Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ejaculare in timpul sarcinii


Ce este Infertilitatea? Care este cauza infertilitatii? Cum este Infertilitatea tratate?

Ce este Infertilitatea? Care este cauza infertilitatii? Cum este Infertilitatea tratate?
Infertilitatea se refera la o incapacitate de a concepe dupa ce face sex neprotejat regulate. Infertilitatea se poate referi, de asemenea, la incapacitatea biologic al unei persoane de a contribui la conceptie, sau de la o femeie care nu poate transporta o sarcina la termen. In infertilitate multe tari se refera la un cuplu care nu si-a conceput dupa 12 luni de raporturi sexuale regulate, fara utilizarea de contraceptive.
Studiile indica faptul ca putin peste jumatate din toate cazurile de infertilitate sunt urmare a conditiilor de sex feminin, in timp ce restul sunt cauzate de tulburari de sperma, fie sau de factori neidentificate. Potrivit Clinica Mayo, SUA: Aproximativ 20% din cazurile de infertilitate se datoreaza o problema in om. Circa 40% la 50% din cazurile de infertilitate se datoreaza o problema in femeie. Aproximativ 30% la 40% din cazurile de infertilitate sunt din cauza unor probleme atat in barbat si femeie. Conform Medilexicons dictionar medical, infertilitate este diminuat sau capacitatea de a produce urmasi absente, fie de sex masculin sau feminin, nu la fel de ireversibil de sterilitate.
Potrivit Departamentului de Sanatate si Servicii Umane, SUA, aproximativ 10% la 15% din cupluri din SUA sunt infertile - sensul ca acestea nu au conceput dupa cel putin un an, cu regularitate, de sex neprotejat.
Multe cazuri de infertilitate aparente sunt tratabile. Infertilitatea poate avea o cauza singura intr-unul din parteneri, sau ar putea fi rezultatul unei combinatii de factori.
Sansele de a concepe termen de un an
In Europa, America de Nord si mare parte din lume, aproximativ 85% din cupluri vor concepe in termen de un an, in cazul in care au sexuale regulate neprotejate. Mediile in Regatul Unit sunt dupa cum urmeaza (National Health Service): 20% va concepe termen de o luna de 70% vor concepe termen de sase luni de 85% vor concepe termen de 12 luni de 90% vor concepe termen de 18 luni de 95% vor concepe in termen de 24 luni Prin urmare, medici din Marea Britanie nu va diagnosticheze de obicei, un cuplu infertil ca pana la 24 luni au trecut fara conceptie si sex regulate neprotejate. Cei mai multi oameni vor vedea GP lor (medic generalist, medic primar de ingrijire), in cazul in care nu exista nici o sarcina in termen de 12 luni.
Potrivit National Health Service, UK, un cuplu care a fost incercarea de a concepe timp de peste trei ani a maxim 25% sanse de a concepe pe parcursul urmatoarelor 12 luni, daca acestea continua sa incerce. Care sunt factorii de risc de infertilitate? In medicina, un factor de risc este ceva care ridica riscul de a dezvolta o conditie, boala sau simptom. De exemplu, persoanele obeze sunt mai multe sanse de a dezvolta diabet de tip 2 comparativ cu persoanele cu greutate normala, de aceea, obezitatea este un factor de risc pentru diabet zaharat de tip 2. Varsta - Womans fertilitatea incepe sa scada dupa ce ea este de aproximativ 32 de ani, si continua a face acest lucru. A 50-ani-batran este, de obicei mai putin fertile decat un om in 20s lui (fertilitatea masculina scade progresiv, dupa varsta de 40).
Fumatul - fumatul creste semnificativ riscul de infertilitate la barbati si femei. Fumatul poate submina, de asemenea, efectele tratamentului de fertilitate. Chiar si atunci cand o femeie devine gravida, daca ea fumeaza ea are un risc mai mare de avort spontan.
Consumul de alcool - Womans o sarcina poate fi grav afectata de orice suma de consumul de alcool. Abuzul de alcool poate duce la scaderea fertilitatii masculine. Consumul moderat de alcool nu a fost demonstrat de fertilitate mai mici, in majoritatea barbatilor, dar este considerat a fertilitatii mai mici la barbati care au deja un numar redus de spermatozoizi.
Fiind supraponderali sau obezi - in tarile industrializate excesului de greutate si a obezitatii si a unui stil de viata sedentar sunt adesea considerate principalele cauze de infertilitate de sex feminin. Un om a excesului de greutate are un risc mai mare de a avea spermei anormale.
Tulburari de alimentatie - femeile care devin serios subponderali, ca urmare a unei tulburari de alimentatie pot avea probleme de fertilitate.
Fiind vegan - daca sunteti un vegan stricte trebuie sa va asigurati-va ca aportul de fier, acid folic, zinc si vitamina B-12 sunt adecvate, in caz contrar fertilitatea dumneavoastra poate deveni afectate.
