Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri de bila


Max doza zilnica de OTC al acetaminofen arata eficacitate comparabila cu doze RX de naproxen pentru dureri ale agriculturii ecologice

Max doza zilnica de OTC al acetaminofen arata eficacitate comparabila cu doze RX de naproxen pentru dureri ale agriculturii ecologice
Cercetatorii a anuntat astazi noi dovezi clinice arata ca utilizarea pe termen lung de maxima recomandata over-the-counter (OTC) doze zilnice de acetaminofen (APAP) ofera eficacitate comparabila cu doze de prescriptie de naproxen (NAP) pentru gestionarea usoara pana la moderata osteoartritei (OA), dureri la nivelul soldului sau a genunchiului.
Analize preliminare ale multicentric, randomizat, dublu-orb, paralele-grup, studiu comparativ implicand 551 pacienti cu varste de 40 - 75 de ani, cu usoara pana la moderata OA a soldului sau a genunchiului au fost prezentate in timpul 2a stiintific mixt-a reuniune a american Durerea Societatea si canadian Pain Society. Pacientii din grupul tratat APAP (n = 276) au primit 4000mg pe zi, in timp ce cei din grupul PNA (n = 275) au primit 750 mg pe zi. Toti pacientii au fost evaluate la unu-, trei, si un interval de sase luni pentru durere, rigiditate, si functia fizica folosind WOMAC * subscalei pentru durere.
Chiar si afara pana la sase luni, analizele noastre nu au aratat diferente statistice intre eficacitatea acetaminofen si naproxen pentru gestionarea durerii osteoartrita de sold si genunchi, a declarat Dr. Anthony Templului, VP Medical afaceri, McNeil Consumer & Specialitatea Pharmaceuticals. Aceste rezultate indica faptul ca acetaminofen este la fel de eficace ca dozele de prescriptie de naproxen pentru durerea de artrita atunci cand este administrat o perioada de pana la 6 luni, sub ingrijirea si observarea a medicului.
* Western Ontario si McMaster Universitati indicele de osteoartrita: o metodologie standard pentru a masura osteoartrita ameliorarea durerii.
Despre Osteoartrita
Osteoartrita este cea mai comuna forma de artrita in Statele Unite, care afecteaza mai mult de 20 de milioane de americani. Comune durere si rigiditate din cauza rezultatelor OA de la defalcarea cartilajului in articulatii. Zonele cele mai frecvent afectate afectate de OA sunt degete, genunchi, solduri, si coloanei vertebrale. Alte articulatii afectate mai putin frecvent includ incheieturile mainilor, coatele, umerii, si glezne.
Colegiul American de Rheumatologys Recomandari pentru tratament medical osteoartritei la ni...

Chiropractic este rentabila in tratarea cronica dureri de spate, de studiu

Chiropractic este rentabila in tratarea cronica dureri de spate, de studiu Un nou studiu constata ca chiropractic de ingrijire medicala si au costuri comparabile pentru tratarea cronice low-dureri de spate, cu grija chiropractic care produc rezultate semnificativ mai bune. Un grup de mici cronice-spate pacienti care au suferit un tratament chiropractic au demonstrat ameliorarea durerii mai mare si satisfactie cu grija si scoruri mai mici decat un grup de handicap, care a suferit de ingrijire medicala, potrivit unui studiu octombrie 2005 in Jurnalul de manipulare si fiziologice Therapeutics (JMPT) .
Desi costul mai multe studii de eficacitate in afara Statelor Unite au comparat favorabil chiropractic la ingrijiri medicale, acest nou studiu este una din primele de a compara scazute-back costurile tratamentului si a rezultatelor, in structura sistemului american de sanatate. In Statele Unite in pace, dureri de spate costurile aferente sunt estimate sa ajunga la 48 miliarde dolari in acest an, si, la un moment dat, 80 la suta din populatia SUA sufera de dureri de spate - statistici care fac ca acest studiu deosebit de important, in functie de autori.
Specificul de studiu:
Studiul a implicat 2780 pacienti cu durere mecanica scazuta-spate, care se mentionate la 60 de medici de chiropractic si 111 medici in 64 de clinici comunitara generala in practica in Oregon si unul in Vancouver, WA. Ingrijire Chiropractic inclus manipulare a spinarii, terapii fizice, un program de exercitii fizice, si de auto-ingrijire educatia pacientului. De ingrijire medicala a constat din medicamente prescrise, un program de exercitii fizice, de auto-sfaturi de ingrijire, precum si o trimitere la un terapeut fizic (in aproximativ 25 la suta din cazuri). Costurile de tratament si dureri de pacienti, invaliditate, si satisfactia cu grija sanatatea lor au fost evaluate la 3 si 12 luni de la vizita initiala la doctor.
Oficiul costuri numai pentru tratamentul chiropractic de low-dureri de spate au fost mai mari decat pentru ingrijiri medicale. Cu toate acestea, atunci cand costurile de fo...

