Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri de picioare la copii


Sindromul picioarelor nelinistite la copii legate de istoria familiei, deficit de fier

Sindromul picioarelor nelinistite la copii legate de istoria familiei, deficit de fier
Cercetatorii act de faptul ca dureri de crestere ar putea fi de fapt sindromul picioarelor nelinistite
- Un nou studiu Clinica Mayo are pentru prima data stabilite ratele de sindromul picioarelor nelinistite la copii, constatand ca aproape 6 la suta din copiii vazut in clinica de somn Mayos au boala. Studiul, publicat in luna aceasta problema de Annals of Neurology, de asemenea, ca cele mai frecvente factori de risc pentru boala copii sunt antecedente familiale de sindromul picioarelor nelinistite si un deficit de fier.
Restless sindromul picioarelor este underdiagnosed in copii, spune Suresh Kotagal, MD, catedra de Clinica Mayo neurologie pediatrica si de un specialist in somn. Daca te uiti la copii cu dificultati de adormire, veti vedea un numar reale au picioarelor nelinistite. Pana acum, au existat raportari de cazuri sporadice, dar nimeni nu a studiat un grup mai mare de copii, uita la copii cu reclamatii insomnie ca un intreg pentru a vedea cat de multe au avut sindromul picioarelor nelinistite.
Dr. Kotagal si colegul sau Mihai Silber, MBCh.B., Clinica Mayo neurolog si specialist de somn, indica faptul ca sindromul picioarelor nelinistite poate fi responsabil pentru unele dintre varsta notiunea vechi de dureri de crestere.
Acestuia a fost cunoscut de zeci de ani pe care copii au dureri de crestere, spune dr. Kotagal. Studiile efectuate de anchetatorii au aratat ca, acum dureri de crestere la unii copii poate fi de fapt, sindromul picioarelor nelinistite.
Dr. Kotagal spune ca in timp ce rar dureri de crestere poate fi nesemnificative, parinti si copii ar trebui sa fie de alerta pentru un model obisnuita de disconfort la nivelul membrelor jur de culcare.
Durerile ocazionale in crestere nu sunt nimic sa va faceti griji, dar dureri de crestere in fiecare noapte poate fi sindromul picioarelor nelinistite, spune el. Sale, ca de faptul ca cineva s-ar putea sforaie una sau doua zile pe luna, dar daca se intampla in fiecare noapte, poate fi ceva care are nevoie de ingrijire medicala.
Studiul a evaluat 538 de inregistrari de copii care au fost vazut in somn pediatrica tulburari de program de la Clinica Mayo intre ianuarie 2000 si martie 2004. Noi, rigid, criterii de diagnostic stabilite de o conferinta de consens al Institutului National de Sanatate si Agentia Internationala pentru nelinistit Sindromul picioarelor Fundatia in 2003 a permis cercetatorilor Clinica Mayo pentru a clasifica pacientii lor ca avand 32 picioarelor nelinistite probabil in noua cazuri si definit sindromul picioarelor nelinistite in 23 de cazuri. Cei din grupul de sindromul picioarelor nelinistite probabil s-au mai multe sanse de a fi mai tineri. Cele mai frecvente simptome au fost probleme cu obtinerea de a adormi sau de sedere adormit, care a afectat 87.5 la suta. Unul comun la pacientii cu sindromul picioarelor nelinistite a fost un nivel scazut de fier in sange (masurat prin feritinei serice) de la 83 la suta dintre pacienti, explicatia pentru care nu este cunoscut, in conformitate cu Dr. Kotagal.
In ceea ce priveste un deficit de fier, noi dont know daca dieta sau o predispozitie genetica la niveluri scazute de fier, spune dr. Kotagal. Drs. Kotagal si Silber constatat, de asemenea antecedente familiale de sindromul picioarelor nelinistite in 23 din 32 pacienti identificate pentru a avea sindromul picioarelor nelinistite in studiu, sau 72 la suta. Childs Mama a fost de trei ori mai multe sanse sa fie mama afectate de sindromul picioarelor nelinistite.
Se pare ca exista o puternica componenta genetica, in sindromul picioarelor nelinistite, spune dr. Kotagal. Foarte adesea, atunci cand se iau antecedentele medicale cu copilul, parintii spun ca au o conditie similara.
O caracteristica suplimentara observata la 25 la suta dintre pacienti a fost inattentiveness.
Cercetatorii act de faptul ca simptomele picioarelor nelinistite apar cel mai adesea in seara sau in jurul culcare. Simptomele includ disconfort sau care au nevoie pentru a muta la picioare, care este atenuate de miscare in jurul.
Pentru copii de foarte multe ori o descriu ca pe Crawlies infiorator, dupa cum ouchies sau owies, spune dr. Kotagal. Se simte ca bug-uri la accesarea cu crawlere pe picioare. Un copil a descris-o ca sentimentul ca el a fost de mers pe jos desi zapada. Exista, de asemenea, un indemn incontrolabile pentru a muta p...

