminueaza Durere, imbunatateste Abilitatea de a Walk

Din proprie transplantare People's Stem Cells in inima diminueaza Durere, imbunatateste Abilitatea de a Walk Cel mai mare studiu national de celule stem pentru boli de inima a aratat prima dovada ca transplantul de o forma puternic de celule stem adulte in muschiul inimii de subiecti cu rezultate angina severa la mai putina durere si o capacitate sporita de a merge. Transplant de subiecti au prezentat, de asemenea, Decese in mai putin de cei care primesc didnt a celulelor stem.
In 12 luni de faza II, ...

Proces pentru a testa eficienta de droguri pentru a trata endometrioza, SUA

Proces pentru a testa eficienta de droguri pentru a trata endometrioza, SUA Medicii de la Northwestern Memorial Hospital si nord-vestul Universitys Feinberg Scoala de Medicina sunt testarea eficientei un drog experimentale, ERB-041, pentru a calma durerea pelvisului si a inflamatiei din cauza endometrioza, o afectiune cronica care afecteaza mai mult de 5.5 milioane de femei americane. Endometrioza este cauzata in momentul tesut similare cu mucoasa uterului creste alta par...

Imagini reduce post pentru copii-durere operativa, studiul constata

Imagini reduce post pentru copii-durere operativa, studiul constata Un studiu scop este oferirea de furnizori de asistenta medicala o mai buna intelegere a naturii multidimensionale si efectele de varsta scolara pentru copii post-durerii ajunge la concluzia ca folosind imagini cu analgezice redusa durere amigdalectomie si adenoidectomy si de anxietate dupa o interventie chirurgicala.
Rezultatele studiului, imagini reduce copii durerii post-operatorii, ca autori...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.