Scutire flexibila durerii cu morfina-free de mac

Scutire flexibila durerii cu morfina-free de mac O mana de gene intr-un mac opiaceu morfina liber ar putea detine cheia pentru producatoare de produse farmaceutice durere imbunatatite de management.
Norman, nu-morfina mac, este superior morfina producatoare de maci in care se produce thebaine si oripavine - compusi preferat de industrie in fabricarea de durere alternative de mare valoare-ucigasi.
CSIROs Dr. Phil Larkin, si australian Natio...

NovaDel Announces date de la pilot de eficacitate studiu care a comparat sumatriptan orala Spray Pentru a Imitrex (R) comprimate

NovaDel Announces date de la pilot de eficacitate studiu care a comparat sumatriptan orala Spray Pentru a Imitrex (R) comprimate NovaDel Pharma Inc (AMEX: NVD), o companie farmaceutica de specialitate in curs de dezvoltare forme farmaceutice orale de pulverizare pentru o gama larga de tratamente comercializate, a anuntat astazi date din pilot sau studiu de eficacitate a orale sale Spray formularea de sumatriptan (sumatriptan OS), comparativ cu comprimate sumatriptan, comercializate ca Imitrex ® / Imigran ®, lider triptan ...

Ce este Febra? Care este cauza Febra?

Ce este Febra? Care este cauza Febra? Febra este un semn comun medicala care descrie o crestere a temperaturii corpului interne la niveluri normale de mai sus. In general, o febra este o indicatie de ceva neobisnuit in organism. Acesta este raspunsul bodys la o boala. La adulti, nu o febra, de obicei este periculoasa exceptia cazului in care aceasta ajunge la 103 F (39,4 C) sau mai mari. La copiii mici si sugari, o temperatura usor ri...

FDA aproba LUVERIS pentru utilizarea confonmitant cu GONAL-F

FDA aproba LUVERIS pentru utilizarea confonmitant cu GONAL-F Serono (Virt-x SEO si NYSE: SRA) - Serono a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Luveris (lutropina alfa injectabila) pentru utilizarea concomitenta cu GONAL-f (folitropina alfa injectabila) pentru stimularea dezvoltarii foliculare in hypogonadal infertile hypogonadotropic (HH) femei, cu deficit profunde de LH (LH <1,2 UI / L).
HH este o deficienta rara endocrine...

Durerea de raspuns la caldura redusa cu Comfort Food

Durerea de raspuns la caldura redusa cu Comfort Food Oamenii de multe ori mancati alimente sa se simta mai bine, dar cercetatorii au descoperit ca ciocolata manca sau a apei potabile poate Blunt durere, reducerea sobolani un raspuns la un stimul fierbinte. Aceasta forma de relief naturale durerii poate ajuta animalele salbatice, in mai putin ambigue, in timp ce consumul de alimente limitate, dar la om modern, cu alimente disponibile, efectul poate c...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.