Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Endocervicoza cronica


Tampers leucemie limfocitara cronica cu celule T

Tampers leucemie limfocitara cronica cu celule T
Dezvoltarea cancerului este asociata cu un esec de a monta un raspuns imunitar eficace impotriva celulelor tumorale. Cu toate acestea, noi nu au fost inca pe deplin inteles modul in care celulele canceroase perturba activitatea normala a celulelor T.
Intr-un studiu care apar online, pe 16 iunie inainte de publicare de imprimare din 1 iulie problema a Journal of Clinical Investigation, John Gribben si colegii sai de la Universitatea Queen Mary din Londra, comparati modelele globale expresia genica de celule T la pacienti cu B netratati celule leucemia limfocitara cronica (LLC-B), cu cele din celulele T de varsta cu potrivire, persoane sanatoase.
La pacientii cu LLC-B, autorii au observat modificat expresia genelor implicate in diferentierea de celule T CD4, precum si de gene implicate in structura, miscarea intracelulara a moleculelor si toxicitatea asupra functiei de celule T CD8.
Ei, de asemenea, a aratat ca aceste modificari au fost induse numai la contactul direct de B-LLC celule T si celule sanatoase. Identificarea cailor specifice perturbate in celulele T de cancer la pacientii care poarta ar trebui sa permita cercetatorilor sa evalueze modul in care a repara aceste defecte, in scopul de a sprijini antitumorale raspunsului imun.
TITLU: leucemie limfocitara cronica celule induce modificari in expresia genelor si a celulelor CD4 de T CD8
Autor: John G. Gribben
Universitatea Queen Mary din Londra, Marea Britanie
Vezi PDF al acestui articol la: https: / / www.the-jci.org/article.php?id=24176
A lua legatura cu: Brooke Grindlinger
[email protected]
212-342-9006
Journal of Cl...

Durerea cronica lui Ahile tendon facilitat prin ultrasonografie-preparate injectabile ghidata

Durerea cronica lui Ahile tendon facilitat prin ultrasonografie-preparate injectabile ghidata Pacientii cu tendinoza cronice ale tendonului lui Achile pot experimenta o reducere a durerii atunci cand injectat cu o cantitate mica de o solutie de glucoza, potrivit unui studiu recent realizat de cercetatorii de la Spitalul St Pauls in Vancouver, BC.
Tendinoza cronica este o leziune comuna excesiva, care pot fi foarte dureroase si debilitante si poate afecta multe tendoane tot corpul, a spus Norman J. Maxwell, MD, autorul principal al studiului. Cercetarile au aratat ca aceasta conditie rezultatele de la vindecarea afectare a prejudiciului recurente la tendonul. Cercetarile au aratat, de asemenea, ca tendinoza cronice nu este o inflamatorie, ci un proces degenerative, a spus el.
Am decis sa trateze zonele de degenerare si lacrimi mici din tendonul prin injectarea de o solutie de glucoza 25%, ceea ce ar determina un proces inflamator in acea zona a tendoanelor si de a initia vindecarea ranilor normale, a spus dr. Maxwell. Am efectuat acest tratament folosind un ac mic sub ghidaj ecografic, astfel incat zonele anormale ar putea fi directionate cu precizie, a spus el.
Potrivit studiului, 32 din 36 de pacienti care au avut de lunga durata de tendinoza cronice ale tendonul lui Ahile, cu o durata medie de simptome de 28.6 luni au fost ...

Sensibilizare a pelvin nervoase Afferents Si Mast Cell Infiltrarea la nivelul vezicii urinare In urma cronica Colonic Iritatie este mediata de Neuropep

Sensibilizare a pelvin nervoase Afferents Si Mast Cell Infiltrarea la nivelul vezicii urinare In urma cronica Colonic Iritatie este mediata de Neuropep UroToday.com-sindrom de colon iritabil si cistita interstitiale frecvent se suprapun. Ustinova si colegii sai de la Universitatea din Pittsburg au aratat ca, colita acuta sensitizes afferents vezicii urinare la stimuli atat mecanice si chimice si ca, colita cronica, de asemenea, produce cistita neurogenǎ. Convergenta de cai aferente de la vezica urinara si a intestinului este cunoscuta ca fiind o...

Exercitarea Better Than Shockwave Tratamentul pentru cronica Umar Pain

Exercitarea Better Than Shockwave Tratamentul pentru cronica Umar Pain Exercitii supravegheate sunt mai eficiente decat tratamentul shockwave pentru a calma durerea cronica de umar, constata un studiu publicat pe bmj.com astazi.
Dureri de umar este al patrulea tip cele mai comune de durere musculo-scheletice raportate pentru a medicilor generalisti si fizioterapeuti. Tratamente includ adesea fizioterapie, antiinflamatoare nesteroidiene, precum si preparate injecta...

Remicade (R) Terapia dovedit a imbunatati productivitatea la pacientii tratati pentru cronica Plaque Psoriazis

Remicade (R) Terapia dovedit a imbunatati productivitatea la pacientii tratati pentru cronica Plaque Psoriazis Anchetatorii au raportat astazi la Academia Americana de Dermatologie reuniunii anuale ca pacientii cu psoriazis moderat pana la sever placi primit Remicade (R) (infliximab), terapia de inductie si de intretinere cu experienta imbunatatiri semnificative ale productivitatii in saptamana 10, care au fost sustinute pana in saptamana 50. Dupa 10 de saptamani, pacientii tratati cu Remicade 3 mg / kg sa...

FDA aproba noi de tratament pentru hepatita cronica B, BARACLUDE (entecavir)

FDA aproba noi de tratament pentru hepatita cronica B, BARACLUDE (entecavir) Food and Drug Administration (FDA) a anuntat aprobarea BARACLUDE (entecavir) comprimate si solutie orala pentru tratamentul hepatitei cronice B la adulti.
Hepatita cronica B este o boala grava cauzata de virusul hepatitei B (VHB), care ataca ficatul. Virusul poate provoca infectii pe tot parcursul vietii, ciroza (cicatrizarea) a ficatului, cancer de ficat, insuficienta hepatica, si deces. Potri...

Pacientii cu boala renala cronica nu beneficieze nu de la scaderea nivelului de homocisteina

Pacientii cu boala renala cronica nu beneficieze nu de la scaderea nivelului de homocisteina Un pacient cu boala renala cronica (in stadiu terminal), care este tratata cu doze mari de vitamine B, si a acidului folic pentru a reduce nivelurile de homocisteina nu experienta imbunatatiri de supravietuire sau o scadere a riscului de evenimente vasculare, in conformitate cu un articol publicat in Journal of American Medical Association (JAMA), 12 septembrie problema.
Potrivit mai multor stu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.