Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eozinofile mari


Monitorizarea sputa putea taia Adult crize de astm

Monitorizarea sputa putea taia Adult crize de astm
O revizuire nou sugereaza faptul ca tratamentul astmului bronsic pe baza unor teste de fluid tusi sus de la plamani ar putea reduce frecventa si severitatea flare-up-uri astm bronsic la pacientii adulti.
Cu toate acestea, autor de revizuire duce Helen Petsky a declarat, practica nu poate fi recomandata in toate setarile, pana cand mai multe studii sunt disponibile, adaugand ca nici o cercetare arata aceasta practica este eficienta la copii.
Astmul pacienti si medici de pe capul lor, de obicei crize de astm de urmarire a frecventei de simptome, cum ar fi respiratie suieratoare si tuse, si de a folosi teste pulmonare functia de a identifica atunci cand caile respiratorii se diminuat sau inflamat.
Secretiile pulmonare Testarea ofera un alt mod de a masura in mod obiectiv si inflamatia cailor aeriene pot ajuta pacientii si medicii sa gestioneze astm, a spus Petsky, o asistenta respiratorie si coordonator de proiect la copii Royal Hospital din Queensland, Australia.
Autori Petsky si co-evaluat de cercetare cu privire la utilizarea de analiza sputa, un test de laborator efectuate pe lichid tusi sus de la plamani.
Atunci cand pacientii cu astm bronsic experienta ingustarea cailor aeriene care precede un episod acut de astm, pe care le produc doua tipuri de celule albe din sange, care sunt semne de inflamatie. Aceste celule numite eozinofile si neutrofile aparea in indiferenta. Numere mai mari de eozinofile indica inflamatii ale cailor respiratorii mai severe.
Aceasta revizuire se uita la studii ca, in raport de monitorizare pentru a analiza sputei simptom traditionale si de plaman, monitorizarea functiei. Datele au venit de la 221 pacienti adulti in cadrul a trei studii efectuate intre 2002 si 2006.
Studiile au avut loc in Republica Ceha, Regatul Unit, Canada si Brazilia.
Revizuire apare in problema actual de Biblioteca Cochrane, o publicatie a Cochrane Collaboration, o organizatie internationala care evalueaza de cercetare in toate aspectele legate de asistenta medicala. Comentariile sistematice trage concluzii bazate pe dovezi in legatura cu practicile medicale dupa luarea in considerare atat continutul, cat si a calitatii studiilor existente, pe un subiect.
Pacientii monitorizati cu analiza sputei au fost semnificativ mai putin probabil sa apara o eruptiile astm, a avut o frecventa redusa de flacari si au plecat fara sa se mai confrunta cu rachete de semnalizare, in comparatie cu pacientii care monitorizata doar simptomele astmului si functiei pulmonare, analiza a aratat.
Adultii care au atacuri de astm severe si frecvente ar putea beneficia de un tratament lor pe baza de celule marker inflamatorii care se gasesc in sputa lor, Petsky a spus.
Sputa de monitorizare s-ar putea reduce nevoia de medicamente prescrise de steroizi pentru a trata inflamatia cailor respiratorii, cercetatorii au scris. Cu toate acestea, concluziile nu a demonstrat diferente semnificative in utilizarea de corticosteroizi intre grupurile de tratament si de control.
De asemenea, nu a existat nici o diferenta in simptome de astm sau in calitate-de-scoruri de viata intre control si grupurile de tratament, autorii de revizuire raportate.
Petsky spus ca a fost surprins de faptul ca nici unul dintre studii au inclus datelor privind copiii. Din cele 11.7 milioane de americani care au atacuri de astm experienta in fiecare an, 4 milioane sunt sub varsta de 18 ani, in functie de American Lung de asociere.
Cu toate acestea, poate fi dificil de a obtine probe de sputa la copiii mici, care ar putea contribui la lipsa de date in cadrul populatiei pediatrica, spun autorii de revizuire.
Autorii au concluzionat ca, in timp ce analiza sputei-ar putea dovedi benefice pentr...

