Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eozinofile marite


Clinica Mayo cercetatorii defineasca legatura intre eozinofile si astm bronsic

Clinica Mayo cercetatorii defineasca legatura intre eozinofile si astm bronsic
Clinica Mayo cercetatorii au folosit o strategie de genomica comparativa pentru a demonstra o legatura cauzala intre eozinofile, un tip rar de celule albe din sange, si de astm. Lor de cercetare arata ca prezenta acestor celule din sange unic este absolut necesara pentru dezvoltarea astmului. Detaliile acestei animale pe baza de studiu aparea in numarul din 17 septembrie 2004, of Science, revista Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei (AAAS).
Pentru mai mult de un secol, oamenii de stiinta au cunoscut faptul ca eozinofile sunt adesea dominante celule inflamatorii prezente in plamani de pacienti astm bronsic, dar importanta acestor celule albe din sange a fost gresit inteles, cu unele studii chiar si actualizarea un rol pentru aceste celule. Acest nou studiu demonstreaza ca eozinofile sunt necesare pentru acumularea de mucus si disfunctii pulmonare asociate cu astm.
Folosind instrumentele de genomica, Clinica Mayo cercetatorii au proiectat un mouse care este in mod special lipsit de eozinofile, dar in rest are o gama completa de sange-derivate celule. Simptomelor bolii in aceste soareci transgenici s-au redus dramatic, iar in unele cazuri, complet eliminate, dupa expunerea la un alergen care la animale normale duce la astm.
Dezvoltarea unui model unic si romanul soarece transgenic eozinofile acum, fara a permite o evaluare definitiva a unui numar de boli umane in afara de astm care au fost legate de aceasta celule albe din sange, inclusiv a bolilor alergice, infectii parazitare si cancer.
Care sa demonstreze ca eozinofilelor, o rara si sunt adesea ignorate de celule, este un mediator central in inflamatiei asociate cu astm bronsic este o constatare foarte important, spune James J. Lee, Ph.D., Director, speciale pentru animale servicii de laborator la Clinica Mayo din Scottsdale , Arizona Rezultatele acestui studiu sugereaza posibilitatea de a dezvolta noi terapii si farmaceutice pentru tratarea si / sau de a preveni astm.
Studiu
Cercetatorii de la Clinica Mayo Scottsdale creat genetic-soarecii transgenici inginerie ca selectiv exprima o gena toxica sinucidere, difterie toxina A, in celulele maduvei osoase stem care merg pe pentru a deveni eozinofile circula in sange. Ca rezultat al exprimare selective a acestui toxina, unic la nivelul maduvei stem sunt eliminate si eozinofile nu apar in circulatie. Soareci au un rezultat normal din toate rosii si albe tipuri de celule din sange unic, cu exceptia cazului in care sunt lipsite de eozinofile.
Studii de boli pulmonare s-au efectuat prin compararea raspunsurilor a acestor soareci transgenici, fara eozinofile relativ la animale normale, care contin eozinofile, dupa expunerea la un alergen aeriene care au provocat simptomele caracteristice de astm.
Semnificatia Discovery
Acest studiu arata in mod clar faptul ca activitatile eozinofilelor important care contribuie sunt factorii care conduc la simptome clasic definita ca fiind caracteristici semnul distinctiv al astmului. Viitorul studiile medicale genomica va incerca sa se confirme aceste constatari la pacientii cu astm bronsic si in continuare a defini rolul de eozinofile in bolilor umane, astfel largirea intelegere a principiului cauzelor astmului si ducand la abordarile terapeutice orientate anterior concediat sau trecute cu vederea. Pentru ca nici pacientii cunoscuti uman sau natural mutatii ale mouse-ului au fost raportate a fi defectuoasa a numarului de eozinofile, fara alte consecinte suplimentare, acest model transgenici ...

