Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ficat marit regim alimentar


Istoria Terapie Gerson de Patricia Spania Ward

Istoria Terapie Gerson de Patricia Spania Ward
Este una dintre cele mai putin edificatoare faptele recente istoria Americii medicale care profesii conducerea atata timp respins ca sarlatanesc ideea ca alimentatia afecteaza sanatatea (JAMA 1946 1949, 1977; Shimkin, 1976). Ignorarea atat intelepciunea empirice dietetice ca patruns medicina de Vest din pre-crestine lui Hipocrate era pana in secolul al XIX-lea si un corp de convingatoare moderne de cercetare in domeniul biochimiei nutritionale, politic minte purtatori de cuvant a medicinii organizat in Statele Unite a ramas angajat lung la interventii chirurgicale si de radiatii cum singurul acceptabil tratamente pentru cancer. Acest angajament a persistat, chiar si dupa ce a sunetului de date epidemiologice au aratat ca depistarea precoce si eliminare a tumorilor maligne nu vindeca cele mai multe tipuri de cancer (Crile, 1956; actualizata de Cairns, 1985).
Sursa: http://gerson-research.org
Recordul istoric arata ca progresele inregistrate ramas in special in imunoterapia cancerului - inclusiv alimentatia si hipertermie - pentru ca o putere asupra afiliere profesionala si publicare (si, prin urmare, peste practica si de cercetare) odihnit cu barbati care nu au fost nici stiinta, nici medicii, nici cercetatori ei insisi, si care au fost adesea neamenajat sa profite de complexitatea evolueaza rapid al stiintelor care stau la baza mijlocul secolului al XX-medicament.
Nicaieri nu este acest maladaption de structuri profesionale la medicamente de schimbarea contextului stiintifice mai tragic ilustrat decat in experienta americana a B. Max Gerson (1881-1959), fondator al cele mai cunoscute de tratament pentru cancerul de nutritionale era pre-macrobiotice. Un om de stiinta si cercetatori un observator superlativ de fenomene clinice, Gerson a fost un produs al educatiei germane medicale care americanii la sfarsitul secolului al 19-lea si inceputul secolului 20 a considerat acest lucru superioara a noastra ca toti cei care isi puteau permite acesta a plecat in Germania pentru a perfecta formarea lor ( Bonner, 1963). Ca absolvent medical al Universitatii din Freiburg in 1909, Gerson imbibat toate tarziu in medicina stiintifice, cu accent pe specificitatea bacteriologie, care a adus in gindirea occidentala medicale in deceniile anterioare. Gerson, ulterior, a lucrat cu specialisti de conducere germane in medicina interna, in chimie fiziologice, in neurologie (Congresul SUA, 1946, 98). Recordul istoric nu ne spune daca educatia sa medicale in Germania (in cazul in care o mare parte din munca sa de pionierat in chimie nutritive a avut loc), au inclus un studiu de dieta, un subiect neglijate in scoli americane medical dupa teoria germenilor dobandita de acceptare.
Noi stim ca, pana in 1919, atunci cand Gerson infiintat o practica in boli interne si nervos in Bielefeld, el a conceput un tratament eficace dietetice pentru dureri de cap migrena care-l frecvent cu handicap, in ciuda eforturilor depuse de cele mai bune colegii sai. In 1920, in timp ce tratarea pacientilor migrena de prezenta sare-dieta vegetariana liber, el a descoperit ca a fost, de asemenea, eficient in lupus vulgaris (tuberculoza a pielii, apoi considerate incurabile) si, mai tarziu, in artrita precum si (Congresul SUA, 1946, 98 ).
Instruiti in teoriile de cauzalitate boala specifica si de tratament care a inceput sa domine medicina de Vest - pentru prima data in istorie - ca descoperiri bacteriologice inmultit la sfarsitul secolului al XIX-lea, Gerson a fost la prima obisnuite cu folosirea o terapie unica in astfel de conditii aparent disparate. Dar el a fost angajat sa primatul dovezi clinice, pe care ii placea sa-si exprime in dictonul Kussmauls: rezultatul la bolnavi-pat este decisiv (citat in Gerson, 1958, 212). In ani mai tarziu, dupa ce a inceput cercetarea pentru a oferi explicatii pentru Gersons observatii clinice, el a citat Churchill pe cursul confundat de actiune a avut evitat astfel: Barbati ocazional impiedica de adevar, dar majoritatea se ridica in sus si in graba in afara