Peste-exercitarea - o femeie care isi exercita pentru mai mult de sapte ore in fiecare saptamana, pot avea probleme de ovulatie.
Nu isi exercita - conduce un stil de viata sedentar uneori sunt legate de fertilitate mai mica la barbati si femei.
Infectii transmise sexual (ITS) - Chlamydia se poate deteriora trompelor uterine, precum si de luare Mans scrotului devin inflamate. Unele ITS, altele pot provoca, de asemenea, infertilitate.
Expunerea la anumite produse chimice - unele pesticide, erbicide, metale (plumb), precum si de solventi au fost legate de probleme de fertilitate la barbati si femei.
Mintala de stres - studii indica faptul ca ovulatia de sex feminin si productia de spermatozoizi pot fi afectate de stres mental. In cazul in care cel putin un partener este de subliniat este posibil ca frecventa de act sexual este mai putin, rezultand intr-o sansa mai mica de conceptie. Care sunt cauzele de infertilitate? Exista multe cauze posibile de infertilitate. Din pacate, in aproximativ o treime din cazuri nu cauza este identificata vreodata.
Cauze de infertilitate la femei tulburari de Ovulatie - probleme cu ovulatia sunt cele mai frecvente cauze de infertilitate la femei, spun expertii. Ovulatia este de presa al lunar al unui ou. In unele cazuri, o femeie nu Comunicate de oua, in timp ce in altele, o femeie nu scuteste de oua in timpul ciclurilor veni. Tulburari Ovulatia poate fi din cauza:
Insuficienta ovariana prematura - ovarele Womans inceta sa functioneze inainte ca ea este de 40.
Sindromul ovarului polichistic (sindromul ovarului polichistic) - ovarele Womans functia de anormal. Ea are, de asemenea anormal de niveluri ridicate de androgeni. Aproximativ 5% la 10% din femeile de varsta reproductiva sunt afectate intr-o anumita masura. Stein asemenea, este numita sindromul Leventhal.
Hiperprolactinemia - in cazul in care nivelurile de prolactina sunt ridicate, iar femeia nu este gravida sau alapteaza, aceasta poate afecta ovulatiei si fertilitatii.
De slaba calitate de oua - oua, care sunt deteriorate sau a dezvolta anomalii genetice, nu poate sustine o sarcina. O femeie mai in varsta este mai mare de risc.
Hiperactiva glandei tiroide
Underactive glandei tiroide
Unele afectiuni cronice, cum ar fi SIDA sau cancer.
Tuburi Probleme in uter sau uterine
Oua calatorii din ovar de a uterului (uter), in cazul in care ovulul fecundat creste. Daca exista ceva gresit in uter sau trompelor uterine femeia nu poate fi in masura de a concepe natural. Acest lucru se poate datora:
Chirurgie - chirurgie pelvian poate provoca, uneori, cicatricile sau deteriorare a trompelor uterine. Interventii chirurgicale de col uterin poate provoca, uneori, cicatrici sau de scurtare a colului uterin. Cervixul este gatul uterului.
Fibroamele Submucosal - benigne sau non-tumorile canceroase gasit in peretele musculara a uterului, care au aparut la 30% la 40% din femeile de varsta fertila. Acestea pot interfera cu implantare. Ei pot bloca, de asemenea, trompele uterine, impiedicand sperma de la fertilizare ou. Large submucosal fibrom uterin poate face cavitatea uterului mai mare, crescand distanta sperma a de a calatori.
Endometriosis - celule care sunt gasite in mod normal, in termen de mucoasa uterului incepe in crestere in alta parte a corpului.
Tratamentul anterior de sterilizare - in cazul in care o femeie a ales sa aiba tuburi de ei uterine blocate. Este posibil de a inversa acest proces, dar sansele de a deveni fertil din nou, nu sunt mari. Cu toate acestea, un studiu de opt ani au avut rezultate inversare a trompelor uterine interventie chirurgicala in timpul sarcinii mai ridicate, iar rata natalitatii vii si este mai putin costisitoare decat FIV.
Medicamente - unele medicamente pot afecta fertilitatea unei femei. Acestea includ:
AINS (antiinflamatoare nesteroidiene) - femeile care iau aspirina sau ibuprofenul pe termen lung, pot considera ca este mai greu de conceput.
Chimioterapia - unele medicamente folosite in chimioterapie, poate duce la insuficienta ovariana. In unele cazuri, acest efect secundar al chimioterapiei poate fi permanenta.
Radioterapie - in cazul in radioterapie, a avut ca scop apropierea organelor de reproducere Womans exista un risc mai mare de probleme de fertilitate.
Droguri ilegale - unele femei care iau marijuana sau cocaina pot avea probleme de fertilitate. Cauze de infertilitate la barbati
Material seminal
