Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri genunchi


MAKO Utilizeaza SolidWorks software pentru a proiecta Robotica si implanturi Pentru minim invaziva de Chirurgie alternative

MAKO Utilizeaza SolidWorks software pentru a proiecta Robotica si implanturi Pentru minim invaziva de Chirurgie alternative
Mai mult de 1,000,000 rigid si dureri genunchi la nivel mondial a lua inlocuite in fiecare an, dintre care multe sunt acum candidate la o descoperire, optiunea de minim invaziva interventii chirurgicale la genunchi numit MAKOplasty ®. Toate procedurile de componente cheie - inclusiv un brat robotic si minim-invazive resurfacing implanturi genunchi - au fost concepute in SolidWorks ® 3D software CAD.
Bazat pe mai mult de 200 de licenta sau cererile de brevet aflate in proprietatea si brevete, MAKOplasty permite chirurgi ortopedice pentru a trata pacienti-specifice, devreme la jumatatea lunii in stadiu osteoarthritic genunchi cu consecventa, de precizie reproductibile. Procedura de angajati MAKO tactile de Orientare System ™ (TGS ™), un drept de proprietate, FDA-eliminate chirurg-interactiv sistem robotic brat ca chirurgii controleaza miscarile prin utilizarea tehnologiei de rezistenta tactila. Generate de computer virtual de suprafete chirurgii ghid si bratul robotic de-a lungul calea lor planificate si sa se concentreze asupra decupare-pacient specifice de vizualizare 3D, pe baza de pre-imagistica operativa. Chirurgul poate face cu incredere tesut complexe care retin si os-reduceri conservare. Orice ajustari necesare sa poata fi facute in timpul operatiei, iar pacientii stau de a recupera mai repede.
Fort Lauderdale, Florida, MAKO chirurgicale, Corp utilizate SolidWorks software-ul pentru a proiecta TGS, care utilizeaza cablul de proprietate-drive-urile in loc de unelte pentru a face bratul robotic de raspuns extrem de om-interactive, care sa permita foarte inalta fidelitate tactil. A genunchiului doesnt de inlocuire trebuie sa fie total
Implante si de a beneficia de instrumente de SolidWorks rapid, imbunatatirea capacitatilor de suprafata, si a beneficiilor de design de la TGS SolidWorks asamblare mari si capacitati de miscare de simulare, a declarat MAKO CTO, Senior Vice-Presedinte si co-fondator Rony Abovitz. De asemenea, folosim SolidWorks pentru a proiecta volume virtuale - zonele de taiere in conditii de siguranta, in cazul in care veti - ca ghid chirurg la remodelarea osoasa pacientii suprafete inainte de implantare. SolidWorks se ocupa de toate aceste locuri de munca bine, si software-ul este usor pentru inginerii nostri pentru a afla indiferent de ceea ce theyve invatat pe platforma.
Efortul MAKOplasty de proiectare a fost in curs de desfasurare din 1997, urmarirea de navigare sale chirurgicale si medicale radacini robotica la o gama larga de tehnologii de licenta si este dezvoltat pe plan intern, in special MIT Inteligenta Artificiala (AI) Lab, Northwestern Universitys Lab pentru Masini inteligente, si Cleveland Clinica. Unul din locurile original al SolidWorks a fost folosit de William Townsend, CEO al Barrett Tehnologie si co-inventator de cablu hard-core tehnologii de robot (WAM ™ brat), la MIT AI Lab.
Bill Townsend ma prezentat SolidWorks co-fondator Jon Hirschtick la sfarsitul anilor 1990 - cei doi au fost prieteni de ceva timp. Din momentul introducerii, am avut o conexiune lunga si afinitate cu SolidWorks - karma este buna, iar rezultatele le-am obtinut pana in prezent cu el au fost mari, a spus Abovitz.
SolidWorks Corporation Vice President de la nivel mondial de marketing si strategie de Rainer Gawlick a declarat, MAKOplasty reprezinta un salt substantial in stadiul actual al tehnicii, unul care sta sa beneficieze un vast si de crestere rapida a populatiei. Acesta va fi interesant de vazut beneficiul pacientilor si compania treptat extinderea gamei sale de brat robotic-asistata proceduri.
MAKO chirurgicale se bazeaza pe reseller autorizat SolidWorks SolidExperts pentru formarea software-ul in curs de desfasurare, punerea in aplicare, precum si de sprijin.
Despre MAKO chirurgicale Corp
MAKO chirurgicale Corp este o companie dispozitivelor medicale, care pietele sale avansate de solutie de brat robotic si implanturi pentru minim proceduri invazive genunchi ortopedice. MAKO tactile Orientare System ™ (TGS ™) include un chirurg-platforme interactive tehnologie care utilizeaza un brat robot...

