Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Esentiale forte pret


Prevenirea bronhospasm - XOPENEX FDA aproba Sepracor's HFA (TM), Metered-dozei inhalator

Prevenirea bronhospasm - XOPENEX FDA aproba Sepracor's HFA (TM), Metered-dozei inhalator
Sepracor Inc (Nasdaq: SEPR) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat noul sau de droguri Application (CND) pentru XOPENEX HFA (TM) (tartrat de levalbuterol) Inhalare de aerosoli, o hydrofluoroalkane (CAH) masurat-inhalator doza (MDI) pentru tratarea sau prevenirea bronhospasm la adulti, adolescenti si copii cu varsta de 4 ani si peste, cu boli obstructive ale cailor respiratorii reversibile. Reversibile boala obstructiva a cailor respiratorii include tulburari respiratorii, cum ar fi astmul si boli pulmonare obstructive cronice (BPOC).
Suntem extrem de incantat de faptul ca XOPENEX HFA MDI-a primit prima aprobare de la ciclul de FDA, a declarat James W. OShea, Presedinte si Chief Operating Officer la Sepracor. Lucram cu sarguinta pentru a rezolva problemele nerezolvate de fabricatie si de munca proces complet de validare. Este in continuare obiectivul nostru de a lansa XOPENEX HFA in jurul sfarsitul anului, in timpul sezonului de varf astm. La lansare, Sepracors forta de vanzari, care include aproximativ 1250 profesionisti de vanzare, va promova XOPENEX HFA MDI a medicilor de ingrijire primara, inclusiv specialisti allergists si pulmonologists, si spitale din SUA
Suntem foarte incantati de HFA XOPENEX aprobare MDI in care acest lucru este de doua aprobarea FDA, a unui CND Sepracor in ultimele trei luni. Acesta este cel mai scurt timp FDA de aprobare pentru un MDI HFA pana in prezent, si, credem noi, o reflectare a calitatii programului nostru MDI si CND, a declarat Mark HN Corrigan, MD, Executive Vice President, Cercetare si Dezvoltare la Sepracor. Ne asteptam ca XOPENEX HFA MDI va face XOPENEX disponibile pentru numarul mare de adulti si copii astmatici care prefera comoditatea unei MDI ca parte a terapiei lor. Acest produs va permite, de asemenea, pacientii care beneficiaza in prezent de la terapia cu XOPENEX (R), marca Solutie de inhalat levalbuterol HCl administrat de nebulization, pentru a continua sa foloseasca XOPENEX atunci cand terapia cu un dispozitiv portabil echipat este adecvat. MDI program de dezvoltare a inclus aproximativ 1870 subiecte de pediatrie si pentru adulti si 54 (studii preclinice si clinice). In 2003, Sepracor terminat studiile sale de faza III-lea al XOPENEX HFA. In fiecare dintre cele trei, pe scara larga, studii pivot de faza III, care Sepracor efectuate, XOPENEX HFA MDI a fost bine tolerata si sa intalnit obiective vizate de eficacitate in ambele adulti si copiii cu astm bronsic. In masura cailor aeriene functia de primar, FEV1 (un test a functiei pulmonare care masoara cantitatea de aer expirat fortat intr-o secunda), XOPENEX HFA MDI statistic si clinic imbunatatiri semnificative comparativ cu placebo.
Sepracors XOPENEX MDI utilizeaza state-of-the-art HFA tehnologie si nu contine o clorofluorocarbon (CFC) combustibil. MDI sunt portabile, dispozitive de mana constand dintr-un recipient presurizat care contine medicamente si un purtator de cuvant prin care medicamentul este inhalat. Fiecare recipient ofera 200 de comande (sau inhalatii). Sepracor si 3M de livrare de droguri Systems Division colaboreaza in cadrul unui acord care include o scara mai mare, de fabricatie si furnizarea de HFA XOPENEX. Colaborarea combina Sepracors durata scurta de actiune beta-agonist, XOPENEX, 3ms si expertiza in MDI de fabricatie, aparatul cel mai frecvent utilizat de catre pacienti pentru tratamentul astmului bronsic si BPOC.
Sepracor in prezent, pietele XOPENEX Solutie de inhalat prin intermediul companiei-1250 persoana forta de vanzari. XOPENEX Solutie de inhalat este un scurt-bronhodilatator care actioneaza indicat pentru tratarea sau prevenirea bronhospasmului la pacientii cu varsta de 6 ani si peste, cu boli obstructive ale cailor respiratorii reversibile. XOPENEX Solutie de inhalat este disponibil pentru utilizare intr-un Nebulizer la 0.31 mg si punctele forte 0.63 mg de dozare pentru tratamentul copiilor 6 - 11 ani, precum si in 0.63 mg si 1,25 mg, forte de dozare pentru pacientii cu varsta de 12 ani si peste. XOPENEX veniturile Solutie de inhalat pentru cele douasprezece luni incheiat la 31 decembrie 2004 au fost de aproximativ 319.8 milioane dolari.
Aproximativ 90 la suta din durata scurta de actiune inhalatori agonist beta-a vandut in 2004 continute de propulsare CFC, potrivit IMS informatiile privind sanatatea. In conformitate cu dispozitiile in Protocolul de la Montreal privind substantele care epuizeaza stratul de ozon, un acord international care necesita eliminare treptata a substantelor care epuizeaza stratul de ozon, care contin MDI propulsoare SSC ar fi supuse in cele din urma de la scoaterea pe piata. In iunie 2004, FDA a emis o normei propuse pentru eliminarea scutirii utilizare esentiale pentru Albuterol, care in prezent permite utilizarea CFC-contin inhalatori Albuterol in ciuda problemelor de mediu. Eliminarea acestei derogare pentru utilizari esentiale s-ar evita ca produsele care contin Albuterol propulsoare CFC, inclusiv a MDI, de a fi comercializate in SUA
In prezent, SUA durata scurta de actiune bronhodilatator MDI potential de piata la preturi de marca, presupunand de stabilire a preturilor la paritate PROVENTIL de marca (R) HFA, este de aproximativ 1.8 miliarde dolari.
Astmul este o boala cronica care pulmonare caracterizata prin obstructia cailor aeriene reversibile si gasirea patologica a inflamatiei cailor respiratorii. Potrivit 2002 National de Sanatate Interviu sondaj de opinie realizat de Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, aproape 31 de milioane de americani au fost diagnosticate cu astm in timpul vietii lor. Este cea mai frecventa boala copilarie si afecteaza aproape 9 milioane de copii din SUA sub varsta de 18 ani. Durata scurta de actiune beta-agoniste in cresterea animalelor sunt cele mai prescrise-terapia astmului in randul medicilor de ingrijire primara si pediatrii din SUA, potrivit IMS informatiile privind sanatatea.
Informatii privind siguranta
XOPENEX HFA este contraindicat la pacientii cu antecedente de hipersensibilitate la levalbuterol, Albuterol racemic sau orice alte componente ale XOPENEX HFA. XOPENEX HFA si alte beta-agoniste poate produce bronhospasm paradoxal, care poate fi viata in pericol. Daca suplimentare de medicamente adrenergice, inclusiv alte scurta de actiune bronhodilatatoare simpatomimetice aerosoli sau adrenalina, trebuie sa fie administrat cu XOPENEX HFA de orice traseu, acestea trebuie utilizate cu precautie pentru a evita efectele nocive cardiovasculare. Datorita efectelor cardiovasculare secundare asociate cu beta-agoniste, se recomanda prudenta, in ...

