Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eozinofile crescute


Masurarea non-invaziva de Airway inflamatiei la copii astmatici

Masurarea non-invaziva de Airway inflamatiei la copii astmatici
Pentru prima data, cercetatorii au raportat rezultate dintr-un studiu prospectiv, indreptate la stabilirea valorii predictive a neinvaziv prin intermediul unor masuri de monitorizare a inflamatiei cailor respiratorii la copiii cu astm care au suferit o reducere de corticosteroizi inhalatori medicatie.
Investigatorii britanici au aratat ca reducerea cu succes a inhalat doze de corticosteroizi ar putea fi prezise bazeaza pe doua markerilor neinvaziv, care ar putea demonstra niveluri mai scazute in inflamatii ale cailor respiratorii. Cele doua markerii utilizate, precum si nivelurile lor indicator cheie au fost: nivelul de oxid nitric expirat de mai jos 22 de parti pe miliard (ppb) si o absenta de eozinofile (un tip de globule albe), in sputa indusa.
Potrivit autorilor, astm este caracterizata prin grade variabile de obstructia cailor aeriene, hyperresponsiveness, si inflamatia cronica. De tratament cu corticosteroizi inhalati este un sprijin de tratament astm bronsic, deoarece obiectivele care stau la baza inflamatia cailor respiratorii. Cu toate acestea, efectele secundare posibile la doze mari si de utilizarea pe termen lung includ pipernicit de crestere la copii, vindecarea ranilor saraci, valori crescute ale zaharului din sange, si sangerari stomac, pentru a mentiona doar cateva probleme specifice.
In cadrul studiului, la fiecare opt saptamani, cercetatorii verificat 40 de copii cu astm bronsic stabile care au fost eligibili pentru reducerea steroizi inhalatori. In cazul in care exista indicii clinice, doza de steroizi a fost redus la jumatate. La fiecare vizita ulterioara, intr-un efort de a determina gradul de inflamatie a cailor respiratorii, tinerii au avut masuratori ale lor expirat de oxid nitric, hyperresponsiveness bronsic dupa cum se arata la inductie sputa, precum si de colectare si analiza a expirat condens respiratie. Acesti indicatori au fost utilizate intr-un efort de a anticipa, fie succesul sau la esecul de reducere steroizi.
Cercetatorii au spus ca 30 din 40 de copii, sau 75 la suta, tolerata de cel putin o doza de reducere unul. Doisprezece de 40 de copii, sau 30 la suta, au fost cu succes intarcati off. In total, 15 din 40, sau 38 la suta, cu experienta pierderea controlului astmului.
Anchetatori a subliniat ca de reducere a tratamentului a fost de succes la toti copiii, care nu a avut nici eozinofile in sputa indus inainte de reducere a incercat.
Ei au spus ca procentul de eozinofile sputei si un expirat nivelul de oxid nitric din 22 p...

Inimi de suferinzi Astmul poate fi vatamat Prin biaz pulberi in suspensie din aer, UNC Gaseste Studiu

Inimi de suferinzi Astmul poate fi vatamat Prin biaz pulberi in suspensie din aer, UNC Gaseste Studiu De aer respirabil care contin grosier de pulberi in suspensie, cum ar fi rutier sau praful de constructie poate provoca probleme cu inima persoanelor care sufera de astm si alte populatii vulnerabile, conform unui nou studiu condus de la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill Scoala de Sanatate Publica.
Cercetatorii au descoperit ca la persoanele cu astm, o mica crestere a grosier de pulberi in suspensie din aer exterior ridicat de colesterol rau si a crescut numarul de inflamare-legate de celule albe din sange, printre alte modificari.
Aceasta cercetare a fost facut cu toti participantii la studiu se situeaza in afara chiar si de aer respirabil in aer liber, a spus dr. Karin Yeatts, profesor asistent de cercetare de epidemiologie UNC la Scoala de Sanatate Publica, un membru al Centrului pentru UNC Environmental Medicine, astm bronsic si Lung Biologie, si investigatorul studys principal. Rezultatele noastre indica faptul ca persoanele sensibile intr-adevar nevoie sa se acorde atentie avertismentele de poluare a aerului si de sedere in interiorul in cazul in care poluarea aerului este rau. Acesta este cazul in special pentru persoanele cu astm.
Studiul, publicat in mai 2007, emisiunea de Environmental Health Perspectives, a fost o colaborare de catre cercetatori de la Scoala de Sanatate Publica, Scoala de Medicamente Centrul pentru Environmental Medicine, astm bronsic si pulmonar Biologie si US Environmental Protection Agency (EPA).
Echipa a constatat ca in cazul persoanelor care sufera de astm bronsic adulti au fost expuse la un micrograme unul pentru fiecare metru cub, in crestere grosier de pulberi in suspensie din aerul inconjurator trigliceridelor lor a crescut cu aproape cinci la suta. Nivelurile crescute de trigliceride s-au dovedit a creste cele risc de boli cardiace coronariene. Cantitatea de eozinofile in studiu de sange de participanti, de asemenea, a crescut cu 0,16 procente, dupa expunerea la niveluri mai ridicate de grosier de pulberi in suspensie. Eozinofile sunt un tip de globule albe creat de catre organismul uman sa lupte impotriva infectiilor, alergii si boli precum astmul, printre alte lucruri. In cele din urma, cresterea in aceeasi grosier de pulberi in suspensie a dus la o scadere cu trei procente intr-o masura de...