Material seminal este lichid laptos ca o elibereaza Mans penisul in timpul orgasmului. Material seminal este format din fluid si spermei. Lichid vine de la prostatei, vezica seminala si glandele alt sex. Sperma este produsa in testicule. In timpul orgasmului un om ejaculates (material seminal de presa prin intermediul penisului). Lichidul seminal de transport ajuta la sperma in timpul ejacularii. Lichidul seminal a zaharului in el - de zahar este o sursa de energie pentru sperma.
Material seminal anormale este responsabil pentru aproximativ 75% din toate cazurile de infertilitate de sex masculin. Din pacate, niciodata in multe cazuri, medicii de a afla de ce. In urma unor probleme de material seminal sunt posibile:
In afara numarului de spermatozoizi (concentratie scazuta) - omul ejaculates un numar mai mic de spermatozoizi, in comparatie cu alti oameni. Concentratiei spermei ar trebui sa fie 20 milioane spermatozoizi pe mililitru de sperma. Daca numarul este in curs de 10 milioane exista o concentratie scazuta de sperma (subfertility).
Nu sperma - atunci cand omul ejaculates nu exista nici o sperma in materialului seminal.
Min mobilitatea spermatozoizilor (motilitate) - sperma pot inota nu la fel de bine pe cat ar trebui.
Spermei anormale - poate sperma are o forma neobisnuita, ceea ce face mai dificil de a circula si fertiliza un ovul.
Spermatozoizii trebuie sa fie forma dreptul si posibilitatea de a calatori rapid si precis fata de ou. In cazul in care spermatozoizilor morfologie (structura) si motilitatea (miscarea) sunt gresite, este mai putin probabil sa fie in masura sa ajunga la ou si fertiliza-o.
Urmatoarele poate provoca material seminal care urmeaza sa fie anormal:
Infectie testiculara
Cancerul testicular
Interventii chirurgicale testicular
Supraincalzirea testiculele - saune frecvente, cazi cald, bai foarte cald, sau care lucreaza in medii extrem de fierbinte poate ridica temperatura la nivelul testiculelor. Imbracaminte Tight poate avea acelasi efect pe unii oameni.
Tulburari de ejaculare - pentru unii barbati ar putea fi dificil sa ejaculeze in mod adecvat. Barbatii cu ejaculare retrograda ejaculat a materialului seminal in vezica urinara. In cazul in care conductele ejaculare sunt blocate sau obstructionate omul poate avea o problema ejacula corespunzator.
Varicocele - aceasta este o varice in scrot care pot determina sperma la supraincalzirea.
Testicul care nu au coborat - unul (sau ambele) testicul nu reuseste sa coboare din abdomen in scrot timpul dezvoltarii fetale. Productia de sperma este afectata, deoarece testiculul nu este in scrot si este la o temperatura mai mare. Spermatozoizilor sanatoase trebuie sa existe intr-un usor mai mica decat temperatura corpului. Acesta este motivul pentru care acestea sunt in scrot, si nu in interiorul corpului.
Hipogonadism - deficit de testosteron poate duce la o tulburare a testiculelor.
Anomalie genetica - un om ar trebui sa aiba un cromozom X si Y. Daca el are doi cromozomi X si un cromozom Y (Klinefelters sindrom), va exista o dezvoltare anormala a testiculelor, testosteron scazut, precum si un numar scazut de spermatozoizi (uneori nici un spermatozoid nu la toate).
Oreionul - aceasta infectie virala, de obicei afecteaza copiii mici. Cu toate acestea, in cazul in care acesta se produce inflamatia dupa pubertate a testiculelor poate afecta productia de spermatozoizi.
Hipospadias - deschiderea uretral se afla la partea inferioara a penisului, in loc de varful ei. Aceasta anomalie este, de obicei chirurgical corectata in cazul in care este un copil de sex masculin. Daca nu este sperma pot considera ca este mai greu pentru a ajunge la femele in cervix. Hipospadias apar la aproximativ 1 din fiecare 500 de baieti nou-nascutului.
Fibroza chistica - fibroza chistica este o boala cronica care afecteaza organe, cum ar fi ficatul, plamanii, pancreasul, si intestine. Aceasta perturba echilibrul bodys de sare, lasand prea putin de sare si apa pe partea exterioara a celulelor si care cauzeaza strat subtire de mucus ca, de obicei, pastreaza plamanii liber de germeni de a deveni gros si lipicios. Acest mucus este dificil de tuse si, de saboti plamanilor si cailor respiratorii, ceea ce duce la infectii si plamani deteriorat. Barbatii cu fibroza chistica au de obicei o deferens lipsesc sau sunt obstructionate Vas (tub conectarea testicule in uretra; desfasurate de aceasta sperma de la epididimului la canal ejaculator si uretra).
Radioterapie - radioterapia poate afecta productia de spermatozoizi. Severitate de obicei, depinde de cat de aproape de testicule radiatie a avut drept scop.
Unele boli - boli si conditiile urmatoare sunt uneori legate de fertilitate mai mica la barbati:
Anemie
Sindromul Cushings
Diabetul zaharat
Boli tiroidiene

