Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Dureri stanga sub coasta


OHSU Chirurgilor Challenge Varsta-Practice vechi

OHSU Chirurgilor Challenge Varsta-Practice vechi
Surgeons din Oregon Health & Science Universitatea Trauma / Critical Care Programului sunt provocatoare decenii practici vechi de a nu de fixare fracturi coaste. Intr-o primul-de-studiul sau tip pilot, chirurgii speranta de a identifica persoanele cele mai expuse riscului de dureri prelungite si handicap de la coaste rupte. Ei, de asemenea, speranta de a accelera ameliorarea durerii, iar vindecarea folosind o tehnica chirurgicala, precum si un dispozitiv nou, numit U-farfurie. Nici tehnica, nici aparat sunt utilizate oriunde in alta parte.
Punct de vedere istoric, medicii au fost invatati ca nimic nu poate fi facut pentru a stabili o fractura de coasta, a declarat John Mayberry, MD, cercetatorul principal al studiului si profesor de chirurgie la Scoala de OHSU de Medicina. Colegii mei si m-am gandit mult timp ca wasnt adevarat, dar nu avem inca sa dovedeasca aceasta. Cu acest studiu, speram sa identifice subseturi de oameni care raspunde mai bine la repararea chirurgicale decat terapia nechirurgical, apoi a dezvolta o criterii standard pentru tratament.
In mod traditional, persoanele cu fracturi costale, aproximativ 300.000 de un an, sunt evacuate din spital cu doze mari de narcotice pe cale orala si anti-inflamatorii analgezice, a explicat Mayberry. Ei sunt sfatuiti sa foloseasca o cantitate liberala a acestor medicamente pentru a controla durere; la tuse si respira adanc pentru a preveni pneumonie, si sa se astepte cateva saptamani pentru a trece inainte de coaste se vindece si sa devina durere-free.
Pe baza constatarilor din cercetare noastre anterioare, suntem convinsi ca curente, gestionarea traditionale non-chirurgicale de coaste, fracturi nu faciliteaza ameliorarea durerii sau de o intoarcere rapida la activitatea normala. Noi credem noi strategii, inclusiv o metoda minim invaziva chirurgicale weve dezvoltat, va usura durerea si a reduce invaliditate pentru participantii individuali, a declarat Mayberry, adaugand ca pacientii din Statele Unite cu handicap de coaste, fracturi acute de colectiv pierde aproximativ 58000 ani de activitate de productie in fiecare an.
Entuziast Horse Gary Schaub, 60, din Lake Oswego, Ore, este exact tipul de persoana Mayberry este in speranta de a ajuta.
Schaub a fost aruncat de pe cal in timp ce sari o bariera, de rupere la fiecare coaste, pe partea lui stanga. El a fost dus de urgenta la cel mai apropiat spital, unde a fost stabilizat. Trei din coaste rupte sale a avut trasi in teapa pulmonar lui, asa ca a fost sangerare incet pana la moarte cu fiecare respiratie si de circulatie. Dupa doua saptamani in spital, el a mai putut prinde rasuflarea. A devenit clar pentru a familiei sale, ca el nu a fost tot mai bine. Schaub apoi a fost transferat la OHSU Trauma Center, unde a suferit opt ore de interventii chirurgicale programate pentru repararea lui coaste rupte, os rupt guler, sa prabusit pulmonar si lama fracturat umar.
Cand m-am trezit dupa Dr. operatiune Mayberrys, sotia mea a fost mirat de ce am fost zambesc la ureche la ureche. Am putea lua suflarea primul meu complet, fara durere agonie. Dr. Mayberry nu numai ca a salvat viata mea, dar el, de asemenea, mi-a permis sa-si reia stilul meu de viata foarte activ. Eu sunt de echitatie acum [cai], Slalom, faci SUA Cavalerie de viata istorie si drumetii din nou. De asemenea, m-am intors la locul de munca cu norma intreaga.
Fara interventie chirurgicala, a explicat Mayberry, Schaub poate avea indurat luni de durere si disconfort si de ani de recuperare lenta. Daca nu am intervenit si a accelerat acest proces, exista o sansa de 20 la suta ca coastele lui ar fi vindecat niciodata in mod corespunzator, si coaste sunt mult mai greu sa se stabileasca un an sau doi, dupa un prejudiciu.
Thomas Ellis, MD, profesor asistent de ortopedie si reabilitare in OHSU Scoala de Medicina, in mod obisnuit asista Mayberry in chirurgical repararea fracturilor de coaste. Ellis, impreuna cu Joel Gillard, un inginer mecanic, a inventat un dispozitiv nou, cunoscut ca "U" farfurie, care ar putea facilita o mai buna de vindecare coaste. Odata implantat, U-placa, care este fabricat din titan si seamana cu un carlig in forma de U, poduri fractura, care contribuie la promovarea si accelera vindecarea, si ajuta la prevenirea prejudiciului in continuare.
U-placa este aprobat de Food and Drug Administration si este distribuit de Inovatii acuta, cu sediul in Hillsboro, Ore
Mai multe persoane, inclusiv Eric Vanzura, DO, 45, din Boulder, Co...

