Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Esofagita acuta


Nexium Seturi nou standard de eficacitate

Nexium Seturi nou standard de eficacitate
Head-to-head studiu confirma Nexium mai bine decat Pantoprazol
Praga, Republica Ceha, luni, September 27th 2004, 08.00 CET - eficacitate superioara a esomeprazol (Nexium) peste Pantoprazol a fost demonstrat in mod neechivoc de azi in cazul in care rezultatele complete ale unui cap-la-studiu de cap au fost descoperite pentru prima data.
Noi date din studiul EXPO arata ca printre boala de reflux gastroesofagian (GERD) pacienti cu vindecate esofagite erozive, care au fost mentinute in remisie putin sase luni, recaderea de eroziuni esofagiene sau moderate simptome severe GERD a fost impiedicat in 16% mai multi pacienti tratati cu esomeprazol fata de pantoprazole.1 Dintre pacientii evaluati in portiunea de management total al studiului EXPO, esofagita eroziva a fost vindecat (de la 4 la 8 saptamani), simptome GERD au fost usurati (de la 4 la 8 saptamani), cat si de vindecare si ajutor in simptom au fost mentinute (prin 6 luni) la 19% mai multi pacienti tratati cu esomeprazol decat cu Pantoprazol. 1
Aceasta urmeaza rezultate mai devreme EXPO in faza acuta de tratament, care arata esomeprazol atinge rate mai mari de vindecare si mai rapid comparativ cu rezolutia simptom Pantoprazol. 1,2,3
Intre 20-40 la suta de oameni din experienta europeana arsuri la stomac recurente, simptom principal al GERD. Prevalenta esofagita eroziva la pacientii cu GERD este estimat a fi de aproximativ 30 la suta, dar pot fi prezente in 50-65 la suta in randul populatiilor selectate de suferinzi GERD. 2 GERD este, de obicei gestionate in setarea de ingrijire primara, si estimarile sugereaza ca cat mai multe de 95 la suta dintre pacientii sunt tratati fara o endoscopie, inainte de a determina mucoasei esofagiene severitatea bolii. 2,3,4 In plus de corespondenta, exista o slaba intre gravitatea simptom si prezenta sau absenta eroziuni esofagiene sau, in cazul de fata, grad de severitate, de esofagita eroziva. Astfel, simptome nu pot fi utilizate ca de diagnostic de orientare pentru predictia statutul de boala a mucoasei esofagiene.
Plumb Trial anchetator Dr. Joachim Labenz de Jung-Stilling Krankenhaus, Siegen, Germania, a declarat ca eficacitatea excelent de esomeprazol in toate gradele de esofagita face un tratament extrem de previzibil, chiar si atunci cand tratarea pacientilor cu severitatea bolii ...

US Food and Drug Administration aproba Nou Actonel doza la tratarea si prevenirea osteoporozei in post-menopauza