ca si cand nimic nu sa intamplat ( Gerson, 1958, 212). Gerson a persistat. In 1924 succesul sau in tratarea tuberculozei pielii adus o invitatie din partea remarcat chirurg toracic, Ferdinand Sauerbruch, de a testa dieta Gersons intr-o clinica speciala lupus urmeaza sa fie furnizate de catre guvernul bavarez de la Universitatea din Munchen. Dupa cum povesteste Sauerbruch in autobiografia sa, 446 de pacienti din 450 de recuperat - o data el a descoperit si sa puna capat contrabandei de carnati, smantana si bere la pacientii din dupa-amiaza tarziu (Sauerbruch, 1953, 167-171). Mai tarziu, extinsa la tuberculoza pulmonara, de asemenea, acest Gerson-Sauerbruch-Hermannsdorfer dieta a fost utilizat pe scara larga in Germania si a devenit subiect de Gersons prima carte in 1934 (Gerson, 1934; Hildenbrand, 1987 de comunicare).
In timpul twenties tardiv si inceputul anilor treizeci Gerson a avut mai multe experiente care a informat gandirii sale mai tarziu privind dieta si bolile degenerative. In calitate de membru al Consiliului de stat al Sanatatii, numit de guvernul prusac, el a fost oferit un sprijin extraordinar de laborator pentru un studiu clinic de regim alimentar de tuberculoza pulmonara. In afara de parametri fiziologici de obicei monitorizate in aceste lucrari, Gerson a fost capabil de a urmari fluctuatiile minut in metabolismul mineral de pacienti si, de asemenea, in compozitia chimica a alimentelor el a prescris (Gerson, 1958, 183). La acest aceeasi perioada el a servit in calitate de consultant la Ministerul Sanatatii prusac pe cele mai bune moduri de a restabili cu utilitatea agricole, a solului din jurul epuizat de mai multe orase mari Germana (Gerson, 1958, 183). Cand a aflat ca metodele agricole moderne, de multe ori produsele alimentare Rob plantelor din minerale naturale si bogatiile lor de vitamina A, in timp ce cresterea continutul lor de sodiu, el a inceput sa se gandeasca la pamanturi bunastarii si centrala cu ale noastre. In cele din urma a inceput sa se refere la sol, care hraneste alimentare vom manca, ca metabolismul nostru de externe (Gerson 1958, 175).
Acesta a fost in 1928 ca Gerson folosit prima dieta sa in cancerul, la insistentele o femeie care a avut icter, febra mare si doua mici metastazelor hepatice dupa o interventie chirurgicala pentru cancer nereusite de duct biliar (Gerson, 1958, 31). La puterea de rapoarte de ea a auzit de Gersons lucru cu tuberculoza, aceasta femeie a insistat ca el scrie dintr-un regim alimentar pentru tratamentul cancerului de ei. Gerson fara tragere de inima fost de acord - dupa ce a obtinut-o declaratie semnata ca ea nu s-ar tine-l responsabil pentru rezultatul! Asa cum el a amintit ca multi ani mai tarziu, acest pacient a avut aceeasi-l citesc cu voce tare la un capitol numit-o vindecare a cancerului dintr-o carte mare de aproximativ 1200 pagini de pe medicina populara, editat de catre trei profesori si un medic, nici unul dintre ei practicieni. Acesta a fost ca, din aceasta sursa Gerson primul aflat de supa speciale care se presupune ca a dat Hippocrate la pacientii cu cancer si care a facut o Gerson fixture de cancer de Terapie (Gerson, 1958, 31, 403-404; Gerson, 1978, 449-450) lui. Dupa ce a luat aceasta provocare impotriva vointei sale, fara nici o speranta de succes, Gerson a fost uluit cand pacientul sa parut recuperat complet in termen de sase luni (Gerson, 1958, 405). Intr-o succesiune rapida a avut aceleasi rezultate bune cu doi pacienti cu cancer gastric inoperabil, ambele prevazute de acest pacient prima. Mai tarziu in viata el continua sa se minuna la aceste recuperarile aparent sub tratament cu regim alimentar (Gerson, 1958, 404-405) lui. (Aceste istorii notabile, care Gerson relatat in detaliu, au determinat un cercetator recenta de a sugera posibila implicare a aldoslerone ca mecanismul de minerale-sensibilitate corticoizi in tumorile gastro-intestinal. Vedea McCarty, 1981).
