Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Efecte secundare orgametril


De droguri Shows raspunsuri pozitive, Low efecte secundare In mielom multiplu

De droguri Shows raspunsuri pozitive, Low efecte secundare In mielom multiplu
Cea de a doua generatie carfilzomib proteazomal inhibitor este afisat ratele de raspuns demn de mentionat si nivelul scazut de efecte secundare negative in randul pacientilor cu mielom multiplu intr-un studiu clinic de faza II, cercetatorii raportate la anuala 51-a reuniune a Societatii Americane de Hematologie.
Date actualizate de la 17-studiu de site-ul se concentreaza pe pacienti cu recadere sau rezistente mielom multiplu care au primit una la trei tratamente anterioare, dar nu bortezomib de droguri, inhibitor original proteazomal.
Aceste constatari sunt cu adevarat un avans pentru pacientii cu mielom multiplu, a declarat Michael Wang, MD, profesor asociat, Departamentul de limfom / Myeloma la MD Anderson si autorul principal al studiului. Aceasta este o incurabila, boala provocatoare cu consecinte devastatoare.
In timp ce noi agenti se extind din speranta de viata, ei au adesea efecte secundare negative, inclusiv neuropatie severa. Carfilzomib arata ratele de raspuns bun, cu un profil de efecte secundare imbunatatit, Wang a declarat. Neuropatia periferica este durerea sau amorteli ale nervilor care pot deveni invalidante suficient pentru a opri tratamentul.
In conformitate cu Societatea Americana de Cancer, mai mult de 20.000 de cazuri de mielom multiplu va fi diagnosticate in acest an in aceasta tara. Mai mult de 10.000 de oameni vor muri de aceasta boala, care este un tip de cancer al sangelui.
Mai bine tolerat decat alti agenti
In carfilzomib preclinice de studii a fost mai bine tolerat decat bortezomib, care sa permita dozare consecutive de zi si de tratament pe perioade lungi de timp. Ambele medicamente de lucru prin orientarea celulele proteazomal, care poate sa distruga mutante sau a proteinelor deteriorate. Blocarea acest proces provoaca moartea celulelor. Obiective Carfilzomib si se leaga de proteazomal diferit fata de bortezomib.
Cercetatorii observate anterior rate mai mari de raspuns la carfilzomib in randul pacientilor care nu au fost tratati cu bortezomib, in comparatie cu cei cu boli de recidiva dupa tratamentul cu bortezomib.
Cincizeci si sapte de bortezomib, pacienti netratati anterior au fost inrolat, si 56 au primit cel putin o doza de carfilzomib. Inainte de terapii inclus alkylators, transplant de celule stem, talidomida, lenalidimide si antracicline. Pacientii care a intrat in proces cu o varietate de efecte secundare de la tratamentele anterioare, inclusiv 21 de pacienti cu neuropatie (37 la suta) si 12 (21 la suta), cu insuficienta renala. Timpul mediu de la diagnostic a fost de patru ani.
Rata de raspuns aproape jumatate
Carfilzomib a fost administrat intravenos in sase zile la fiecare 28 zile pentru pana la 12 de cicluri. Pana in prezent, numarul mediu de doze administrate per pacient este de 30. Cinci pacienti au incheiat cele 12 Full-ciclu de protocol, si alte cinci au terminat cel putin noua cicluri. Saptesprezece sunt in continua in studiu.
Dintre 51 pacienti evaluabili, rata de raspuns global a fost 45 la suta, inclusiv un raspuns complet si 18 de raspunsuri partiale. O noua suplimentare de pacienti au raspuns minor, si boala stabilizat de cel putin sase saptamani, in 10 pacienti. Acest lucru este considerat demn de remarcat pentru un singur regim de droguri agent de la pacientii cu progresia tumorii in ciuda terapiei anterioare cu combinatii noi.
Evenimentele adverse, dintre ca...

