Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fata sau baiat calendar chinezesc


Lupta ca o fata sau baiat Determinata de Gene in sectorul fructelor Flies

Lupta ca o fata sau baiat Determinata de Gene in sectorul fructelor Flies
Lupta ca o fata sau lupte ca un baiat este Hardwired in neuroni zbura de fructe, potrivit unui studiu, in 19 noiembrie Nature Neuroscience publicarea avans, online, de catre o echipa de cercetare de la Harvard Medical School si Institutul de moleculara patologie la Viena. Rezultatele confirma faptul ca o gena cunoscuta sub numele de zadarnic este un factor cheie care stau la baza diferentelor sexuala in comportament. Constatarile marca o piatra de hotar intr-un model de putin probabil ca animal nou pentru intelegerea biologiei de agresiune si de modul in care sistemul nervos da nastere la comportamente diferite.
Agresiunea este o problema foarte grava in societate, precum si o problema cu o componenta biologica si genetica, a declarat co-autor Edward Kravitz, George Packer Berry profesor de neurobiologie la HMS, care au dezvoltat de fructe zbura lupta modelul utilizat. Vrem sa intelegem ca. I cant gandesc la un sistem mai bun de a studia decat mustele de fructe. Si nimeni nu este ranit.
Gena zadarnic este cunoscut pentru rolul sau in curte de sex masculin. Gena mari face un set de sex masculin-proteine specifice gasite exclusiv in sistemul nervos de muste de fructe, in aproximativ 2 la suta de neuroni. Proteinele sunt necesare pentru normale curte. Masculi lipsesc proteinele nu femele instanta, si ei, uneori, masculi instanta, grupurile de cercetare au aratat. Femele cu o versiune de sex masculin a genei efectua ritualul de sex masculin curte cu femele altele.
Gene acelasi directioneaza un alt sex-de comportament specifice - lupta impotriva modele, nou studiu arata. Lupta pentru femeie, de exemplu, in mare masura implica fundurile cap si unele shoving. Masculii prefera plamini; acestea din spate pe picioarele lor, din spate si fixati forelegs lor in jos tare - cuie, uneori, un adversar care este lent sa se retraga.
Zboara supuse unei inversare rol major in cazul in care barbati si femei versiuni de gena sunt comutate. Cu o gena feminina zadarnic, muste de sex masculin adopta mai multe tactici de lady, mai ales cap la cap la cap si unele shoving. Cu gena masculin zadarnic, de sex feminin instinctiv fandare la excluderea manevrelor lor obisnuite.
Intre femei si barbati de indoiala de muste de fructe au fost dezvoltate pentru a studia curte in laborator austriac de co-autor Barry Dickson, director al Institutului de patologie moleculara. Dickson a creat zboara de sex masculin cu versiunea de sex feminin a genei si zboara de sex feminin cu versiunea de sex masculin.
In studiile de curte Dicksons, fructe de sex masculin zboara cu gena de sex feminin zadarnic nu au fost actioneaza ca barbati, dar it wasnt clar ca acestea au fost actioneaza ca de sex feminin, fie. (In cele din urma, de comportament curte este limitata de feromoni si de anatomie, care nu se schimba.) El a contactat Kravitz, in speranta ca studiile de agresiune ar rezolva problema persistent de modificari de comportament de sex masculin.
Intre timp, co-autor Steven Nilsen, un om post-doctoral in laboratorul Kravitzs, a avut probleme similare, si a fost de asteptare concursuri intre o alta linie de mutante muste zadarnic, fara creier, cum ar clare-comutarea genetica. Deci, austriac post-doctoral fellow Eleftheria Vrontou, autorul principal, ambalate pana mustele lor si a luat-le la fructe Boston lupta Fly club.
In ultimii cinci ani, cercetatorii in laborator Kravitzs au fost de notare metodic de fructe zbura lupte pentru a determina modelele normale agresiunea cu obiectivul pe termen lung a documentare cat de gene si molecule schimba aceste modele. Acestea etapa lupte de sex masculin pe sticla-Cap-de dimensiuni cupe alimentare decorata cu o femeie fara cap (o femela viu va zbura departe, lasand masculii nimic pentru a lupta peste). Femeie zboara lupta peste un DAB suplimentar de pasta de drojdie proaspata - versiunea lor de ciocolata neagra, a spus Kravitz. Mustele sunt inregistrate video. Filme sunt reluate cu incetinitorul pentru a inregistra fiecare mutare si countermove.
Ed a dezvoltat sistematic reproducibly c...

