Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eczema inghinala tratament


Mai multi utilizatori de droguri sunt prevazute cu serviciile de tratament eficace, dar acestea sunt zone-cheie pentru Imbunatatirea Cu toate acestea, Marea Britanie

Mai multi utilizatori de droguri sunt prevazute cu serviciile de tratament eficace, dar acestea sunt zone-cheie pentru Imbunatatirea Cu toate acestea, Marea Britanie
Organisme de monitorizare Healthcare fac apel la o unitate a continuat sa imbunatateasca de droguri tratament de dezintoxicare, pentru a asigura servicii sunt livrate in mod consecvent in intreaga tara.
Un raport publicat astazi de catre Comisie, in sanatate si Agentia Nationala de tratament (ANT), arata rezultatele din al doilea de trei revizuiri anuale pentru a evalua performantele serviciilor de substanta de tratament abuz.
Concentreaza in mod deosebit pe modul in care serviciile sunt comandate si reducere a efectelor nocive prestarea de servicii, constatarile dezvaluie majoritatea serviciilor functioneaza bine in termen de niveluri acceptabile in aceste categorii.
Numarul de persoane care beneficiaza de tratament de specialitate de droguri a crescut in mod dramatic, cu 195400 de tratament in timpul 2006/07 - de pana la 85,000 in 1998/99. Estimarile pentru 2007 / 8 arata 210,800 de persoane vor beneficia de tratament. Aceasta inseamna ca utilizatorii de droguri mai mult ca niciodata sunt obtinerea de tratament de care au nevoie.
Analiza a aratat ca a existat o imbunatatire considerabila in punerea in functiune si management al performantei de servicii de tratament pentru droguri, care conduce la utilizatorilor de servicii mai primesc un tratament mai bun.
Cu toate acestea, au existat deficite semnificative, in special in furnizarea de vaccinare pentru hepatita B si testare si de tratament pentru hepatita C. In 90% din toate diagnostice hepatitei C sunt asociate cu consumul de droguri injectabile, acesta este un domeniu-cheie de ingrijorare.
De revizuire acoperite 149 parteneriate locale de droguri in Anglia. Tratament pentru droguri este furnizat de o retea de servicii, comandat de parteneriate locale, de agentii de reglementare intr-o localitate special, mai degraba decat sa fie furnizate de catre organizatii individuale. Aceste retele de droguri sau de parteneriate locale sunt aliniate la granitele autoritatii locale. Acestea reunesc reprezentanti ai organizatiilor locale implicate in livrarea a strategiei de droguri, inclusiv trusturi de ingrijire primara, autoritatile locale, politia si serviciul de probatiune.
Parteneriate au fost invitate 45 intrebari peste 10 criterii. Fiecare domeniu a fost apoi marcat pe o scara; slab, corecte, bun si excelent. Treizeci si patru la suta de parteneriate de droguri locale au avut un scor general de excelente, 45% au fost bune si 21% au fost echitabile. Nr parteneriate au avut un scor general de slab, cu toate acestea, de revizuire a aratat majoritatea de parteneriate au deficite in domenii-cheie.
De revizuire a confirmat de buna practica raspandita in ceea ce priveste punerea in managementul performantei, dar, de asemenea, au aratat ca multe domenii care nu au avut o intelegere adecvata de nevoie locale, prin intermediul unor evaluari sistematice. Avand in vedere ca revizuirea Comisia si NTA au emis de orientare si planuri de actiune sustinute pentru a aborda aceasta problema.
Parteneriate, de asemenea, a realizat progrese semnificative in ceea ce priveste ingrijirea de planificare si de sisteme de tratare de descarcare de gestiune, cu aproape toate (99%) realizarea sau mai mare de 70% din obiectivul lor locale.
Un standard bun de management financiar a fost gasit in acest sector, cu 60% din realizarea de parteneriate punctajul maxim pentru acest domeniu.