Imersiune medical introduce LaparoscopyVR (TM) chirurgicale simulare a functionarii sistemului

Imersiune medical introduce LaparoscopyVR (TM) chirurgicale simulare a functionarii sistemului Imersiune Corporation (NASDAQ: IMMR), un dezvoltator de conducere si a licentei de tehnologie touch feedback-ului, a anuntat astazi ca imersiune medical a introdus LaparoscopyVR (TM) chirurgicale simulare a functionarii sistemului (http://www.immersion.com/medical/products/laparoscopy/ ).
Sistemul de LapVR, inclusiv de hardware si software proiectat de imersiune medicale, vine intr-un auto-continuta cos si ofera un instrument eficient si convenabil pentru a ajuta la formarea profesionala a minim invaziva proceduri laparoscopice. Din cauza ori mai scurte de recuperare a pacientului si alte beneficii, cat mai multe ca 70% din toate interventiile chirurgicale de mare volum in SUA sunt efectuate folosind tehnici laparoscopice, iar tendinta este de asteptat sa continue (1). Simulatorul LapVR chirurgical si gradina o platforma sigura si eficienta de instruire pentru a ajuta sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a executa aceste operatii.
Sistemul de LapVR a fost proiectat prin revizuirea Bazele laparoscopice Chirurgie (FLS) Orientarile aprobate de Societatea Americana de gastro-intestinale si endoscopica Chirurgilor (intelepti), care conduce o cercetare in profunzime a nevoilor de formare, si de a primi informatii de la medicii de la institutii de renume mondial.
Simulatorul LapVR chirurgicale a fost dezvoltat ca un instrument pentru predarea abilitatilor de baza si avansate laparoscopice care sa permita finalizarea cu succes a procedurilor complexe laparoscopica, a spus dr. Andrew J. Duffy, profesor asistent de chirurgie de la Universitatea Yale School of Medicine. Simulare de formare este acum o componenta esentiala a curriculum-ului de educatie, in mai multe centre de formare si mareste instructiuni direct de la participarea la medic. Imersiune Medicals echipa de dezvoltare intelege problemele si provocarile unic de chirurgi de formare in secolul 21 si este dedicat proiectarea si fabricarea unui produs care poate ajuta la imbunatatirea abilitatilor chirurgicale.
Baza de simulator de laparoscopie chirurgicale include un modul de competente esentiale cu exercitii de calificare 15, un modul de laparoscopice Cholecystectomy (LapChole), cu 18 de cazuri, si un modul de administrare. Modulul Essential Abilitati include exercitii unic pentru dezvoltarea de navigare aparat de fotografiat, taiere, clipping, adhesiolysis, si abilitati de mana de transfer. Modulul LapChole ofera un mediu simulat pentru indepartarea vezicii biliare, unul dintre cele mai frecvente tipuri de operatii chirurgicale laparoscopice in SUA
Competente esentiale si procedurile in Sistemul LapVR furniza formare profesionala de valoroase pentru studenti chirurgicale si ajuta-i pregateasca pentru chirurgie laparoscopica, a spus dr. Aurora D. Pryor, directorul de la Universitatea Duke minim invaziva chirurgie la Durham Regional Hospital, care de asemenea detine o biomedicale si electrice grad de inginerie. Am fost deosebit de interesat in a ajuta compania ofera o simulare precisa a fortelor tactil si comportamentul aparat de fotografiat cu experienta in chirurgia laparoscopica. Stagiarii trebuie sa invete sa interpreteze vizualizare de mod 2D camera in ceea ce are sens in interiorul cavitatii 3D organism. Aceasta este o abilitate dobandita, si cred ca stagiarii medical va place si a beneficia de practicarea pe acest sistem.
Simulatorul LapVR chirurgical ofera fizica pe baza de simulare, care sa raspunda la actiunile utilizatorului. Imersiune Medicals TouchSense tehnologia ® accepta aceste raspunsuri cu miscarea realiste grafica a tesuturilor si organelor si fortele de realiste resimtite prin intermediul arme trocar si manere. Sistemul chirurgicale de simulare a veni cu scara larga a monitoriza vizibila potrivite pentru formarea echipei, aparat de foto...

