Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eczeme imagini


Celebrity Fotograf Jeremy Kost Creeaza Imagini de izolare care sa sprijine pacientii Eczema Pentru a partaja povestile lor si sa preia controlul

Celebrity Fotograf Jeremy Kost Creeaza Imagini de izolare care sa sprijine pacientii Eczema Pentru a partaja povestile lor si sa preia controlul
Asociatia Nationala Eczema, celebritate fotograf Jeremy Kost si farmaceutice Novartis a anuntat astazi debutul Imagini de izolare, un eseu de fotografice conceput pentru a aduce la viata vizual impactul eczema asupra vietii pacientilor care traiesc cu aceasta afectiune cronica. Imagini de izolare serveste ca o voce pentru americani mai mult de 35 milioane sufera de eczeme, o afectiune caracterizata prin recurente flare-up-uri de piele rosie, uscata si mancarimi, si este in curs a lansat in aceasta luna, pentru a coincide cu Nationale Eczema Awareness Luna.
Cunoscut pentru uzul sau unic de a (Polaroid R), camera pentru a fotografia celebritati, cum ar fi Sarah Jessica Parker, Tom Cruise si Beyonce Knowles, fotograf Jeremy Kost mutat de unelte de pescuit pentru a capta imagini de copii si adulti care sufera de eczeme de pe tot cuprinsul Statelor Unite. Fotografii ale sale Poignant nu se concentreze pe eczeme, dar in loc sa se concentreze pe oameni, descriindu-indivizi in setarile de zi cu zi, care, impreuna cu povestile lor, viu si exprima experientele lor.
Eczema a influentat toate aspectele legate de viata mea si a avut un efect de izolare, a comentat Dawn Grish, care a suferit de eczema de 25 de ani. Cand am flare-up-uri, I dont nevoie cineva sa ma vada. Am sa le compare la un caz de proasta Ivy otrava - Youre in durere si mancarime in mod constant - cu exceptia eczeme apare iar si iar, distrugand toata viata ta. I sint care participa la acest program pentru a permite altora cu eczeme Theyre stiu ca nu sunt singur si de a arata cat de cicatrici emotionale de eczema poate afecta pacientii la fel de dramatic ca si cele fizice.
Desi eczeme este una din bolile de piele cele mai frecvente la nivel mondial, studiu international de viata cu atopice eczema (Isolate), un mare studiu de scara mondiala, pentru a evalua impactul conditiei, a relevat gradul de suferinta emotionale provocate de eczeme si izolarea sens, poate avea.
Studiul Isolate gasite:
- In medie, 55% dintre pacienti sunt fie intotdeauna sau, uneori, ingrijorati de eczeme urmatoare semnal luminos, iar 51% sunt fie intotdeauna sau, uneori, nefericit / deprimat
- In medie, 86% dintre pacienti a evita cel putin un tip de activitate de zi cu zi in timpul unui episod acut-up
- 75% din persoanele care ii ingrijesc si pacienti simt ca incapacitatea de a controla in mod eficient eczeme ar fi cel mai important de imbunatatire a lor sau de calitatea lor Childs de viata
Inspirat de acest studiu, Imagini de izolare a fost elaborat de sensibilizare cu privire la eczeme si sa educe oamenii cu privire la impactul emotional al conditiei pe pacienti si familiile acestora intr-un mod puternic si unic. Acesta a fost creat pentru a incuraja pe cei care sufera de eczema sa caute ingrijiri de la medicii lor, sa intreb despre strategiile de tratament adecvat si pentru a gestiona starea lor.
De ani de zile am fotografiat celebritati care imbratiseaza in centrul atentiei si a gandit ca ar fi interesant pentru a activa camera mea de oameni, care uneori se simt izolate si singur, a spus Kost. Ceea ce am invatat este ca eczeme are un puternic efect de izolare. Sper ca aceste imagini si povesti vor ajuta pe altii, cu conditia trai viata Fuller.
Imagini de izolare ofera pacientilor cu posibilitatea de a impartasi povestile lor cu caracter personal intr-un mod diferit, a declarat Vicki Kalabokes, Chief Executive Officer al Eczema Asociatia Nationala. Ive auzit povesti sfasietoare variind de la copii fiind chinuit de la scoala la adulti, tematori de a se implica in relatiile intime. Prin intermediul acestui program speram sa mai adaugam o noua dimensiune pentru intelegerea eczema si modul in care impactul celor de viata, in timp ce, de asemenea, motivarea pacientii care traiesc cu eczema a urma un tratament si sa gestioneze starea lor.
Fotografii Jeremys, impreuna cu povesti de pacienti, au fost publicate intr-un portofoliu complet de culoare-au dreptul Imagini din izolare si de copii sunt disponibile pe http://www.nationaleczema.org.
Despre Isolate Studiu
Izolat este un studiu la scara mare, care a evaluat impactul dermatita atopica (AD), de asemenea, cunoscut sub numele de eczeme, asupra vietii celor care traiesc cu el si a modului in care pacientii si ingrijitorii gestiona conditie.
Studiul la nivel mondial a fost compus din interviuri cu 2002 de pacienti din opt tari in varsta de peste 13, precum si persoanele care ii ingrijesc de copii cu varste cuprinse intre 2-13, cu eczeme moderata pana la severa. Intrebari au fost elaborate de asociatiile de pacienti la nivel national si medicii din tarile incluse in studiu.
Studiul a fost sustinuta de Novartis Pharma AG.
Rezultatele studiilor
- In medie, 55% dintre pacienti sunt fie intotdeauna sau, uneori, ingrijorati de eczeme urmatoare semnal luminos, iar 51% sunt fie intotdeauna sau, uneori, nefericita / deprimat.
- In medie, 86% dintre pacienti a evita cel putin un tip de activitate de zi cu zi in timpul unui episod acut-up.
- 75% din persoanele care ii ingrijesc si pacienti simt ca incapacitatea de a controla in mod eficient eczeme ar fi cel mai important de imbunatatire a lor sau de calitatea lor Childs de viata.
- In medie, 43% dintre pacienti sunt destul de sau foarte preocupat de a fi vazut in public in timpul unei eczeme flare.
- Cel mai frecvent afectate parte a corpului, la pacienti in timpul episoadelor acute eczema era fata si gatul, indiferent de varsta, sex sau severitate - In medie, pacientii care iau 2.5 zi off scoala sau locul de munca pe an din cauza eczeme si alte 9% timpului de concentratia lor este afectata la scoala sau la locul de munca in timp ce in flare.
- 74% dintre pacienti si persoanele care ii ingrijesc de stat pe care medicii lor nu s-au discutat despre impactul emotional pe care eczema la avut asupra vietii lor.
Despre Eczema
In prezent, eczeme afecteaza pana la 17 la suta din populatia SUA. ...

