Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Eurespal tablete indicatii


ESBATech anunta finalizarea cu succes a clinice de faza I de studiu pentru Fragment de livrare de anticorpi indicatii oftalmologica

ESBATech anunta finalizarea cu succes a clinice de faza I de studiu pentru Fragment de livrare de anticorpi indicatii oftalmologica
ESBATech AG, un dezvoltator lider al Therapeutics fragment de anticorp, a anuntat ca societatea a incheiat cu succes de faza I la studiu clinic a candidatului companiei de produse de plumb, ESBA105, in indicatii oftalmologic. In aprilie 2008, a initiat ESBATech studiu de faza I conceput pentru a evalua siguranta, tolerabilitatea si profilul farmacocinetic al ESBA105, atunci cand livrate topic prin intermediul picaturi oftalmice la voluntari sanatosi. Acest studiu a fost realizat ca un singur studiu si repetata cresterea dozei, in Elvetia. ESBA105 este un singur lant fragment de anticorp indreptata impotriva TNF-alfa, si este in curs de elaborare initial pentru indicatii oftalmica. Mai multe studii clinice suplimentare, sunt in etapele de pregatire.
Manfred Zierhut, profesor in cadrul Departamentului de Oftalmologie de la Universitatea din Tuebingen din Germania, va prezenta date de farmacocinetica preclinice privind ESBA105 pe vineri, septembrie 12, 2008, la al 7-lea Simpozion international in uveita din Konstanz, Germania. Pentru mai multe informatii cu privire la simpozion si pe Zierhuts Prof. abstracta, va rugam sa vizitati http://www.iusg2008.org.
Dominik Escher, Ph.D., Chief Executive Officer al ESBATech AG, a comentat, finalizarea acestui studiu de faza I cu ESBA105 in indicatiile oftalmica marcheaza o piatra de hotar critica clinica pentru companie. Recent, ESBATech securizate CHF 23M (USD 22M), intr-o prelungita Seria B runda de risc de finantare. Aceasta finantare va finanta in continuare studii clinice efectuate cu ESBA105 in indicatiile oftalmic, precum si a construi francize larg in oftalmologie, reumatologie si boli respiratorii pentru ESBA105 si a altor anticorpi fragmente. Asteptam cu nerabdare sa anunta rezultatele acestui studiu de faza I si viitoare, studiile clinice.
Peter Lichtlen, MD, Ph.D., sef de clinica de Dezvoltare la ESBATech AG, a comentat, Suntem incurajati de siguranta si profilul farmacocinetic ESBA105 care a demonstrat in acest studiu de faza I si asteptam cu nerabdare sa continue progresele in dezvoltarea clinice a acestui produs.
Despre ESBATech AG
ESBATech AG este un Zurich, Elvetia-based, privat, a avut loc descoperirea de droguri si de dezvoltare a companiei sa concentrat pe avanseaza fragmentele de anticorpi pentru aplicatii terapeutice....

Lipitor Primeste aprobarea FDA pentru cinci noi indicatii La pacientii cu Heart Disease