In Viena, unde a locuit pentru o perioada de timp dupa nastere a lui Hitler, tratamentul Gersons esuat in toate cele sapte pacienti el a incercat sa trateze in acest mod - un esec care, in ani mai tarziu, el a atribuit inadecvate dispozitiilor dietetice, in sanatoriu, unde a, atunci a lucrat (Gerson, 1958, 31-32, 405). La Paris, unde a trait in 1935-36, dieta rezultate bune in trei din sapte cazuri (Gerson, 1958, 32, 405; Gerson, 1978, 451), inspira-l sa exercite un astfel de tratament in continuare dupa ce a emigrat in Statele Unite, in 1938.
Gerson in mod constant a cautat explicatii pentru observatiile sale in literatura stiintifica, in cazul in care a citit pe larg in mai multe limbi (Gerson, 1958). In 1954, in Cancer, o problema a metabolice, el a creditate J. Maisin (1923) si B. Fischer-Wasels (1929), cu avansarea explicatii fiziologice ale predispozitie generala fata de formarea tumorii si abandonarea teoria de cauzalitate cu cancer de iritatie locala.
Pentru urmatoarele cateva decenii (in functie de Gersons seama de evolutia unor concepte de cancer), a existat o tendinta de a interpreta cancer in termeni de Constitutie si Diateza, asa cum sa intamplat cu diabet zaharat, guta si a tuberculozei. Acesta a fost Caspari (Nutritie si Cancer, 1938), care au apelat la explicatie metabolice de tipul celor Gerson in cele din urma a favorizat (Gerson, 1954, 1).
El a dedicat un intreg capitol al cartii sale la o revizuire a eforturilor, in mare masura de cercetatori germani, de a modifica metabolismul de catre regimul alimentar (Gerson, 1958, 89-104). El a gasit de recurs special, in Otto Warburg, metabolismul de tumori, (Londra, 1930), in G. von Bergmanns Funktionelle Pathologie (Berlin, 1932), si in Frederick Hoffmans compilare masive, Rac si regimul alimentar (Baltimore, 1937).
Treptat, din experienta lui de lectura si de patul lui, el a format o teorie unitara de boli degenerative (inclusiv cancer), care odihnit pe una dintre conceptele mai vechi si mai omniprezenta din istoria medicinei: Naturae vis medicatrix sau puterea de vindecare a naturii ( Neuburger, 1926 si 1944; Warner, 1978). Nesfarsit care cauta cele mai recente cercetari si teorii in fiziologie, biochimie, si - ce in ce mai - imunologie, Gerson rapid integrate de aceste organisme masive de detaliu noi in cadrul mai larg a ceea ce el a numit in termen de medic, care este, puterile naturale de rezistenta, care noi astazi numim sistemul imunitar.
Gerson credea ca schimbarile de cancer bodys de sodiu normal / echilibru de potasiu, deja tulburat de dieta moderna.
Astfel, terapia lui utilizate in produsele alimentare scazut de sodiu (sare nu adaugat), bogat in potasiu, precum si bogat in vitaminele A si C si enzimele oxidante. El a exclus grasimi si produse lactate pentru primele patru pana la sase saptamani, considerandu-le periculos de greoaie la digestie la pacientii extrem de bolnavi care au de obicei, a venit la el numai dupa ce masuri conventionale epuizat.
Mai presus de toate a fost esentiala pentru pacientii pentru a elimina excesul de sodiu, care Gerson crezut responsabil pentru modificarea electrochimie celulare in favoarea cresterii canceroase.
Exista acum o mare parte din cercetare sugerand mecanisme posibile pentru eficacitatea Gersons ridicat de potasiu / dieta saraca in sodiu. In ceea ce el suspectate si stim acum, hipopotasemie adesea insoteste cancerul de colon, precum si modificari in state minerale electrice si apar frecvent la pacientii cu cancer (Newell, 1981, 87). Con-a dovada experimentale de o corelatie intre nivelul de potential electric intre membranele celulelor somatice si intensitatea activitatii timpul mitozei (Cone, 1971), o constatare sustinuta de Zs.-Nagy si colegii sai in studii atat de cancer tiroidian uman (Zs. -Nagy, 1983). Lings asociatie / ipoteza de inductie se bazeaza pe studii de laborator, care arata ca celulele distruse partial reveni la configuratia lor normala in ridicat de potasiu / medii de continut scazut de sodiu (Ling, 1943), poate explica de reparare remarcabil tesut, care, uneori, Gerson a vazut la pacientii lui fosta debilitati ( Cope, 1978). Lai a sugerat ca intracelulara de sodiu si nivelurile de potasiu poate sa furnizeze mecanismul de reglementare diferentierii celulare si de transformare (Lai, 1985).
