Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri musculare tratament


Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare
Un nou sondaj de medicii care trateaza in mod regulat dureri de spate, al doilea motiv cele mai frecvente de oameni consultati un doctor, arata ca exista diferente semnificative intre barbati si femei, atunci cand este vorba de a identifica cauzele de disconfort lor.
Aproape jumatate (47 la suta), din cele 200 de medici asistentei medicale primare care au participat la 5 mg FLEXERIL spasme musculare (Studiu Medicilor Despre Cei care sufera de durere musculo-scheletice) sondaj, raporteaza ca majoritatea pacientilor de sex masculin cu dureri acute de spate atribut simptomele lor la un loc de munca prejudiciu conexe. In schimb, mai mult de o treime (37 la suta) din medicii spun ca femeile cele mai multe ori se plang de dureri de spate asociate cu activitatile din jurul casei, cum ar fi gospodarie, gradinarit sau de ingrijire a copiilor.
Sursa de dureri acute de spate mici nu este intotdeauna evident, dar majoritatea episoade duce la spasme musculare, a declarat Gerard Malanga, MD, Director de Sport, nivelul coloanei vertebrale si ortopedice Reabilitarea, Kessler Institutul pentru Reabilitare din West Orange, New Jersey. Vestea buna, cu toate acestea, este ca, cu tratament adecvat, aproape 90 la suta dintre pacienti se va recupera complet in aproximativ doua luni.
In medie, 58 la suta din medicii spun ca tratamentul pacientilor cu dureri acute de spate prin prescrierea unei miorelaxant, cum ar fi FLEXERIL (cyclobenzaprine HCl) de 5 mg, la un moment dat in terapia lor. Mai mult de jumatate din medicii de raspuns (52 la suta) considera ca pacientii care iau o intoarcere muschi de relaxare pentru activitatile normale, mai devreme decat cei care nu iau una. Trei din patru medici intervievati cred ca pacientii care asteapta sa-si reia activitatea normala in termen de sase zile de la inceperea tratamentului, desi medicii asteapta ca aceasta va dura aproximativ sapte-13 zile.
Perioadele de repaus mai mult de doua zile, nu s-au dovedit a fi eficiente, si poate incetini efectiv de recuperare de la dureri de spate, a spus dr. Malanga. , Mai devreme o durere de spate suferind obtine relief, mai devreme activitatea normala poate fi reluata.
Medicii, de asemenea, raporteaza ca oamenii se plang de exercitii si de sport legate de dureri de spate leziuni mai des decat femeile, si cele doua sexe identifice diferitele activitati ca sursa de disconfort lor. De departe, medicii citeaza ridicare de greutati (46 la suta), ca exercitarea cele mai frecvente legate de cauza dureri acute de spate pentru barbati, urmat de golf (18 la suta), baschet (10 la suta) si de fotbal (noua la suta). Mai mult de o treime (37 la suta) din medicii spun pacientilor lor de sex feminin sa identifice de functionare in exercitarea cele mai frecvente legate de cauza lor, de dureri de spate, urmat de tenis (15 la suta) si ridicare de greutati (14 la suta).
Alte rezultate din ancheta spasm, arata:
- Medicii spun ca 81 la suta dintre pacienti descriu nivelul lor de dureri acute de spate sau spasme musculare ca moderata pana la severa. In plus, raportul de 74 la suta spun ca pacientii durerea interfereaza cu sau limite ale activitatii normale de zi cu zi, cum ar fi locul de munca, la scoala sau in timpul liber, cel putin, cele mai multe ori.
- In medie, medicii se vedea o treime (36 la suta) dintre pacientii lor de dureri de spate patru sau mai multe ori pe an si patru din 10 pacienti cu dureri de spate (40 la suta) intre una si trei ori pe an.
- Cei mai multi pacienti au tendinta de a astepta mai putin de o saptamana dupa ce primul care se confrunta cu durere sau disconfort inainte de a vedea un medic. Barbatii nu sunt nici mai mult sau mai putin probabil decat femeile de a amana care solicita tratament, dar 31 la suta din medicii sunt de acord ca cea mai acuta persoanelor care sufera de dureri de spate stai prea mult timp inainte de a vedea un doctor.
- Cei mai multi medici (83 la suta) sunt de acord ca pacientii cu dureri acute de spate ar trebui sa ramana activi in timpul tratamentului, in loc de a ramane in pat.
- Practic, toti medicii (95 la suta) se refera cel putin o parte dintre pacientii lor acute de dureri de spate la specialisti, si jumatate din cei (49 la suta) se refera la un terapeut fizic intotdeauna sau cele mai multe ori. Chirurgi ortopedice sunt specialitatea doilea cel mai susceptibile de a fi utilizate pentru recomandari.
- In medie, medicii se asteapta ca simptome acute de dureri de spate se va rezolva complet pentru majoritatea (58 la suta) dintre pacientii lor acute de dureri de spate.
Cu priv...