Anna Walker, Director executiv al Comisiei, spune: abuz de substante afecteaza nu numai individual in cauza, dar familiile lor, prieteni, precum si comunitatilor pe care le traiesc in
Asa cum Marea Britanie are una din cea mai mare de droguri inregistrat-legate de rata mortalitatii in Europa, este o prioritate clara nationale pentru a minimiza impactul abuz de substante.
Sale foarte incurajator faptul ca mii de oameni mai mult devin acum de tratament de care au nevoie, iar acest lucru revizuire arata ca este mult, pentru a sarbatori despre progresele pe care a fost efectuata.
Totusi, este ingrijorator faptul ca majoritatea cazurilor de hepatita C sunt asociate cu injectarea drogurilor, dar stim ca accesul la depistarea si tratamentul pentru boala este gasit un echilibru in intreaga tara. In mod similar, accesul la curata ace furnizate de afara orelor de schimburi variaza considerabil. Acestea sunt domeniile care au nevoie pentru a imbunatati in cazul in care sanatatea celor care isi injecteaza droguri este de a fi abordate in mod eficient, precum si de consumul de droguri decesele legate de reduse.
Parteneriatele trebuie sa se concentreze acum asupra conducere imbunatatiri in domeniile cheie subliniate de revizuire, in scopul de a oferi un serviciu egale pentru toti pacientii din intreaga tara. De asemenea, este important ca parteneriatele cu adevarat sa inteleaga nevoile din zona lor pentru aceste servicii si le ofera in consecinta.
Paul Hayes, directorul executiv al Agentiei Nationale de tratament pentru abuz de substante, a declarat: eficiente sta la baza darea de livrare de droguri eficiente de tratament. Imbunatatiri in darea demonstrat prin aceasta reexaminare sunt bine venite. Cu toate acestea, revizuirea subliniaza, de asemenea practica neuniform pe teritoriul tarii in domenii-cheie de livrare, precum si de testare pentru tratamentul hepatitei B si C. NTA va fi de lucru, cu toate parteneriate pentru a raspandi cele mai bune practici in mod constant mai mult si care a acceptat planurile de actiune pentru imbunatatirea cu cele mai sarace zone performante.
Ca urmare a rezultatelor acestei revizuiri, munca a fost realizata de catre Comisie si NTA cu cel mai mic de 25 performante parteneriate. Planurile de actiune au fost dezvoltate pentru a imbunatati performanta si progrese importante au fost deja realizate de punere in aplicare acest lucru.
Comisia si NTA va urmari acest raport cu o revizuire al treilea si ultimul in acest sector. Acest lucru va uita-te la diversitatea si servicii rezidentiale si se va finaliza ceea ce a fost o analiza cuprinzatoare a furnizarii de tratament substanta abuz.
Agentia Nationala de tratament este angajarea in sectorul intr-o serie de initiative si programe pentru a aborda deficitele identificate de revizuire. NTA comun / Departamentul de plan de actiune de sanatate, reducerea efectelor nocive ale consumului de droguri a fost publicat in mai 2007, si include o campanie nationala cu scopul de a aborda aceste si alte probleme de reducere a efectelor nocive sa inceapa in luna octombrie a acestui an.
In ceea ce priveste punerea in ANT continua sa sprijine activitatea zonelor locale in ceea ce priveste planificarea tratamentului si evaluarea nevoilor. Anul 2008 va vedea, de asemenea, publicarea de noi initiative de orientare pentru a imbunatati punerea in practica.
Mai multe informatii privind revizuirea Imbunatatirea Conditiilor de abuz de substante 2006/2007
Informatii privind Comisia Healthcare
Comisia Healthcare este de supraveghere a sanatatii in Anglia. El isi pastreaza verifica privind serviciile de sanatate pentru a se asigura ca acestea sunt standardele de intalnire intr-o serie de domenii. De asemenea, Comisia promoveaza imbunatatirea calitatii asistentei medicale si a sanatatii publice in Anglia, prin independente, cu autoritate, centrata pe pacient-evaluari a celor care furnizeaza servicii.
Responsabilitatea pentru...