Preparate medical
Sulfasalazine - acest medicament anti-inflamator poate sa reduca in mod semnificativ un numar Mans spermei. De droguri este deseori prescrise pentru pacientii cu Crohns boala sau poliartrita reumatoida. De obicei, acest efect secundar dispare dupa ce pacientul se opreste a lua medicamente.
Steroizi anabolizanti - de multe ori luate de culturisti si sportivi; steroizi anabolizanti, mai ales dupa utilizarea pe termen lung poate reduce in mod serios numarului de spermatozoizi si a mobilitatii.
Chimioterapia - unele medicamente pot reduce in mod semnificativ numarul de spermatozoizi.

Droguri ilegale - consumul de marijuana si cocaina poate Mans un numar mai mic de spermatozoizi. Diagnosticarea infertilitate Cei mai multi oameni vor vizita GP lor (medic generalist, medic primar de ingrijire), in cazul in care nu exista nici o sarcina dupa 12 luni de incercari. Pentru oricine care este preocupat de fertilitate, mai ales daca acestea sunt mai in varsta (peste 35 de femei), s-ar putea fi o idee buna pentru a vedea un doctor mai devreme. Asa cum de testare a fertilitatii poate dura uneori o lunga perioada de timp, si a fertilitatii feminine incepe sa scada atunci cand o femeie este in treizeci de ani ei, vazand mai devreme pe medicul daca aveti peste 35 are sens.
Unui medic de familie poate da sfaturi pacientului si sa efectueze unele evaluarile preliminare. Asa cum este nevoie de doi pentru a face un copil este mai bine atat pentru barbati si femei, pentru a vedea medic impreuna.
Inainte de curs de testare pentru fertilitate, este important ca cuplu fi angajate. Medicul va trebui sa stie ce pacientii obiceiurile sexuale sunt, si poate face recomandari cu privire la ele. Teste si studii, s-ar putea extinde pe...