Dificil Astmul vizate de antibiotice Tratamentul

Dificil Astmul vizate de antibiotice Tratamentul Hunter cercetatorii au demonstrat ca un antibiotic de obicei disponibile poate imbunatati calitatea vietii pacientilor cu astm bronsic dificil, si poate genera, de asemenea, economii semnificative de ingrijire a sanatatii.
Rezultatele unui studiu publicat in Jurnalul American de respiratorii si Critical Care Medicine, o revista de top international, indica faptul ca antibiotice macrolide-ar put...

Clinica Mayo cercetatorii defineasca legatura intre eozinofile si astm bronsic

Clinica Mayo cercetatorii defineasca legatura intre eozinofile si astm bronsic Clinica Mayo cercetatorii au folosit o strategie de genomica comparativa pentru a demonstra o legatura cauzala intre eozinofile, un tip rar de celule albe din sange, si de astm. Lor de cercetare arata ca prezenta acestor celule din sange unic este absolut necesara pentru dezvoltarea astmului. Detaliile acestei animale pe baza de studiu aparea in numarul din 17 septembrie 2004, of Science, revista ...

Valorile crescute de interleukina-12 este un marker plasmatice ale Poor Prognozei in etapa a III Melanomul Pacientii

Valorile crescute de interleukina-12 este un marker plasmatice ale Poor Prognozei in etapa a III Melanomul Pacientii Noua cercetare a stabilit ca nivelurile sanguine crescute ale interleukina-12, care creste pe masura ce inaintam in varsta, in mod independent prezice prognostic saraci la pacientii cu melanom.
Interleukina-12 este un agent biologic terapeutic care a fost demonstrat de a actiona asupra sistemului imunitar si creste capacitatea de bodys de a lupta impotriva bolii. Acesta a anterior, de asemenea,...

Capsuni poate ajuta Reducerea riscului de a avea Inflamarea crescute in Blood Navele

Capsuni poate ajuta Reducerea riscului de a avea Inflamarea crescute in Blood Navele Capsuni nu sunt doar delicioase si bogat in substante nutritive, de cercetare noi de la Harvard Medical School a constatat ca acestea pot oferi protectie a bolilor cardiovasculare. Nou studiu a constatat ca cei care au raportat cele mai mananca capsuni experimentat niveluri mai scazute din sange de proteina C reactiva, un biomarker pentru inflamatii ale vaselor de sange.
Howard Sesso, SCD si co...

Studiul arata Chiar si moderat crescute Colesterol nivelului amplifica Dementa de risc

Studiul arata Chiar si moderat crescute Colesterol nivelului amplifica Dementa de risc Valori crescute ale colesterolului in Activitate culturala - chiar si nivelurile crescute in considerare numai la limita - cresc semnificativ riscul de boala Alzheimer si dementa vasculara mai tarziu in viata, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatorii de la Kaiser Permanentes diviziei de Cercetare si la Universitatea din Kuopio in Finlanda. Studiul apare in Jurnalul Dementa & Geriatric...

Pacientii cu depresie Medicamente Treci º i Have valori crescute ale Of norepinefrina

Pacientii cu depresie Medicamente Treci º i Have valori crescute ale Of norepinefrina Studii recente efectuate la San Francisco VA Centrul Medical sugereaza doua mecanisme posibile pentru link-ul recunoscut pe scara larga intre depresie si rezultatelor negative la pacientii cu boala coronariana: lipsa de aderare la regimuri de medicatie si nivelurile crescute de noradrenalina, un hormon de stres.
Pacientii cu depresie sunt mai susceptibile de a suferi atacuri de cord si a insufi...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.