Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Extirpare trompe uterine


Ce este Endoscopie? Ce este un endoscop?

Ce este Endoscopie? Ce este un endoscop?
O endoscopie implica examinarea a persoanelor in interiorul unui corp utilizand un endoscop. Un endoscop este un dispozitiv medical constand dintr-un lung, subtire, flexibil (sau rigide) tub care are o lumina si o camera video. Imagini din interiorul organismului de pacienti poate fi vazut pe un ecran. Endoscopie intreg este inregistrat, astfel ca medicii pot verifica din nou. Endoscopie este o procedura minim invaziva de diagnostic medical. Acesta este utilizat pentru a examina suprafetelor interioare ale unui organ sau tesut.
Endoscop poate fi, de asemenea, utilizat pentru a permite biopsii si regasirea obiecte straine.
Endoscopie este o alternativa neinvaziv pentru o interventie chirurgicala pentru indepartarea obiect straine din tractul gastro-intestinal. Atunci cand se utilizeaza o endoscopie? Pentru a confirma un diagnostic
O endoscopie este adesea folosit pentru a confirma un diagnostic atunci cand alte dispozitive, cum ar fi un X RMN,-ray, sau CT scanare sunt considerate necorespunzatoare.
O endoscopie este adesea efectuata pentru a afla gradul de probleme de o afectiune cunoscuta sub poate fi cauzat. Endoscopie, in aceste cazuri, poate contribui in mod semnificativ fata de medicii de decizia cu privire la cel mai bun tratament pentru pacient.
Urmatoarele conditii si imbolnaviri sunt cel mai frecvent investigate sau diagnosticat cu o endoscopie: Respiratia tulburari de diaree cronica Incontinenta hemoragie interna sindromului de intestin iritabil ulcere gastrice infectii ale tractului urinar biopsiei
Endoscopies sunt frecvent utilizate pentru diagnosticul de cancer. Ele sunt utilizate pentru biopsii - prelevarea de mostre de tesut pentru a afla daca aceasta este canceroase. Va multumim pentru un endoscop, biopsii ale intestinelor sau plamani se poate face fara a avea nevoie de interventii chirurgicale majore. Acest studiu explica faptul ca colonoscopie este optiunea cea mai eficienta de screening pentru cancerul colorectal.
Surgery
Unele proceduri chirurgicale pot fi efectuate cu un endoscop modificate, cum ar fi indepartarea vezicii biliare, care leaga si de etansare trompelor uterine, si luand in tumorile mici si obiecte straine din plamani sau sistemul digestiv. Un studiu a constatat ca eliminarea prin endoscopie de tumori care afecteaza doar straturile superficiale ale esofagului pot evita extirpare completa a acestei parti a tubului digestiv.
Un laparoscop este un tip de endoscop care este folosit pentru chirurgia gaura cheii sau chirurgia laparoscopica. Chirurgia laparoscopica necesita doar o mica incizie si este frecvent utilizat in prezent pentru appendectomies, histerectomii, si prostatectomies. Pacientii isi pierd sange mult mai putin in timpul si dupa interventia chirurgicala si recupera mult mai rapid, in comparatie cu alte proceduri chirurgicale. Scurt istoric al Rapoarte Endoscopie indica faptul ca endoscopului primul a fost conceput in 1805. Acesta a constat dintr-un tub de mare si de o lumanare. Pentru ca a fost greoaie si de mare a avut foloseste foarte limitate. Fiber optics, care a aparut in anii 1960, a fost un factor major in revolutie endoscopie. Cu fibra optica intr-adevar a devenit posibil ca medicul sa vada si sa inregistreze in interiorul pacientilor organism, cu un dispozitiv mic si relativ nedureros. Endoscopie are multe utilizari astazi un endoscop poate fi echipat cu instrumente chirurgicale; poate trimite impulsuri sau de energie electrica si termica si distruge tumorile mici sau calculi biliari. Endoscoape de specialitate au nume propriu, cum ar fi: Bronchoscopes - sa examineze pasajele aer si plamani. Colonoscopes - pe care le examineaza de colon. Gastroscopes - pe care le examineaza intestinului subtire, stomac si esofag (gatului). Arthroscopes - ele examineaza articulatiilor. Hysteroscopes - pe care le examineaza Womans uter. Cystoscopes - pe care le examineaza vezicii urinare. Tipuri de endoscopies Aici este o lista a unor tipuri de endoscopies si insemnatatea lor: Amnioscopy - examinare a cavitatii amniotic si fatul.
Arthroscopy - examinare a articulatiilor.
Bronhoscopie - examinare a pasajelor aeriene si plamani.
Colonoscopie - examinarea de colon.
Colposcopie - examinarea colului uterin si tesuturile a vaginului si vulvei.
Cystoscopy - examinare a vezicii urinare.
OUG (esofagian Gastroduodenoscopy), de asemenea, cunoscut ca panendoscopy - examinarea esofagului, stomacului si duodenului.
ERCP (cholangio endoscopice retrograd-pancreatography) - examinarea ficatului, vezicii biliare, hepatobiliare, si pancreasului.
Fetoscopy - examinarea fatului.
Laparoscopie - o mica incizie pentru a examina cavitatea abdominala.
Laryngoscopy - examinarea partea din spate a gatului, inclusiv caseta de voce (laringe) si corzile vocale.
Proctoscopy - examinarea rect si sfarsitul de colon.
Rhinoscopy - examinarea interiorul nasului.
Thoracoscopy - examinarea la plamani sau alte structuri in cavitatea toracica. Endoscop inghite pacient - endoscopie fara fir capsula
Pacientul inghite o capsula fara fir, care trimite imagini din interiorul lui / ei de stomac si tractul digestiv. In cele din urma capsula va iesi pacient atunci cand el / ea are o miscare intestinale. In prezent, endoscopie capsula este folosit pentru a afla de ce un pacient este sangerarea in sistemul lor digestiv, cu nici o cauza clar. Acesta poate fi, de asemenea, folosite pentru a diagnostica GERD (boala de reflux gastroesofagian). Un studiu a indicat faptul ca endoscopie capsula este eficace in diagnosticarea hemoragiilor gastro-intestinale si Crohns boala mici intestinala la copii. Un alt studiu a aratat cat de endoscopie capsula fara fir este de cotitura pana boli Crohns diagnostice printre pacientii a caror boala nu a fost reperat de peste un deceniu.
Capsula este de aproximativ de dimensiunea multi-vitamina A si are un aparat de fotografiat atasat la acesta. Asa cum se misca prin tractul digestiv este nevoie de imagini. Pa...

