Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri gingivale


Traditional Chinese Convingeri medical inca relevante In Beijing Sanatate Orala

Traditional Chinese Convingeri medical inca relevante In Beijing Sanatate Orala
Traditionala chineza convingerile medicale continua sa aiba un impact asupra sanatatii orale din Beijing, China, spune Jacqueline Hom, un student dentare la Scoala Harvard de Medicina Dentara (Boston, MA, SUA), care au raportat rezultatele ei la 85 General al sesiunii Asociatia Internationala pentru Cercetare dentare.
Peste o perioada de doua luni, ea a adunat date etnografice din 67 respondenti, inclusiv pacienti, Medicina Traditionala Chineza (TCM) profesionisti, precum si medicilor dentisti. Fiecare dintre respondenti au folosit conceptul de Huo Shang (caldura in crestere) pentru a descrie problemele de sanatate orala. Atunci cand pacientii au avut simptome de Shang Huo, cum ar fi dureri dentare, gingivale umflare, precum si o durere in gat, au cautat reimprospatati medicament foc "pe baza de plante de la farmacie sau de vizitat la dentist. Medici TCM privit conceptul de Huo (foc), ca excesive sau deficitare si a descris consecintele pacientii care au luat medicamente inadecvate pentru Huo. Stomatologi din China de multe ori invata ei insisi concepte TCM si tratamente pentru a servi mai bine pacientii cu plangerea sef, eu sunt Huo Shang.
Perspective diferite Shang Huo ilustra modul in care mai multe traditii medicale pot interactiona intr-o cultura unica de sanatate orala. Intelegerile existente in cultura orala de sanatate de la Beijing, cum ar fi Shang Huo, poate de ajutor in dezvoltarea viitoarelor programe de sanatate orala si acordarea de asistenta de ingrijire a sanatatii orale, practicienilor in care deservesc pacientilor lor mai bine.
----------------------------
Articolul adaptate de de la comunicat de presa originale.
----------------------------
Acesta este un rezumat al abstracte # 992, o ilustrare a chineze orala Convingerile de sanatate prin intermediul Huo Shang, de ...

Kissing-ar putea raspandi hepatita C

Kissing-ar putea raspandi hepatita C Potential letal a virusului hepatitei C ar putea fi transmise prin sarut sau partajarea periute de dinti, un studiu sugereaza.
Cercetatorii din Statele Unite spun ca au gasit urme de virus din saliva persoanelor cu hepatita C.
Ei cred ca saliva poate fi infectioase si ca persoanele cu virusul-ar putea sa-l dati altor persoane.
Vorbind la Conferinta de la Interscience asupra agentilor antimicrobieni in Chicago, au spus oamenii cu afectiuni gingivale poate fi mai mare risc.
Milioane afectate
Hepatita C este o sange-suportate de virus. Este raspandit in cazul de sange de la o persoana infectata patrunde in fluxul sanguin de altul.
Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca exista 170 milioane operatorilor de transport de hepatita C la nivel mondial. Ratele de infectare in Regatul Unit sunt relativ mici, cu o valoare estimata de 0,4% din persoanele infectate in Anglia.
Virusul afecteaza oameni diferiti in moduri diferite. Experienta de mai multi nici un simptom, la toate in timp ce altii experienta oboseala extrema si poate simt foarte rau.
Simptomele raportate includ oboseala, pierdere in greutate, greata, simptome asemanatoare gripei, probleme de concentrare, dureri abdominale si icter.
Asa cum multi ca fiind unul din cinci sunt in masura sa clare infectii lor natural, in termen de sase luni. Pentru restul, hepatita C este o infectie cronica care pot fi extinse de mai multe zeci de ani si poate fi de-a lungul vietii. Aceasta poate duce la boli grave hepatice si chiar moarte.
Cercetatorii de la Universitatea Washington din Seattle a testat saliva de 12 persoane care au fost infectati cu virusul hepatitei C in fiecare zi timp de 21 de zile consecutive.
D...

Superior prevalenta bolii parodontale pacientii cu artrita reumatoida

Superior prevalenta bolii parodontale pacientii cu artrita reumatoida Peste 1,3 milioane de americani sufera de poliartrita reumatoida (RA), o cronica, boala inflamatorie a articulatiilor. RA este o conditie dezactivarea, si poate duce la daune pe termen lung in comun care rezulta in dureri persistente si pierderea functiei in zonele afectate. Un studiu recent publicat in numarul din iunie al Jurnalului de Parodontologie, publicarea oficiala a Academiei Americane de...

Nou Tratamentul pentru Gums indepartezi: nici o durere, o multime de Gain

Nou Tratamentul pentru Gums indepartezi: nici o durere, o multime de Gain Cercetatori Tufts dentare a efectuat o durata de trei ani de urmarire studiu care a examinat stabilitatea o optiune de tratament pentru indepartezi gingiilor si a constatat ca acoperirea integrala radacina Scopul interventiei chirurgicale au fost mentinute. Aceasta aplicatie tesutului specifice de regenerare, dezvoltat la Tufts, reduce durerea considerabile si timpul de recuperare de guma altoire ...

Multe Teen Girls dureri de cap, de stomac Ache, dureri de spate si oboseala

Multe Teen Girls dureri de cap, de stomac Ache, dureri de spate si oboseala Reclamatiile de dureri de cap, dureri de stomac, dureri de spate si oboseala dimineata sunt comune in randul adolescentelor Statele Unite, in conformitate cu un articol in problema august a arhivelor de Pediatrie si Adolescentului Medicina, o problema de tema privind sanatatea mintala si unul din JAMA / Archives reviste.
Conform informatiilor in articol, simptome cum ar fi acestea sunt frecvent...

Abuzul de steroizi Harms gingivale Tesuturi

Abuzul de steroizi Harms gingivale Tesuturi Cercetatorii au descoperit ca utilizarea indelungata a steroizilor anabolici androgeni (SAA) este strans asociata cu niveluri semnificative de extindere gingivala, conform unui nou studiu publicat in Jurnalul de Parodontologie.
Suprainfectia gingivale este o afectiune in care tesuturile gingivale umfla si sa creasca peste dinti. Gingiile concrescute face mai usor pentru bacterii gasite in placa...

Utilizarea Botox pentru migrena si dureri de cap de tratament, studii de faza II

Utilizarea Botox pentru migrena si dureri de cap de tratament, studii de faza II Allergan Inc a finalizat de mai multe studii de faza II, de explorare clinice de instrumentare utilizarea potentiala de Botox ® (toxina botulinica de tip A) pentru a trata diferite forme de dureri de cap si a nivelurilor de severitate dureri de cap, intr-un efort pentru a identifica o populatie receptiva pacient, doza si obiective de eficacitate a Ghid de programul sau de faza III.
- In studii...

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare Un nou sondaj de medicii care trateaza in mod regulat dureri de spate, al doilea motiv cele mai frecvente de oameni consultati un doctor, arata ca exista diferente semnificative intre barbati si femei, atunci cand este vorba de a identifica cauzele de disconfort lor.
Aproape jumatate (47 la suta), din cele 200 de medici asistentei medicale primare care au participat la 5 mg FLEXERIL spasme musc...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.