Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eozinofile scazute


Masurarea non-invaziva de Airway inflamatiei la copii astmatici

Masurarea non-invaziva de Airway inflamatiei la copii astmatici
Pentru prima data, cercetatorii au raportat rezultate dintr-un studiu prospectiv, indreptate la stabilirea valorii predictive a neinvaziv prin intermediul unor masuri de monitorizare a inflamatiei cailor respiratorii la copiii cu astm care au suferit o reducere de corticosteroizi inhalatori medicatie.
Investigatorii britanici au aratat ca reducerea cu succes a inhalat doze de corticosteroizi ar putea fi prezise bazeaza pe doua markerilor neinvaziv, care ar putea demonstra niveluri mai scazute in inflamatii ale cailor respiratorii. Cele doua markerii utilizate, precum si nivelurile lor indicator cheie au fost: nivelul de oxid nitric expirat de mai jos 22 de parti pe miliard (ppb) si o absenta de eozinofile (un tip de globule albe), in sputa indusa.
Potrivit autorilor, astm este caracterizata prin grade variabile de obstructia cailor aeriene, hyperresponsiveness, si inflamatia cronica. De tratament cu corticosteroizi inhalati este un sprijin de tratament astm bronsic, deoarece obiectivele care stau la baza inflamatia cailor respiratorii. Cu toate acestea, efectele secundare posibile la doze mari si de utilizarea pe termen lung includ pipernicit de crestere la copii, vindecarea ranilor saraci, valori crescute ale zaharului din sange, si sangerari stomac, pentru a mentiona doar cateva probleme specifice.
In cadrul studiului, la fiecare opt saptamani, cercetatorii verificat 40 de copii cu astm bronsic stabile care au fost eligibili pentru reducerea steroizi inhalatori. In cazul in care exista indicii clinice, doza de steroizi a fost redus la jumatate. La fiecare vizita ulterioara, intr-un efort de a determina gradul de inflamatie a cailor respiratorii, tinerii au avut masuratori ale lor expirat de oxid nitric, hyperresponsiveness bronsic dupa cum se arata la inductie sputa, precum si de colectare si analiza a expirat condens respiratie. Acesti indicatori au fost utilizate intr-un efort de a anticipa, fie succesul sau la esecul de reducere steroizi.
Cercetatorii au spus ca 30 din 40 de copii, sau 75 la suta, tolerata de cel putin o doza de reducere unul. Doisprezece de 40 de copii, sau 30 la suta, au fost cu succes intarcati off. In total, 15 din 40, sau 38 la suta, cu experienta pierderea controlului astmului.
Anchetatori a subliniat ca de reducere a tratamentului a fost de succes la toti copiii, care nu a avut nici eozinofile in sputa indus inainte de reducere a incercat.
Ei au spus ca procentul de eozinofile sputei si un expirat nivelul de oxid nitric din 22 p...

Clinica Mayo cercetatorii defineasca legatura intre eozinofile si astm bronsic

Clinica Mayo cercetatorii defineasca legatura intre eozinofile si astm bronsic Clinica Mayo cercetatorii au folosit o strategie de genomica comparativa pentru a demonstra o legatura cauzala intre eozinofile, un tip rar de celule albe din sange, si de astm. Lor de cercetare arata ca prezenta acestor celule din sange unic este absolut necesara pentru dezvoltarea astmului. Detaliile acestei animale pe baza de studiu aparea in numarul din 17 septembrie 2004, of Science, revista Asociatiei Americane pentru Progresul Stiintei (AAAS).
Pentru mai mult de un secol, oamenii de stiinta au cunoscut faptul ca eozinofile sunt adesea dominante celule inflamatorii prezente in plamani de pacienti astm bronsic, dar importanta acestor celule albe din sange a fost gresit inteles, cu unele studii chiar si actualizarea un rol pentru aceste celule. Acest nou studiu demonstreaza ca eozinofile sunt necesare pentru acumularea de mucus si disfunctii pulmonare asociate cu astm.
Folosind instrumentele de genomica, Clinica Mayo cercetatorii au proiectat un mouse care este in mod special lipsit de eozinofile, dar in rest are o gama completa de sange-derivate celule. Simptomelor bolii in aceste soareci transgenici s-au redus dramatic, iar in unele cazuri, complet eliminate, dupa expunerea la un alergen care la animale normale duce la astm.
Dezvoltarea unui model unic si romanul soarece transgenic eozinofile acum, fara a permite o evaluare definitiva a unui numar de boli umane in afara de astm care au fost legate de aceasta celule albe din sange, inclusiv a bolilor alergice, infectii parazitare si cancer.
Care sa demonstreze ca eozinofilelor, o rara si sunt adesea ignorate de celule, este un mediator central in inflamatiei asociate cu astm bronsic este o constatare foarte important, spune James J. Lee, Ph.D., Director, speciale pentru animale servicii de laborator la Clinica Mayo din Scottsdale , Arizona Rezultatele acestui studiu sugereaza posibilitatea de a dezvolta noi terapii si farmaceutice pentru tratarea si / sau de a preveni astm.
Studiu
Cercetatorii de la Clinica Mayo Scottsdale creat genetic-soarecii transgenici inginerie ca selectiv exprima o gena toxica sinucidere, difterie toxina A, in celulele maduvei osoase stem care merg pe pentru a deveni eozinofile circula in sange. Ca rezultat al exprimare selective a acestui toxina, unic la nivelul maduvei stem sunt eliminate si eozinofile nu apar in circulatie. Soareci au un rezultat normal din toate rosii si albe tipuri de celule din sange unic, cu exceptia cazului in care sunt lipsite de eozinofile.
Studii de boli pulmonare s-au efectuat prin compararea raspunsurilor a acestor soareci transgenici, fara eozinofile relativ la animale normale, care contin eozinofile, dupa expunerea la un alergen aeriene ca...

