Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ficat obosit simptome


Rezultatelor cercetarii Unveiled pe Astmul, Imunologie si Rinita

Rezultatelor cercetarii Unveiled pe Astmul, Imunologie si Rinita
Anchetatorii sunt rezumate pe care prezinta constatarile preliminare in diagnosticarea si tratamentul astmului bronsic, reactii alergice si non-rinita alergica si alte tulburari imunologice, la reuniunea anuala ACAAI, Nov 12-17, in Boston. In urma sunt evidentiaza ale unor investigatii cheie.
Alergice & NON-Rinita alergica
1:15, 15 noiembrie: Grass Polenul este de multe ori Airborne pentru consecutiva Daily perioade de timp (abstract # 34) - J. Anderson, London, Canada, et al - Tree si cereale, polen ragweed au fost anterior dovedit a fi cele mai multe din aer pentru in cazul in care nu toate perioadele de zi cu zi in timpul sezoanelor lor respective. In acest studiu, cercetatori au descoperit prezenta de polen de iarba si propagat in aer in timpul celor patru segmente de zi cu zi a fost razlete primele doua saptamani din luna mai, dar a crescut treptat in timpul urmatoarele 10 de zile, iar apoi a fost detectat in timpul de cele mai multe segmente de zi cu zi pana la sfarsitul lunii iunie.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: Economic sarcina asociata cu autorizatiile prealabile intr-un birou alergolog (abstract # P187) - D. Bukstein, Madison, Wis & GA Cherayil, Brookfield, Wis - costul pentru planurile de a procesului de autorizatii prealabile pentru non-medicamente ritual a fost estimat la 20 dolari la 25 dolari pe cerere, dar costul pentru medici nu a fost studiat extensiv. Aceasta investigatie a unei practici alergie determina total de asistenta medicala si de raportul cost medic a fost 17.77 dolari pentru fiecare autorizatie prealabila. Autorii au concluzionat ca medicii de specialitate ar trebui sa aiba un proces diferite pentru obtinerea de medicamente non-formal, deoarece aproape 100 la suta din cererile lor sunt acordate.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: complementare si alternative Tendinte Medicina pentru alergii si astm: Rezultatele de follow-up Chestionar 1998-2004 (abstract # P192) - a fost Silvers, et al, Englewood, Colo - sondaje practica Alergia complementare si de Medicina alternativa (CAM), efectuat in 1998 si 2004, indica utilizarea CAM este in crestere in randul pacientilor, iar in prezent, 10 la suta sunt solicitarea asistentei, CAM din afara practica. Mai mult de jumatate dintre pacienti au fost interesate, in urmarirea traditionale cu optiuni CAM in cadrul practicii alergie. Acupunctura a fost modalitatea de prima alegere CAM la 48 la suta in anul 2004, depasind vitamina / terapie minerale in studiu 1998.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: Evaluarea calitatii vietii, printre care sufera de alergii: Comparatie de asistenta medicala primara si practici alergolog (abstract # P238) - T. Algozzine, Manchester, NH, et al - Rezultatele sondajului indica faptul ca pacientii tratati prin allergists a avut alergii multiple, simptome mai mult si utilizate medicamente mai mult baza de prescriptie medicala decat cele tratate de catre un medic ingrijire medicala primara. In ciuda acestor constatari, pacientii tratati prin allergists a raportat un impact mai putin de alergii asupra activitatilor lor de zi cu zi. Autorii sugereaza ca allergists trata pacientii mai complexa, cu rezultate mai bune.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: un studiu pentru a determina impactul Congestie nazala cu privire la activitatile zilnice rinitei Cei care sufera (abstract # P247) - M. Blaiss, Memphis, et al - Acest studiu confirma faptul ca provoaca congestie nazala Rinita suferind probleme semnificative de dincolo de faptul ca doar un nas infundat, cu mai mult de jumatate dintre respondenti constatare este dificil sa obtineti un nopti bune de somn din cauza congestiei, si de 62 la suta indicand faptul ca acestea au fost de obicei obosit sau obositi in timpul zilei, atunci cand experienta congestie nazala . In plus, 42 la suta simtit ca activitatile care necesita concentrare, cum ar fi cititul, moderat sau au fost influentate in mod semnificativ de congestie nazala.