Eliminarea a tumorilor superficiale esofag Prin Endoscopie pot evita extirpare complete din aceasta parte a tubului digestiv

Eliminarea a tumorilor superficiale esofag Prin Endoscopie pot evita extirpare complete din aceasta parte a tubului digestiv Eliminarea prin endoscopie de tumori care afecteaza doar straturile superficiale ale esofagului pot evita extirpare completa a acestei parti a tubului digestiv. Tehnica, efectuat la Spitalul Universitatea din Navarra pentru ultimii trei ani, a fost prezentat la International VI Curs de endoscopie terapeutice in sistemul digestiv, organizate de catre sistemul digestiv Serviciul de la acest spital. In mod specific, mai mult de 90% dintre pacientii tratati pentru aceasta indispozitie la Spitalul Universitatea din Navarra nu au nevoie de extirpare a esofagului.
400 de specialisti din zece tari diferite au participat la curs, concentrandu-se pe posibilitatile terapeutice de Endoscopie in sistemul digestiv. Tratamentul cu ajutorul endoscopiei digestive, fara sa efectueze interventii chirurgicale, este in crestere. Aceste aplicatii sunt mai putin agresiva decat operatii chirurgicale si sunt efectuate la clinicile out-pacient in aproximativ 99% din cazuri, care de obicei permite pacientului sa mearga acasa dupa tratament walk-in/walk-out, a explicat dr. Miguel Ángel Muñoz Navas, Director al sistemului digestiv Serviciul de la Spitalul Universitatea din Navarra.
Dupa cum se stie, endoscopie este o tehnica de efectueaza cu ajutorul unui tub-ca instrument care contine o lumina si o lentila de la varful ei. Tubul are, de altfel, o conducta pentru transportul de alte instrumente cu care, printre alte operatiuni. Biopsiile, extirpare de polipi, injectie de contrast fluidelor, insertie de proteze si clipuri, coagulare sangerarilor, extractia de pietre din zona biliara sau pancreatic si drenarea abceselor pot fi intreprinse. Exista, de asemenea, exista o ecoendoscope, care este unul care incorporeaza un ecograf la sfarsitul sau. In timp ce intr-o ecografie normala traductor de ecograf este in afara corpului, ecoendoscopy ofera imagini de o calitate mai buna de o leziune care este aproape de a tractului digestiv. De la nivelul tractului digestiv, putem observa leziuni in vecinatatea sa si de acces la ele.
Extirpare de tumori esofagiene
In ceea ce priveste tehnica de extirpare a tumorilor distala a esofagului desfasurate la Spitalul Universitatea din Navarra, doctore Muñoz a explicat ca acest lucru a fost eficace atunci cand carcinomul are loc la straturile superficiale. Esofag este alcatuita din trei straturi: mucoasa, sub-mucoase si musculare. In cazul in care tumorii este situat in mucoasa, putem sa-l complet in cele mai multe cazuri si, astfel, sa evite extirpare a esofagului. Pana de curand de pacienti cu aceasta indispozitie - desi afecteaza numai straturi de primar - au fost recomandate extirpare totala a esofagului, care a implicat interventie chirurgicala, cu un risc ridicat de morbiditate si chiar moarte.
In orice caz, in functie de director al Serviciului sistemului digestiv la Spitalul Universitatea din Navarra, doctore Miguel Ángel Muñoz Navas, uneori o interventie chirurgicala este inevitabila. Sunt momente cand trebuie sa functioneze, dar exista si altele atunci cand o solutie cu endoscopiei poate fi incercat. Dar, in acest caz, de monitorizare a pacientului trebuie sa fie intreprinse. Ar putea fi cazul ca vom extirpa o tumoare cu e...