Pentru a ofertei de oxidare enzime active si potasiu-minerale bogate, pacientii Gersons baut pahare pe ora de legume proaspat preparate si sucuri de fructe. Inca din 1933-34, in timp ce traiesc in Viena, Gerson a inceput oferindu-injectii cu extract de ficat, ca o alta modalitate de stimulare a pacientilor ficatului (Gerson, 1958, 31 -32). In ani mai tarziu, el a avut de pacienti bea doua-trei pahare de zi cu zi de suc de viteilor hepatice presat cu morcovi. In plus fata de beta-carotene/vitamin A, acest lucru ar furnizare de fier si cupru, ambele din care afecteaza functiile celulelor T periferice si alte periferice subpopulatiilor limfocitare (Keusch, 1983, 345-347).
Desi Consiliul AMA privind Farmacie si chimie etichetat ca o notiune falsa ideea ca dieta pot afecta de cancer, cercetatorii recente au constatat ca starea nutritionala joaca un rol critic in mecanismele de aparare imunologice, la un numar de nivele importante (Keusch, 1983, 345) si ca factorii de nutritive pot avea influente profund asupra ... dezvoltarea si manifestarile din cazurile de cancer, precum si a altor boli (Buna, 1982, 85). In Efectul Cancerostatic de dietele vegetariene (1983), Siguel descrie ca modul ideal de a consolida apararea corpului impotriva celulelor neoplazice un regim similar cu Gersons: bogata in carbohidrati si legume, mai scazut in proteine.
Ca von Bergmann, Gerson a crezut ca fiecare aparare si puterea de vindecare a organismului depinde de capacitatea organismului de a produce un asa-numit inflamatie alergica - un adevar lung recunoscut de chirurgi, dar cumva uitate de medicament in timpul tinerete de Microbiologie. Pentru a Gerson aceasta capacitate de a produce inflamatii a fost parte decisiva a arma bodys de puterea de vindecare (Gerson, 1958, 127-28).
Constatand ca lichidul de la un metabolism normal de inflamare distruge celulele canceroase, dar ca serul sanguin nu, von Bergmann ajuns la concluzia ca un metabolism de cancer se produce atunci cand organismul nu mai poate produce aceasta vindecare reactie inflamatorie (Gerson, 1958, 120-121). Gerson de acord, dar in contrast cu von Bergmann si de cele mai multe dintre contemporanii sai, Gerson credeau ca de multe ori a fost posibil ca medicul pentru a ajuta la restabilirea puterii vitale de inflamare, chiar si la pacientii cu cancer avansat anergic. In cazul in care cancerul a fost o boala degenerativa a cauzat de efectul cumulativ al nutritia inadecvata cu alimente crescute in soluri depletie de ingrasaminte artificiale si otravit de insecticide toxice si de erbicide, medicii trebuie sa raspunda de completare a intregului organism uman. Pentru o conditie pe care a reprezentat un esec final de echilibru intr-un metabolism otravit, indepartarea de tumori prin interventie chirurgicala sau radiatii a fost doar superficiale, tratament simptomatic. Medicina, Gerson a spus, trebuie sa fie capabila sa se adapteze metodele sale terapeutice la daune-interese a proceselor de civilizatiei noastre moderne (Gerson, 1958, 199).
Gerson se apuca sa faca acest lucru prin modificarea dieta de baza, el a folosit mai devreme, in alte conditii. Prin observarea minutioasa a pacientilor sai in New York (unde a trecut placi de stat in 1939), el a perfectionat un regim de dezintoxicare si dieta care necesita un grad inalt de respectarea de catre pacient, devotamentul eroice de catre pacientii de familie, si atentie deosebita si ajustarea frecvente de catre medic. Terapie sa urmarit sa detoxifierea organismului si restaurare aparate sale de vindecare, mai ales in ficat, sistemul nervos visceral, precum si reticulo-sistemul de mezenchimale.
Gerson intalnit prima data ideea de detoxicare in cancerul in versiunea lui Hipocrat regim pe care le citesc cu pacientul cu cancer primul in Bielefeld in 1928 (Gerson, 1958, 404). Dupa ce a pierdut mai multi pacienti cu cancer la coma hepatica, mai degraba decat la efectele directe ale bolii (Gerson, 1958, 191), el a dat seama ca tractului digestiv este foarte mult otravit in cancer. Ficatului si pancreasului nu a reusit sa functioneze: nimic nu este activ (Gerson, 1958, 407). Pentru a stimula de ficat, el a inceput sa foloseasca clisme de cafea, care 0.A. Meyer din Goettingen a gasit eficiente in deschiderea hepatobiliare la animale si la care chirurgii americani din acea perioada au fost in folosirea la insuficienta suprarenala acuta si in stare de soc de la hemoragii postoperatorii si sangerare ulcer peptic (Beeson, 1980, 90, 96; Rothstein, 1987, 124 ). In ceea ce el a privit progresul dintre pacientii sai, el a descoperit ca el ar putea accelera detoxicare prin acordarea clisme de cafea mai frecvent, cu un adaos de ulei de ricin, de gura si de rect (Gerson, 1958, 81).