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: rinita alergica (AR) pacienti au Reclamatiile foarte frecvent probleme de somn si oboseala in practici clinice (abstract # P263) - LE Mansfield, El Paso, Texas & C. Graham, New York -- Ca parte a istoriei initiale, intrebari legate de oboseala, sforait, probleme de somn si oboseala sunt abordate de catre aceasta practica alergie. Dupa trecerea in revista diagrame 272 de pacienti cu rinita alergica, anchetatorii ajung la concluzia ca problemele legate de somn si oboseala pot fi mai frecvente la pacientii cu rinita alergica decat raportate anterior. Autorii sugereaza ca intrebarile legate de somn si oboseala de zi ar trebui sa fie incluse in toate evaluarile de rinita alergica.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: Deprecierea cu doua-Antihistaminicele Generation: Dovezi din literatura publicata (abstract # P265) - DL Spangler, Atlanta, & ST Varghese, Bridgewater, NJ - Cu toate ca a doua generatie sunt antihistaminice afecta mai putin decat prima generatie, unele antihistaminice mai noi poate produce insuficienta la sau peste doza recomandata. Autorii au concluzionat ca aceste diferente devin importante pentru pacient atunci cand agentii provoca sedare sau daca pacientii depasi doza recomandata.
Amiaza - 1 pm, 13 noiembrie & 14: progresia de la Sinus Durerea si presiunea de a bacteriana acuta Sinuzita nu este bine prezis de Subiectii cu Rinita (abstract # P279) - CK Cook, et al, Research Triangle Park, NC - Cercetare constatari arata ca, in timp ce majoritatea subiectilor, atunci cand se poate determina dureri sinusala si de presiune se datoreaza rinita alergica, multi dintre ei nu se poate determina momentul in progres simptome la o infectie a sinusurilor. Autori nota de faptul ca in conformitate cu aprecierea de catre pacienti pentru rolul de inflamare in boala sinusurilor poate duce la o auto-diagnosticul de infectie a sinusurilor si cererea de antibiotice.
Astmul
1:00, 14 noiembrie: Piele variabilitatea de incercare in cursul tratamentului cu anti-IgE (abstract # 1) - B. Lanier, Fort Worth, Texas - Deoarece aprobarea anti-IgE, in 2002, medicii au constatat ca chiar si in prezenta a raspuns bun clinice pentru astm, pielea reactivitate test este inca evident si in multe cazuri neschimbate. In 22 din 24 de pacienti pe terapie in acest studiu, intepatura de testare piele a ramas la un nivel aproape identica cu cea de analiza de referinta, dar nu a existat o corelatie intre pacientii cu IgE cel mai mic ser si probabilitatea de reducere aparenta. Nu a existat nicio corelare la o reducere de testare pielii si raspunsul clinic la anti-IgE, deoarece toti pacientii au avut experimentat calitatea imbunatatiri semnificative ale vietii.
2:15, 14 noiembrie: simptomelor de control si imbunatatirii functionarii pentru pacienti "Astmul: Efectul Omalizumab pe ARQL (abstract # 30) - AT Luskin, Madison, Wis, et al - Omalizumab, un anti-IgE anticorpi monoclonali, imbunatateste semnificativ astm-au legatura cu calitatea vietii (ARQL), pentru pacientii cu astm bronsic moderat-alergice severe si care se exprima in ciuda simptome moderat-doze mari inhalatorii corticosteroizi. Cu toate ca pacientii carora li se omalizumab imbunatatite mai mult faptul ca pacientii carora li sa administrat placebo in toate elementele componente, cercetatori au descoperit ca pacienti au raportat cea mai mare imbunatatire pentru: reducerea stare de veghe, cu simptome de dimineata; limitari in toate activitatile realizate; frica de a nu avea medicamente disponibile; si simptome de la a fi expusi la praf.
2:30, 14 noiembrie: perceptia si preferintele de Pre-Teen si Teen astm (abstract # 31) - A. Brimer, et al, Kansas City, Mo - perceptia in randul adolescentilor ca astmul este o boala care face ca oamenii se simt diferit, poate afecta pe aderarea pacient cu regimuri terapeutice de medicamente. Aproape 40 la suta din copiii cu astm bronsic chestionate au indicat ca astm bronsic a facut sa se simta diferite si a condus la limitarea sau excluderea de la activitati scolare, atletism si cluburi. Avand in vedere ca majoritatea covarsitoare a exprimat o preferinta pentru participarea la activitati de grup, anchetatorii sugereaza incorporeaza activitati intr-o interventie , cum ar fi un club de astm, pentru a ajuta tinerii sa se adapteze la astmatici cu boala si regimul sau de tratament.
2:45, 15 noiembrie:...