Obezitatii infantile legat de picior Pain

Obezitatii infantile legat de picior Pain 17 ianuarie 2007) Medicii cu Colegiul American de picior si glezna Chirurgilor (ACFAS) spun Theyre observe mai mult si mai mult supraponderale si obeze copii cu febra si dureri gleznei in camerele lor examinarea, reflectand o epidemie national de obezitatea infantila.
Se estimeaza ca 16 la suta din copiii din SUA varsta cuprinsa intre sase si 19 sunt supraponderali. Poor dieta, lipsa de exercitii fizice si genetica poate juca un rol. Un ciclu vicios de dureri de picioare si capcane obezitate unii copii.
Vrei copii supraponderali sa-si exercite si piarda in greutate, ci din cauza greutatii lor, picioarele lor, si au ranit cant exercitiu, spune Thanh Dinh, DPM, FACFAS, un picior si glezna chirurg din Boston.
Piciorul este o structura complexa format din 26 de oase, 33 articulatii si mai mult de 100 de muschi, tendoane si ligamente. Noiembrie anul trecut, cercetatori din Marea Britanie au raportat alarmant dovezi noi, care se schimba din copilarie obezitatea structura picior si rezultatele in instabilitate la mers. Fiind a excesului de greutate aplatizeaza picior, strecurat fascia plantara, o banda de tesut care curge de la calcai pana la baza de degetele de la picioare, care cauzeaza dureri calcaiul.
Pentru ca osul calcaiul nu este pe deplin dezvoltat pana la varsta de 14 ani sau mai mari, de copii obezi sunt mai predispuse la boli descurajeaza practicile discriminatorii. Desi nu este o boala reala, in functie de FootPhysicians.com, ea implica o inflamatie a placii de crestere tocuri din cauza tulpina musculare si stres repetitive. Walking face durerea mai rau. Fiind excesul de greutate poate determina, de asemenea, fracturi de stres, sau linia parului fracturi (pauze) intr-un os toc Childs.
Durere Arcul afecteaza multe dintre copiii tratati de catre Darryl Haycock, DPM, FACFAS. Nord-vest Ohio picior si chirurg gleznei spune ca varsta medie a acestor baieti si fete variaza de la opt la 12, dar HES tratate unii ca tineri ca patru.
Numerele sunt in crestere cu siguranta. Am trata patru-cinci copii supraponderali o saptamana...

Pediatric de sondaj releva multi parinti Neglijarea Picioare copiilor lor

Pediatric de sondaj releva multi parinti Neglijarea Picioare copiilor lor Condiloame, unghiile incarnate si dureri de picioare aduce mii de adulti pentru a medicilor de birouri in fiecare zi. Dar, in functie de rezultatele nou sondaj, lansat de Podiatric American Medical Association (APMA) in timpul Aprils Foot Sanatate Constientizarea Luna, sanatate multi-dont constient parintii au standarde ridicate de sanatate piciorului cand vine vorba de picioarele lor copii. De fa...

Ce este Kawasaki boala? Care este cauza bolii Kawasaki?

Ce este Kawasaki boala? Care este cauza bolii Kawasaki? Boala Kawasaki este un sindrom rar de origine necunoscuta care cauzeaza febra mare, inrosirea ochilor (conjunctivita), a buzelor si mucoasei bucale, gingivita (boala ulceroasa de mestecat), glandele gatul umflat si o eruptie de culoare rosu aprins peste pielea de pe maini si picioare, la copiii mici.
Boala Kawasaki inflamatia in peretii arterelor tot corpul, inclusiv arterele coronare, care a a...

No More Shoes Ugly!

No More Shoes Ugly! Amintiti-va copilul in clasa dvs., care a trebuit sa poarte pantofi de cele urat ortopedice? Mai rau inca, probabil ca ai fost copil. Aceste zile sunt disparut de mult cum este flatfoot intelegerea a ceea ce este si cum la spre fix it. A fost odata crezut ca arhitectura osoase a piciorului ar putea fi modificate cu pantofi sau de pozitionare un bar intre pantofii sa tineti picioarele in pozitia co...

Dureri de crestere la copii legat de greutatea corporala, Cercetarile arata

Dureri de crestere la copii legat de greutatea corporala, Cercetarile arata Universitatea de Sud, Australia Cercetatorii au descoperit ca copii mici care se confrunta cu dureri de crestere a greutatii corporale in mod semnificativ mai mare de copii, pentru care a fost raportat nici o durere.
In timp ce putin a fost cunoscut despre profilul copiilor afectati de dureri de crestere, este o conditie comuna copilarie care duce la vizite frecvente la profesionistii din domen...

De risc de accident vascular cerebral, moartea nu mai mari pentru Sickle Cell copii cu complicatii Early

De risc de accident vascular cerebral, moartea nu mai mari pentru Sickle Cell copii cu complicatii Early Copiii cu boli de celule secera care au prezentat complicatii majore cum ar fi durerea si boli pulmonare devreme in viata sunt de la nici un risc mai mare de accident vascular cerebral sau deces in timpul copilariei mai tarziu, de cercetare noi de la UT Southwestern Medical Center spectacole.
In plus, copiii de celule secera care au episoade dureri (crize) sau dactylitis, un tip de dureroasa um...

Heel Boala lui Sever (copii Pain) poate fi o lateral dureroase-Efectul de vara pentru baieti si fete cu varste cuprinse intre 9 si 14

Heel Boala lui Sever (copii Pain) poate fi o lateral dureroase-Efectul de vara pentru baieti si fete cu varste cuprinse intre 9 si 14 Vara sport si activitati pot fi extrem de dureros pentru copiii care dezvolta leziuni excesiva picior. Un site frecvent pentru astfel de leziuni este partea din spate a calcaiului. Aceasta conditie dureros se numeste descurajeaza practicile discriminatorii Afectiune sau Calcaneal Apophysitis. Descurajeaza practicile discriminatorii Boala apare cel mai frecvent la baieti activa si fete cu varsta cu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.