Cercetatorii Examinati reaparitie a dureri lombare - nou studiu 1,5 milioane de dolari

Cercetatorii Examinati reaparitie a dureri lombare - nou studiu 1,5 milioane de dolari Athens, Ohio - Opt din 10 adulti experienta mica durere de spate la un moment dat in viata lor, si in timp ce dureri sacaiala dispar de obicei pe cont propriu, aproximativ jumatate din aceste persoane vor suferi un alt episod in anul urmator. Un nou studiu la Universitatea Ohio va examina, care este cel mai mare risc pentru dureri de spate si recurente Care este cauza.
O echipa condusa de James Thomas, profesor asistent de terapie fizica in universitys Colegiul de Sanatate si Servicii Umane, a primit o 1.55 milioane dolari, de patru ani de finantare de la Institutul National de Sanatate a examina cauza si efectul de modificari, in coordonare cu motor in scazuta persoanelor care sufera de dureri de spate. Dupa ce se confrunta cu un episod initiala de dureri de spate, unele persoane pot restrictiona miscarile fizice, cum ar fi atingerea si de indoire pentru a evita disconfortul in continuare. Oamenii care se alipesc, in modelele de circulatie maladaptiv pot fi expusi unui risc mai mare de durere si re-a prejudiciului, cu toate acestea, atunci cand se confrunta cu provocari fizice care necesita coordonate circulatie a tepii lor.
De asemenea, studiul va examina modul in care un impact psihologic comportamentul de coordonare cu motor, fie sa amane sau sa promoveze de recuperare de la un episod de dureri lombare. Cercetatorii vor intrebarea daca persoanele un nivel de kinesiophobia - teama de circulatie si de re-prejudiciu - de fapt, poate avea impact modele de activitate fizica.
Aceasta investigatie reuneste idei promitatoare, de la coordonarea cu motor si Literaturi de sanatate psihologie pentru a oferi o integrare inovatoare de cei mai buni predictori recurente de dureri de spate scazut, a spus Thomas. Dupa ce am identificat relatia dintre modelele de circulatie disfunctionala si a nivelurilor de kinesiophobia, lung nostru obiectiv pe termen lung este de a oferi orientari de tratament bazat pe fiecare profil de pacienti cu motor unic de coordonare si de scorul kinesiophobia.
Dureri de spate poate fi o problema mare pentru multi americani, ca rapoarte recente sugereaza ca 3,7 milioane de persoane caute asistenta medicala in fiecare an pentru un episod acut de mici dureri de spate, potrivit cercetatorilor. Durerea poate flare din nou in anul urmator, in cat mai multe 50 la suta din aceste cazuri, cu 33 la suta a persoanelor care sufera de dureri de raportare ocazional sau persistent si 20 la suta de raportare durere care limiteaza activitatea fizica. Intre 7 si 10 la suta a dezvolta o boala cronica durere, care poate dura ani de zile. Cheltuieli medicale si absenteism de munca din cauza handicapului dureri de spate sunt estimate la 20 miliarde dolari la 40 miliarde dolari pe an in Statele Unite, potrivit cercetatorilor.
Pentru a examina in continuare problema, Ohio University-a condus echipa de cercetare va efectua doua studii conexe. In prima faza, 44 de participanti care au in prezent, dureri lombare va efectua o serie de exercitii ajunge. Senzori plasate pe brat...

