Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri de gat si ureche


Teama de complicatii este motivul Not Good Pentru a da antibiotice pentru raceli si infectii ale urechii

Teama de complicatii este motivul Not Good Pentru a da antibiotice pentru raceli si infectii ale urechii
Daca un pacient are infectii ale tractului respirator superior, infectie la ureche sau dureri in gat, medicul nu ar trebui sa prescrie antibiotice doar pentru ca el / ea vrea sa prevenirea complicatiilor, in conformitate cu un articol publicat in British Medical Journey (BMJ). Cu toate acestea, in ceea ce priveste persoanele in varsta sunt in cauza, antibioticele nu reduce semnificativ riscul de pneumonie in urma unei infectii in piept.
Autorii explica faptul ca cea mai mare parte de antibiotic prescris se face in asistenta primara, si mai ales pentru comune infectii ale tractului respirator. Orientari in Marea Britanie recomanda impotriva rutare prescrierea de antibiotice pentru pacientii cu dureri in gat, infectie la ureche, si infectii ale tractului respirator superior. Liniile directoare a face recomandari in care sunt folosite pentru pneumonie.
In perioada 1994-2000 prescrierea de antibiotice pentru infectiile tractului respirator superior in Marea Britanie in practica generala a scazut cu 45%. Cu toate acestea, 67% dintre pacientii cu infectii ale tractului respirator au fost inca in curs de antibiotice prescrise, astfel cum au fost de 80% din cele cu infectii ale urechii, de 60% din cele cu dureri in gat, si 47% dintre cei cu superior-infectii ale tractului respirator.
Autorii explica faptul ca studiul lor indica faptul ca exista o diferenta semnificativa intre bazate pe dovezi de orientare si GPS prescrie obiceiuri.
Cercetatorii au identificat 3.36 milioane de cazuri de infectii ale tractului respirator in timpul 1991-2001 Generale din Regatul Unit practicile de cercetare Baza de date si a incercat sa afle daca pacientii care au primit antibiotice, a avut mai putine complicatii decat cei care nu au.
Cercetatorii au inregistrat riscul de complicatii grave, in cursul lunii urmatoare diagnosticul, inclusiv infectii ale osului mastoid dupa infectia urechii (mastoidita), abcese, la partea din spate a gatului, dupa durere in gat (amigdalita), si pneumonie urma superioare-infectii ale tractului respirator superior si de piept infectie. Ei, de asemenea, inregistrate cat de multi pacienti au fost necesare pentru a trata (pentru a da antibiotice) pentru a preveni o complicatie.
Riscul de complicatii grave urmatoarele infectii ale tractului respirator, infectii ale urechii si dureri in gat era mic, raportul de cercetatori. Desi antibiotice a redus riscul, 4000 retetele au fost necesare pentru a preveni o complicatie unica.
Pe de alta parte, riscul in randul persoanelor in varsta de a dezvolta pneumonie dupa infectia piept a fost ridicat, si antibiotice a reduce in mod semnificativ acest risc. Pentru fiecare 39 pacienti cu varsta peste 65 ani care au primit antibiotice o complicatie a fost impiedicata.
Cercetatorii nu a detectat o diferenta semnificativa in materie de riscuri pentru fumatori, pac...

De plasare intravenoasa linie pentru interventii chirurgicale minore ureche la copii pare sa ofere nici un beneficiu suplimentar

De plasare intravenoasa linie pentru interventii chirurgicale minore ureche la copii pare sa ofere nici un beneficiu suplimentar Copiii care au avut intravenoasa (iv) de acces pentru interventie de ureche tub de plasare a petrecut mai mult timp in sala de operatie si in spital si a cerut medicamente dureri de mai mult de copii care au trecut prin aceeasi procedura, fara acces IV, in conformitate cu un articol in numarul din septembrie a Archives of Otolaryngology - Head & Neck Chirurgie, unul dintre JAMA / Archives reviste.
Potrivit articolului, accesul IV (de plasare a unei linii IV, intr-o vena in bratul pentru administrarea de medicamente) permite administrarea de fluide (pentru a preveni deshidratarea) si de droguri sau medicamente, dar poate duce la disconfort, precum si pentru cresterea copilului nemultumire in cazul in care se fac mai multe incercari de a punctia venoasa. Spitalele si institutiile medicale variaza foarte mult in ceea ce necesita IV, de acces pentru simple, operatiunile de scurt, cum ar fi myringotomy bilateral cu plasare de presiune-egalizare tuburi (BMT, de plasare de tuburi prin timpan pentru a drena excesul de lichide).
Michael S. Haupert, DO, de Wayne State University Scoala de Medicina, Spitalul de Copii din Michigan, Detroit, si colegii sai au investigat daca accesul IV afecteaza incidenta varsaturilor postoperator (POV), dureri postoperatorii, precum si durata sederii in spital de copii in curs de BMT destinatie de plasare.
Cercetatorii au inscris 100 de copii sanatosi, cu varste cuprinse intre doi si 12, care au fost avand in plasarea BMT intr-un spital unic. De copii au fost impartite in doua grupe: unul a primit de acces IV, precum si alt grup nu a fa...