Din Singapore Biomedical stiinte Initiativa pentru Clinical Research

Din Singapore Biomedical stiinte Initiativa pentru Clinical Research Biomedical Sciences International Consiliul consultativ ofera suport complet pentru cele mai recente Singapores translationala si Clinical Research Initiative
Un nou parteneriat pentru a construi un program de neurostiintele integrate de cercetare care se intinde stiinta de baza toate mod de a cercetarii clinice. Strategica a infrastructurii de cercetare pentru spitale tertiar si scoli medicale...

Emergente stiintific Disciplina Aeroecology

Emergente stiintific Disciplina Aeroecology In istoria stiintei si tehnologiei, exista o combinatie rare de descoperiri empirice, teoriile si tehnologiile converg evolutii care fac posibila de a recunoaste o noua disciplina. Exemplele includ biologie marina, biomecanica si astrobiology cu mai multe evolutiile recente din domeniul nanotehnologiei si bioinformatica - toate disciplinele care sunt acum bine stabilite in lexicon al stiintei si t...

CLC Bio si Beijing Genomics Institutul Challenge Vast volume de Bioinformatica de date

CLC Bio si Beijing Genomics Institutul Challenge Vast volume de Bioinformatica de date CLC bio, Beijing Genomics Institute (BGI), si SD Genomics (SDG), anunta:
Un lider global in termen de bioinformatica si genomica, Beijing Genomics Institute, a unit fortele cu lumi lider bioinformatica furnizor de solutii, bio CLC, genomica si solutii de experti, SD Genomics, pentru a rezolva una dintre barierele majore in cadrul comunitatii de viata stiinta de astazi: Pentru a calcula si sa in...

California de Asigurari de Sanatate Propunere "Incurajarea, 'are' Flaws, 'Editorialist scrie

California de Asigurari de Sanatate Propunere "Incurajarea, 'are' Flaws, 'Editorialist scrie O propunere a anuntat in aceasta saptamana prin California, Gov Arnold Schwarzenegger (R), care ar avea nevoie de toti rezidentii de stat pentru a obtine de asigurare de sanatate este foarte incurajatoare si sustine principiul ca toti americanii au dreptul la ingrijire esentiale de sanatate, dar planul are probleme serioase, cronicar Paul Krugman scrie intr-o bucata de aviz New York Times. Toata l...

Internists de o larga sustinere obiectivele de Tri House '-proposed Comitetul "Sanatate-reforma a legislatiei

Internists de o larga sustinere obiectivele de Tri House '-proposed Comitetul "Sanatate-reforma a legislatiei De acord cu obiectivele generale si cele mai multe dintre politicile fundamentale cuprinse intr-un proiect de lege cuprinzatoare cu privire la legislatia de sanatate de reforma, Colegiul American de Medici (ACP) a laudat tri-Casa de comitet. Format din Cai House si mijloace, energie si Comertului, precum si Comitetul pentru Educatie si comitetele Muncii, tri-a prezentat legislatia sa propus, la 19...

Internists de o larga sustinere obiectivele de Tri Casa "Comitetul" legislatiei propuse Reforma in Sanatatea

Internists de o larga sustinere obiectivele de Tri Casa "Comitetul" legislatiei propuse Reforma in Sanatatea De acord cu obiectivele generale si cele mai multe dintre politicile fundamentale cuprinse intr-un proiect de lege cuprinzatoare cu privire la legislatia de sanatate de reforma, Colegiul American de medici (ACP) a laudat tri-Casa de comitet. Format din Cai House si mijloace, energie si Comertului, precum si Comitetul pentru Educatie si comitetele Muncii, tri-a prezentat legislatia sa propus, la 19...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.