Tulburari musculo-scheletice pentru copii Sanatate la Locul de risc, "sanatoase" Copiii au adesea concentratiei scazute de vitamina D

Tulburari musculo-scheletice pentru copii Sanatate la Locul de risc, "sanatoase" Copiii au adesea concentratiei scazute de vitamina D Multi copii sanatosi din alte si adolescenti au niveluri scazute de vitamina D, care poate le-a pus la risc pentru boli osoase, cum ar fi rahitism. African copii americani, copiii peste varsta de noua si cu aportul dietetic scazute de vitamina D a fost cel mai probabil sa aiba niveluri scazute de vitamina D in sange, in functie de cercetatori de la Spitalul de Copii din Philadelphia.
Un studiu ...

Milioane de copii din SUA scazute in vitamina D

Milioane de copii din SUA scazute in vitamina D Sapte din zece copii din SUA au niveluri scazute de vitamina D, ridicand riscul acestora de oase si de boli de inima, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Albert Einstein Colegiul de Medicina a Universitatii Yeshiva. Constatarile frapant sugereaza ca deficitul vitaminei D ar putea locul milioane de copii cu risc de tensiune arteriala crescuta si alti factori de risc pentru boli de i...

Concentratiei scazute de hormon de Si preeclampsia, fatului probleme de dezvoltare pot fi legate

Concentratiei scazute de hormon de Si preeclampsia, fatului probleme de dezvoltare pot fi legate Nou de cercetare de la Universitatea din Carolina de Nord la Chapel Hill legaturi niveluri scazute de un hormon secretat de catre uter si embrioni la probleme cu sarcina si dezvoltarea fatului.
Rezultatele sugereaza de asemenea ca hormonul, adrenomedullin, joaca un rol-cheie in susceptibilitatea materne la preeclampsie, o complicatie grava sarcina care are loc, in al treilea trimestru. Preeclam...

FDA pentru a Determinati Sanatate Semnificatia ale concentratiei scazute a Furan in produsele alimentare in

FDA pentru a Determinati Sanatate Semnificatia ale concentratiei scazute a Furan in produsele alimentare in Astazi Food and Drug Administration a anuntat ca va demara o evaluare detaliata stiintifica a semnificatiei de sanatate de la niveluri foarte scazute de furani - un produs chimic care este produs prin procesul de incalzire - in anumite produse alimentare. FDA a initiat acest proces, printr-un anunt de pe ecran astazi, la Oficiul Registrul federal. Nota solicita date stiintifice si anunta un 8 iuni...

Legatura dintre niveluri scazute de vitamina D si Frecvente vaginala infectie in Gravide

Legatura dintre niveluri scazute de vitamina D si Frecvente vaginala infectie in Gravide Femeile insarcinate cu niveluri scazute de vitamina D poate fi o probabilitate mai mare de a suferi de vaginita bacteriana (BV) - o infectie vaginala comuna ca o Womans creste riscul de nastere prematura, in conformitate cu un studiu de la Universitatea din Pittsburgh. Available online si publicate in numarul din iunie al revistei Journal of Nutrition, studiul poate explica de ce femeile afro-amer...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.