Depresie Medicamente poate reduce pagina de fertilitate

Depresie Medicamente poate reduce pagina de fertilitate Cat mai multe de jumatate din toate barbatii care au luat medicamente antidepresive paroxetina (denumiri comerciale Seroxat, Paxil) pot, au crescut de sperma fragmentare ADN-ul - un predictor de fertilitate compromisa. De cercetare conduse de NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center, de asemenea, a constatat ca modificarile sunt reversibile cu niveluri normale de sperma se intorc dupa intreruperea de droguri.
Studiul este in prezent publicat in editia online a revistei Fertility & sterilitate, si reprezinta unul dintre investigatiile stiintifice in primul efect de antidepresive asupra calitatii spermei.
Sale destul de bine cunoscut faptul ca antidepresive ISRS impactul negativ functia erectila si ejacularea. Acest studiu a merge un pas mai departe, care sa demonstreze ca ele pot determina o crestere majora in daune genetice a spermei, spune Dr. Peter Schlegel, autorul studys seniori. Desi acest studiu doesnt uita direct la fertilitate, putem deduce ca, cat mai multe de jumatate din barbatii care au luat ISRS au o capacitate redusa de a concepe. Acesti oameni ar trebui sa discutati cu medicul lor despre optiunile de tratament, inclusiv lor non-medicamente depresie ISRS.
Dr. Schlegel este presedinte al Departamentului de Urologie si profesor de medicina de reproducere la Weill Cornell Medical College, si urolog-in-sef la NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center.
Studiul a urmat 35 voluntari sanatosi de sex masculin, care s-au dat paroxetina, un inhibitor selectiv al recaptarii serotoninei (SSRI), timp de cinci saptamani. De droguri a fost folosit, din cauza jumatate sale relativ scurt de viata si pentru ca a aratat anterior sa-si exercite cel mai puternic efect in intarzierea ejaculare. ADN-ul fragmentarea, definit ca lipsa de piese de codul genetic, in ADN-ul spermei, a fost masurata utilizand un test numit deoxyuride-50-sfarsitul biotina trifosfat nick-etichetare (TUNEL).
Rezultatele au aratat ca la suta de participanti, cu fragmentare ADN-ul anormale a crescut de la mai putin de 10 la suta la 50 la suta in timpul tratamentului cu droguri. Fragmentarea ADN-ul, autorii nota, este cunoscut ca se coreleaza cu fertilitate mai sarace si rezultatele din timpul sarcinii, chiar si atunci cand tehnici, cum ar fi fertilizarea in vitro si injectarea intracitoplasmatica a spermei sunt aplicate. Aceasta a fost, de asemenea, legata cu un risc crescut de malformatii congenitale.
De asemenea, studiul a confirmat efectul ISRS asupra functiei sexuale, cu mai mult de o treime din participantii la studiu de raportare schimbari semnificative in functia erectila si aproape jumatate de raportare dificultati ejaculare.
Niveluri normale de atat functiei sexuale si fragmentare a ADN-ul a revenit la o luna dupa intreruperea tratamentului cu droguri.
Volumul spermei, de concentrare, motilitate si morfologie nu s-au modificat semnificativ de tratamentul ISR...