Noua Datele arata Requip-Modutab Imbunatateste nocturne Simptomele la pacientii cu boala Parkinson avansata

Noua Datele arata Requip-Modutab Imbunatateste nocturne Simptomele la pacientii cu boala Parkinson avansata Datele noi prezentate la al 13-lea Congres International de Parkinsons Disease si Miscarea Tulburari arata ca Requip-Modutab * (ropinirol comprimate cu eliberare prelungita) amelioreaza simptomele nocturne cu experienta de catre pacientii cu boala avansata Parkinsons (PD). [I] datele au aratat ca pacientii cu mai multe semnificative simptome nocturne a avut o ameliorare mai mare cu Requip-Modutab, atunci cand este folosit ca adjuvant la tratamentul cu levodopa (L-dopa), comparativ cu placebo. Aceste date indica faptul ca o data pe zi-Requip-Modutab ramane eficace in tratarea simptomelor PD peste noapte, precum si in timpul zilei si ofera beneficii cu cele de la cea mai mare nevoie. Tulburari de somn, un element-cheie al simptomelor nocturne, sunt unul dintre cele mai frecvente complicatii cu motor din PD si pot afecta pana la 98% dintre pacienti. [II]

Profesorul K Ray Chaudhuri **, Consultant Neurolog si profesor de Neurologie / tulburari motorii la Kings College NHS Foundation Trust, si Kings Health Partners, Londra, Marea Britanie, a comentat: Stim deja din studii anterioare, care Requip-Modutab este eficace in ameliorarea controlului simptom in timpul zilei, iar aceste date mai recente acum arata ca este, de asemenea, amelioreaza simptomele nocturne suparatoare, oferind un tratament eficace la pacientii cu moderata pana la PD avansat atat in timpul zi si de noapte. In cazul in care un pacient nu a lua un bun nopti de somn se simt obositi si obosit, in dimineata care poate duce la randul lor, somnolenta in timpul zilei, care are un efect negativ asupra calitatii vietii. Prin urmare, este critica pe care le identifica si gestiona simptome nocturna a imbunatati viata nu numai de pacienti, dar, de asemenea, de ingrijitorii acestora, care au adesea pentru a le sprijini in timpul nopti dificile.

Simptome nocturne - o problema comuna in PD

Un recent studiu paneuropean a aratat ca doua din trei pacienti nu se simt in controlul simptomelor lor pe o perioada de 24 ore, cu peste 70% trezesc cel putin o data in timpul noptii si aproape una din patru evaluare a calitatii somnului lor ca sarace sau foarte sarace. Ca urmare, de multe ori ei lupta pentru a functiona corespunzator, in dimineata si pe tot parcursul zilei. [III] simptome nocturne, care de obicei creste pe masura ce boala progreseaza, includ dificultati la mentinerea adormit, halucinatii, incontinenta urinara, crampe musculare dureroase, atitudine dureroase de armament sau picioarele pe stare de veghe si senzatie de oboseala si somnolenta dupa stare de veghe. [IV] Strategiile de tratament care sa ofere o stimulare continua dopaminergice s-au dovedit a imbunatati simptomele nocturne. [V]

Livrarea continua a ropinirol

Requip-Modutab are un profil farmacocinetic netede, care ofera livrarea continua a ropinirol de peste 24 de ore. Requip-Modutabs administrare o data pe zi si de titrare simpla doza a fost dezvoltat pentru a reduce fluctuatiile asociate cu regimuri de droguri de trei ori pe zi. [Vi]

De date suplimentare de studiu prezentat la congres au aratat ca Requip adjuvanta-Modutab, la pacientii cu avansate PD nu optim controlat cu L-dopa, a atins o reducere semnificativa in momentul in care simptomele lor nu erau controlate in timpul zilei (off timp), comparativ cu cu placebo. Aceste imbunatatiri au fost observate cat mai devreme de doua saptamani de tratament. [VII] Pana la 24 saptamani de peste 50% din pacientii care au primit Requip adjuvanta-Modutab au obtinut o reducere a mentinut in timp off. Mai mult, datele au aratat ca o proportie mai mare de Requip-Modutab pacientii tratati cu avut cel putin o reducere cu 40%, in timp treaz petrecut in afara comparativ cu cei carora li se 3x ropinirol-de zi cu zi. [VIII] Aceste rezultate confirma beneficiile Requip-Modutab in mentinerea de control de simptome, in PD avansate. Recente de siguranta si tolerabilitate de date, de asemenea, confirma faptul ca tratamentului de lunga durata cu Requip-Modutab este bine tolerat de pacienti cu PD devreme sau avansate. [IX]

** Profesor Chaudhuri este un consultant pentru GSK si a primit plata pentru consultanta, cercetare si angajamente difuzor referitoare la Requip Modutab.

