Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri in partea dreapta abdomen spate si fata


Multe Teen Girls dureri de cap, de stomac Ache, dureri de spate si oboseala

Multe Teen Girls dureri de cap, de stomac Ache, dureri de spate si oboseala
Reclamatiile de dureri de cap, dureri de stomac, dureri de spate si oboseala dimineata sunt comune in randul adolescentelor Statele Unite, in conformitate cu un articol in problema august a arhivelor de Pediatrie si Adolescentului Medicina, o problema de tema privind sanatatea mintala si unul din JAMA / Archives reviste.
Conform informatiilor in articol, simptome cum ar fi acestea sunt frecvent raportate in randul copiilor si adolescentilor, precum si fetele sunt la un risc mai mare de a avea mai mult de una din aceste simptome, in acelasi timp. Durerea cronica poate avea efecte pe termen lung si afecteaza negativ frecventarea scolii, relatiile si experiente de dezvoltare, articolul state.
Reem M. Ghandour, AMF, a resurselor si Servicii de Sanatate Administratie (HERSA), Rockville, Maryland, si colegii sai au investigat prevalenta, frecventa si co-aparitia de dureri de cap, durere de stomac, dureri de spate si oboseala dimineata intre un esantion reprezentativ la nivel national din 8250 fetele din clasele sase prin zece intre 1997 si 1998 (reprezentand 10360601 fetele la nivel national, in clasele sase prin zece).
Cercetatorii au descoperit ca, printre fetele din SUA adolescent, 29.1 la suta experienta dureri de cap, dureri de stomac raport de 20,7 procente, 23,6 la suta experienta dureri de spate, si 30.6 la suta raportul de oboseala dimineata, la rata de mai mult de o data pe saptamana, si ca co-aparitie a mai mult de un simptome este comuna.
Cercetatorii au descoperit ca printre fetele care au prezentat dureri de cap mai mult decat o data pe saptamana, 53.3 la suta, de asemenea, raportate dureri de stomac mai mult decat o data pe saptamana, si 74.3 la suta raportate oboseala dimineata mai mult decat o data pe saptamana. Consumului de alcool, aportul cofeina si fumatul au fost puternic asociat cu toate simptomele, in timp ce-mama si sprijinul profesorilor a aparut pentru a proteja fetele de la aceste simptome.
Plangerile somatice ale dureri de cap, durere de stomac, dureri de spate, oboseala si dimineata sunt frecvente in randul fetelor din SUA adolescent, scriu autorii. Aceste constatari sugereaza faptul ca un tratament eficient clinic poate necesita o evaluare cuprinzatoare a tuturor adolescenti de sex feminin care prezinta aparent izolate plangerile somatice, pentru a identifica cu exactitate si sa trateze atat simptom care prezinta si orice conditii legate.
...

Premiile CMS doua contracte pentru a procesa si sa plateasca Medicare partea A si partea B Creante in 7 state si DC, SUA

Premiile CMS doua contracte pentru a procesa si sa plateasca Medicare partea A si partea B Creante in 7 state si DC, SUA Centrele pentru Medicare & Medicaid Services (CMS) a anuntat ca a atribuit doua contracte pentru administrarea combinata din partea A si partea B Medicare cererile de plata in sapte state, Districtul Columbia si trei teritorii SUA.
Aceste premii reprezinta al patrulea si al cincilea noi Medicare Contractori administrative (MACs) care urmeaza sa fie numit de catre CMS in conformitate cu cerintele Modernizare Medicare Actul din 2003. Contractele MAC fac parte dintr-un efort de a rationaliza taxa-pentru-sistem de servicii de plata. Doua contracte a anuntat astazi sunt printre cele mai mari, in ceea ce priveste cererile de volum, din cele 15 MACs ca CMS va atribuire.
Highmark Medicare Services Inc, cu sediul la Camp Hill, Pa, va fi responsabil pentru Competenta 12, care include statele din Delaware, Maryland, New Jersey si Pennsylvania, precum si Districtul Columbia. Palmetto GBA, cu sediul in Columbia, SC, va servi Competenta 1, care include California, Hawaii, Nevada, Samoa Americana, Guam si Insulele Mariana de Nord. Pana in 2011, un total de 15 MACs noi va acoperi fiecare stat si Districtul Columbia. Primele trei MAC-uri sunt de procesare a cererilor Medicare in 10 de vest, iar patru state Midwestern.
MAC-uri va servi ca principalul punct de contact pentru prelucrarea si de plata a taxei-pentru-creantelor de la furnizorii de servicii, cum ar fi spitale, asistenta medicala facilitati, medici si alti practicieni. MAC-uri au fost selectate in competitie deschisa in conformitate cu normele privind achizitiile federale.
Aceste premii contractului sunt un pas major spre imbunatatirea serviciilor catre beneficiari si furnizori, precum si furnizarea de eficienta administrativa mai mare si eficacitate pentru taxa initiala-pentru-Medicare serviciu de programe, hotarand CMS Administrator Kerry Weems a spus. Highmark Servicii Medicare si Palmetto GBAwere atribuite contractele pentru ca a oferit cea mai buna valoare totala a guvernului, atat de la un cost, iar punct de vedere tehnic.
In cadrul sistemului actual, fiscala sustine procesul de intermediari pentru Medicare partea furnizorilor A, cum ar fi spitale, facilitati de ingrijire calificata si alti furnizori de institutionale. Sustine procesul de Transportatorii pentru medici, laboratoare si alti practicieni in conformitate cu Medicare partea B.
Contractele atribuite de astazi include o perioada de baza si patru optiuni de un an si va oferi Highmark ...