Trompelor uterine Inversarea Chirurgie este mai buna optiune pentru femei Dorind copii dupa Tubal ligaturarea, New studiul arata

Trompelor uterine Inversarea Chirurgie este mai buna optiune pentru femei Dorind copii dupa Tubal ligaturarea, New studiul arata Dr. Gary S Berger, MD, director al Chapel Hill Tubal Inversarea Center, a lansat astazi cel mai complet studiu facut la data de chirurgie inversare a trompelor uterine si a rezultatelor sale, rezultate, care arata ca, pentru majoritatea femeilor care au fost supuse unei proceduri de ligaturarea trompelor uterine si decide mai tarziu ei ar dori sa aiba mai multi copii, chirurgie trompelor uterine i...

Aruncata uterine Tuburi ar mai fi de sursa bogata de Stem Cells, Studiu

Aruncata uterine Tuburi ar mai fi de sursa bogata de Stem Cells, Studiu Trompelor uterine aruncata in mod normal dupa histerectomii si alte proceduri ar putea deveni bogat surse potentiale de celule stem mezenchimale, care ca in alte tipuri de celule stem pot fi coaxed sa se dezvolte intr-o varietate de tipuri de celule, potrivit unui nou studiu realizat de cercetatori in Brazilia.
Cercetatorii de la Universitatea din Sao Paulos genomului uman Centrul de Cercetare,...

Tarile contraceptive intrauterine dispozitive sunt sigur, dar insuficient folosit in Dezvoltat

Tarile contraceptive intrauterine dispozitive sunt sigur, dar insuficient folosit in Dezvoltat DIU (dispozitive contraceptive intrauterine) sunt insuficient folosit in tarile dezvoltate, chiar daca acestea sunt sigure si eficiente de contraceptie. DIU sunt potrivite pentru majoritatea femeilor, si a beneficiilor oferta de sanatate dincolo de contraceptie, spune Sally Rose, Research Fellow, University College, Otago, Noua Zeelanda.
Puteti citi despre acest lucru in saptamana aceasta probl...

Este Tubal ligaturarea permanente?

Este Tubal ligaturarea permanente? Aproape fiecare publicatie despre ligaturarea trompelor uterine subliniaza faptul ca este o metoda permanenta de control al nasterii. Publice, si chiar si cele mai multe medicilor, cred ca acest lucru sa fie adevarat. Cu toate ca sterilizarea trompelor uterine este destinat sa fie permanenta, procedura poate fi anulata printr-o microsurgeon cu experienta in cazuri peste 95%.
Medicii spun ca lig...

Factori de risc pentru uterin ruptura si Consecinte neonatale

Factori de risc pentru uterin ruptura si Consecinte neonatale Noi cercetari care urmeaza sa fie publicat in BJOG:-un jurnal international de Obstetrica si Ginecologie solicita o gestionare prudenta a femeilor cu o istorie de livrare cezariana dupa ce a constatat ca riscul unei rupturi uterine in timpul nasterii ulterioare este semnificativ crescuta in urma unei cezariana anterioare. De asemenea, studiul a constatat ca rupturi uterine este influentata de indu...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.