Combinarea chinezesc din plante Medicina cu antipsihotice benefice pentru schizofrenie

Combinarea chinezesc din plante Medicina cu antipsihotice benefice pentru schizofrenie Combinand medicina chineza traditionala pe baza de plante cu medicamente antipsihotice de Vest este benefica in tratamentul schizofreniei, o revizuire sistematica a studii randomizate, a gasit.
Medicina chineza pe baza de plante a fost utilizat pentru a trata milioane de oameni, cu schizofrenie cu varsta de peste 2000 de ani. Desi medicamente antipsihotice constituie pilonul de tratament, atat in China si in Occident, acestea au efecte secundare grave, iar aproximativ o cincime din oameni nu raspunde in mod adecvat la tratament.
Cele 7 Studiile analizate au fost identificate de la grupuri Cochrane Schizofrenie registru de studii, precum si o serie de baze de date din China. Cele mai multe studii care sa evalueze medicina chineza pe baza de plante in combinatie cu medicamente antipsihotice de Vest.
Rezultatele, publicate in numarul din luna mai a British Journal of Psychiatry, au avut tendinta de a favoriza un tratament combinat, comparativ cu tratamentul cu antipsihotice singur.
Autorii studiului comentariu ca rezultatele sunt incurajatoare in sens larg. Ei sugereaza faptul ca tratamentul asociat ar putea fi benefica in ceea ce priveste anumite masuri de imbunatatire in schizofrenie, cu toate ca rezultatele sunt bazate pe studii de doar 2 mici de un total de 103 de persoane.
-Date pe termen mediu privind s...

Exista factorii care pot influenta probabilitatea de a da nastere unui copil baiat sau fata?

Exista factorii care pot influenta probabilitatea de a da nastere unui copil baiat sau fata? Un numar usor mai mare de masculi decat femelele s-au nascut in intreaga lume in fiecare an. In ultimele decenii, desi exista inca si mai baieti copil nascut decat fetele, a existat o scadere evidenta in raportul de sex masculin la nou-nascuti de sex feminin, in mai multe tari industrializate, inclusiv Canada, Danemarca, Anglia, Germania, Japonia si Statele Unite. Care a condus pe cercetatori sa i...

FDA aproba accelerata de dozare calendar pentru Twinrix Glaxosmithkline's - Un nou vaccin Programul ofera protectie impotriva hepatitei A si Hepatita B

FDA aproba accelerata de dozare calendar pentru Twinrix Glaxosmithkline's - Un nou vaccin Programul ofera protectie impotriva hepatitei A si Hepatita B GlaxoSmithKline [NYSE: GSK] a anuntat recent ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Twinrix ® [Hepatita un vaccin (inactivat) si hepatitic B (recombinant) Vaccin], pentru un calendar accelerat de dozare, care consta din trei doze emis in termen de trei saptamani, urmata de o doza de rapel la 12 luni. Aprobare inseamna Twinrix, numai hepatitei A si B, vaccin hepatitic combinatie dispon...

FDA aproba accelerata de dozare calendar pentru Twinrix GlaxoSmithKline's (R)

FDA aproba accelerata de dozare calendar pentru Twinrix GlaxoSmithKline's (R) GlaxoSmithKline (NYSE: GSK) a anuntat astazi ca US Food and Drug Administration (FDA) a aprobat Twinrix (R) [Hepatita un vaccin (inactivat) si hepatitic B (recombinant) Vaccin], pentru un calendar accelerat de dozare, care consta din trei doze emis in termen de trei saptamani, urmata de o doza de rapel la 12 luni. Aprobare inseamna Twinrix, numai hepatitei A si B, vaccin hepatitic combinatie dispo...

Reduse-calendar pentru pneumococice dozelor de vaccin la sugari Shows Eficacitate

Reduse-calendar pentru pneumococice dozelor de vaccin la sugari Shows Eficacitate Sugarii care au primit doua sau trei doze primar al 7-valent vaccinului pneumococic conjugat (PCV-7) au avut o rata a scazut de microorganisme care transporta pneumococice care pot cauza pneumonie si alte infectii, fata de copiii care nu au fost vaccinate, potrivit unui studiu , in 8 iulie problema JAMA.
Orarele aglomerate pentru sugari vaccin si mai putin favorabile de cost-eficacitate calcule...

Tauzin Presupunerile Denies Despre discutiile cu PhRMA in timpul negocierilor fata de 2003 Medicare Legea In scrisoarea in fata legiuitorilor

Tauzin Presupunerile Denies Despre discutiile cu PhRMA in timpul negocierilor fata de 2003 Medicare Legea In scrisoarea in fata legiuitorilor Fostul Rep Billy Tauzin (R-La.), presedinte al cercetarii in domeniul farmaceutic si producatorii ale Americii, pe luni intr-o scrisoare trimisa la toate membru al Congresului SUA a negat acuzatiile ca el a inceput negocierile pentru o pozitie PhRMA in acelasi timp el, ca presedintelui Casei Energiei si Comertului al Comitetului, a ajutat treci lege din 2003 Medicare, New Orleans Times-Picayune ra...

Fermele din Nord-Est Scotia Pentru a face fata de siguranta verificari la fata locului

Fermele din Nord-Est Scotia Pentru a face fata de siguranta verificari la fata locului Sanatate si Siguranta (HSE) va incepe saptamana viitoare, o campanie de intensiv de control, care va avea inspectorii de la ferme numeroase si cultivatorii de fructe moi, in nord-est a Scotiei, peste doua saptamani urmatoare pentru a aborda in standardele de siguranta saraci.
Agricultura continua sa fie o industrie periculos sa lucreze intr-si are una dintre cele mai grave accident mortal la lo...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.