Ratele de comuna Mental Disorders Printre american pentru Tineret urmarite de catre National Survey

Ratele de comuna Mental Disorders Printre american pentru Tineret urmarite de catre National Survey Doar aproximativ jumatate din copii americani si adolescenti, care au tulburari mintale anumite beneficia de servicii profesionale, potrivit unui sondaj reprezentativ la nivel national finantate in parte de catre Institutul National de Sanatate Mintala (NiMH). De asemenea, sondajul ofera o privire cuprinzatoare la prevalenta comune tulburari mintale.
Rezultatele sunt parte din nationale de sanatate si de alimentatie ancheta de examinare (NHANES), o colaborare intre NIMH si Centrul National pentru Statistica Sanitara de la Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor. Sondaj realizat 2001 - 2004 a avut 3042 de participanti. Aceste rezultate includ cele mai recente date de la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 8 - 15, si au fost publicate online, ahead of print 14 decembrie 2009, in revista Pediatrics.
Datele privind prevalenta tulburarilor psihice in randul tinerilor din SUA au fost variate, ceea ce face dificil de inteles cu adevarat cati copii si adolescenti sunt afectate, a declarat directorul NIMH Thomas R. Insel, MD Aceste date din ancheta privind NHANES poate servi ca baza de important ca urmam tendintele de tulburari mentale la copii.
In cadrul studiului, tinerii au fost intervievati in mod direct. Parintii sau persoanele care ii ingrijesc, de asemenea, au furnizat informatii despre copii lor de sanatate mintala. Cercetatorii urmarite sase tulburari psihice - tulburari de anxietate generalizata (DGA), tulburari de panica, tulburari de alimentatie (anorexia si bulimia), depresie, tulburari de hiperactivitate deficit de atentie (ADHD) si tulburari de comportament. Participantii au fost, de asemenea, intrebat despre ce tratament, daca este cazul, le primesc.
In ansamblu, 13 la suta din respondenti au indeplinit criteriile pentru care are cel putin unul din cele sase tulburari mentale, in ultimul an. Despre 1,8 la suta din respondenti au avut mai mult de o tulburare, de obicei, o combinatie de ADHD si tulburari de comportament. Printre tulburari specifice, cu 8,6 la suta a avut ADHD, cu masculi mai multe sanse decat femelele sa aiba tulburare;
3,7 la suta a avut depre...

Calatorie genetica a virusului HIV urmarite de la nastere pana la moarte

Calatorie genetica a virusului HIV urmarite de la nastere pana la moarte Universitatea din Florida oamenii de stiinta au descoperit modul in care evolueaza cu HIV pe parcursul a persoanelor care o viata intreaga intr-o forma mai mortal ca vestitori debutul plina floare SIDA. Constatarile ar putea deschide calea pentru noi agenti terapeutici care vizeaza virusul mai devreme in procesul de boala, inainte de a lua un viraj letale, spun cercetatorii.
Am fost foarte inte...

Transferului de cunostinte urmarite pana la zone ale creierului

Transferului de cunostinte urmarite pana la zone ale creierului Practica face perfect, dar o intrebare care ramane inca un mister de ce este atat de dificil de a transfera invatarea de la o instruiti pentru o misiune neinstruit? De ce suntem cu nimic mai bun de la amintindu-se confrunta atunci cand am fost de formare memoria noastra pentru cuvinte? Oamenii de stiinta de la Universitatea Umea si Karolinska Institutet din Suedia acum arata in revista "Scien...

Convulsii febrile si severa Epilepsie la sugari urmarite pana la o mutatie de sodiu Channel Gene

Convulsii febrile si severa Epilepsie la sugari urmarite pana la o mutatie de sodiu Channel Gene Mutatii ale genei de sodiu SCN9A de canal sunt o cauza de convulsii febrile si sa contribuie la o forma severa de epilepsie la sugari 6 luni si mai tineri, raportul de cercetatori de la Universitatea din Utah, Universitatea din Antwerp, si Universitatea din Washington. Constatari, publicat in 18 septembrie problema accesului liber-journal PLoS Genetics, sugereaza ca copiii cu sindromul Dravet, un ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.