Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Femicur reactii adverse


Din plante, suplimente nutritive legate de reactii adverse oculare

Din plante, suplimente nutritive legate de reactii adverse oculare
Se estimeaza ca 42 la suta dintre americani utilizare medicamente pe baza de plante sau suplimente nutritionale. Multe persoane care aceste produse si medicii lor nu sunt constiente de reactii negative pe care le pot provoca. O Oregon Health & Science cercetator la Universitatea revizuit raportat cazuri de reactii adverse oculare asociate cu aceste produse. Constatarile sale sunt publicate in Jurnalul American de Oftalmologie aceasta luna.
Cercetator, Frederick W. Fraunfelder, MD, profesor asistent de oftalmologie la Scoala de OHSU de Medicina si OHSU Casey Eye Institute, a constatat efecte secundare variind de la ochi si uscata pentru a hemoragiilor retiniene si pierdere tranzitorie vizuale. Cele mai multe dintre reactiile adverse au fost asociate cu doze mai mari si aplicarea topica. In timp ce nici unul din cazurile raportate au cauzat daune permanente, multi ar putea avea in cazul in care pacientul nu ar fi intrerupt utilizare a produsului.
Un segment larg al populatiei foloseste medicamente pe baza de plante si suplimente nutritive, de multe ori fara stiinta medicilor curanti, a declarat Fraunfelder, care, de asemenea, este director al Registrului National al induse de droguri oculare Efecte secundare cu baza la ochi Casey Institutului. Aceste produse pot provoca reactii adverse oculare si medicii trebuie sa recunoasca aceste evenimente adverse.
Medicamente pe baza de plante si suplimente nutritionale nu sunt reglementate de Food and Drug Administration (FDA) ca baza de prescriptie medicala si over-the-counter medicamente sunt. Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a publicat orientari cu privire la utilizarea de medicamente pe baza de plante, in 2004, inclusiv recomandari privind cultivarea, colectarea, clasificarea, controlul calitatii, depozitare, etichetare si de distributie. Cu toate acestea, nu exista standarde oficiale care reglementeaza productia de medicamente pe baza de plante, in Statele Unite si potenta si puritatea acestor produse variaza foarte mult.
Fraunfelder revizuit cazuri de efecte adverse oculare adverse raportate la OMS, FDA si Registrul National al induse de droguri oculare Efecte secundare, si revizuite literaturii universale pentru cazuri de adverse raportate reactii adverse oculare cauzate de medicamente pe baza de plante si suplimente nutritive. Din 323 de cazuri raportate a gasit de opt produse asociate cu efecte clinice semnificative adverse oculare: Ginkgo Biloba, Echinacea purpurea, musetel, dulce, canthaxanthine, Datura, niacina si vitamina A.
Unul dintre cele mai bine vandute medicamente din plante in Statele Unite si la nivel mondial este de ginkgo biloba, care este utilizat pentru a trata tinitus, astm bronsic si amigdalite, printre alte lucruri. Fraunfelder constatat doua cazuri de hemoragie in camera anterioara a ochiului, precum si rapoarte ale hemoragiilor retiniene la pacientii care utilizeaza acest agent. Ginkgo biloba inhiba agregarea plachetara, si ar trebui sa fie utilizat cu prudenta la pacientii care au luat aspirina, deoarece efectele ar putea fi amplificate.
Echinacea purpurea este utilizat pentru a trata raceli, tuse, febra, infectii ale tractului urinar, arsuri si de gripa. Rapoarte de iritarea ochilor si conjunctivita au fost asociate cu utilizarea acesteia de actualitate.
Musetel este utilizat pentru tratarea bolii ochi, precum si insomnie, indigestie, dureri de cap migrena, bronsita, febra, raceli, inflamatie si arsuri. Ceai de musetel este folosit de unii topic in si in jurul ochilor pentru a trata styes si secretii, cu ochii iritat. Fraunfelder gasit raportate cazuri de conjunctivita grave legate de chamomiles uz local.
Licorice este utilizat pentru tratamentul infectiilor tractului respirator superior, ulcere, apendicita si constipatie. Indienii americani utilizare dulce pentru a trata bolile de ochi inflamatorii. Fraunfelder constatat cazuri de pierdere tranzitorie a vederii dupa ingestie dulce, similar cu ceea ce s-ar putea vedea cu o migrena ocular, fara dureri de cap. Reactiile adverse par a fi asociat cu doze mari.
Canthaxanthine, un carotenoid utilizate in produsele cosmetice, ca de colorat alimente si pentru a produce o piele bronzata de soare artificiala daca este luat pe cale orala, cauzele depozitele de droguri in retinei. Depozitele par a fi ab...

