Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Farmacia tei


Global Conferinta privind Viitorul Spitalul de Farmacie, 30 august, San Francisco

Global Conferinta privind Viitorul Spitalul de Farmacie, 30 august, San Francisco
Sambata 30 august 2008
08:30-17:00
Conventia de la Basel Center: San Francisco, R5 *
ACPE Program # 204-999-08-155-L04P (10.0 ore de curs)
Separate de pre-inregistrare, in plus fata de deplina FIP Congresul necesare
Sunteti invitat sa participe la un eveniment istoric, care va orienta dezvoltarea viitoare a practicii spital farmacie din intreaga lume. FIP Spitalul Farmacie sectiunea (HPS) gazduieste o Conferinta global cu privire la viitorul Spitalul de Farmacie, imediat inainte de inceperea al 68-lea Congres International de farmaceutice Federatia Internationala (FIP).
Conferinta este deschisa oricarei lider spital farmacie, farmacistul de spital sau individual alte persoane interesate, in practica, spital farmacie. Acest eveniment va oferi participantilor posibilitatea de a impartasi experiente profesionale in farmacia spitalului cu colegii din intreaga lume.
Constatarile completa a unui sondaj mondiale privind Spitalul Farmacie Practica, un Consiliu de FIP de farmaceutice practica proiect special efectuate in perioada 2007-2008, vor fi prezentate. Participantii vor identifica posibilitatile de promovare la nivel mondial de practica farmacia spitalului relevante pentru nevoile din fiecare tara participanta. Sesiuni de grup de lucru se va axa pe diferitele dimensiuni ale procesului de utilizare de medicatie in spital. Declaratii Consensul va fi dezvoltat pentru a oferi indicatii cu privire la dezvoltarea de instrumente pentru a avansa spital practica farmacie.
Conferinta va fi cu adevarat o ocazie unica de a influenta, intr-un mod foarte direct, dezvoltarea de farmacia spitalului, in toate tarile din lume, in concordanta cu nevoile critice ca pacientii si cadrele medicale au expertiza pentru farmacisti.
Obiective de invatare
La incheierea acestui program, participantii vor fi capabili sa:
1. Lista toti pasii in medicatie-un sistem de utilizare pentru pacientii spitalizati;
2. descriu moduri de a asigura integritatea ofertei de droguri in spitale;
3. descrie strategiile pentru imbunatatirea prescrierea de medicamente in spitale;
4. de stat modul in care spitalul de droguri sistemul de distributie poate imbunatati medicatie-utilizare de siguranta;
5. descriu instrumente pentru farmacisti pentru a asigura utilizarea sigura si eficienta medicamente in spitale;
6. a discuta aspecte-cheie legate de resursele umane si formarea profesionala a farmacistilor in spitale;
7. identifice strategii cheie pe care ar trebui sa fie utilizate pentru a alinia capacitatile farmacistilor cu nevoile pacientilor spitalizati;
8. discuta despre prioritatile adecvate pentru liderii farmacia spitalului in raport cu starea de dezvoltare a unei tari;
9. identificare a posibilitatilor de cooperare la nivel mondial, care va permite fiecare tara sa atinga obiectivele pentru farmacia spitalului.
Conferinta de onoare co-presedintilor
Jacqueline Surugue, EAHP, Franta si Henri Manasse, ASHP, SUA
Comitetul Director
Lee Vermeulen, SUA, Catedra
William Zellmer, SUA, vicepresedinte
Toby Clark, SUA
Stephen Curtis, Marea Britanie
Andy Gray, Africa de Sud
Stefan Mühlebach, Elvetia
Eduardo Savio, Uruguay
Philip Schneider, SUA
Thomas Thielke, SUA
Dick Tromp, Tarile de Jos
Arnold Vulto, Tarile de Jos
Zhu Zhu, China
Conferinta de Personal
Satu Siiskonen, Tarile de Jos
E-mail: [email protected]
Website: www.fip.org / globalhosp
Vineri 29 august 2008
08:30 - 17:30
De inregistrare
18:00 - 20:00
Bine ati venit receptiei
Sambata 30 august 2008
07:30 - 08:30
De inregistrare
08:30 - 08:45
Adresa de intampinare
Andy Gray, FIP Spitalul Farmacie sectiunea, Africa de Sud...