Desi Gerson utilizate clisme cafeina in primul rand pentru a facilita eliminarea deseurilor toxice, in special din necrosing tumori, acum am dat seama ca aceste clisme promovat, de asemenea, absorbtia de vitamina A, un proces care necesita o actiune de acizii biliari (Simone, 1943, 64). Astfel, clisme ridicol care a adus de la dusmani Gersons de fapt a permis pacientilor sai de a utiliza sume enorme de vitamina A care dieta lui furnizate (recent, estimate la aproximativ 100.000 de UI de zi cu zi: a se vedea Seifter, 1988). Vitamina A, la randul sau, joaca un rol vital in functie imunitar, probabil prin provocarea de celule de ajutor pentru a induce producerea de interleukina-2, sau prin provocarea de precursori criminal de celule pentru a activa mecanisme citotoxice, sau prin provocarea de celule T supresoare de a elimina jos Regulamentul (Keusch, 1983, 330-331).
Gerson, de asemenea, a constatat ca in mare masura clisme cafeina reduce durerea, o binefacere special in regimul sau, care sa evite utilizarea de opiacee si alte droguri painkilling care ar putea suprasolicita ficatul, la un moment in care capacitatea sa de limitata este necesar pentru functiile sistemului imunitar si pentru eliminarea produselor toxice de defalcare tumorale.
Desi Consiliul AMA privind Farmacie si chimie etichetat ca o notiune falsa ideea ca dieta pot afecta de cancer, cercetatorii recente au constatat ca starea nutritionala joaca un rol critic in mecanismele de aparare imunologice, la un numar de nivele importante (Keusch, 1983, 345) si ca factorii de nutritive pot avea influente profund asupra ... dezvoltarea si manifestarile din cazurile de cancer, precum si a altor boli (Buna, 1982, 85). In Efectul Cancerostatic de dietele vegetariene (1983), Siguel descrie ca modul ideal de a consolida apararea corpului impotriva celulelor neoplazice un regim similar cu Gersons: bogata in carbohidrati si legume, mai scazut in proteine.
Gerson treptat, a adaugat un medicamente cateva la dieta lui. Una dintre acestea a fost niacina, pe care el credea ar ajuta la restabilirea potentialului buna intracelulare, pentru a ridica magazine epuizate hepatice de glicogen si potasiu, precum si ajutor in metabolismul de proteine (Gerson, 1958, 32, 99-100, 209). Un alt fost iod, care a Gerson initial folosite numai in cazuri de scazute rate metabolice. Cand a constatat ca cele mai bune gama de puterea vindecatoare a fost un BMR de 6 - 8 (monitorizate de iod organic in ser sange), si ca, iod parea pentru a contracara efectul neoplazice de hormoni, el a incorporat iod in regim de baza, la prima sub forma de extract tiroidian, mai tarziu ca solutie anorganic Lugols (iod plus iodura de potasiu) (Gerson, 1958, 32, 409; Congresul SUA, 1946, 114). Mai multi cercetatori au aratat ca, tiroida ridica rezistentei naturale a infectiei prin sporind puterea de celule reticuloendothelial si prin cresterea formarea de anticorpi - sprijinind astfel presimtire ca Gersons iod a fost un factor decisiv in diferentierea normala a celulelor (Lurie, 1960; Thorbecke, 1962).
In ciuda faptului ca nu avea nici o facilitate bolnavului pana in 1946, cand a deschis o clinica din Nanuet, New York, Gerson a reusit, prin intermediul lui infloritoare Park Avenue si practica o afiliere la Spitalul Gotham, sa adune suficiente date pentru a publica un raport preliminar in 1945 . El a prezentat istoriile sale remarcabile, mai degraba caz modestie, concluzionand ca el nu avea inca probe suficiente pentru a spune daca regimul alimentar ar putea influenta, fie la originea cancerului sau a modifica cursul de o tumoare stabilite. El a sustinut ca numai dieta, pe care a descris in detalii considerabile, ar putea afecta favorabil starea generala a pacientilor, staving off consecintele de tumori maligne si de a face un tratament mai mult posibil...