Lipitor Primeste aprobarea FDA pentru cinci noi indicatii La pacientii cu Heart Disease Pfizer a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Lipitor (R) (de calciu atorvastatina) comprimate pentru a reduce riscul de infarct miocardic nonfatal, letale si non-letale accidente vasculare cerebrale, anumite tipuri de interventii chirurgicale cardiace, spitalizare pentru insuficienta cardiaca , si durere in piept, la pacientii cu boli de inima. Lipitor este primul de scadere a colesterolului medicamente pentru a primi aprobarea FDA pentru reducerea riscului de spitalizare pentru insuficienta cardiaca.
Aceasta noua aprobare extinde utilizarea Lipitor la pacientii cu risc crescut de evenimente cardiovasculare din cauza bolilor de inima stabilit, cum ar fi atac de cord, inainte, inainte de chirurgie cardiaca, sau dureri in piept, cu dovezi ale arterelor colmatat. Anterior, Lipitor a fost aprobat de reducere a evenimentelor cardiovasculare la pacientii fara boli de inima.
Aceste noi indicatii sunt importante, deoarece multi pacienti care au boli de inima raman la risc pentru un alt eveniment cardiovascular, si acum, aceste indicatii sa largeasca mijloace pentru a reduce riscul lor, a declarat Dr. John C. LaRosa, presedinte si profesor de medicina la Universitatea de Stat din New York, Downstate Medical Center din Brooklyn, NY si investigator de plumb de prelucrare a noilor obiective (TNT) proces. Reducerea semnificativa a evenimentelor cardiovasculare vazut in studiul TNT poate fi aplicata acum la practica de zi cu zi si de persoane beneficiaza cu boli de inima in Statele Unite.
De omologare se bazeaza pe rezultatele din studiul punct de reper TNT si sustinuta de constatarile de la scaderea Incremental in parametrii prin intermediul Aggressive HIPOLIPEMIANTE (IDEAL) proces. Rezultatele acestor doua studii au fost suficient de important sa se faca trimitere in ghidurile de tratament actualizat emise in comun de catre American Heart Association si Colegiul American de Cardiologie in 2006.
Cinci ani, TNT Studiul a implicat 10.000 pacienti cu boli de inima, cat si de valori crescute ale LDL. Aceasta este cea mai lunga si cea mai mare studiu de Lipitor 80 mg eficacitatea si siguranta.
In acest studiu, pacientii care au luat Lipitor 80 mg au avut o reducere semnificativa a 22 la suta a riscului de evenimente cardiovasculare majore in plus fata de pacientii care au luat Lipitor 10 mg. In plus, pacientii tratati cu Lipitor 80 mg au avut o reducere semnificativa a 26 la suta a riscului de spitalizare pentru insuficienta cardiaca.
Au fost mai multe evenimente adverse grave si intreruperi datorita evenimentelor adverse, cu Lipitor 80 mg, comparativ cu Lipitor 10 mg. Cu toate acestea, nu a existat nici o diferenta in frecventa globala a legate de tratament evenimentelor adverse.
Lipitor este lumi studiat mai ales reducerea nivelului de colesterol medicamente, si este sprijinit de un program de mare studiu clinic, care include mai mult de zece studii cardiovasculare rezultate, cu peste 50.000 de pacienti din intreaga un spectru larg de risc, a declarat Dr. Michael Berelowitz, Pfizer Senior Vice President de medicale la nivel mondial. Lipitor este statina doar ca ofera o combinatie unica de dovedit reduceri semnificative eveniment cardiovascular, LDL impresionant de scadere medie de 39 la suta la 60 la suta, precum si un profil de siguranta bine stabilit.
Lipitor este colesterolul cel mai prescrise de scad...

Noi indicatii pentru Nexium in vindecarea si Prevenire a AINS asociate Ulcer

Noi indicatii pentru Nexium in vindecarea si Prevenire a AINS asociate Ulcer AstraZeneca a anuntat astazi ca procedurii de recunoastere reciproca (MRP) pentru noi indicatii pentru Nexium (esomeprazol) a fost finalizat cu succes. Noi indicatii sunt pentru vindecarea de ulcere gastrice si, pentru pacientii cu risc, prevenirea de ulcere gastrice si duodenale, asociate cu antiinflamatoare nesteroidiene-medicament antiinflamator (AINS) terapie. Compania este in asteptarea acum ...

Domeniu de aplicare Biosciences Si Astellas Introduceti parteneriat strategic la cercetarea, dezvoltarea si comercializa FLT3 Inhibitorii kinazei In indicatii multiple

Domeniu de aplicare Biosciences Si Astellas Introduceti parteneriat strategic la cercetarea, dezvoltarea si comercializa FLT3 Inhibitorii kinazei In indicatii multiple Domeniu de aplicare Biosciences Corporation si Astellas Pharma Inc a anuntat ca au incheiat un acord la nivel mondial pentru a dezvolta, impreuna si comercializa FLT3 inhibitori de kinaza in oncologie si non-indicatii oncologice. Acest parteneriat include AC220, Ambits plumb clinice-medicament stadiu experimentale, care au intrat intr-un studiu clinic de faza 2 la inceputul acestei luni, in recidi...

ESBATech's Plumb de anticorpi Fragment Intra de dezvoltare clinica pentru indicatii oftalmologica

ESBATech's Plumb de anticorpi Fragment Intra de dezvoltare clinica pentru indicatii oftalmologica ESBATech AG, un dezvoltator de conducere al Therapeutics fragment de anticorp, a anuntat deschiderea de faza I dezvoltarii clinice a candidatului companiei de plumb dezvoltarea produsului, ESBA105, in oftalmologie. Acest studiu de faza I este conceput pentru a evalua siguranta, tolerabilitatea si profilul farmacocinetic al ESBA105, atunci cand livrate topic prin intermediul picaturi oftalmice la v...

Codman's DURAFORM ™ Implant primeste doua noi indicatii pentru utilizare in Europa

Codman's DURAFORM ™ Implant primeste doua noi indicatii pentru utilizare in Europa Compania Codman, un Johnson & Johnson, a anuntat astazi ca DURAFORM sale ™ Dural Graft Implant a fost aprobat pentru doua noi utilizari in Europa. Colagen pe baza de implant este acum aprobat pentru utilizarea in procedurile de spinarii si ca o bariera de aderenta pentru a preveni fibroza peridural.
DURAFORM ™ implant a fost pentru prima aprobat de British Standards Institution (BSI) in...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.