Despre date

EASE-PD Adjunct de faza III, dublu-orb, paralele-grup, de 24 de saptamani de studiu a evaluat eficacitatea si siguranta Requip adjuvanta-Modutab comparativ cu placebo. O analiza post-hoc al EASE-PD evaluate simptomele nocturne prin modificarea medie fata de valoarea initiala a PDSS scorul total. La pacientii cu un scor PDSS total ≤ 100 la momentul initial (de exemplu, cei care au simptome semnificative nocturne) medie [SD] schimbare fata de momentul initial a fost mai mare pentru Requip-Modutab fata de placebo, atat la saptamana 12 si saptamana 24. Rezultatele sumare (Requip-Modutab comparativ cu placebo, in fiecare caz): (14.2 [22.80] fata de 2,8 [17.60]) la saptamana 12 OC (observate caz); (11,3 [25.58] comparativ cu 4.0 [20.62]) la saptamana 24 OC; ( 10.3 [24.44] comparativ cu 2.5 [20.96]) la saptamana 24 LOCF de observare (Ultima efectuata anterior). Nici un avantaj pentru Requip-Modutab fata de placebo a fost observata in subgrupul de pacienti cu alte valoarea initiala doar usoa...

Ce este Distonie? Care este cauza Distonie?

Ce este Distonie? Care este cauza Distonie? Distonie este un termen general care descrie miscari involuntare si contractii musculare prelungite - o serie de tulburari de circulatie. Pacientul a rasucirea miscarile trupului, tremor si neobisnuite sau pozitii incomode. Pentru unii pacienti, intregul corp pot fi implicate in miscari, in timp ce pentru altele doar anumite parti ale corpului sunt afectate.
Distonie simptomele pot fi legate de...

Expert recomanda Femei: Nu disperati daca AHA 2007 liniile directoare pare prea dificil

Expert recomanda Femei: Nu disperati daca AHA 2007 liniile directoare pare prea dificil Femeile nu ar trebui sa renunte in cazul in care ei cred ca american Asociatiilor Inimii noi orientari inima pentru femei par a fi de neatins, in functie de Loyola University Sistemul de sanatate cardiolog dr. Thriveni Sanagala.
In cazul in care 60 la 90 de minute de exercitiu de zi cu zi nu este posibil, incercati 10 - la 15 - segmente de minute, a declarat Sanagala, profesor asistent de medic...

Acupunctura amelioreaza simptomele de fibromialgie, Clinica Mayo studiu constata

Acupunctura amelioreaza simptomele de fibromialgie, Clinica Mayo studiu constata Fibromyalgia la pacientii tratati cu sase sesiuni de acupunctura experimentat imbunatatiri semnificative simptomatice, comparativ cu un anumit grup sesiuni de acupunctura simulat, conform unui nou studiu Clinica Mayo. Constatarile vor fi prezentate la 11-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale pentru Studiul Durerii din Sydney, Australia.
Acest studiu arata ca nu exista ceva real despr...

Ce este ipohondrie?

Ce este ipohondrie? Daca aveti o frica ingrijoratoare de a avea o boala grava, cel mai probabil va suferi de ipohondrie sau hipocondrie. O persoana cu ipohondrie continua gandirea el este grav bolnava, in ciuda adecvate evaluari medicale si reassurances ca starea lui de sanatate este bine.
O persoana cu ipohondrie vor crede ca astfel de functiile normale corpului cum bate inima, transpiratii si miscarile intestinu...

Ce este nelinistit Sindromul picioarelor? Ce Cauzele nelinistit Sindromul picioarelor?

Ce este nelinistit Sindromul picioarelor? Ce Cauzele nelinistit Sindromul picioarelor? Potrivit Medilexicons dictionar medical, sindromul picioarelor nelinistite este un sentiment de neliniste nedescris, convulsii, neliniste sau care are loc in picioare dupa ce a merge la culcare, in mod frecvent duce la insomnie, care poate fi inlocuit temporar de catre despre mersul pe jos; considerat a fi cauzate de circulatie necorespunzatoare sau ca un efect secundar al unor ISRS si alte medica...

Ce este boala Crohn? Ce Cauzele boala Crohn?

Ce este boala Crohn? Ce Cauzele boala Crohn? Boala Crohns este o conditie in curs de desfasurare care cauzeaza inflamatie a tractului digestiv, sau GI (gastro-intestinale) ale tractului (intestin). Boala Crohns poate fi, de asemenea, numit ileitis sau enterita. Crohns boala poate afecta orice parte a intestinului, de la gura tot drumul pana la anus. In majoritatea cazurilor, partea de jos a intestinului subtire - ileon - este afectat. Pacien...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.