Taiere Calorii Slightly poate reduce Aging de distrugere

Taiere Calorii Slightly poate reduce Aging de distrugere Un obicei pe tot parcursul vietii de curatare doar cateva calorii din dieta zilnica poate face mai mult de talie subtire - un nou studiu arata ca poate ajuta la a diminua efectele imbatranirii.
Oamenii de stiinta de la Universitatea din Floridas Institutul de Aging au descoperit ca a manca un produs alimentar pic mai putin si sa exercite un pic mai mult pe o durata de viata se poate reduce sau chiar inversa de imbatranire legate de celule si de deteriorarea organelor la sobolani.
Descoperirea, descrise in aceasta luna, in Antioxidantii jurnal si Redox de semnalizare, se bazeaza pe cercetari recente la animale si la om, care a aratat o mai drastica 20 la suta la 40 la suta reducere in calorii incetineste daune de imbatranire. Constatarile UF indica chiar si reduceri de mici in calorii ar putea avea efecte mari asupra sanatatii si pus in lumina asupra procesului de moleculara responsabil pentru a fenomenului, care pana acum a fost gresit inteles.
Aceasta constatare sugereaza ca, chiar si usoara atenuare in aportul de calorii si un program moderata exercitiu este benefica pentru un organ-cheie, cum ar fi ficatul, care prezinta semne de disfunctie semnificative in procesul de imbatranire, a declarat Christiaan Leeuwenburgh, Ph.D., profesor asociat a procesului de imbatranire geriatrie si de cercetare la Colegiul de Medicina UF si documentele de autor seniori.
Oamenii de stiinta UF a constatat ca sobolanii de hranire doar 8 la suta mai putine calorii pe zi si la moderat cresterea animalelor de activitate extins durata vietii lor, medii si rasturnat in mod semnificativ efectele negative ale imbatranirii celulare asupra functiei hepatice si de sanatate in ansamblu.
O reducere cu 8 la suta este echivalentul a cateva sute de calorii intr-un regim alimentar medie omului si exercitarea moderata este echivalent cu a lua o scurta plimbare.
Pentru a descoperi modul de lucru al climatului chimice bodys atunci cand de imbatranire daunele aduse se intampla, cercetatori UF urmarite nivelurile de biomarkerilor - substante chimice si molecule prezente in ficat - in grupuri de sobolani. Ficat, un organ de o importanta cruciala pentru mentinerea stare buna de sanatate in timpul imbatranire, curata de sange si ajuta la reglarea sistemului imunitar bodys. Cercetatori, de asemenea, planul de a evalua biomarkerilor aceeasi intr-un studiu de sobolani inima, musculara si creierul.
Echipa de cercetare a fost surprins sa gaseasca unul dintre biomarkerilor, ARN-ul, ceea ce este important pentru codificare ADN-ului, precum si pentru sinteza proteinelor, este mult mai rapid deteriorate de imbatranire decat ADN-ul mai frecvent studiate. Daune ARN, prin urmare, ar putea fi un semnal excelent devreme pentru a indica debutul...