Supliment alimentar Chondroitin nu e mai buna decat placebo Pentru dureri ale articulatiilor nou studiu Says

Supliment alimentar Chondroitin nu e mai buna decat placebo Pentru dureri ale articulatiilor nou studiu Says Un nou studiu european ajunge la concluzia ca condroitina popular supliment alimentar nu este mai bun decat un placebo, la prevenirea sau reducerea durerii in comun la persoanele cu osteoartrita.
Constatarile sunt publicate in revista Annals of Internal Medicine.
Oamenii de stiinta de la universitati din Berna, in Elvetia, Bristol in Regatul Unit, si Göttingen in Germania, rezumate de date ...

Ureche, nas, gat si specialisti Oferta Grund pe West Nile Virus

Ureche, nas, gat si specialisti Oferta Grund pe West Nile Virus In 1999, virusul West Nile (WNV) a aparut in New York City, marcand inceputul cele mai semnificative ale unui agent patogen noi, prin vectori umane in Statele Unite in secolul trecut. De-a lungul istoriei din America de Nord, expansiunea rapida a diverselor moduri de deplasare si a comertului au condus la introducerea unor vectori astfel de agentii patogeni omului, ca dengue, febra galbena, ciuma ...

General Osteopatic Consiliului respinge afirmatia ca Manipularea spinale Does Not Work

General Osteopatic Consiliului respinge afirmatia ca Manipularea spinale Does Not Work Manipularea spinale, dar este un element potential al pachetului de tratament Osteopatic, care include, de asemenea orientari cu privire la stilul de viata, dieta si exercitiile fizice.
O mare parte din pacienti vizitei osteopaths pentru a va ajuta cu dureri de spate, inclusiv mici dureri de spate, dureri de gat si dureri de cap. Toate cercetarile stiintifice recente sugereaza ca durere de spat...

Cum Dureri de cap dvs. Tensiunea deveni cronice

Cum Dureri de cap dvs. Tensiunea deveni cronice Acest articol explica modul in gat strans, umar si superior muschii spatelui provoca dureri de cap de tensiune pentru a deveni o conditie cronica. Un fragment sale din autorii Cum se ajunge Permanent scutiri de la cronica Tensiunea program de dureri de cap.
Cum ai ajuns cronica Tensiunea Dureri de cap
- Pur si simplu pune, dureri de cap de tensiune provin de la tensiune musculara in gat, ume...

Ce este Cosmetic Surgery? Ce este Plastic Surgery?

Ce este Cosmetic Surgery? Ce este Plastic Surgery? Chirurgie Plastica are doua ramuri, chirurgie cosmetice si de chirurgie reconstructiva din plastic. Chirurgiei cosmetice este preocupat de imbunatatirea aspectului estetic al unei persoane, in timp ce chirurgie plastica pot include acest lucru, sau doar de reconstructie (chirurgie reconstructiva). Reconstructiva chirurgie plastica este preocupat de imbunatatirea functiei; cu toate acestea, aceasta...

Sfaturi pentru a se proteja de voce si auzul

Sfaturi pentru a se proteja de voce si auzul Asa cum primavara si vara aduce o crestere a activitati in aer liber, acesta este momentul potrivit de an pentru a fi mai constienti de exprimare si de probleme de auz. Tipice de activitati recreative poate creste expunerea la problemele potential daunatoare.
Expertii in audiologie si discursul Departamentul de patologie, la Spitalul metodist in Houston cateva sfaturi pentru a mentine discursul...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.