Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Exercitii recuperare glezna


Studiu: Cereale Ajutoare de recuperare dupa exercitii de cereale Mic dejun - si laptele pot fi mai bine Than Bea Sport

Studiu: Cereale Ajutoare de recuperare dupa exercitii de cereale Mic dejun - si laptele pot fi mai bine Than Bea Sport
Total-grau fulg de cereale si lapte degresat pot facilita recuperarea dupa exercitarea cel putin la fel de bine ca un sport de specialitate bautura, in functie de cercetare prezentate in New Orleans, la anuala a 54-a reuniune a Colegiului American de Medicina Sportiva (ACSM). Cercetatorii spera concluziile va contribui la antrenament, initiala, care pot considera ca este convenabil sa luati o gustare post-antrenament de la bucatarie lor.
Bauturi Sporturi poate avea un avantaj in comoditate, a declarat cercetatorul plumb Lynne Kammer, care lucreaza in conformitate cu John Ivy, doctorat, la Universitatea din Texas, Austin. Ne-am dorit sa se uite la un scenariu realist si exercitiu testa eficienta intregi de produse alimentare care ar putea fi acceptabil pentru recuperare musculare. In timp ce unele studii de atleti de testare pana la punctul de epuizare, sportivii de obicei dont a face ca de fiecare data cand trenul.
Kammer avut opt de sex masculin si patru ciclisti de sex feminin rapid timp de 12 ore, apoi a efectua plimbari cu doua ore, cel putin cinci zile distanta pe un ergometer bicicleta. Dupa exercitiu, participantii au primit fie un ansamblu de 100 la suta-grau fulg de cereale cu lapte degresat sau un sport bauturi care contin carbohidrati. Cercetatorii au comparat efectele asupra glucozei din sange, insulina, lactat, si glicogen musculare si sinteza de proteine. Riders-a dat probe de sange chiar inainte de plimbare, la sfarsitul plimbare, si la intervale de 15, 30 si 60 de minute dupa plimbare. Biopsii de la cvadriceps musculare au fost luate imediat dupa plimbare si 60 de minute mai tarziu.
Ambele tratamente (de sport bautura si un ansamblu de 100 de procente-grau fulg de cereale cu lapte) a crescut de glucoza din sange si nivelurile de insulina; cu toate acestea, timpul de recuperare, pe baza de cereale ridicate de insulina semnificativ mai mari si Blunted cresterea lactat in sange, comparativ cu sport bautura. In timp ce de stocare de glicogen a fost comparabila intre cele doua tratamente, pe baza de cereale au aratat un avantaj semnificativ in sinteza proteinelor si a potentialului de glicogen suplimentare de stocare.
Am fost surprins ca lactat de sange dupa ce a fost mai mica de cereale, posibil datorita glicogen de depozitare, Kammer a spus. In plus, musculare a fost gata pentru a stoca glicogen suplimentare dupa cereale si lapte regim, chiar si dupa ce glicogen au fost deja sintetizate. Exercitarea daune tesutului muscular, a explicat ea, si lapte si de 100 - procente intregi-grau fulg de cereale care contin atat de ...

Fumatul poate interfera cu neurocognitiva Alcoolicilor "de recuperare in timpul Abstinenta

Fumatul poate interfera cu neurocognitiva Alcoolicilor "de recuperare in timpul Abstinenta Alcoolicii * frecvent de fum.
* Multi alcoolici in tratamentul continua sa fumeze.
* La noile descoperiri indica faptul ca fumatul poate interfera cu alcoolici de recuperare neurocognitiva in timpul primul lor sase la noua luni de abstinenta de alcool.
Alcoolicilor frecvent de fum. Oriunde 50 - 90 la suta din persoanele private din America de Nord, care solicita tratament alcoolism sunt fumatori, de asemenea, cronice. La noile descoperiri indica faptul ca fumatul poate interfera cu alcoolici de recuperare neurocognitiva in timpul primul lor sase la noua luni de abstinenta la alcool.
Rezultatele sunt publicate in cauza luna iulie a alcoolismului: Clinical & Experimental Research.
Exista cateva explicatii posibile pentru utilizarea concomitenta de alcool si produse din tutun, a declarat Timothy C. Durazzo, profesor asistent adjunct in departamentul de radiologie de la Universitatea California din San Francisco, si autorul corespunzatoare pentru studiu. Nicotina si alcool poate creste in fiecare altii proprietati recompensarea; nicotina poate sa scada unele dintre alcooli efecte negative asupra cognitiei si incoordination cu motor; utilizarea asociat de nicotina si de alcool poate produce o asociere puternica intre cele doua substante, astfel incat utilizarea unuia duce la pofte pentru celelalte, si ar putea exista o vulnerabilitate genetica pentru fumat concomitent tigara activa si dependentei de alcool.
Durazzo a adaugat ca cercetarile anterioare au aratat ca alcoolicii cronici, fumatul a demonstra performanta mai sarace, in mai multe zone ale functionarii cognitive decat nefumatorii, atunci cand sunt inca in mod activ de baut sau dupa o scurta perioada de sobrietate. Cu toate acestea, ea a fost cunoscuta in cazul in care non-alcoolic, fumat si de alcoolici care au continuat sa fumeze in timpul abstinenta ar arata niveluri comparabile de recuperare dupa o perioada sustinuta de sobrietate, a spus el.
Autorii studiului a recrutat trei grupe: 13 non-smoking recuperare a alcoolicilor (12 barbati, 1 de sex feminin), 12 in mod activ fumatul recuperare a alcoolicilor (11 barbati, 1 feminin), si 22 non-smoking-lumina de control de baut (20 masculi, 2 femele). Cercetatorii au examinat neurocognitiva schimbarile care au aparut in cele doua grupuri de recuperare-alcoolice in timpul sase la noua luni de abstinenta de la alcool, care a comparat performanta lor neurocognitiva cu cea a controalelor.
Non-alcoolic, fumatul a aratat un nivel semnificativ mai mare de recuperare a alcoolicilor decat fumatul in domeniul eficientei mentale, mai mare nivel de rationament si rezolvarea problemelor, vizual-spatiale abilitati de prelucrare, si de munca sau de memoria de scurta durata, a spus Durazzo. Desi alcoolici fumatul in studiul imbunatatit in mod semnificativ in auditive-verbale de memorie si viteza de procesare de peste sase la noua luni de abstinenta de la alcool, nivelul de recuperare a acestora nu a fost mai mare decat non-alcoolici fumat. De asemenea, este de retinut faptul ca in grupul de alcool fumat, cele cu o mai mare dependenta de nicotina si de istoriile mai fumat au aratat mai putin de recuperare in mai multe domenii de functionare.
Pe scurt, alcoolici abstinentul fara antecedente de fumatul realizat mai buna recuperare a functiilor mentale critice in primele sase la noua luni de sobrietatea sustinute, a spus Sara Jo Nixon, un profesor in departamentul de psihiatrie de la Universitatea din Florida. [Aceste] rezultate diferentiala a demonstr...

