Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Edem pulmonar acut tratament


Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?

Ce este Edemul pulmonar? Edemul pulmonar Care este cauza?
Edemul pulmonar (Marea Britanie / Irlanda: edem) este acumulare de lichid in plamani. Acest fluid colecteaza in saci de aer in plamani, ceea ce face dificil de a respira. Aceasta duce la afectarea schimbul de gaze si poate provoca insuficienta respiratorie.
Potrivit Medilexicons medicale dictionar, edem pulmonar este: edem al plamanilor, de obicei, rezultate din stenoza mitrala sau de insuficienta ventriculara stanga.
In cele mai multe cazuri, probleme cardiace cauza edem pulmonar. Dar, lichidul se pot acumula din alte motive, inclusiv pneumonie, expunerea la toxine si de anumite medicamente, precum si exercitarea sau care traiesc la altitudini mari.
Tratamentul depinde de cauza, dar se concentreaza pe maximizarea functiei respiratorii si prin eliminarea sursa problemei. Aceasta include, in general, oxigen suplimentar si de medicamente.
Cand edem pulmonar se dezvolta dintr-o data, este vorba de o urgenta medicala care necesita o ingrijire imediata. Edemul pulmonar pot fi uneori fatale. Outlook depinde de rapiditatea in care primesc tratament, impreuna cu un tratament pentru problema de baza. Care sunt semnele si simptomele de edem pulmonar? Un simptom este ceva pacientul simte sau rapoarte, in timp ce un semn este ceva de alte persoane, inclusiv un medic, poate detecta. De exemplu, o durere de cap poate fi un simptom, in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn.
Edemul pulmonar simptome pot aparea brusc sau sa dezvolte treptat, in functie de cauza.
Semnele si simptomele care apar pe toate dintr-o data pot include: O tuse care produce sputa spumoase, care poate fi o nuanta cu sange Un sentiment de sufocanta sau de inec scurtarea acuta a respiratiei sau dificultati de respiratie anxietate, agitatie sau un sentiment de retinerii durere toracica, in cazul in care edem pulmonar este cauzat de o boala de inima transpiratie excesiva tragindu de respiratie, respiratie suieratoare, dispnee Pale pielii Rapid, batai neregulate ale inimii, palpitatii Oricine care prezinta aceste enumerate mai sus semne si simptome care ar trebui sa caute ajutor medical cat mai curand posibil. Edemul pulmonar poate duce la deces in cazul in care pacientul nu a primi tratament prompt.
Semnele si simptomele care se dezvolta mai multe treptat, sunt de multe ori din cauza insuficienta cardiaca.
Acestea pot include: edem glezna sau umflarea picioarelor. Dificultate in respiratie la efort. Acest lucru este mai evidente atunci cand situata la plat, spre deosebire de sedinta in sus. Oboseala. Pierderea poftei de mancare. Nicturie sau urinare frecventa pe timp de noapte. Crestere rapida in greutate. Cresterea in greutate este de la acumularea de lichid in organism, in special in picioare. Edemul pulmonar pot dezvolta ca urmare a insuficientei cardiace congestive, o afectiune in care sangele pompele de inima prea putin pentru a satisface nevoile bodys. Scurtarea neasteptata a respiratiei in timpul activitatii fizice. Trezirea turistilor-up pe timp de noapte, cu un sentiment respiratia care poate fi inlaturata prin Sedinta a fost sus. Semne si simptome de edem pulmonar cauzate de mare altitudine, in general, includ: tuse Retentia de lichide Cefalee Insomnie Dispnee edem pulmonar acut vine pe brusc si se pune in pericol viata. Obtineti asistenta de urgenta in cazul in care oricare dintre urmatoarele semne si simptome acute apare: Un Bulbuc, respiratie suieratoare sau tragindu sunet cand o picatura de respiratie severa in dificultate Respiratia tensiunii arteriale, impreuna cu roz transpiratie excesiva, sputa cu spuma cand tuse. Este un semn clasic de edem pulmonar pielii are o culoare albastra sau gri sunet Probleme de respiratie sau de un sentiment de sufocanta (dispnee) Agravarea brusca a oricare dintre simptomele asociate cu edem pulmonare cronice sau de mare altitudine edem pulmonar Care sunt cauzele de edem pulmonar ? plamani detine numeroase alveole mici, de aer elastice saci a sunat. Cu fiecare respiratie, aceste sacilor de aer sa ia in oxigen si eliberarea de dioxid de carbon. De obicei, schimbul de gaze are loc fara probleme.