Muscle relaxant Flexeril de 5 mg la fel de eficace ca monoterapie cu ibuprofen

Muscle relaxant Flexeril de 5 mg la fel de eficace ca monoterapie cu ibuprofen Date sugereaza Luate Alone la fel de eficace ca si in cazul in asociere cu Ibuprofenul - comunitate la scara larga pe baza arata studiul AINS nu ofera beneficii suplimentare pentru a miorelaxant in tratamentul durerii acute si spasme musculare de spate sau ceafa
Mai multe nu este neaparat mai bine cand vine vorba de tratarea durerii acute si spasme musculare din spate sau de gat, sugereaza rezultatele din prima comunitate-bazate pe proces pentru a evalua beneficiile de a adauga un non anti-inflamatoare nesteroidiene (AINS) la tratamentul cu un obicei relaxant prescris musculare. Potrivit studiului, relaxant muscular FLEXERIL de 5 mg (cyclobenzaprine HCl), luat de trei ori pe zi, este la fel de eficace ca numai daca este luat in combinatie cu ibuprofen la over-the-counter (OTC) sau doze baza de reteta.
Mai mult de 770 adulti inapoi si persoanelor care sufera de dureri de gat si spasme musculare la nivelul Comunitatii, mai multe site-uri de pe intreg teritoriul Statelor Unite completat randomizat, multi-center, deschis-un studiu de saptamani, care a comparat tratamentul-trei ori pe zi, cu FLEXERIL 5 mg, in monoterapie sau in asociere cu ibuprofen la over-the-counter (1200 mg / zi) sau doze prescriptie medicala (2400 mg / zi). Cercetatorii de la comun de rezultatele studiului azi la Adunarea 2004 stiintific al Colegiului American de Medicilor de urgenta. Un raport final, inclusiv datele complete cu privire la toate obiective, va fi finalizat in curand.
In practica clinica, durere acuta cu spasme musculare este adesea tratate cu un medicament antiinflamator nesteroidian-medicament antiinflamator (AINS), singur sau in combinatie cu un relaxant muscular, a explicat Martin Childers, DO, Ph.D., profesor asociat, Departamentul de Fizica Medicina si Reabilitarea, Scoala de Medicina, Universitatea Missouri-Columbia. : Datele din acest studiu indica faptul ca adaugarea de ibuprofen nu ofera scutiri de durere, comparativ cu luarea FLEXERIL 5 mg, in monoterapie.
Despre studiu
Ani pentru barbati si femei intre 18 si 65 de varsta, cu dureri musculare acut cu spasm al gat sau spate de pana la 14 zile a participat la sapte zile de studiu realizat de mai mult de 100 de medici. Pacientii auto-raportate intensitatea durerii si intensitatea spasme musculare la momentul initial si dupa trei si ...

Cauzele Back Pain & cum sa se poarte Dureri de spate

Cauzele Back Pain & cum sa se poarte Dureri de spate Gatul Multi oameni de experienta si de spate disconfort la un moment dat in viata lor. Probleme pot sa apara brusc, dupa un accident sau leziuni, sau pot aparea ca rezultat al unui lent, proces treptat din cauza lipsei de exercitiu sau postura proasta. Pozitiei incorecte arunca capul inainte si pune o cantitate enorma de stres asupra muschilor, in partea din spate a gatului si umerilor superioare....

Natural scoarta de pin Extras Reduce Crampe musculare si dureri la nivelul Atleti si diabetici

Natural scoarta de pin Extras Reduce Crampe musculare si dureri la nivelul Atleti si diabetici Un studiu publicat in luna aceasta problema de Angiologie arata ca suplimentarea cu extract de scoarta de pin Pycnogenol ® (pic-noj-en-toate) imbunatateste fluxul sanguin la muschii care vitezele de recuperare dupa efort fizic. Studiul de 113 de participanti au demonstrat ca Pycnogenol reduce semnificativ dureri musculare si crampe in sportivi si sanatoase, persoane fizice normale.
Cu milioane...

Pacientii cu depresie de multe ori dureri fizice

Pacientii cu depresie de multe ori dureri fizice Simptome fizice sunt aproape la fel de frecvente ca cele emotionale la pacientii care sufera de depresie, in conformitate cu Indiana University Scoala de Medicina de cercetare publicat in numarul din august al Journal of General Internal Medicine.
Pacientii cu depresie frecvent vorbesc cu medicii lor despre simptome precum dureri de cap, spate sau dureri musculare, dureri de stomac si ameteli i...

Terapii dureri de gat nu functioneaza

Terapii dureri de gat nu functioneaza Doua tratamente pentru atenuarea durerii gatului au fost respinsa de oamenii de stiinta ca o risipa de bani.
Cercetatorii din Finlanda examinat de formare dinamic musculare si terapie de relaxare pentru a vedea daca acestea pot vindeca dureri de gat.
Aceste terapii, care implica a invata cum sa-si consolida sau relaxa muschii cheie, sunt populare in unele tari, cum ar fi Australia si Statele...

Studiul sugereaza Tensiunea Dureri de cap poate fi de fapt TMJD

Studiul sugereaza Tensiunea Dureri de cap poate fi de fapt TMJD Oamenii ale caror dureri de cap recurente au fost diagnosticate ca tensiuni legate de fapt, pot fi sufera de tulburari musculare temporomandibulare si in comun, sau TMJD, un studiu condus de un cercetator de la Universitatea de bivolita, la Scoala de Medicina Dentara a aratat.
Rezultatele au aratat ca examinatorii ar putea replica tensiune-simptome dureri de cap, in 82 la suta dintre subiecti p...

Dureri de spate Expertii de administratie Raise £ 250,000 din Fondul de capital

Dureri de spate Expertii de administratie Raise £ 250,000 din Fondul de capital Institutul RealHealth, o companie independenta de asistenta medicala care ofera consultanta de specialitate si de tratament pentru durerile de spate si a altor afectiuni musculo-scheletice, a ridicat £ 250,000 de la Fondul de capital, un £ 50 de milioane de risc fond de capital de care investeste in companii de crestere rapida in Londra Mare. Echipa de gestionare a companiei va folosi fonduri no...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.