EndoBarrier GI Dynamics '™ gastro-intestinale maritime Demonstreaza semnificative HbA1c reducere a obezi Oamenii de viata cu diabet tip 2

EndoBarrier GI Dynamics '™ gastro-intestinale maritime Demonstreaza semnificative HbA1c reducere a obezi Oamenii de viata cu diabet tip 2 Dinamica GI, un lider in non-tratamentele chirurgicale pentru diabet de tip 2 si obezitatea, a anuntat astazi de date care demonstreaza ca pacientii obezi cu diabet zaharat de tip 2 necontrolat, folosind EndoBarrier ™ gastro-intestinale maritime atins aproape de normalizare a controlului glicemic in doar o saptamana, in comparatie cu un grup de fals de control. In plus, pacientii tratati cu Endo...

FDA aproba Pristiq Pentru tratamentul pacientilor adulti cu tulburare depresiva majora in

FDA aproba Pristiq Pentru tratamentul pacientilor adulti cu tulburare depresiva majora in Wyeth Pharmaceuticals, o divizie a Wyeth (NYSE: WYE), a anuntat ca US Food and Drug Administration (FDA), a aprobat PRISTIQ ™ (desvenlafaxine), un roman de vedere structural, o data pe zi, serotonina inhibitor ai recaptarii noradrenalinei (SNRI), pentru a trata pacientilor adulti cu tulburare depresiva majora (MDD). Wyeth se asteapta sa inceapa de transport maritim PRISTIQ pentru angrosisti care...

Luand calciu si vitamina D a scazut usor Riscul de aparitie a fracturilor de sold la femei mai in varsta din Studiul

Luand calciu si vitamina D a scazut usor Riscul de aparitie a fracturilor de sold la femei mai in varsta din Studiul Luand de calciu si vitamina D a scazut usor riscul fracturilor de sold la femei mai in varsta, dar nu si riscul pentru alte tipuri de fracturi sau pentru cancerul colorectal, in conformitate cu ultimele descoperiri din fonduri federale a Womens Health Initiative. In plus, suplimentele de usoara crestere a incidentei de pietre la rinichi.
Un cercetator la Universitatea Stanford Scoala de Medicin...

Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o bautura regulate care nu poate fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii

Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o bautura regulate care nu poate fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii Alegerea unui regim alimentar bauturi racoritoare pe o regulat, zahar-bautura ambalate nu pot fi mai bun mod de a lupta impotriva obezitatii, in functie de cercetare de la Universitatea Purdue. Insa cercetatorii a declarat ca acest doesnt inseamna ca ar trebui sa luati o bautura indulcita cu regularitate moale in loc.
Profesorul Terry Davidson si profesor asociat Susan Swithers, atat in cadrul ...

Dieta un regim alimentar echilibrat este o piata sanatoasa

Dieta un regim alimentar echilibrat este o piata sanatoasa Oamenii sunt confuz despre ceea ce alimentele pe care le pot manca si nu sunt sigur ce un regim alimentar sanatos echilibrat arata ca, releva un nou sondaj de catre Agentia pentru Standarde Alimentare (FSA).
Aceste constatari coincide cu lansarea a placii eatwell noi, un instrument practic care reducerile prin gama de mesaje conflictuale in jurul alimentare si a ne aduce aminte ce un regim alim...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.