Calculatoare, Model Maps eficienta Inocularea din spital cu personalul in Pandemic Outbreak

Calculatoare, Model Maps eficienta Inocularea din spital cu personalul in Pandemic Outbreak Comunitare de pregatire pentru un atac de bioterorism sau focar de gripa a fost in centrul de interes si a efortului de mult in ultimii ani. Acum, expertii de sanatate publica la NewYork-Presbyterian Hospital / Weill Cornell Medical Center s-au dezvoltat o strategie pentru modul in care spitalele pot cel mai eficient inoculeaza personalul propriu cu intreruperi minime la ingrijirea pacientului.
Studiul de catre divizia de a rezultatelor si eficacitatea de cercetare al Departamentului de Sanatate Publica, la Weill Cornell Medical College este publicat in numarul din mai al revistei de control al infectiilor si Spitalul de Epidemiologie si rapoartele rezultatele simulari pe computer, a comparat mai multe strategii de inoculare.
In timpul unui focar infectioase, de o importanta vitala ca spitalele sa ramana pe deplin de functionare. Acest studiu sugereaza ca atribuirea fiecarui membru al personalului-un timp pentru inoculare este metoda cea mai eficienta pentru a asigura ca persoanele care ii ingrijesc noastre sederea sanatosi si la pacientii sa continue sa primeasca ingrijiri optime, spune Dr. Nathaniel Hupert, autorul principal al studiului. El este asistent participarea la medic, la NewYork-Presbyterian/Weill Cornell si profesor asistent de sanatate publica si de medicina la Weill Cornell Medical College.
Folosind discret-simulare eveniment - o tehnica standard in operatiunile de cercetare - cercetatorii au comparat doua personalului-strategii de management, cu norme specifice pentru dispensa si un scenariu unmanaged in care personalul ar line-up pentru inocularea toate putin o data sau in momentul alegerii lor . In scenarii, statiile de distributie au fost amplasate de catre existente avanposturile farmacia spitalului. Fiecare statie a fost condusa de trei asistente medicale si alte categorii de personal de sprijin, care administreaza medicament pentru 200 de angajati in timpul unei schimbare de opt ore, care figureaza o medie distribuirea de timp de cinci minute fiecare.
Metoda dovedit a fi cel mai bun, numit bilet strategia si inspirate de practica de clienti a lua numere la un raion de delicatese, membri ai personalului alocat un anumit moment din zi pentru a primi profilaxie bazeaza pe un numar de cifre, cum ar fi ultima de ecuson de identificare a lor. Presupunand ca 75 la suta din personalul urmat regulile, timpul estimat, in linie ar fi doar cu putin mai mult de doua minute. Waits erau inca mult mai putin decat cele din scenariul unmanaged, chiar in cazul in care nivelurile de conformitate erau la fel de mici ca 25 procente.
O alta metoda, numita strategie de pavilion, a permis angajatilor pentru a obtine inoculare lor la momentul alegerii lor - dar numai atunci cand linia a avut mai putin de un anumit numar de oameni. Cu o coada de maxim cinci ani, aceasta metoda a dus la o asteptati de mai mult de patru minute si jumatate, cu un maxim coada de trei, aceasta a dus la o asteptati de aproape trei minute. Un dezavantaj major a fost de multe excursii de returnare a necesitat atunci cand maxim de linie a fost indeplinita.
Atat de personal-a reusit scenarii au fost o imbunatatire mare pe o gratuite unmanaged-pentru-toate scenariu ca, in simulari pe computer, a dus la asteptati-de ori, atata timp cat o ora - timpul petrecut departe de ingrijirea pacientului. Doar avand in linia de toata lumea pana la inceputul sau la sfarsitul zilei ar necesita o multime de asistente medicale pentru a da vaccinarile si asistente medicale va fi in scurt, in cazul in aprovizionare sau atunci cand o pandemie de hit-uri real, explica dr. Hupert.
Spitalele mari, in special, se confrunta cu provocarea de a inocularea zeci de mii de angajati in termen de una sau doua zile in mijlocul conditii de stres si potential extrem de imprevizibil si cerintele in ceea ce priveste ingrijirea pacientului, de hartie a spus.
In timp ce spitalele individuale au initiat ...

