Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fenilcetonuria screening


Noua strategie de screening cromozomiale mai invinge preimplantare genetica de screening (PGS) obstacole si sa stimuleze FIV Sarcina Rata

Noua strategie de screening cromozomiale mai invinge preimplantare genetica de screening (PGS) obstacole si sa stimuleze FIV Sarcina Rata
O noua strategie care cercetatorii cred ca ofera o examinare mai cuprinzatoare a intregului machiaj cromozomiale de un embrion arata promisiune extraordinara in domeniul de screening genetic preimplantare (PGS), conform unui studiu publicat in numarul din luna decembrie a Fertility and Sterility.
Patruzeci si cinci de cuplurile infertile au participat la studiu, cu o varsta medie de 37.7 ani. Folosind o abordare roman de screening, cercetatori biopsie de mai multe celule de la embrioni de cinci zile de la fertilizare, de asemenea, cunoscut sub numele de scena blastocist. Pacienti a suferit hibridare genomica comparativa (CGH) de screening, care cercetatorii spun permite o privire mai cuprinzatoare la sanatate cromozomiale a celulei.
Rezultatele arata biopsie de succes in aproape 100 la suta din embrioni folosind CGH. Din acesti embrioni, mai mult de jumatate (51,3 la suta) au fost diagnosticate ca anormale. Embrionii ramase cu numar de cromozomi normale au fost implantate si a grupului CGH, 68.9 la suta a produs un fat.
Reprogenetics, LLC, in Livingston, New Jersey, a efectuat diagnosticul genetic. Presedintelui acesteia, Santiago Munne, spune ca rezultatele de screening CGH ar putea oferi raspunsuri la provocarile pe care cercetatorii FIV s-au confruntat de ani de zile.
Una dintre cele mai mari provocari cu care se confrunta in prezent practicantii FIV este cum de a reduce riscul unei sarcini multiple, mentinand in acelasi timp sau imbunatatirea ratelor de gestatie, spune Dagan Wells, un cercetator senior la Universitatea Oxford, si unul dintre autorii studiului. Studiul sugereaza ca CGH va fi un instrument extrem de util, care ne permite sa se deplaseze spre FIV transferul de embrioni unica. O reducere a riscurilor de avort spontan si sindromul Down sunt, de asemenea, a prezis in cazul in care embrionii sunt analizate cu ajutorul CGH.
In mod traditional, PGS a fost efectuat pentru a imbunatati rata de succes de fertilizare in vitro (FIV) pentru femei de varsta avansata materne si repetati pierderea sarcinii. Cercetarile au aratat ca de multe ori nu reuseste FIV, deoarece o majoritate de embrioni care sunt create in vitro sunt cromozomial anormale. Embrionii cu o anomalie cromozomiala au putine sanse de a produce un copil. Atunci cand se efectueaza FIV, coroborat cu CGH, cercetatorii sunt capabile sa detecteze embrionilor cu un set de cromozomi sanatos si asigurati-va ca acestea sunt prioritate maxima pentru transfer la uter.
Laboratoare de FIV Multe efectueaza in prezent, de screening cromozom (PGS) la 6-10 de celule etapa (3 zile dupa fertilizare). In timp ce aceasta tehnica sa dovedit a imbunatati rezultatele FIV de unele laboratoare PGD, cum ar fi Reprogenetics, altele nu au fost capabili de a duplica aceste rezultate. Acest lucru este, in functie de o alta publicatie recenta, in aceeasi revista, ca urmare a utilizarii de non-o...

Mai multe persoane examinate pentru Chlamydia In Comunitate - screening Setare pentru a deveni un element de rutina de asistenta medicala, Marea Britanie

