Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fenazopiridina medicament


Nici un avantaj de patru-medicament antiretroviral Regimul Vs. Trei-medicament pentru tratamentul initial de HIV-1

Nici un avantaj de patru-medicament antiretroviral Regimul Vs. Trei-medicament pentru tratamentul initial de HIV-1
Adaugarea unui medicament patrulea la un regim antiretroviral pentru tratamentul initial al HIV-1, nu au dus la diferente semnificative in reducerea nivelului HIV in sange, timp pentru a esec virusologic, evenimentele adverse sau a rezistentei la medicament peste 3 ani, potrivit unui studiu in 16 august emisiunea de JAMA, o chestiune pe tema HIV / SIDA.
Roy M. Gulick, MD, MPH, de Weill Medical College of Cornell University, New York, a prezentat rezultatele studiului astazi, la o mass-media JAMA briefing de la Conferinta Internationala SIDA in Toronto.
Standardul actual de ingrijire pentru tratamentul initial cu virusul imunodeficientei umane 1 (HIV-1) este o infectie cu trei regim de droguri antiretrovirale, care poate suprima viremia (prezenta HIV in sange), creste numarul de celule CD4, intarzierea progresiei clinice, precum si imbunatatirea de supravietuire, in functie de informatii de fundal in articol. Unii cercetatori au sugerat ca drogurile adaugarea la a 3-a regimuri de droguri, ar putea imbunatati activitatea de antiretrovirale. Cu toate acestea, complexitatea suplimentare de droguri crestere, potentialul de toxicitate, precum si costurile, precum si studii prealabile a comparat 3 - si 4-regimuri de droguri antiretrovirale au demonstrat rezultate inconsistente.
Dr. Gulick si colegii sai au efectuat un studiu pentru a determina daca un 4-regim de droguri ar demonstra mai bine de activitate antiretrovirala decat 3 standard de-regim de droguri. SIDA Studii clinice Group (ACTG) A5095 studiu a inclus 765 de pacienti cu HIV-1infected care au nu au primit anterior tratament pentru HIV-1. A fost un studiu randomizat, dublu-orb, placebo-controlat de studiu, cu inscriere si de urmarire efectuat din martie 2001 pana in martie 2005. Participantii la studiu au primit fie medicamente zidovudina / lamivudina plus efavirenz (3-regim de droguri) sau zidovudina / lamivudina / abacavir plus efavirenz (4-regim de droguri).
In general, nu, 26 la suta din pacientii care au primit 382 3-regim de droguri si de 25 la suta din 383 primirea de 4 regim de droguri a ajuns la protocolul-definite esec virologic; timp pentru primul esec virusologic a fost semnificativ diferita intre cele doua grupuri de tratament de studiu. In analizele de subgrup, risc crescut de esec virologic a fost observata la pacienti non-negru hispanici. La 3 ani, cu HIV-1 la nivel ARN-ului a fost mai mica de 200 copii / ml la 90 la suta din 169 si 92 la suta din pacientii care au primit 156 3-de droguri si a 4-regimuri de droguri, respectiv, si mai putin de 50 copii / ml la 85 la suta din 169 si 88 la suta din 156 de pacienti.
Nu am gasit diferente semnificative in decurs de 3 ani intre 3 standard regim de droguri de zidovudina / lamivudina plus efavirenz si 4-reg...