Fumatul interfereaza cu recuperare de creier de alcoolism

Fumatul interfereaza cu recuperare de creier de alcoolism Fumatul pare a interfera cu creierii capacitatea de a recupera de la efectele abuzului de alcool cronice, potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la San Francisco VA Medical Center.
Dupa o luna de la sobrietatea, recuperare a alcoolicilor care au fumat au prezentat o ameliorare semnificativ mai mica decat cei care nu au de fum in functiei cerebrale, cat si markeri neurochimice a sanata...

Cel mai mare Ever din studii clinice pe atac cerebral medicatie de recuperare trebuie sa fie initiat in Singapore si Filipine

Cel mai mare Ever din studii clinice pe atac cerebral medicatie de recuperare trebuie sa fie initiat in Singapore si Filipine NeuroAid ™, un Medicina Traditionala Chineza (TCM) ajutoarelor de recuperare accident vascular cerebral, este setat sa fie supus vreodata cel mai mare studiu clinic efectuat pe un tratament de recuperare accident vascular cerebral. Obiectivele studiului pacienti accident vascular cerebral, care vor fi recrutati in termen de 48 de ore de la accident vascular cerebral incidentei in cadrul spitalel...

CytRx sa prezinte Accident vascular cerebral recuperare de date la nivel international a sasea Atelier de lucru pe biologie moleculara raspunsurilor Stresul

CytRx sa prezinte Accident vascular cerebral recuperare de date la nivel international a sasea Atelier de lucru pe biologie moleculara raspunsurilor Stresul CytRx Corporation (Nasdaq: CYTR), o companie biofarmaceutice implicate in dezvoltarea si comercializarea Therapeutics umane, a anuntat ca Shi Chung Ng, Ph.D., Senior Vice President CytRxs de Cercetare si Dezvoltare, va prezenta rezultatele pozitive raportate anterior de origine animala de mai multe studii de accident vascular cerebral cu Companys de plumb de droguri moleculara Chaperone amplificar...

Ghidul pacientului de a se Accident vascular cerebral de recuperare ajuta oamenii sa supravietuiasca si sa prospere dupa ce Accident vascular cerebral

Ghidul pacientului de a se Accident vascular cerebral de recuperare ajuta oamenii sa supravietuiasca si sa prospere dupa ce Accident vascular cerebral Accident vascular cerebral de recuperare Canada este incantata sa anunte disponibilitatea unei resurse noi informatii pentru canadienii afectate de accident vascular cerebral, un ghid pacientii sa Accident vascular cerebral de recuperare. Ghidul, disponibil doar in timp de accident vascular cerebral de sensibilizare, in luna iunie [i] si Ziua Mondiala a Stroke pe 24 iunie, va ajuta supravietuitori...

NFL Jucatorii Arata o recuperare mai rapida la lovituri Than High School Playere

NFL Jucatorii Arata o recuperare mai rapida la lovituri Than High School Playere National Football League (NFL), jucatorii au demonstrat o recuperare mai rapida de la lovituri de inalta decat jucatori de fotbal scoala intr-un studiu de cercetare efectuate de catre Comitetul pentru NFLs usoare post-traumatic Creierului (MTBI), ale carui rezultate vor fi publicate in numarul din februarie stiintifice jurnal Neurochirurgie.
Studiul este primul de a oferi o comparatie directa d...

Cord Blood Registry atinge o tehnologie de celule stem de recuperare Cu Nou Automation Technology

Cord Blood Registry atinge o tehnologie de celule stem de recuperare Cu Nou Automation Technology Cord Blood Registry ® (CBR) a anuntat ca a finalizat testarea initiala de validare a companiei proprietare sistemului CellAdvantageTM folosirea noilor tehnologii de automatizare pentru prelucrare de celule, dezvoltat de termogeneza si distribuit de GE Healthcare. Noua tehnologie, numita AXP AutoXpressTM Platforma (AXPTM), este prima a industriei functional-inchis, sangele din cordonul ombilical a...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.