Mai multe persoane examinate pentru Chlamydia In Comunitate - screening Setare pentru a deveni un element de rutina de asistenta medicala, Marea Britanie Niveluri de screening Chlamydia au crescut cu mai mult de o treime din anul trecut cu aproape 100.000 de tineri testate pentru infectii cu transmitere sexuala, prin Chlamydia Programul national de screening, sanatate publica ministru Caroline Flint a anuntat.
Avand in vedere ca Programul a inceput in aprilie 2003, nivelurile de screening-ul au crescut de la 18,000 in primul an, la 68,000 in al doilea an si 100.000 de acest an. In total, peste 180.000 de tineri au fost supusi in afara genito-urinare clinici.
Un alt 60 zone sunt datorate de screening pentru a incepe in acest an ca programul se extinde. Screening este oferit intr-o gama larga de setari de sanatate si nediscriminatorii, precum inchisori, baze militare si colegii.
Cu unul din zece a tinerilor, barbati si femei examinate de testare pozitiv pentru boala, in cursul anului 2007 screening-ul este setat pentru a deveni o parte din rutina de ingrijire a sanatatii pentru tineri deoarece va fi oferit peste Anglia.
De Sanatate Publica ministru Caroline Flint, a declarat:
Faptul ca, in trecut, numerele de inregistrare an de tineri au fost verificate pentru Chlamydia demonstreaza angajamentul nostru de a lupta impotriva prevalenta acestei boli - care pot cauza infertilitate daca nu sunt tratate.
Am fost extrem de inovatoare in abordarea noastra in abordarea Chlamydia cum am facut de screening disponibile intr-o gama larga de non-traditionale sau non-medicale, cum ar fi: farmacii, colegii, baze militare si alte locatii concepute pentru a incuraja pe barbati, in special, pentru a get testate.
Fara program de screening mii de tineri care au testat pozitiv si partenerii lor nu ar fi, probabil, au aflat ca au avut aceasta boala tratabila.
Chlamydia screening-ul va deveni o parte din rutina de ingrijire a sanatatii pentru tineri.
Dr. Maria MacIntosh Director al Chlamydia Programului national de screening, a declarat:
Pasi importanti au fost facute in ultimul an pentru a creste numarul de tineri sa fie verificata pentru a felina. Munca grea si angajamentul de echipele noastre stabilit programul local este evidenta in crestere mari in screening-ul a raportat anul trecut.
In acest an, Programul national de screening chlamydia extinde acoperirea tuturor domeniilor in Anglia, devenind primul program cu adevarat national. Sase milioane de tineri sub 25 vor avea acces la Chlamydia screening-ul in cursul anului 2007.
Dr Ian Clarke, Catedra de Chlamydia national de screening Steering Group a spus:
In acest an semnale o noua grila de functionare pentru Chlamydia Programului national de screening si noi oportunitati pentru tineri de a accesa de screening in Anglia.
Continuarea acordarii unui...

Diabetici Somerset's Eye de screening Depaseste Serviciului National de screening obiective, Marea Britanie

Diabetici Somerset's Eye de screening Depaseste Serviciului National de screening obiective, Marea Britanie Aproape 90% dintre pacientii cu diabet zaharat invitati sa participe la o intalnire de rutina cu diabet zaharat de ochi de depistare a facut acest lucru anul trecut.
Somerset Retinopatie diabetica de screening pentru serviciu este in prezent de peste ochi obiectivele nationale de screening, care necesita 80% din pacientii diabetici inregistrati cu un medic de familie pentru a participa la un te...

Staffordshire Retinopatie diabetica Programul de screening pe cale de a ecran de peste 35.000 de pacientilor cu diabet, Marea Britanie

Staffordshire Retinopatie diabetica Programul de screening pe cale de a ecran de peste 35.000 de pacientilor cu diabet, Marea Britanie Staffordshire Retinopatie diabetica de screening Service, o comunitate bazata program de ochi digitale de screening concepute pentru a detecta si trata retinopatiei diabetice, principala cauza de orbire in lumea dezvoltata, este pe cale sa depaseasca obiectivul de a pacientilor cu diabet de screening peste 35,000 acest an. Judetul-program amplu de screening a fost una dintre primele din tara care ...

Oportuniste Chlamydia screening "nu este sustinuta de elemente de proba de sunet '

Oportuniste Chlamydia screening "nu este sustinuta de elemente de proba de sunet ' Valoarea de screening Chlamydia oportuniste este pusa in discutie in acest BMJ saptamani.
Dr Nicola Low, un epidemiolog la Universitatea din Berna, in Elvetia, sustine ca pretentiile cu privire la screening-ul nu sunt acceptate de cercetare riguroasa sau practica.
Si ea arata cat de acceptare necritica a eficientei de screening Chlamydia in Suedia si Statele Unite au condus la finantarea Chl...

Oportuniste Chlamydia screening "nu sustinuta de elemente de proba de sunet" - BMJ

Oportuniste Chlamydia screening "nu sustinuta de elemente de proba de sunet" - BMJ Dr Nicola Low, un epidemiolog la Universitatea din Berna, in Elvetia, sustine ca pretentiile cu privire la screening-ul nu sunt acceptate de cercetare riguroasa sau practica.
Si ea arata cat de acceptare necritica a eficientei de screening Chlamydia in Suedia si Statele Unite au condus la finantarea Chlamydia Programului national de screening in Anglia, inainte de echilibru a beneficiilor si da...

Cambridge Compania ales sa furnizeze National Ochi de screening Service Pentru pacientilor cu diabet

Cambridge Compania ales sa furnizeze National Ochi de screening Service Pentru pacientilor cu diabet Retinopatie diabetica screening Serviciul pentru Tara Galilor, care este cea mai lunga Europes executa serviciul de retina de screening, este prevazut sa se adopte un software inovatoare de imagini digitale si sistem electronic de pacient inregistrarile proiectat de Digital Healthcare, o companie Cambridge, care este furnizorul UKS de conducere ale software-ului de specialitate retinopatiei diabet...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.