Parteneri ARRS Cu BioMed Central Pentru a adauga mai mult de 4000 Mai multe imagini Pentru a GoldMiner (TM)

Parteneri ARRS Cu BioMed Central Pentru a adauga mai mult de 4000 Mai multe imagini Pentru a GoldMiner (TM) American Roentgen Ray Societatea sa asociat recent cu BioMed Central pentru a adauga mai multe reviste si imagini pentru a GoldMiner (TM), radiologie ARRS motor de cautare.
BioMed Central, o baza de date gratuita de articole evaluate de colegi stiintifica a contribuit cu peste 170 de reviste, adaugand peste 4200 imagini de la colectarea GoldMiner ™ ridicarea de colectare la peste 170,000 imagini si peste 225 de reviste.
BioMed Central este foarte fericit sa fie parteneriatul cu ARRS pentru a extinde radiologie lor imaginea instrument de cautare, cu indexarea de mii de imagini in mod deschis cu licenta din reviste noastre, a declarat Matei COCKERILL, editor al BioMed Central. Suntem mereu dornici de a incuraja utilizarea creatoare a articole accesului liber pe care le publica si GoldMiner ™ este un exemplu foarte bun de asta, a spus el.
GoldMiner ™ viteze dvs. de cautare pentru imagini de radiologie de repede se potrivesc criteriilor de cautare cu peer-revizuite de continut disponibil pe Internet, a declarat Charles E. Kahn, Jr., MD, un creator de GoldMiner ™. Prin limitarea rezultatele la imagini de la respectat, reviste, tu wont a petrec...

O prima: simultane PET / MR imagini ale Debut Creier, Majorarea moleculara Capabilities Imaging

O prima: simultane PET / MR imagini ale Debut Creier, Majorarea moleculara Capabilities Imaging Lume primul PET / MR imagini ale creierului uman - luate simultan de tomografie cu emisie de pozitroni (PET) si imagistica prin rezonanta magnetica (MR) - a debutat in timpul reuniunii anuale a 54-a SNM, lume cea mai mare societate de imagistica moleculara si profesionisti medicina nucleara, June 2-6 in Washington, DC
Aici, la SNMs reuniunii anuale, le vom arata PET, primul simultan dobandite /...

Lume 'Primul HD In-lumina de operare in camera Camera: Ofera de ras-Sharp, True-to-Life video de inalta definitie si imagini statice

Lume 'Primul HD In-lumina de operare in camera Camera: Ofera de ras-Sharp, True-to-Life video de inalta definitie si imagini statice TRUMPF Medical Systems, Inc a introdus mai intai in lume-lumina de inalta definitie (HD) care opereaza camera aparat de fotografiat. TruVidia captura HD si transmite clare, adevarate-la imagini de viata, cu rezolutie 1080 de linii orizontale si 2 milioane de pixeli. Imaginile sunt mai mult decat de doua ori mai clar ca si cele disponibile de la definitie standard (DS) camere.
Imagini, capturat ...

Tineret expuse la Miliarde de imagini de fumat Prin filme din SUA

Tineret expuse la Miliarde de imagini de fumat Prin filme din SUA Doua studii noi, de catre cercetatori medic pediatru Dartmouth Medical School sublinia un impact semnificativ pe care filme au in influentarea adolescenti de a fuma. Studiile arata ca filmele livra miliarde de impresii fumatului la adolescenti americani, si ca, chiar adolescentii din afara SUA sunt afectate de imagini de la fumatul in filme distribuite la nivel international de catre studiourile a...

Romanul tehnica IRM ofera imagini clare a fluxului sanguin

Romanul tehnica IRM ofera imagini clare a fluxului sanguin La fel de important, spun cercetatorii, aceasta tehnologie poate fi usor de aplicat existente masini de IRM, deoarece avansurile raportate de catre echipa de Ducele nu implica un nou hardware, dar sunt mai degraba rezultatul conceptualizarea noi de tehnologie.
RMN-ul utilizeaza campuri magnetice inofensive si de semnalele de radio-frecventa la nivelul tesuturilor imagine in organism. Practic, c...

FUS Cercetare produce imagini de ajutoare de virus care mai Forma Vaccin

FUS Cercetare produce imagini de ajutoare de virus care mai Forma Vaccin Ca lumea marcheaza 25 ani de la primul caz diagnosticat de SIDA, cercetare revolutionara, de oamenii de stiinta de la Universitatea de Stat din Florida, a produs remarcabile imagini tridimensionale ale virusului si piroane de proteine pe suprafata sa, care ii permit sa isi asuma obligatii si de siguranta cu imunitar uman celule.
Rezultatele de la aceasta cercetare SIDA ar putea stimula dezvolta...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.