Dieta fel de bun ca medicament pentru scaderea colesterolului

Dieta fel de bun ca medicament pentru scaderea colesterolului A lua legatura cu: Lanna Crucefix
lanna.crucefix @ utoronto.ca
416-978-0260
Universitatea din Toronto
Cercetatorii de la Universitatea din Toronto si St Michaels Hospital au aratat ca o dieta vegetariana compus din alimentele vegetale specifice, poate conduce la scaderea colesterolului la fel de eficient ca un tratament de droguri.
Studiul, publicat in 23 iulie problema Oficial al Asociatiei Medicale Americane, fata de un regim alimentar de colesterol cunoscuta de scadere, a produselor alimentare vegetariene la un standard de reducere a colesterolului medicament numit lovastatina.
Regim alimentar special a redus nivelul de LDL colesterol - colesterol rau stie ca provoaca in infundarea arterelor coronare - la subiectii cu aproape 29 la suta, comparativ cu 30.9 la suta, in scadere subiectii lovastatina.
Regim alimentar special nuci combinate (migdale), proteine din soia, fibre de vascoase (high-fibre) produsele alimentare, cum ar fi ovaz si abia si o margarina speciale cu steroli de plante (gasite in legumele cu frunze verzi si uleiuri vegetale).
Autorul principal David Jenkins, un profesor in U TS Departamentul de Stiinte nutritionale si director al Nutritie clinice si factor de risc Modificarea Centrul de la Spitalul St Michaels, considera ca motivul acestor alimente de lucru atat de bine pentru a reduce colesterolul este ca oamenii pot fi adaptate evolutionarily la ceea ce a fost numit dieta maimuta, o dieta foarte bogata in fibre, nuci, proteine vegetale si steroli de plante.
El adauga ca acest studiu ar putea avea implicatii majore asupra pentru sanatatea publica. Pe masura ce imbatranim, avem tendinta de a obtine ridicat de colesterol, care, la randul sau, creste riscul nostru de boli de inima. Acest studiu arata ca oamenii au acum o alternativa dieta in materie de droguri pentru a controla colesterolului lor, cel putin initial. Jenkins ia act de dieta poate fi, de asemenea, utilizata pentru a mentine nivelul de colesterol normale.
In aceasta luna-studiu de lunga, un follow-up la un lansat luna decembrie 2002, 46 barbati si femei, cu colesterol ridicate au fost repartizati aleatoriu la una din cele trei grupuri de dieta vegetariana.
Grupul de control mancat mese scazut in grasimi saturate (cum ar fi cele care se gasesc in produsele de origine animala cum ar fi carne de vita si unt). -Al doilea grup a avut acelasi regim alimentar scazut de grasime, plus un tratament zilnic 20 mg de lovastatina.
Ultimul grup a avut o dieta bogata in patru alimente cunoscute a fi reducerea nivelului de co...

Barda Premii pana la $ 143 milioane pentru Advanced Dezvoltarea unui nou medicament Pentru a trata Antrax

Barda Premii pana la $ 143 milioane pentru Advanced Dezvoltarea unui nou medicament Pentru a trata Antrax HHS Biomedicale Avansate de Cercetare si Dezvoltare Authority (Barda) atribuit un contract de Elusys terapie, Inc de Pine Brook, NJ, pentru dezvoltarea avansate intr-un medicament pentru tratarea antraxului inhalational, una dintre amenintarile terorismului biologic de top cu care se confrunta natiunea.
Primul an de contract, numit pentru anul de baza, este evaluat la 16.8 milioane dolari. Guve...

Biologica medicament ajuta la mai multe persoane cu poliartrita reumatoida

Biologica medicament ajuta la mai multe persoane cu poliartrita reumatoida Pacientii care au dezvoltat recent poliartrita reumatoida raspunde mai bine la tratamentul cu medicamente biologice, in asociere cu medicamente conventionale farmacologice. Acest lucru in functie de rezultatele studiului clinic Swefot nationale, care urmeaza sa fie prezentat la un congres reumatologie internationale de la Paris de catre oamenii de stiinta din suedez Karolinska Institutet si Karoli...

Medicamentele de reglementare aproba o noua over-the-counter medicament pentru tratamentul perioadei de Durere, Marea Britanie

Medicamentele de reglementare aproba o noua over-the-counter medicament pentru tratamentul perioadei de Durere, Marea Britanie Medicamente si produse medicale Agentia de reglementare (MHRA) anunta aprobarea de naproxen 250 mg comprimate care urmeaza sa fie puse la dispozitie de la farmacii sub numele de marca Feminax Ultra pentru tratamentul durerii perioadei (dismenoree primara) pentru femei cu varste cuprinse intre 15 si 50 de ani. Naproxen Medicamentele care contin prezent, sunt disponibile numai pe baza de prescriptie...

Sindromul de colon iritabil ajutat de Paroxetina un medicament pentru depresie

Sindromul de colon iritabil ajutat de Paroxetina un medicament pentru depresie Paroxetina, un medicament frecvent utilizate pentru tratarea depresiei, poate ameliora simptomele la persoanele cu sindromul intestinului iritabil (SII), potrivit unui studiu in numarul din luna mai a Jurnalului American de Gastroenterologie. Intr-un studiu randomizat dublu-orb, placebo-controlat de studiu, cercetatorii de la Universitatea din Pittsburgh Scoala de Medicina a constatat ca de drogur...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.