Cardinal Health Ajuta Spitale a imbunatati siguranta, flux de lucru, costuri de izolare La 44 ASHP examen la mijlocul anului Clinic de reuniune si Expozitie

Cardinal Health Ajuta Spitale a imbunatati siguranta, flux de lucru, costuri de izolare La 44 ASHP examen la mijlocul anului Clinic de reuniune si Expozitie In saptamana urmatoare 44th examen la mijlocul anului Clinic de conferinta si de expozitii pentru Societatea Americana de Sanatate-Farmacistii System (ASHP) din Las Vegas, experti in spital de la farmacie Cardinal Health va pune in evidenta de solutii, instrumente si resurse concepute pentru a ajuta la farmaciile de spital a imbunatati siguranta, fluxul de lucru si de izolare a costurilor .
Fur...

Doctor's Corp de a cauta Inalta Curte indeplinirea cerintei de a Fortei de NHS Trust de a detine un Targ sedintei pentru chirurg respins, Marea Britanie

Doctor's Corp de a cauta Inalta Curte indeplinirea cerintei de a Fortei de NHS Trust de a detine un Targ sedintei pentru chirurg respins, Marea Britanie Un chirurg consultant respinsa prin angajarea lui NHS Trust va avea batalie sa la Inalta Curte luni, 10 august, in incercarea de a forta Trust de a detine o investigatie completa si auzul in cazul sesizarilor impotriva lui.
Medical Protectia Society (MPS) - care prevede medici din Marea Britanie, cu consiliere, asistenta si reprezentare pentru probleme juridice si etice - reprezinta consultant ...

Gasit legatura intre Teenage violentei si a violentei in familie

Gasit legatura intre Teenage violentei si a violentei in familie Cercetatorii urmarirea dezvoltarea de comportament violent au gasit o legatura intre violenta adolescente si a violentei domestice.
Adolescentii care au angajat in comportament violent intr-un ritm relativ constant, prin anii de adolescenta, precum si cele ale caror violenta a inceput in adolescenta de mijloc si a crescut pe parcursul anilor sunt semnificativ mai probabil sa se angajeze in viol...

Mai putine inscrierea in domeniul stiintei si tehnologiei grade. De ce? Ce se poate face? Tendintei globale

Mai putine inscrierea in domeniul stiintei si tehnologiei grade. De ce? Ce se poate face? Tendintei globale OCDE Global Stiinta Forumul Tarile de Jos si Ministerul Educatiei, Culturii si Stiintei va gazdui o conferinta internationala pe probleme de inscrierea studentilor in scadere in domeniul stiintei si cursuri de tehnologie noiembrie 14-15, in Amsterdam.
Dezvoltarea resurselor umane este o provocare majora pentru tarile care incearca sa avans, stiinta si tehnologie, care sunt importante de conduce...

GlaxoSmithKline de crestere a ofertei de vaccinuri impotriva hepatitei pediatrice

GlaxoSmithKline de crestere a ofertei de vaccinuri impotriva hepatitei pediatrice Ca urmare a suspendarii autorizatiei de introducere pe piata Europene pentru Hexavac de la Sanofi Pasteur MSD --
Plc GlaxoSmithKline a anuntat ca va, cu efect imediat, sa fie in mod semnificativ cresterea livrarilor de Infanrix hexa sale (DTPa, Hepatita B, IPV, Hib) pediatrica combinatie pentru a se asigura de copii nu merg nevaccinate dupa recomandarea Agentiei Europene a Medicamentului (EMEA)...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.