US Food and Drug Administration aproba Nou Actonel doza la tratarea si prevenirea osteoporozei in post-menopauza La 16 aprilie 2007, US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o noua doza de Actonel (R) (comprimate risedronate de sodiu), care va ofere pacientilor posibilitatea de a lua o Actonel comprimat de 75 mg, in doua zile consecutive, pentru un total de doua comprimate lunar, pentru tratarea si prevenirea osteoporozei postmenopauza lor. Actonel, o terapie dovedit pentru a reduce riscul de fracturi vertebrale si nonvertebral atat la femei in postmenopauza cu osteoporoza, vor fi disponibile in curand in aceasta luna-doua zile doza optiune. Anterioare In studiile clinice de zi cu zi Actonel 5 mg, de reducere a nonvertebral fracturi a fost demonstrata la un obiectiv compus din sase site-uri frecvent asociate cu fracturi osteoporotice - picior, humerus, sold, incheietura mainii, clavicula, si de bazin.
Aprobarea Actonel de 75 mg se bazeaza pe un activ-controlate, dublu-orb clinice de 1229 de femei in postmenopauza cu osteoporoza in varsta de 50 de ani sau mai in varsta, cu o densitate a coloanei vertebrale lombare minerala osoasa (DMO LS) scorul T mai mica sau egala cu -- 2,5 sau un T LS DMO-scor mai mic sau egal -2.0 si cel putin o fractura vertebrala prevalente. In studiul, cresterea densitatii minerale osoase (DMO) la nivelul coloanei vertebrale lombare, intregului sold, si a trohanterului sold la pacientii tratati cu Actonel 75 mg, administrat in doua zile consecutive de o luna, au fost similare cu cele la pacientii tratati cu Actonel 5 mg de zi cu zi, la ambele puncte de timpul cronometrat (6 si 12 luni). Ambele tratamente au fost in general bine tolerate, cu evenimente adverse intre cele doua grupuri fiind similare.
In studiile anterioare, terapia de zi cu zi Actonel a fost dovedit de a proteja pacientii din ambele vertebrale si nonvertebral fracturi, a declarat Michael McClung, MD, Director fondator al Osteoporoza Oregon Center din Portland, Oregon. Acest nou lunar de doua doze zile poate fi atragatoare pentru pacientii cauta pentru comoditatea de administrare mai putin frecventa, cu Actonel.
Informatii complete de prescriere pentru diferite terapii cu bifosfonati recomanda ori asteptati diferite intre luand in terapie in dimineata si consumul de prima de alimente sau bauturi, altele decat apa simpla. Un Actonel comprimat de 75 mg administrata in doua zile consecutive, pentru un total de doua comprimate lunar, ofera pacientilor un regim de dozare lunar, cu o perioada de asteptare recomandata de cel putin 30 de minute. Cu Actonel, pacientii pot obtine de cafea lor de dimineata pana la 30 de minute mai devreme decat cu ibandronate 150 mg comprimate, administrat o data pe luna, ceea ce necesita o asteptati de cel putin 60 de minute. Nu exista cap-la-cap de studii a comparat siguranta si eficacitatea risedronate si ibandronate.
Despre Osteoporoza
Osteoporoza este o boala tacuta care afecteaza milioane de femei in postmenopauza, ceea ce face oasele lor slab si mai multe sanse de fracturi a lungul timpului. De fapt, in Statele Unite de azi, 8 milioane de femei sunt estimate a fi deja osteoporoza, si aproape 27 milioane mai mult sunt estimate a fi de masa osoasa scazuta, plasarea acestora cu risc crescut de fracturi. In fiecare an, incidenta a osteoporozei legate de fracturilor este mai mare decat incidenta infarct miocardic, accidente vasculare cerebrale, precum si cancerul de san combinate. Vestea buna este ca exista baza de prescriptie medicala disponibile medicamente care atenueaza eficient atat vertebrale si nonvertebral riscul de fractura.
Despre Actonel
In studiile clinice, Actonel a fost in general bine tolerat. Actonel este contraindicat la pacientii cu hipocalcemie, cunoscute de hipersensibilitate la orice component al acestui produs, sau incapacitatea de a sta in picioare sau in sezut timp de cel putin 30 de minute. Hipocalcemia si alte tulburari ale metabolismului osos si mineral trebuie tratate eficient inainte de inceperea terapiei Actonel. Actonel nu este recomandat pentru utilizare la pacientii cu insuficienta renala severa (clearance-ul creatininei <30 ml / min).
Bifosfonatii poate provoca tulburari gastro-intestinale superioare, cum ar fi disfagie, esofagita si ulcer esofagian sau gastric. Pacientii trebuie sa acorde o atentie deosebita instructiunilor de dozare, ca esec sa ia droguri in conformitate cu instructiunile, poate compromite beneficii clinice si pot creste riscul de evenimente adverse.
Printre pacientii tratati cu bifosfonati, au existat raportari rare de severe si, ocazional, incapacitante osoase, articulare si / sau dureri musculare. Aparitii rare de osteonecroza, in principal din mandibulara (ONM), au fost raportate la pacientii tratati cu bifosfonati. Cele mai multe cazuri ONM au aparut la pacientii cu cancer supusi unei proceduri dentare. In majoritatea cazurilor raportate, pacientii au primit tratament intravenos bifosfonat.
In studiile clinice de pana la 3-durata de ani, incidenta...