Dar, in anumite conditii, alveole umple cu lichid in loc de aer. Acest lucru previne de oxigen de la a fi absorbit in sange.
Mai multi factori pot cauza lichidului sa se acumuleze in plamani. Ele sunt de obicei asociate cu inima (edem pulmonar cardiace). Functiile de inima si plamanii sunt strans legate. Inima
Acesta este compus din doua superior si doua camere mai mici. Camerele de sus sunt numite Atria dreapta si stanga. Ei primesc de sange la intrare si la pompa-o in camerele de mai mici. Camere de mai mici, prin ventricule, pompa sangele din inima. Valvelor inimii tine de sange care curge in directia cea buna.
Inima si plamani
De obicei, de sange deoxygenated de pe tot corpul intra in atriul drept si se varsa in ventriculului drept, in cazul in care acesta este pompat prin vasele mari de sange la plamani. Acolo, sange degaja dioxid de carbon si preia oxigen. Oxigen din sange bogat apoi revine la atrium stanga prin venele pulmonare, curge prin valva mitrala in ventriculului stang si, in final lasa inima printr-un alt mare artera, aorta. Valva aortica de la baza aortei pastreaza de sange de la care curge inapoi in inima ta. Din aorta, sangele se deplaseaza in restul corpului.
Cardiace edem pulmonar
Cardiace edem pulmonar este, de asemenea, cunoscut sub numele de insuficienta cardiaca congestiva. Aceasta se produce atunci cand ventriculului suprasolicitat stanga nu este capabil de pompare dintr-o cantitate suficienta de sange pe care le primeste de la plamani. Ca rezultat, creste presiunea din interiorul atrium stanga si apoi in venele pulmonare si capilare. Acest lucru face ca lichidul sa fie impinse prin pereti capilare in sacilor de aer.
Insuficienta cardiaca congestiva poate aparea, de asemenea, in cazul in care ventriculului drept este in imposibilitatea de a depasi amplificat presiunea in artera pulmonara. Acest lucru duce de obicei, de la stanga insuficienta cardiaca, boli cronice pulmonare sau tensiune arteriala ridicata in artera pulmonara (hipertensiune pulmonara). Conditii medicale care pot cauza slabiciune si de faptul ca nu a ventriculului stang includ: afectiuni ale arterelor coronare. In timp, arterele ca sangele de aprovizionare a inimii pot deveni inguste de la depozitele grase. Un atac de cord apare atunci cand un cheag de sange forme intr-una din aceste artere redus. Nu este blocarea fluxului de sange. Aceasta daune sectiune a muschiului inimii furnizate de aceasta artera. Rezultatul este ca muschiul inimii deteriorate, nu mai poate pompa, precum si se presupune ca.
Restul de inima incearca sa le compenseze. Cu toate acestea, functia nu este in masura eficient sau este slabit de volumul de munca adaugata. Atunci cand actiunea de pompare a inimii este deteriorat, sange sustine pana in plamani. Ca rezultat, lichidul este obligat sa treaca prin pereti capilare si in sacilor de aer.
Cardiomiopatie. Este o conditie in cazul in care muschiul inimii este afectata de alte cauze decat probleme de flux de sange. Frecvent, cardiomiopatie a cunoscut nici o cauza. Desi este, uneori, mostenite genetic. Mai putin frecvente cauze includ infectii virale (miocardita), abuzul de alcool si efectele toxice ale drogurilor, cum ar fi heroina si unele tipuri de chimioterapie.
Cardiomiopatie slabeste ventriculului stang, care este inimile pompa principala. Inima nu poate sa fie capabila sa raspunda la conditiile care cer sa lucreze mai mult (cresterea brusca a tensiunii arteriale, batai mai rapid cu un efort sau de consumul excesiv de sare care provoaca retentie de apa sau .. infectii) In cazul in care ventriculului stang nu se poate desfasura cu cerintele , spate lichid pana in plamani.
Supapa de inima. In boala valva mitrala sau boala aortica ventil, robinete care reglementeaza fluxul de sange in partea stanga a inimii, fie nu sunt suficient de larg deschise sau nu se inchide complet. Acest lucru permite de sange pentru a fluxului inapoi prin supapa. Aceasta conditie cauzele accent mai mare pe arterele coronare.
