Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Erdomed sirop


AMA Gaseste High sirop de fructoza putin probabil sa fie mai nocive pentru sanatate decat alte Indulcitorii calorica

AMA Gaseste High sirop de fructoza putin probabil sa fie mai nocive pentru sanatate decat alte Indulcitorii calorica
Dupa ce a studiat curente de cercetare, American Medical Association (AMA) a concluzionat astazi ca sirop de fructoza de mare nu pare sa contribuie mai mult la obezitate decat alti indulcitori caloric, dar a cerut pentru continuarea cercetarii independente care sa se faca privind efectele asupra sanatatii mare de sirop de fructoza si a altor indulcitori.
In acest moment nu exista suficiente dovezi pentru a limita utilizarea de sirop de fructoza de mare sau eticheta produselor care contin-l cu un avertisment, a declarat AMA membru in Consiliul de William Dolan, MD Noi facem recomandam consumatorilor a limita cantitatea de toate indulcitori adaugata caloric la nu mai mult de 32 de grame de zahar pe zi, bazat pe o dieta caloriilor 2000, in conformitate cu orientarile dietetice pentru americani.
Siropuri de inalta fructoza indulcitorii sunt produse din amidon, cum ar fi porumb, orez si grau. Ele pot fi gasite intr-o varietate de produse alimentare, inclusiv cereale pentru micul dejun, bauturi racoritoare si paine. In prezent, exista putine studii disponibile privind efectele asupra sanatatii de sirop de fructoza si cel mai mare se concentreaza cu privire la efectele pe termen scurt.
Obezitatea continua sa fie o problema majora de sanatate publica in aceasta tara. Adulti supraponderali si obezi si copii sunt la un risc crescut de a conditiilor de sanatate cronice cum ar fi boli de inima si diabet a spus Dr. Dolan. O alimentatie sanatoasa poate ajuta mentine o greutate sanatoasa si reduce drastic sansele de a dezvolta boli legate de greutate.
Acest raport a fost introdus la politica AMAS anual de-a face intalnirea de la Chicag...

Ce este dieta Atkins? Care sunt beneficiile dieta Atkins?

Ce este dieta Atkins? Care sunt beneficiile dieta Atkins? Dieta Atkins este, de asemenea, cunoscut sub numele de Atkins Nutritional abordari. El a fost creat de Dr. Robert Atkins, un cardiolog american. Dr. Atkins citit despre un regim alimentar in JAMA (Journal of American Medical Association), precum si o elaborate cu scopul de a reduce greutatea lui. El apoi folosit dieta sa conceput pentru a ajuta pacientii sai. Robert Atkins a scris o serie de carti; Dr. Atkins Dieta Revolutiei a fost prima sa carte si a fost scrisa in 1972. Mai tarziu, cartile revizuit caietul de sarcini sa originala - cu toate acestea, nu sa mutat departe de concepte originale de hidrati de carbon scazute (carbohidrati), iar controlul de insulina.
Acest articol este parte dintr-o serie numita Care sunt Opt Cele mai populare Azi Regimuri?.
Dr. Atkins a absolvit Universitatea din Michigan, in 1951, a primit diploma de medic de la Weill Cornell Medical College, in 1955 - el a mers pe specializarea in cardiologie si medicina complementare. La 8 aprilie 2003, dr. Atkins a alunecat pe gheata in timp ce, in drum spre locul de munca - a cazut si a lovi cu capul de pe teren, care provoaca sangerari in jurul creierului sau. El a devenit inconstient in drum spre spital, si a murit in spital, dupa doua saptamani intr-o UTI (unitate de terapie intensiva).
Impingere a nutritionale Atkins abordare este de a reduce in mod semnificativ pe cele glucide (carbohidrati) de admisie. Pasionati de carbohidrati scazut provine in principal din popularitate a cartilor Atkins. Dieta Atkins este un patru faze mananca program, combinat cu vitamine si suplimente minerale, precum si regulat exercitii fizice.
Interesant articol despre
Ce este Dieta Zone?
Care este dieta vegetariana?
Ce este o dieta vegan?
Ce este Watchers Greutate?
Ce este Dieta South Beach?
Ce este prime alimentare dieta?
Ce este dietei mediteraneene?
Ce este fibra? Ce este fibre alimentare? Fibra alimente bogate in
Ce este Fat? Cat de grasime de mult ar trebui sa mananc?
Ce este de sare? Cat de sare de mult ar trebui sa mananc? Dr. Atkins a spus ca sunt cruciale factori nerecunoscute in obiceiurile alimentare, care ne fac de grasime. Principalul factor care ne face sa ne puna pe greutate este consumul nostru de carbohidrati rafinat, in special de zahar, de inalta sirop de fructoza de porumb, si faina. Atunci cand pe dieta Atkins, tin dieta bodys switch-uri metabolismul de la arderea glucozei calitate de carburant pentru arderea grasimilor propriul corp stocate - aceasta comutare se numeste cetoza. Atunci cand nivelurile de glucoza noastre sunt scazute niveluri de insulina noastre sunt scazute. Cetoza lovituri in cand nivelul de insulina noastre sunt mici. Cu alte cuvinte, atunci cand nivelul de glucoza noastre sunt mici corpul nostru trece la utilizarea de magazine proprii de grasime ca sursa de energie.
Nivelul de insulina noastre, din cauza nivelurilor scazute de glu...

