Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eliminare pietre rinichi


Ce este dializa? Ce este Rinichi dializa?

Ce este dializa? Ce este Rinichi dializa?
Dializa este procesul artificiala de a scapa de deseuri (de difuzie) si apa nedorite (ultrafiltrare) din sange. Acest proces este natural face prin rinichi nostru. Unii oameni, cu toate acestea, poate nu au reusit sau rinichii deteriorate care nu pot efectua functioneze corect - ar putea avea nevoie de dializa. Cu alte cuvinte, dializa este inlocuirea artificiale pentru functia renala a pierdut (terapie renala de substitutie). Dializa poate fi folosit pentru persoanele care au imbolnavit si au insuficienta renala acuta (pierderea temporara a functiei renale), sau pentru pacientii destul de stabil, care si-au pierdut definitiv functia renala (etapa 5 boala renala cronica).
Deseuri Cand suntem sanatosi, rinichii noastre de a reglementa nivelurile de corpul nostru de apa si minerale, si se indeparteaza. Rinichii produc, de asemenea, de eritropoietina si 1,25-dihidroxicolecalciferolului (calcitriol), ca parte a sistemului endocrin. Dializa nu este corect functiile endocrine de rinichi nu a reusit - este doar inlocuieste anumite functii renale, cum ar fi eliminarea deseurilor si eliminarea de fluide.
Dializa si altitudinea - Un studiu a constatat ca ratele de deces pentru pacienti care fac dializa sunt de 10% -15% mai mici pentru cei ale caror case sunt mai mari decat 4000 de picioare, in comparatie cu cei care locuiesc la nivelul marii.
Unele tari, cum ar fi Marea Britanie, sunt prezic o dublare a numarului de pacienti pe masina dializa.
Urologie / Nefrologie News
Ultimele Urologie Stiri si articole de Nefrologie Stiri publicate de zi cu zi. Include stiri pe insuficienta renala, dializa, boli ale tractului urinar, oncologie urologica, incontinenta, pietre la rinichi, cancer al vezicii urinare, rinichi, ureter, testicule, penis si uretra. Dializa De ce este necesar? Aproximativ 1500 de litri de sange sunt filtrate de un sanatos de persoane rinichii in fiecare zi. Nu am putut trai in cazul in care produsele de deseuri nu au fost eliminate din rinichi noastre. Oameni ai caror rinichi, fie nu functioneaza corect sau nu, la toate experimenta o acumularea de deseuri in sangele lor. Fara dializa cantitatea de deseuri produse in sange ar creste si, eventual, atinge niveluri care ar cauza coma si deces.
Dializa este, de asemenea utilizat pentru a elimina rapid toxinele sau a drogurilor din sange. Exista doua tipuri principale de dializa - hemodializa si dializa peritoneala Ce tip de dializa unui pacient ar trebui sa aiba intr-adevar nu depinde de fiecare caz in parte. Studiile au indicat in mod clar faptul ca, pentru pacientii cu boli de rinichi care au nevoie sa fie supuse dializa, un tip de tratament nu este cel mai bun pentru toti.
Ce este hemodializa?
Sangele circula in afara corpului pacientului - se trece printr-o masina care are filtre speciale. De sange iese din pacientului printr-un cateter (un tub flexibil), care este inserat in vena. Filtre face ceea ce face rinichii; ele filtra produsele reziduale din sange. De sange filtrat apoi revine la pacient printr-o alta cateter. Pacientul este, de fapt, conectat la un fel de rinichi artificial.
Pacientii trebuie sa fie pregatite pentru hemodializa. Un vas de sange, de obicei in brat, trebuie sa fie extinsa. Chirurgia este necesar pentru acest lucru. Vena extinsa face inserarea de catetere posibil. Cercetatorii americani au dezvoltat un nou mod de crestere a vaselor de sange la pacientii cu ajutorul celulelor pielii proprii, la semintele de crestere a tesuturilor si-au testat-o la pacientii care fac dializa cu boala sfarsitul stadiu de rinichi.