Eozinofilica esofagita este o tulburare de cresterea rapida a

Eozinofilica esofagita este o tulburare de cresterea rapida a Un nou studiu publicat in New England Journal of Medicine arata ca ratele de un recent identificate si tulburare debilitante numita esofagita eozinofilica au crescut atat de dramatic in ultimii ani, ca ei sa fie la niveluri mai mare decat cea a altor tulburari gastro-intestinale inflamatorii, cum ar fi boala Crohns sau colita ulceroasa.
In ciuda acestei explozie in ratele de incidenta, nu exista atat de putine informatii disponibile despre boala ca pacientii care sufera de multe ori pentru un anumit numar de ani inainte de un diagnostic se face, spune Marc E. Rothenberg, MD, Ph.D., director de alergie si imunologie la Cincinnati Childrens Hospital Medical Center si autorul studys seniori.
Cercetatorii au descoperit, de asemenea, un model familiala la boala, ceea ce sugereaza fie o predispozitie genetica sau o relatie de la o expunere de mediu necunoscut, oricare dintre care justifica o analiza suplimentara, in functie de Dr. Rothenberg.
Eozinofilica esofagita (EE) este caracterizata de grav niveluri ridicate de eozinofile - un tip de globule albe - in esofag. Aceste eozinofile cresc intr-un mod necontrolat si ataca sistemul gastro-intestinal, ducand la varsaturi si dificultate cu cresterea si inghitirea alimentelor (disfagie). EE difera de reflux esofagian, in marime de eozinofile care sunt recrutati in tractul gastro-intestinal si de lipsa de raspuns la medicamente anti-reflux.
EE este doar unul-un grup de tulburari numite boli gastro-intestinale eozinofilica, care sunt adesea asociate cu alergii. EE este o boala in curs de dezvoltare din intreaga lume, astfel cum a documentat de seria recenta de cazuri in Statele Unite, Anglia, Japonia, Spania, Australia, Elvetia si Italia.
Acest eozinofilelor recent recunoscut si, eventual, pe baza alergica boala gastro-intestinale este de mare interes, deoarece acesta reflecta, la un nivel epidemiologice, o crestere la nivel mondial a inflamatiei noi alergice tulburari pe baza, spune Lanny J. Rosenwasser, MD, Marjorie si Stefan Raphael presedintia in Astm cercetare si profesor, alergie si Imunologie, la nivel national evreiesc medical si Centrul de Cercetare in Denver. Intelegerea mecanismele si patogeneza aceste tulburari de presare este de o importanta, adauga dr. Rosenwasser, care nu a fost implicat in studiu.
Dr. Rothenberg efectuat studiul cu Philip E. Putnam, MD, un gastroenterolog pediatru de la Cincinnati pentru copii, si Richard Noel, MD, Ph.D., un om vechi, in gastroenterologie la C...

Emergente gastro-intestinale Boala discutate la primul-vreodata Simpozionul International

Emergente gastro-intestinale Boala discutate la primul-vreodata Simpozionul International Pentru prima data, expertii din intreaga lume se vor reuni in 17 octombrie pentru a discuta despre o boala ce in ce mai recunoscut eozinofilica Esofagita (EE). Nord-americane Societatea pentru Pediatrica Gastroenterologie, Hepatologie si Nutritie (NASPGHAN) gazduieste primul rand International gastro-intestinale eozinofilica de Cercetare simpozion (FIGERS), concentrandu-se pe rolul de eozinofile i...

Legatura intre mascul diabetici cu alergii si boala renala - Nimic la Sneeze La

Legatura intre mascul diabetici cu alergii si boala renala - Nimic la Sneeze La Pentru barbati cu diabet de tip 2, un tip de celule legate de inflamatie alergica este strans legata de un indicator cheie al bolii renale diabetice (nefropatie), sugereaza un studiu clinic in noiembrie Oficial al Societatii Americane de Nefrologie (CJASN). Alergia este o boala comun, care este in crestere in intreaga lume, astfel incat constatarile noastre ar putea avea implicatii importante pent...

Investigarea Legatura intre proteine fungice, innascuta de imunitate si Astm

Investigarea Legatura intre proteine fungice, innascuta de imunitate si Astm Cercetatorii de la Clinica Mayo si Virginia Bioinformatics Institute (VBI), au primit un grant secunde de la Institutul National de alergie si de Boli Infectioase (NIAID) pentru a avansa intelegere a rolului de ciuperci de mediu in afectiuni ale cailor respiratorii cronice. Recent NIAID acordat cercetatorilor de $ 1.8 milioane mai mult pentru aceste studii pe o perioada de cinci ani pentru a inves...

Masurarea non-invaziva de Airway inflamatiei la copii astmatici

Masurarea non-invaziva de Airway inflamatiei la copii astmatici Pentru prima data, cercetatorii au raportat rezultate dintr-un studiu prospectiv, indreptate la stabilirea valorii predictive a neinvaziv prin intermediul unor masuri de monitorizare a inflamatiei cailor respiratorii la copiii cu astm care au suferit o reducere de corticosteroizi inhalatori medicatie.
Investigatorii britanici au aratat ca reducerea cu succes a inhalat doze de corticosteroizi ar...

Astmul ar putea fi o combinatie de diferite boli

Astmul ar putea fi o combinatie de diferite boli Varsta la debutul si inflamatorii Pile Define paciente, Ghid de tratament
Oamenii care dezvolta astm ar fi copiii pot avea o boala diferite de cele la care apare ca un adult. Un studiu in numarul din ianuarie a Jurnalului de alergie si Imunologie Clinica adauga la corpul tot mai mare de dovezi ca astmul nu este o singura boala, ci un grup de sindroame, cu diferite origini si caracteristici biol...

Familii dezorganizate si Bad Cartiere poate agrava astmului la copii si adolescenti

Familii dezorganizate si Bad Cartiere poate agrava astmului la copii si adolescenti O lipsa de sprijin familial si probleme in cele de cartier sunt asociate cu simptome de astm mai mare la copii si adolescenti, in functie de cercetatori in Vancouver, Canada.
Mediul social a fost mult timp considerat a fi un factor important in manifestarile astmului bronsic la tineret, dar cateva studii au testat empiric factori sociali de la familie, de tip peer si niveluri de cartier si impl...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.