"Hands-and-Postura genunchiul" faciliteaza Muncii dureri de spate, nu ajuta Baby Rotire

"Hands-and-Postura genunchiul" faciliteaza Muncii dureri de spate, nu ajuta Baby Rotire Mergand prin munca in postura dreapta poate face mai scurte, mai putin intensa si mai putin predispuse la complicatii, in conformitate cu mai multe moase, care spun ca, atunci cand mamele utilizeaza postura cunoscut sub numele de maini si genunchi, ii ajuta trecerea copilul intr-o pozitie care sa usureze de livrare .
Cu toate acestea, o noua revizuire a studiilor constata ca, desi de mana si-postura genunchi pot ajuta usura durerea de spate, cele mai multe rezultate de munca nu sunt afectate.
Pozitie, cu toate ca suna ciudat, s-ar putea scuti de dureri de spate o serie de mecanisme, de revizuire a spus co-autor G. Justus Hofmeyr. Aceasta ar putea fi pur si simplu o pozitie mai confortabila pentru unele femei, s-ar putea schimbare de presiune a uterului gravide de la mame de spate; sau, aceasta poate ajuta copilul sa se intoarca de la pozitia posterioara, care este considerat a fi asociat cu mai multe dureri de spate .
Hofmeyr este un profesor cu Effective Care Unitatea de cercetare de la Universitatea din Witwatersrand in Africa de Sud
Actualizat de revizuire a inclus trei studii, care cuprinde 2794 mame. Un studiu axat pe utilizarea aceasta pozitie in timpul travaliului si celelalte doua rezultate masurate utilizand pozitia de doua ori pe zi timp de 10 minute, dupa 37 saptamani de sarcina.
Reviewers masoara rezultatele studiului in ceea ce priveste schimbarea pozitiei fetale, pozitia fatului in timpul travaliului si la livrare, durata de munca, scoruri durere, cantitatii de analgezice folosite, metoda de livrare, rezultatele perinatale si satisfactia materne.
In timp ce pozitia pareau a oferi ajutor de dureri de spate si, eventual, a ajutat la trecerea de copii in timpul travaliului, angajarea in postura intervale de timp de 10 minute in saptamana finala a sarcinii nu a avut nici beneficiu cu privire la rezultatul muncii si nu par a fi in mod semnificativ pentru a ajuta la schimbare de pozitie a fatului.
In studiul pe care sa concentrat asupra fortei de munca, femeile care au incercat mainile-intervale si-genunchi postura de 30 de minute a cunoscut o reducere semnificativa in dureri persistente spate.
Studiul concentrandu-se asupra fortei de munca nu a confirmat cu certitudine ca pozitia este eficace in schimbarea pozitiei babys.
Au fost mai multi copii in miinile-si-genunchi grup care a schimbat pozitia fata de grupul de control, dar diferenta nu a fost semnificativ diferit, Hofmeyr spus. Desi nu a fost inca exista probe suficiente pentru a recomanda postura ca o metoda pentru corectarea pozitiei babys, aceasta poate fi cu siguranta recomandate pentru femeile care descoperi ca este mai confortabila, in special pentru alinarea dureri de spate.
Revizuire apare in problema actual de Biblioteca Cochrane, o publicatie a Cochrane Collaboration, o organizatie internationala care evalueaza de cercetare in toate aspectele legate de asistenta medicala. Comentariile sistematice trage concluzii bazate pe dovezi in legatura cu practicile medicale dupa luarea in considerare atat continutul, cat si a calitatii studiilor existente, pe un subiect.
Pozitia ideal pentru un copil in timpul travaliului si de livrare este headfirst, cu partea din spate a capului sau cu care se confrunta coloanei vertebrale (anterior). La partea din spate a capului babys se confrunta cu mame laterale (transversal) sau a coloanei vertebrale (posterior) in timpul travaliului, unghi...