Presiune crescuta se extinde si in Atrium stanga si apoi la venele pulmonare, provocand lichidul sa se acumuleze in plamani. In cazul scurgerilor de informatii mitrala, unele sange este backwashed spre pulmonar de fiecare data cand inima pompe. In cazul in care scurgeri se dezvolta rapid, edem pulmonar brusca si severa pot dezvolta.
De inalta tensiunii arteriale (hipertensiune). Netratate sau hipertensiune arteriala necontrolata determina o ingrosare a muschiului ventriculului stang. Aceasta se agraveaza afectiuni ale arterelor coronare. Noncardiac edem pulmonar
Edemul pulmonar nu este intotdeauna cauzata de boli de inima. Aceasta conditie este cunoscuta sub numele de edem pulmonar noncardiac, deoarece inima nu este cauza problemei.
Unii factori care pot cauza noncardiac edem pulmonar sunt: infectii pulmonare. Cum ar fi pneumonie. Edemul apare numai la o parte din pulmonar, care este iritat.
Expunerea la anumite toxine. Toxine inhalati, cum ar fi clorul sau amoniac.
Boli de rinichi. In cazul in care rinichii nu pot elimina deseuri in mod eficient, excesul de lichid se poate construi, provocand edem pulmonar.
Inhalare de fum. De fum de la un incendiu contine substante chimice. Acestea pot deteriora membrana intre sacilor de aer si capilare, care sa permita lichid pentru a intra in plamani.
Reactie adversa. Multe medicamente, (droguri ilegale, aspirina si droguri chimioterapie) sunt recunoscute de a provoca noncardiac edem pulmonar.
Sindrom de detresa respiratorie acuta (SDRA). Aceasta tulburare grava se produce atunci cand plamanii brusc umple cu celule din sange fluid si inflamatorii, de culoare alba. Multe afectiuni pot determina SDRA, inclusiv de accidente grave (traumatisme), infectii sistemice (sepsis), pneumonie si soc.
Altitudini mari. High-altitudine edem pulmonar (hape) apare, de obicei la altitudini peste 8000 de metri (aproximativ 2400 de metri). Ea poate afecta alpinisti, excursionisti sau schiorii care incep isi exercita la altitudini mai mari, fara a pentru prima oara aclimatizati. Chiar si oamenii care au mers sau de schiat la altitudini mari, in trecut, nu sunt imune. Cauza exacta nu este foarte clar. Hape pare sa se dezvolte ca rezultat al presiunii a crescut de la constrictie a capilarelor pulmonare. Fara ingrijire corespunzatoare, hape poate fi fatala.
Cele mai multe persoane cu edem pulmonar va fi spitalizat timp de cel putin cateva zile, de multe ori mai mult.
Dupa ce conditie a fost stabilizat, pacientul ar putea fi mentionat la un specialist, cum ar fi un cardiolog sau un pulmonologist.
Este o idee buna sa se pregateasca inainte de timp pentru numirea prima medicale si strange toate informatiile necesare (lista de simptome, informatii relevante cu caracter personal, copii ale fiselor medicale, medicamente si vitamine, tip de dieta, pregateste o lista de intrebari pentru a solicita .. medicul). Diagnosticul de edem pulmonar edem pulmonar necesita tratament prompt. Diagnosticul se face pe baza simptomelor, examenul fizic si radiografie toracica.
Mai multe tipuri de analize de sange vor fi necesare:
Un test de sange de la o artera pe incheietura mainii pentru a verifica cantitatea de oxigen si dioxid de carbon care le contine. Sangele va fi verificat, de asemenea, pentru niveluri ale unei substante numite de tip B-peptidic natriuretic (BNP). Cresterea valorilor de BNP poate indica faptul ca edem pulmonar este cauzat de probleme cardiace. Alte teste de sange se va face de obicei, inclusiv teste ale functiei renale, a numarului de sange, si teste pentru a exclude un atac de cord drept cauza edem pulmonar.
Odata ce conditie este stabila, pacientii cu antecedente medicale vor fi revizuite in special pentru cardiovasculare sau de boli pulmonare. Alte teste ar putea include: X-ray. O radiografie toracica va fi probabil primul test pentru a confirma diagnosticul de edem pulmonar.
Electrocardiografie (ECG). Acest test neinvaziv poate dezvalui o gama larga de informatii cu privire la inima. In timp...