Utilizarea Botox pentru migrena si dureri de cap de tratament, studii de faza II

Utilizarea Botox pentru migrena si dureri de cap de tratament, studii de faza II Allergan Inc a finalizat de mai multe studii de faza II, de explorare clinice de instrumentare utilizarea potentiala de Botox ® (toxina botulinica de tip A) pentru a trata diferite forme de dureri de cap si a nivelurilor de severitate dureri de cap, intr-un efort pentru a identifica o populatie receptiva pacient, doza si obiective de eficacitate a Ghid de programul sau de faza III.
- In studii...

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare

Diferentele dintre barbati si femei in Cauze de acute dureri de spate si Spasme musculare Un nou sondaj de medicii care trateaza in mod regulat dureri de spate, al doilea motiv cele mai frecvente de oameni consultati un doctor, arata ca exista diferente semnificative intre barbati si femei, atunci cand este vorba de a identifica cauzele de disconfort lor.
Aproape jumatate (47 la suta), din cele 200 de medici asistentei medicale primare care au participat la 5 mg FLEXERIL spasme musc...

It's Migrene Awareness Month - Do You Know Ce tip de dureri de cap ai?

It's Migrene Awareness Month - Do You Know Ce tip de dureri de cap ai? Studiu recent dezvaluie 80 la suta din Raportat Sinus Cei care sufera de dureri de cap mai de fapt au Migrene --
Research Triangle Park, NC - Cu vacanta acum peste si un an nou inceput, milioane de americani se rezolva de a prelua controlul asupra sanatatii lor.
Cu toate acestea, in timp ce atat de multi oameni sunt afectate de frecvente dureri de cap rau, vazand medicul despre cele recurent...

Considerabile socio-economic efect de la dureri de cap legate de locul de munca Absente

Considerabile socio-economic efect de la dureri de cap legate de locul de munca Absente Opt din zece oameni care au luat parte la un studiu realizat de un centru de specialitate simtit dureri de cap au fost mult mai putin eficace la locul de munca si 91 la suta au spus ca simtit impiedicata de dureri de cap in fiecare zi, in functie de problema martie a cefalee.
Migrene dureri de cap si de tensiune de tip sunt mult mai frecvente la popoarele patruzeci de ani, atunci cand acestea s...

American Pain Society si americane Colegiul Medicilor de lansare practici clinice orientare pentru dureri lombare

American Pain Society si americane Colegiul Medicilor de lansare practici clinice orientare pentru dureri lombare Pentru low-pacientii cu dureri de spate si medicii lor, o noua, bazata pe dovezi, orientarea bunele practici clinice, publicate astazi in Annals of Internal Medicine, recomanda dependenta mai putin pe imagistica costisitoare de diagnostic si rapoartele exista dovezi puternice care sustin beneficiile de mai multe terapii, cu si fara medicatie.
Low-dureri de spate este motivul pentru care cincea ...

Lectii de la tsunami-ul: protejarea coasta si va va proteja

Lectii de la tsunami-ul: protejarea coasta si va va proteja Populatiilor de pe coasta si ecosistemele au mai multe sanse de a sari inapoi de la extreme, dezastre de coasta prin protejarea mediul local si bazandu-se pe cunostintele locale, potrivit unui raport publicat in stiinta de astazi.
Si urma tsunami-ul din Asia si-a dat informatii utile privind gestionarea dezastrelor de coasta extrema - inevitabil ca lumi populatia de coasta este setat la dubla p...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.