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice

TBC prevenire, tratament ar trebui integrate in programele de tratament cu HIV, JAMA Studiu zice Tuberculoza activitatile de prevenire si tratament ar trebui sa fie integrate in programele de tratament cu HIV in resurse limitate in cazul in care mortalitatea TBC este raspandita si in cazul in care multi-TBC rezistente la medicamente este in curs de dezvoltare de a reduce decese in randul persoanelor care traiesc cu HIV / coinfectie TBC, conform unui studiu publicat miercuri, la Journal of American Medical Association, Xinhuanet studiu reports.The propune ca eforturile sporite ar trebui sa se faca pentru a identifica cazurile de TB in clinici cu HIV. Persoanelor HIV pozitive si a celor care traiesc cu ei ar trebui sa fie verificate cu regularitate pentru TB, studiul spune. Autorii studiului recomanda, de asemenea, ca toate persoanele infectate cu HIV pozitiv care nu au TBC primesc antibiotice izoniazida pentru a ajuta la prevenirea infectiei TBC. Medicii ar trebui sa ia in considerare, de asemenea, administrarea medicamentelor antiretrovirale pentru a persoanelor HIV pozitive in etapele anterioare ale bolii pentru a reduce deteriorarea sistemului imunitar si reduce riscul de studys TB....

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule

Rezultate pozitive pentru Permacol (REG) ca un tratament profilactic Pentru Parastomal Hernia Si ca un tratament pentru Anal Fistule La Reuniunea Anuala a ACPGBI (Asociatia Coloproctology al Marii Britanii si Irlandei), a avut loc in Gateshead, 3-6 iulie, de tesuturi Stiinta plc Laboratories, compania a dispozitivelor medicale specializate in inlocuirea tesut uman si produse de reparatii, a prezentat dovezi de sustinere din doua-pilot - studii in primul rand, o cerere de Permacol ® ca un tratament pentru hernii parastomal, iar...

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri,

Magnetice de tratament de stimulare pentru depresie ajuta dificil de tratament cazuri, Barbara Baas fugit de acasa si a incercat sa se omoare ca un adolescent. Ca un adult, ea a incercat in mai mult de 15 soiuri de antidepresive. Dar, datorita o noua arma, ea a ajuns in cele din urma un armistitiu intr-o lupta de 45 de ani.
Dna Baas, spune un nou tratament pentru depresie se schimba viata ei - atat de mult incat shes dispusi sa conduca in 115 mile cinci zile pe saptamana de la De...

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament

Minim invaziva chirurgicale, tratament si Inferioara tractului urinar Simptomele Evidence tratament pe baza de tratament UroToday.com - noua paradigma in tratamentul Simptome tractului urinar inferior (LUTS) este spre atat de management medical si chirurgia minim invaziva. LUTS este un simptom complex, care include atat iritative, precum si simptomele obstructiva. In general, tratamentul chirurgical este directionat la componenta obstructiva. Standardul de aur pentru managementul chirurgicale de obstructie vezicii u...

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente

Nu comunitari un tratament comenzi de lucru? Noul studiu a puna la indoiala Fie ca comunitare Comenzi tratament (CTOs) sunt eficiente Nu exista controverse cu privire la posibilitatea CTOs pentru pacienti de psihiatrie sa reduca utilizarea de servicii de sanatate, sau pentru a imbunatati rezultatele clinice si functionare sociala.
Avand in vedere utilizarea pe scara larga a acestor competente in America de Nord, Europa si Australia, este important sa se evalueze beneficiile si potentialele efecte negative ale acestui tip de l...

New European HIV, ghidurile de tratament Recomanda Boosted Invirase (R), ca o alegere primul tratament pentru pacientii care incep tratamentul cu

New European HIV, ghidurile de tratament Recomanda Boosted Invirase (R), ca o alegere primul tratament pentru pacientii care incep tratamentul cu Noi orientari Europeana pentru Gestionarea clinice si Tratament de Adulti infectati cu HIV, publicat astazi recomanda potentat Invirase (R) (mesilat saquinavirul), ca un inhibitor de proteaza prima alegere pentru pacientii care incep treatment.1 antiretrovirale, o doza de doua ori pe zi de saquinavir / ritonavir 1000/100 mg in asociere cu alte antiretrovirale oferte medici si pacienti dovedit efic...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.