Identificarea de bacterii din SAP poate face pentru o mai buna sirop de artar

Identificarea de bacterii din SAP poate face pentru o mai buna sirop de artar Cercetatorii canadieni au testat o noua metoda de identificare a bacteriilor din seva de arbori de artar, care pot permite pentru un control de contaminare a crescut. Constatarile lor apar in 2004 aprilie al revistei Aplicata si Environmental Microbiology.
Aceasta solutie este cunoscut a fi un bun mediu nutritiv pentru microorganisme, si cresterea lor in seva va afecta in cele din urma a calita...

Ranbaxy primeste aprobarea FDA pentru fabricarea si piata de sirop de loratadina

Ranbaxy primeste aprobarea FDA pentru fabricarea si piata de sirop de loratadina Ranbaxy Laboratories Limited (Ranbaxy) a anuntat astazi ca firma a primit aprobarea din partea US Food and Drug Administration pentru fabricarea si piata loratadina Sirop (loratadina solutie orala, USP), 5 mg / 5 ml, care este la dispozitia pacientilor ca un produs de OTC. Biroul de medicamente generice, US Food and Drug Administration, a determinat formulele Ranbaxy este bioechivalent cu cel al r...

De sirop de tuse de avertizare, in Canada, doza de doua ori pe dextrometorfanul pe unele loturi

De sirop de tuse de avertizare, in Canada, doza de doua ori pe dextrometorfanul pe unele loturi Sanatate Canada este consilierea consumatorilor de pe teritoriul Canadei de a nu utiliza anumite marci de tuse Sirop DM DIN 02015781 cu numerele de lot incepand cu 2J29 si 3J29, datorita pe produsul care contine de doua ori suma de dextrometorfanului decat este inscrisa pe eticheta.
La cererea Health Canada, acest produs este in curs de amintit de catre producator, Jamp farmaceutice Corp din La...

In ceea ce Scoala incepe din nou, Mamele si exprima preocuparile Nutritie - Cu toate acestea, vinovati Real adesea trecute cu vederea

In ceea ce Scoala incepe din nou, Mamele si exprima preocuparile Nutritie - Cu toate acestea, vinovati Real adesea trecute cu vederea Un studiu recent a aratat ca nationale de mame sunt mai preocupati de ingrediente individuale, mai degraba decat pentru copii lor aportul caloric global. Din totalul caloriilor de obicei determina cresteri in greutate si chiar obezitate, parintii trebuie sa inteleaga faptele nutritive de baza pentru a pastra copiii lor sanatosi.
Acuzatii multi astazi se bazeaza pe speculatii care incearca sa se...

Interne de fabricatie a unei versiune modificata a Anti-Drog Gripa Tamiflu (R), uscate Sirop 3%

Interne de fabricatie a unei versiune modificata a Anti-Drog Gripa Tamiflu (R), uscate Sirop 3% Japonia - Chugai Pharmaceutical Co, Ltd. (Chugai) [Head Office: Chuo-ku, Tokyo. Presedinte: Osamu Nagayama] a anuntat astazi ca societatea a decis sa fabricarea o versiune modificata de Tamiflu (R), uscate Sirop de 3% in Japonia. Tamiflu (R) Sec Sirop este o formulare uscata sirop de anti-gripal oseltamivir de droguri, ca importurile din Chugai F. Hoffmann-La Roche Ltd. (Roche) [Head Office: Basel...

Consumatorii Lucrurile Zaharuri Oamenii de stiinta spun

Consumatorii Lucrurile Zaharuri Oamenii de stiinta spun Trei cercetatori de top inexactitati corectate si neintelegeri in ceea ce priveste ridicat de porumb fructoza, siropuri impact asupra dieta americana. Ei, de asemenea, examinat modul in care Statele Unite Departamentul pentru Agricultura (USDA) considera ca acest indulcitor, avand in vedere liniile directoare viitoare 2010 dietetice pentru americani intr-o sesiune, Inalt Fructoza Sirop de porumb: ...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.