Hemodializa, de obicei, dureaza aproximativ 3 pana la 4 ore in fiecare saptamana. Durata fiecarei sesiuni depinde de cat de bine a pacientilor rinichi de munca, si cat de mult in greutate lichid in care pacientul a castigat intre tratamente.
In Marea Britanie este hemodializa fie facut intr-un centru de dializa speciala intr-un spital, sau la domiciliu. Atunci cand se efectueaza la domiciliu este important ca pacientul, si / sau a lui / ei insotitor stie ce sa faca. Un studiu a aratat ca pacientii cu boli de rinichi, care sunt educati cu privire la dializa sunt mult mai probabil sa se supuna unui standard, ci sub-utilizate de dializa legate de procedura de fata de pacientii mai putin in cunostinta de urmatoarele persoane pot avea program de hemodializa, incheiat la domiciliu: Oamenii care pot si doresc sa invete cum sa in timp ce face la domiciliu. Oamenii care sunt dispusi sa isi desfasoare face-o la domiciliu. Oamenii a caror stare a fost stabil pe dializa. Oamenii care nu sufera de alte boli care ar face acasa hemodializa nesigure. Oamenii care au vase de sange adecvate pentru inserarea de catetere. Persoanele care au un insotitor, si ca insotitor este dispusa sa ajute cu hemodializa. Oamenii ale caror case pot fi adaptate pentru echipamentele de hemodializa. In Regatul Unit, National Institutes of Health si clinice Excellence (NICE) recomanda ca fiecare pacient considerate potrivite pentru a dializei, initiala ar trebui sa aiba atat de dializa acasa si spital oferite.
Ce este dializa peritoneala?
Un steril (dializat) solutie bogat in minerale si glucoza este condus printr-un tub in cavitatea peritoneala, in cavitatea abdominala organismul in jurul intestinului, in cazul in care actioneaza peritoneala membrana ca un semi-membrana permeabil.
Abdomenul este zona dintre piept si solduri - le contine stomacului, intestinului subtire, intestinul gros, ficat, vezicii biliare, pancreas si splina. Dializa peritoneala foloseste capacitatea naturala de filtrare a peritoneu - mucoasa interna a abdomenului. Cu alte cuvinte, dializa peritoneala foloseste captuseala a abdomenului ca un filtru de produse reziduale din sange.
Dializat este plecat de acolo de ceva timp, astfel incat sa poate absorbi produsele de deseuri. Atunci este drenat afara printr-un tub si aruncat. Acest schimb, sau cu bicicleta, este, in general repetat de mai multe ori in timpul zilei - cu un sistem automatizat este de multe ori face peste noapte. Eliminarea apei nedorite (ultrafiltrare) se produce prin osmoza - ca solutie de dializa are o concentratie mare de glucoza, rezulta in presiunii osmotice care provoaca lichid pentru a trece de sange in dializat. Prin urmare, o cantitate mai mare de lichid este drenat decat introdus.
Desi dializa peritoneala nu este la fel de eficient ca hemodializa, este efectuat, pentru perioade mai lungi. Efectul net in termeni de produs deseuri totale si sare si de stergere a apei este de aproximativ aceeasi ca hemodializa.
Dializa peritoneala se face la domiciliu de catre pacient; de catre un pacient care doresc si sunt motivati. Aceasta ofera pacientului o cantitate mai mare de libertate si independenta pentru ca el / ea nu are de a intra la clinica de la mai multe ori in fiecare saptamana. Acesta poate fi realizat, de asemenea, in timp ce calatoriti cu un minim de echipamente specializate. Di...