Start 2b Faza dreapta pe inima cateter Studiul PRX-08066 La pacientii cu pulmonare obstructive cronice boala si moderata pana la severa PH

Start 2b Faza dreapta pe inima cateter Studiul PRX-08066 La pacientii cu pulmonare obstructive cronice boala si moderata pana la severa PH Epix Pharmaceuticals, Inc (NASDAQ: epix), o companie biofarmaceutic concentrat pe descoperirea si dezvoltarea terapeutica roman prin utilizarea sale proprietare si foarte eficienta in platforma silicomangan descoperirea de droguri, a anuntat ca a initiat faza 2b-dreapta inima studiu de cateter PRX-08066 la pacientii cu boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) si moderata-la-hipertensiune pulmonara severa (PH). PRX-08066 este un tip de roman 2B receptorilor serotoninei (5-HT2B), antagonist care pot reprezenta un nou mecanism de actiune pentru tratarea PH.
Droguri Momentan nu sunt aprobate pentru tratarea PH asociate cu BPOC si se estimeaza ca aceasta boala pot afecta pana la sase milioane de oameni din intreaga lume, a declarat Elkan Gamzu, Ph.D., intermediare CEO al Epix. Acesti pacienti au un prognostic foarte saraci si, in consecinta, exista o nevoie semnificativa nesatisfacute medicale pentru un tratament eficient. Noi credem ca PRX-08066 poate fi numai 5 antagonist HT2B in curs de elaborare pentru hipertensiune pulmonara, care are potentialul de a selectiv si in conditii de siguranta a reduce presiunea sangelui in artera pulmonara acesti pacienti fara a afecta tensiunea arteriala sistemica.
Exista o nevoie de necontestat pentru tratamente sigure si eficiente pentru pacienti, cu un pH asociate cu BPOC, a declarat Aaron Waxman, MD, Ph.D., profesor asistent de medicina, anchetator la Harvard Medical School si Massachusetts General Hospital, pulmonare si Critical Care Medicina si plumb acestei faze 2b studiu. Credem ca acest medicament poate fi un avans important spre tratament eficace pentru pacientii cu aceasta boala pulmonara progresiva, si speram sa vezi reduceri ale tensiunii arteriale artera pulmonara si de imbunatatirea capacitatii de exercitiu in acest studiu similare cu cele observate in studiile anterioare, cu PRX-08066 utilizand mai multe tehnici de riguroase.
Acest singur brat, deschise, de faza 2b de studiu este conceput pentru a evalua sange medie arterei pulmonare variatii a presiunii de la valoarea initiala, masurata direct de catre dreapta cateterism cardiac si va masura, de asemenea, schimbarea de la valoarea initiala in cele sase standard de minute de mers pe distanta de testare dupa trei luni de tratament. Pacientii vor fi tratati cu 500 mg de PRX-08066, pe de o zi de proces, urmata de doua ori pe zi doze de 300 mg de PRX-08066, timp de trei luni. Studiul este conceput pentru a inscrie la pacientii adulti cu BPOC si moderata-la-PH severa.
PRX-08066 poate reprezenta un mecanism nou de selectiv, dilatarea arterelor pulmonare bolnave, fara a afecta tensiunea arteriala sistemica. Expresie a 5-receptorul HT2B este crescut in artere pulmonare de pacienti cu PH. Blocarea receptorilor 5-HT2B la pacientii cu pH-ului poate reduce sau preveni cresterea acuta in tensiunii arteriale pulmonare, care apare atunci cand pacientii isi creasca activitatea. Acest mecanism inseamna ca inima ar face de lucru mai putin pentru un anumit nivel de activitate, care sa permita imbunatatiri in toleranta exercitiu. Mai mult decat atat, prin blocarea serotoninei crestere dependenta a celulelor vasculare pulmonare musculare netede, care creste in continuare presiuni arteriale pulmonare si cererea creste volumul de lucru asupra inimii, PRX-08066-ar putea incetini potential progresia pH-ului. In timp, acest efect ar putea traduce in imbunatatiri pe termen lung in exercitiu de toleranta si incetinirea remodelare vasculara si cardiace care duce la insuficienta cardiaca dreapta. Aceste tipuri de reactii au fost observate cu P...

Cele mai noi interventional Radiologie tratament folosite Pentru a Bust formarea cheagurilor de sange la nivelul picioarelor: Pivotal National Trial

Cele mai noi interventional Radiologie tratament folosite Pentru a Bust formarea cheagurilor de sange la nivelul picioarelor: Pivotal National Trial ATRAGEREA - proces prima mare nationala a unui cateter pe baza de tratament pentru tromboza venoasa profunda - va evalua utilizarea de cheag-dizolvare medicamente in combinatie cu dispozitive de stergere cheag pentru a preveni sindromul post-trombotice la pacientii cu TVP (formarea unui cheag de sange intr-o vena picior). PTS, o complicatie frecventa ireversibila a TVP, provoaca leziuni permanente...

Datele arata imbunatatita Rata de raspuns Cand Zevalin Plus Rituximab Follows scurta Curs de prima linie al tratamentului la pacientii cu folicular Lymphoma

Datele arata imbunatatita Rata de raspuns Cand Zevalin Plus Rituximab Follows scurta Curs de prima linie al tratamentului la pacientii cu folicular Lymphoma Biogen Idec (NASDAQ: BIIB) a anuntat astazi ca datele prezentate in cadrul a 43-a Societatii Americane de Oncologie Clinica (ASCO) reuniune anuala a aratat ca adaugarea de Zevalin ® (tiuxetan Ibritumomab) radioimmunotherapy la un curs de scurta prima linie de tratament, urmata de rituximab pe saptamana timp de patru saptamani a dublat rata de raspuns complet la pacientii cu limfom folicular, de l...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.