Cauta existat reactii adverse de sanatate din Base Station UNDE RADIO, Spune japoneza Mobile Telefon Operatorii

Cauta existat reactii adverse de sanatate din Base Station UNDE RADIO, Spune japoneza Mobile Telefon Operatorii (JCN Newswire) - Japans operatori de telefonie mobila, NTT DoCoMo, Inc, KDDI Corporation si SoftBank Mobile Corporation au confirmat faptul ca energie pe frecvente radio de la telefonul mobil statii de baza nu se produce deteriorarea celulelor umane, in studiile in vitro.
Din noiembrie 2002, companiile s-au colaborat pentru a examina efectele undelor radio. Ca parte a colaborarii, la scara mare experimente s-au efectuat la nivel celular si genetice prin unde radio de pana la 10 ori mai puternic decat limita prevazuta in orientarile de frecventa radio radioprotectie pentru statii de baza. Intr-un raport interimar in 26 aprilie 2005, companiile au anuntat ca au gasit nici un efect asupra proliferarii celulelor, expresia genica profil, sau ADN-un singur pauze Strand.
Acum, ei au descoperit ca nu exista modificari genetice sau functii de proteine, care ar putea fi asociate cu transformarea de celule sau moarte celulara programata (apoptoza). Pe baza acestor constatari, operatorii au ajuns la concluzia ca acestea nu puteau gasi efecte negative asupra sanatatii de la unde radio de la statiile de baza de telefon mobil.
Institutiile de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), europeni si americani guvernamentale, precum si Japans Ministerul Afacerilor Interne si Comunicatiilor (Comitetul pentru promovarea cercetarii cu privire la posibilele efecte biologice ale Electromagnetic Fields) sunt de acord, in general, nu exista nici o firma dovezi stiintifice ca unde radio de la telefoanele mobile si statii de baza au efecte negative asupra sanatatii.
Cu toate acestea, dupa cum exista unele studii, sustinand ca undele radio reprezinta un pericol pentru sanatate, OMS a recomandat continuarea cercetarilor cu privire la siguranta emisiilor de radio. In raspuns, cei trei operatori de telefonie mobila a inceput examinarea efectelor undelor radio de la sisteme de telefonul mobil asupra organismului uman.
Mitsubishi Chemical Safety Institutul Ltd., o institutie specializata de cercetare, efectuat experimente in numele operatorilor. Rezultatele de pana acum au fost prezentate (sau sunt programate pentru a fi prezentate) la simpozioane internationale si in reviste academice. Studii detaliate ale acestei comune de cercetare au fost publicate in raportul anual al Bioelectromagnetics (BEMS) societatea academica internationala si alte publicatii pe parcursul ultimilor trei ani.
Trei lucrari care rezuma rezultatele au fost peer-revizuite si acceptate pentru publicare de catre Jurnalul BEMS
- Sakuma et al., BEMS 27...

Ce alimente si droguri poate provoca reactii adverse severe atunci cand luate in perioada de acelasi timp?

Ce alimente si droguri poate provoca reactii adverse severe atunci cand luate in perioada de acelasi timp? Medicamente pot trata si vindeca multe probleme de sanatate. Cu toate acestea, acestea trebuie sa fie luate in mod corespunzator pentru a se asigura ca acestea sunt sigure si eficiente. Multe medicamente au ingrediente puternice care interactioneaza cu corpul uman in diferite moduri, si dieta si stilul de viata, uneori, poate avea un impact semnificativ asupra drogurilor o capacitate de a lucra in...

Doua Droguri malariei Pentru Travelers avea reactii adverse mai putine

Doua Droguri malariei Pentru Travelers avea reactii adverse mai putine O revizuire noi de cercetare existente, constata ca o combinatie de droguri si de doxiciclina comune antibiotice permite calatorilor sa se apere malariei cu cele mai putine efecte secundare in zonele in care parazitul este rezistent la un tratament preventiv larg acceptata.
Un alt medicament, mefloquine, are cele mai multe efecte adverse, dar acesta ar putea fi adecvate pentru persoanele care d...

Directioneaza FDA ADHD de droguri de catre producator a Pacientii Anunta Despre Cardiovascular Evenimente adverse si evenimente adverse psihice severe

Directioneaza FDA ADHD de droguri de catre producator a Pacientii Anunta Despre Cardiovascular Evenimente adverse si evenimente adverse psihice severe US Food and Drug Administration (FDA) astazi indreptate producatorii tuturor produselor de droguri aprobat pentru tratamentul de Attention Deficit Disorder hiperactivitate (ADHD), pentru a dezvolta pacientilor Ghiduri de medicatie pentru alerta pacientilor sa posibile riscuri cardiovasculare si riscurile legate de simptomele psihice negative asociate cu medicamente, precum si pentru a consilia le-...

Natural grefele Aorta avea reactii adverse Putini pentru infectie Pacientii Prone

Natural grefele Aorta avea reactii adverse Putini pentru infectie Pacientii Prone O tehnica Chirurgie Vasculara pionier la UT Southwestern Medical Center, in care venele sunt eliminate de pe coapsa de a repara aorta nu creeaza probleme de flux de sange si de efecte secundare dureroase in majoritatea pacientilor, raportul de cercetatori.
Boala vasculara are o contributie majora la viata in pericol conditii, cum ar fi anevrisme sau blocaje de aorta. Inserarea grefele sintetice...

Chinina reactii adverse pot fi Rezultatul Triptofan Deficitul de

Chinina reactii adverse pot fi Rezultatul Triptofan Deficitul de Cercetatorii au descoperit ca anti-malarie chinina de droguri pot bloca celulele o capacitatea de a prelua triptofan esentiale aminoacizilor, o descoperire care ar putea explica multe dintre efectele secundare negative asociate cu chinina. Dupa ce a confirmat, aceste rezultate ar sugera ca suplimentele alimentare triptofan ar putea fi un mod simplu si ieftin de a imbunatati performanta acestui dro...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.