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare Un nou sondaj de medicii care trateaza in mod regulat dureri de spate, al doilea motiv cele mai frecvente de oameni consultati un doctor, arata ca exista diferente semnificative intre barbati si femei, atunci cand este vorba de a identifica cauzele de disconfort lor.
Aproape jumatate (47 la suta), din cele 200 de medici asistentei medicale primare care au participat la 5 mg FLEXERIL spasme musc...

Cauze si prevenirea dureri de spate si Accidentari

Cauze si prevenirea dureri de spate si Accidentari Stresul pare a fi factorul de risc principali pentru dureri de spate si a leziunilor, a declarat Michael R. Bracko, Ed.D., astazi, in timpul FACSM o adresa de la Colegiul American de Medicina Sportiva (ACSM) a 10-Health & Fitness Summit-ul anual & Exposition, in Orlando. A fost corect proiectate si executate program de fitness grabeste de recuperare si, adesea, previne leziunile inapoi.

Nivel scazut de caldura Wrap Terapie in siguranta Reduce Min dureri de spate si Imbunatateste Mobilitate la locul de munca

Nivel scazut de caldura Wrap Terapie in siguranta Reduce Min dureri de spate si Imbunatateste Mobilitate la locul de munca Utilizarea continua scazut nivel de wrap-terapie de caldura (CLHT) reduce semnificativ durerea acuta scazuta spate si legate de handicap si imbunatateste performantele profesionale a angajatilor in solicitante fizic de locuri de munca care sufera de dureri acute de spate scazut, potrivit unui Johns Hopkins studiu publicat in decembrie 2005 emisiunea de Journal of Occupational and Environmental Med...

Teama de durere Pune Cei care sufera de dureri de spate La risc suplimentare

Teama de durere Pune Cei care sufera de dureri de spate La risc suplimentare Oamenii care se tem de o agravante dureri de spate va schimba modul in care se misca pentru a preveni durerea mai mult, un nou studiu constata. Dar acest lucru poate stabili scena pentru prejudicierea in continuare, cercetatorii avertizeaza.
Intr-un studiu publicat in revista coloanei vertebrale, Ohio Cercetatorii de la Universitatea Jim Thomas si Christopher Franta a examinat 36 adulti care au...

Medtronic sponsorizat de studiu arata Bi-ventriculare Pacing superioara fata de dreapta ventriculare Pacing in evitarea cardiace Extindere

Medtronic sponsorizat de studiu arata Bi-ventriculare Pacing superioara fata de dreapta ventriculare Pacing in evitarea cardiace Extindere Pacing doua camere de jos a inimii, sau bi-pacing ventriculare, a impiedicat de extindere cardiace, comparativ cu ritmul numai ventriculului dreptul la pacientii cu stimulator cardiac normal de inimi de pompare, potrivit rezultatelor prezentate de la proces pentru a se evita Pacing cardiace Extindere (APCE), un studiu clinic sustinut de Medtronic, Inc (NYSE: MDT). Bi-pacing ventriculare este doved...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.