Evaluarea prospectiva a pancreatic ale enzimelor hepatice dupa soc extracorporala Wave litotritiei

Evaluarea prospectiva a pancreatic ale enzimelor hepatice dupa soc extracorporala Wave litotritiei Orlando, FL (UroToday.com) - Acesti cercetatori au creat patru brate de tratament pentru a include pacientii supusi SWL, Urs, nephrostolithotomy percutanata (PCNL) de la un grup de control care au suferit interventii chirurgicale urologice nu au legatura cu pietre la rinichi.
Ele anticipa inscrierea 20 de pacienti in fiecare brat de a colecta o linie de baza, o luna si trei probe luni ser in scopul de a masura circula nivelurile de amilazei si lipazei. Un total de 38 de pacienti au fost inrolati cu 18 in curs de PCNL, 10 pacienti supusi SWL, si 10 pacienti supusi URSS. In analiza lor initiale care le-au observat nici o diferenta in marime de piatra sau localizarea intre grupurile de la 1 la 3 luni de urmarire. Si, mai important, datele preliminare sugereaza nici o diferenta statistica intre pre-si post-amilaza procedura si valorilor lipazei in oricare dintre grupurile de tratament.
Acesta va fi cel mai interesant pentru a vedea studii supl...

Categorie noua de dispozitiv de piatra de extragere sa Ajutor Render Pacientii gratuit de pietre la rinichi si pietre In tractului urinar

Categorie noua de dispozitiv de piatra de extragere sa Ajutor Render Pacientii gratuit de pietre la rinichi si pietre In tractului urinar NGage Nitinol Piatra Extractor, proiectate si fabricate de catre Cook medical, reprezinta o categorie cu totul nou in evolutia de extractie de piatra. Utilizarea Cooks tehnologie revolutionara nitinol, NGage permite medicilor sa se angajeze cu usurinta, de presa si extract de pietre, chiar si in cele mai dificile anatomie oferind in acelasi timp de irigare mai buna, vizibilitate si eficienta spori...

Excesul de greutate corporala legate de formarea de pietre la rinichi de acid uric

Excesul de greutate corporala legate de formarea de pietre la rinichi de acid uric Cercetatorii de la UT Southwestern Medical Center din Dallas au constatat ca excesul de greutate mai mult o persoana este mai mare la risc el sau ea este formare de pietre la rinichi acidului uric.
Studiul lor va fi publicat in numarul din luna aprilie a renal International si este online disponibile in prezent. Aceste constatari, pentru prima data in mod direct link-ul excesului de greutate co...

Decode descopera o Gene legat la riscul de pietre la rinichi si osteoporoza

Decode descopera o Gene legat la riscul de pietre la rinichi si osteoporoza O descoperire de oameni de stiinta de la Decode Genetics (Nasdaq: DCGN) si colegii academice din Islanda, Olanda si Danemarca a aratat, la un mecanism comun biologice care contribuie la pietre la rinichi, atat si a scazut densitatea minerala osoasa (DMO). Aproximativ 60% din populatie sa doua exemplare a unei modificari de singura scrisoare in genomului uman (SNP) pe cromozomul 21, sa le puna la a...

Schimbarile climatice inseamna mai mult pietre la rinichi Say Oamenii de stiinta

Schimbarile climatice inseamna mai mult pietre la rinichi Say Oamenii de stiinta Cercetatorii americani spun ca pietre la rinichi pot deveni mai frecvente ca temperatura creste din America de Nord si cauze mai multe persoane pentru a deveni deshidratat.
Studiul este opera de cercetatorii de la Universitatea din Texas (UT) Southwestern Medical Center din Dallas, si este publicat in numarul din 15 iulie a Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).
Rinichi de p...

Microorganisme infectioase legate de pietre la rinichi si a altor boli

Microorganisme infectioase legate de pietre la rinichi si a altor boli Cercetatorii NASA anunta o cauza potentiala a formarii rapide de piatra la rinichi in astronauti in calatoriile spatiale. Autorii unui studiu publicat in Rinichi apel international pentru o initiativa majora de a investiga nanobacteria.
Nanobacteria (NB), un roman de auto-replicare, agent de mineralizarea, a fost identificata de Nationala Aeronautica si Space Administration (NASA), oameni de st...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.