FDA aproba Nou Odata ce-a-month Doza de Actonel Pentru osteoporoza post-menopauza

FDA aproba Nou Odata ce-a-month Doza de Actonel Pentru osteoporoza post-menopauza US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat o noua data-un-luna doza (150 mg) de Actonel (R) (de sodiu risedronate) comprimate pentru tratarea si prevenirea osteoporozei postmenopauza. Actonel este aprobat pentru a reduce riscul de fracturi la femeile in postmenopauza cu osteoporoza.
Aprobarea FDA de o data pe-o doza de luni se bazeaza pe un studiu care a comparat Actonel 150 mg o data pe l...

Pancreatita acuta In acuta virala Hepatita

Pancreatita acuta In acuta virala Hepatita Virus hepatitic au un tropism puternic pentru hepatocite; antigenului viral, de asemenea, a fost detectat in pancreasului si vezicii biliare. Pancreatita acuta este comuna in fulminanta insuficienta hepatica, dar raportate rar in hepatita acuta virala.
124 pacienti cu hepatita acuta virala pe o perioada de trei ani au fost implicate. Durere acuta abdominala a fost prezent in 24 de pacienti, 7 a...

Eozinofilica esofagita este o tulburare de cresterea rapida a

Eozinofilica esofagita este o tulburare de cresterea rapida a Un nou studiu publicat in New England Journal of Medicine arata ca ratele de un recent identificate si tulburare debilitante numita esofagita eozinofilica au crescut atat de dramatic in ultimii ani, ca ei sa fie la niveluri mai mare decat cea a altor tulburari gastro-intestinale inflamatorii, cum ar fi boala Crohns sau colita ulceroasa.
In ciuda acestei explozie in ratele de incidenta, nu exist...

Alegerea PPI determina succesul tratamentului in esofagita de reflux

Alegerea PPI determina succesul tratamentului in esofagita de reflux Alegerea Nexium (esomeprazol) peste Pantoprazol imbunatateste semnificativ probabilitatea de succes a tratamentului in esofagita de reflux (RE), conform datelor publicate astazi la Consiliul European de Gastroenterologie Saptamana Unite (UEGW), din Copenhaga, Danemarca. Noua analiza a rezultatelor de la EXPO studiu arata ca pacientii tratati cu RE Nexium sunt mai susceptibile de a fi vindecat si m...

Ce este acuta Pancreatita? Care este cauza Pancreatita acuta?

Ce este acuta Pancreatita? Care este cauza Pancreatita acuta? Pancreatita inseamna inflamarea pancreasului, care pot aparea in doua moduri foarte diferite. Pancreatita acuta este brusca in timp ce pancreatita cronica este recurente sau persistente. Unele cazuri de pancreatita poate fi usoara si du-te departe pe cont propriu si nu necesita tratament. Cu toate acestea, cazuri severe poate duce la complicatii potential letale.
Pancreatita acuta este mai puti...

Combinatie de doze mari de QUADRAMET (R) si chimioterapie-show Promisiunea Pentru tratamentul cu risc ridicat mieloida acuta Leukemia

Combinatie de doze mari de QUADRAMET (R) si chimioterapie-show Promisiunea Pentru tratamentul cu risc ridicat mieloida acuta Leukemia Cytogen Corporation (Nasdaq: Cyto) a anuntat astazi publicarea de date noi referitoare la QUADRAMET Companys (R) (samariu Sm-153 injectie lexidronam) produs. Publicare, maduva iradierea cu doze mari de 153 samariu-EDTMP, urmata de chimioterapie si de celule stem hematopoietice de perfuzie pentru leucemie mielocitara acuta de Vilmarie Rodriguez, MD, un oncolog pediatrica de la Clinica Mayo din Roch...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.