Care sunt Prezervative? Cum sa foloseasca prezervativul

Care sunt Prezervative? Cum sa foloseasca prezervativul Exista doua tipuri de prezervative; de sex masculin si feminin. Un prezervativ este un contraceptiv bariera - blocheaza ruta un spermatozoid ar lua pentru a fertiliza un ovul. Ele pot fi facute din cauciuc latex, poliuretan, sau pielicica de miel. Potrivit NHS (National Health Service, UK), prezervative masculii sunt de 98% eficace impotriva sarcinii, daca este utilizata in mod corect, in timp ce ...

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului

Consumul de lemn dulce in timpul sarcinii poate afecta Eating Lemn dulce In IQ-ul sarcinii poate afecta un copil si a comportamentului Femeile insarcinate care consuma cantitati excesive de lemn dulce in timpul sarcinii ar putea afecta negativ inteligenta lor si comportamentul copilului, un studiu a aratat.
Un studiu de opt ani copii vechi ale caror mame au mancat o cantitate mare de lemn dulce atunci cand gravide gasit nu au realizat, precum si a altor tineri in testele cognitive.
Ele au fost, de asemenea, o probabilitate ...

Mamele Vitamina C de admisie timpul sarcinii legat de respiratie suieratoare In timpul 2a copilului Anul

Mamele Vitamina C de admisie timpul sarcinii legat de respiratie suieratoare In timpul 2a copilului Anul Cercetatorii studiaza dieta in timpul sarcinii, cu intarziere a aratat ca totalul consumului materna vitamina C a fost asociat in mod pozitiv cu respiratie suieratoare la sugari anumite care nu au avut o raceala in cursul-al doilea an de viata. Initial 1924 care implica tineri nascuti de 2.000 de mame care au oferit voluntari pentru studiu, de 1.300 de femei a finalizat intregul program de 2 ani.<...

Dincolo de Rezumat - materna fumatul in timpul sarcinii exact Reduce Omului fatului Desert Hedgehog expresia genica In timpul testicul de Dezvoltare

Dincolo de Rezumat - materna fumatul in timpul sarcinii exact Reduce Omului fatului Desert Hedgehog expresia genica In timpul testicul de Dezvoltare UroToday.com - In acest articol, publicat in Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism, Fowler si raporteaza colegii ca fumatul a continuat cu tigari de catre femei cu sarcini progreseaza in mod normal, de aproape jumatati arici Desert (DHH), expresia genica in testicule de fetusi al doilea trimestru. Exprimarea din 29 alte gene testicul-cheie si numerele de testicul de celule nu au fost af...

Topical Eutectic amestec pentru ejaculare prematura (Tempe): Un roman Aerosol-Form Livrare de Lidocaina-Prilocaine de tratare ejaculare prematura

Topical Eutectic amestec pentru ejaculare prematura (Tempe): Un roman Aerosol-Form Livrare de Lidocaina-Prilocaine de tratare ejaculare prematura UroToday.com-ejaculare prematura (PE) este cea mai comuna problema sexuala cu experienta de barbati cu estimeaza ca aproximativ 25-30% din populatie ar putea fi afectata. Intr-un studiu recent de WW Dinsmore si colegii sai de la Londra, Marea Britanie, eficacitatea si siguranta unui roman-sub forma de aerosoli livrarea de lidocaina-prilocaine (topice amestec eutectic pentru ejacularea precoce (Tem...

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala

30 milioane de dolari Programul Cercetare de Into a malariei in timpul sarcinii Pentru a fi condus de Liverpool Scoala de Medicina Tropicala Scoala Liverpool a tropicala medicament a primit un grant de 30 milioane dolari de la Bill & Melinda Gates Foundation pentru a imbunatati controlul si tratamentul de malarie in timpul sarcinii in Africa, Asia si America Latina. Programul de cinci ani vor beneficia in mod direct de 50 de milioane de femei care se confrunta cu expunerea la gravide, in acelasi timp, a malariei in fiecare an.
D...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.