Pacientii care au luat Cymbalta ® raportate reduse severitatea durerii Osteoartrita a genunchiului In nou studiu

Pacientii care au luat Cymbalta ® raportate reduse severitatea durerii Osteoartrita a genunchiului In nou studiu Noi date sugereaza ca pacientii cu durere osteoartritei a genunchiului tratati cu 60 mg si 120 mg Cymbalta (clorhidrat de duloxetina) o data pe zi cu experienta reducere semnificativa a durerii. Pacientii duloxetinei luand au raportat o imbunatatire semnificativa durerea in comparatie cu placebo, in prima saptamana de tratament care a durat 13-a lungul procesului saptamani. (1) Rezultatele din stu...

Tigara de fumat si a riscului pentru Cartilage Pierdere si dureri de genunchi la barbatii cu Knee osteoartrita, BMJ

Tigara de fumat si a riscului pentru Cartilage Pierdere si dureri de genunchi la barbatii cu Knee osteoartrita, BMJ Fumatorii de risc mai osteoartritei dureroase si progresiva decat nefumatorii, arata o cercetare publicata inainte de imprimare in Analele bolilor reumatismale.
Osteoartrita este o afectiune degenerativa a articulatiilor, care de obicei afecteaza genunchi si degete. Osteoartrita Knee este una dintre principalele cauze de handicap in randul persoanelor in varsta.
Rezultatele se bazeaza pe 159...

Sondaj arata genunchi si Inferioara, Dureri de spate Implica-te Pentru a Insomnie, Cresterea in greutate, pierderea Bani si mai mult

Sondaj arata genunchi si Inferioara, Dureri de spate Implica-te Pentru a Insomnie, Cresterea in greutate, pierderea Bani si mai mult Whats cea mai mare durere in viata ta? Datoriei carte de credit? Preturile gazelor naturale de mare? In timp ce aceste probleme sunt extrem de suparator, un nou sondaj de la factorii de decizie de DR. SCHOLLS ® releva faptul ca durerea fizica suferit de catre persoanele cu genunchi si mai mici dureri de spate este, de asemenea, in partea de sus a listei. Sondajul arata ca a genunchiului si mai mi...

Termogeneza "Cryoseal (R), fibrina Sealant Reduce Pierdere de sange si dureri la nivelul genunchiului Artroplastie Total (TKA) Studiul

Termogeneza "Cryoseal (R), fibrina Sealant Reduce Pierdere de sange si dureri la nivelul genunchiului Artroplastie Total (TKA) Studiul Mai mult de 1300000 Proceduri TKA sunt efectuate anual --
Termogeneza Corporation (Nasdaq: KOOL) a anuntat astazi ca dr. Erhan Basad (chirurg ortopedice) si Dr. Detlef Kuhn (anestezist) a studiat utilizarea CryoSeal TachoSil autolog in TKA la Spitalul Universitatea din Giessen, Germania. Rezultatele studiului au fost publicate in decembrie 2004 eliberare a revistei germane ortopedice Orthopadis...

Suplimentele presedintelui Bush nu ajuta la tratarea usoare artritice dureri la genunchi

Suplimentele presedintelui Bush nu ajuta la tratarea usoare artritice dureri la genunchi Multe persoane, inclusiv presedintele George Bush, ia glucozamina si condroitina pentru durere usoara artritice, in genunchi, in credinta va vor ajuta. In conformitate cu testele recente efectuate la 16 centre medicale, acestea nu sunt mai bune decat un placebo.
Cu toate acestea, cercetatorii a spus ca, daca sa le combine, glucozamina si condroitina, atunci este posibil sa apara unele scutiri d...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.