De prostata brahiterapie Cauzele Mai putine Efecte secundare Than Surgery

De prostata brahiterapie Cauzele Mai putine Efecte secundare Than Surgery Barbatii cu cancer de prostata au o putin mai buna efectele pe termen lung profil secundare asociate cu implanturi seminte de radiatii decat o fac cu interventie chirurgicala, potrivit unui studiu publicat astazi in Jurnalul International pentru radiatiile Oncologie * * Biologie Fizica, Jurnalul Oficial al ASTRO.
Medicii din Franta a efectuat primul-vreodata multi-institutionale, studiu comparativ de barbati cu cancer de prostata in stadiu precoce a evalua Mans o calitate a vietii, de tratament reactii adverse conexe, precum si costul de tratament pe baza tipului de tratament, pacientul a primit: chirurgie implanturi sau seminte, ambele moduri acceptate pe scara larga de tratament pentru cancerul de stadiu incipient de prostata. Cu interventii chirurgicale de prostata, numit prostatectomia radicala, un chirurg indeparteaza de prostata. In timpul brahiterapie de prostata, un medic oncolog radiatii de locuri de seminte radioactive, similar cu dimensiunea unui bob de orez, in prostata pentru a distruge cancerul.
In acest studiu, 435 de barbati cu cancer de prostata au fost chestionate inainte de inceperea tratamentului, imediat dupa tratament si, ulterior, in urmarirea examenelor de a masura calitatea vietii lor si tratamentului efectele adverse legate impotriva materialelor predefinite alocate acestora de catre medici. Doctorii au descoperit ca brahiterapie este o procedura mai scump de la bun inceput, dar ca urmarirea costurilor legate de interventia chirurgicala provoca atat tratamente la costul aproximativ aceeasi.
In ceea ce priveste efectele secundare, chirurgie a avut mai multe efecte adverse semnificative imediat dupa tratament, dar aceste efecte secundare imbunatatit in mod constant de peste doi ani. Brahiterap...

De droguri efecte secundare Cause Oamenii Preocupare Printre cu artrita

De droguri efecte secundare Cause Oamenii Preocupare Printre cu artrita Persoanele cu artrita sa ramana in cauza si confuz peste efectele secundare ale medicatiei lor, ca urmare a Furore peste AINS COX-2 selective (calmante), conform rezultatelor unui nou sondaj european, publicat astazi. [1]
Avand in vedere ca retragerea populare COX-2 selective AINS utilizat pentru a trata artrita, Vioxx (Rofecoxib), precum si suspendarea Bextra (valdecoxib), dupa terminarea stud...

Reducerea de droguri efecte secundare In Pain Relief: New Research

Reducerea de droguri efecte secundare In Pain Relief: New Research Ele sunt un grup de medicamente care milioane de oameni se bazeaza pe mentinerea durere la golf, dar acestea pot avea efecte secundare nedorite, care sunt uneori mai grave decat problema de sanatate original. Acum, oamenii de stiinta de la Universitatea din Nottingham participa la cea mai mare-vreodata studiu privind siguranta non-steroidale anti-nesteroidiene (AINS) care a fost efectuat vreodata....

Cercetat de droguri transplant de rinichi in mod eficient pastreaza evitand in acelasi timp efecte secundare toxice

Cercetat de droguri transplant de rinichi in mod eficient pastreaza evitand in acelasi timp efecte secundare toxice Medic-cercetatorii de la Universitatea Emory din Atlanta au aratat o medicamente experimentale, cunoscut sub numele de LEA29Y (belatacept), este eficienta in pastrarea functiei transplant de rinichi in timp ce, in acelasi timp evitand efectelor toxice adverse care sunt comune pe termen lung utilizate in prezent, imunosupresoare medicamente de transplant. De cercetare pre-clinice realizate cu prima...

Pacientii Raport moderata Mai putine si mai grave efecte secundare asociate cu IMRT decat cu brahiterapie

Pacientii Raport moderata Mai putine si mai grave efecte secundare asociate cu IMRT decat cu brahiterapie Intr-unul din primele studii pentru a compara efectele secundare ale IMRT si de brahiterapie permanente de prostata (I-125) pentru tratamentul cancerului de risc scazut de prostata, spun cercetatorii de pacienti au avut mai putine moderate si grave efecte secundare atunci cand tratati cu IMRT. Rezultatele studiului au fost prezentate 7-Nov-2006, la reuniunea anuala 48th al Societatii Americane de ...

Frecvente prematur Muncii la consumul de stupefiante are si efecte secundare More Than alternative

Frecvente prematur Muncii la consumul de stupefiante are si efecte secundare More Than alternative Droguri cel mai frecvent folosite pentru a aresta muncii prematura, sulfat de magneziu, este mult mai probabil decat un alt tratament comune de a provoca usoare pana la reactii adverse grave la femeile gravide, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Spitalul de Copii Lucile Packard si Universitatea Stanford School of Medicine. Constatarile lor sugereaza ca, de la eficienta celor doua ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.