Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fiere marita regim


Detrol LA combinate cu tratamentul standard pentru prostata marita de doua ori la fel de eficace

Detrol LA combinate cu tratamentul standard pentru prostata marita de doua ori la fel de eficace
In ameliorarea vezicii urinare hiperactive ca tratamentul standard de numai - terapia combinata cu Pfizer INCS DETROL LA (tartrat de tolterodina capsule cu eliberare prelungita) si un blocant alfa, un tratament standard pentru extinsa de prostata, a fost de doua ori la fel de eficace in ameliorarea vezicii urinare hiperactive (OAB), simptome ca de blocare a alfa singur la barbatii cu obstructie vezicii urinare, cat si OAB, conform unui studiu publicat in numarul din octombrie al British Journal of Urology. Sase milioane de americani sufera de o combinatie de o complicatie frecventa a prostata marita numit vezica priza de obstructie, care reduce sau previne fluxul de urina, iar OAB, o afectiune asociata cu contractii musculare involuntare ale vezicii urinare.
Nu exista suprapunere in simptomelor de obstructie priza vezicii urinare si a vezicii urinare hiperactive, atat de actual practica clinica implica tratarea obstructie vezicii urinare in primul rand, si adaugand o terapie ca DETROL LA numai in cazul in care omul continua sa sufere timp de cateva luni de la urgenta, frecventa si urinare excesive pe timp de noapte , a spus autorul studiului Dr. Michael Chancellor, profesor de urologie la Universitatea din Pittsburgh. Aceste constatari sugereaza faptul ca terapia asociata este bine tolerat si poate fi luat in considerare pentru barbati, cu sau fara obstructie vezicii urinare.
Studiul prospectiv impartit 144 de oameni in doua grupe, cei cu obstructie vezica numai (n = 76) si cei cu obstructie vezica plus OAB (n = 68). Toti pacientii au fost tratati cu blocantul doxazosin alfa timp de trei luni. La pacientii cu nici o imbunatatire simptomatice, DETROL LA a fost adaugat pentru inca trei luni. Saptezeci si trei la suta de barbati, cu obstructie vezicii urinare si OAB a raportat o imbunatatire in timpul fazei de tratament combinat al studiului, comparativ cu 35 la suta de raportare imbunatatire in doxazosin initial numai de faza.
Cele mai frecvente efecte secundare de doxazosin au fost ameteli, hipotensiune arteriala ortostatica si ejaculare anormala. Efecte adverse cel mai frecvent de DETROL LA a fost uscaciunea gurii. Nu a fost o incidenta scazuta (3,3 la suta) de retentie urinara tranzitorii la barbatii care au primit tratament combinat. Tranzitorii retentie urinara a fost rezolvata in termen de 24 de ore dupa intreruperea tratamentului.
Despre hiperactiva vezicii urinare
Se estimeaza ca 33 milioane de americani peste varsta de 18 ani sufera de OAB. O persoana cu vezica urinara hiperactiva va simti dintr-o data si, uneori, coplesitoare nevoia de a urina (de urgenta). Acest lucru se datoreaza faptului ca musculare vezicii urinare sau a contractelor strange la un volum mic si fara semnale de avertizare normal ca capacitate este in curs de atins. Acest lucru duce de obicei, in mai multe urinare frecventa (frecventa), si, uneori, umectare accidente (sa indemne incontinenta).
Tratament
Odata ce vezicii urinare hiperactive este diagnosticata, antagonisti ai receptorilor muscarinici, de temelie a tratamentului medical pentru vezicii urinare hiperactive, pot fi prescrise. Un astfel de medicamente, DETROL LA functioneaza prin a ajuta la controlul contractii musculare involuntare ale vezicii urinare. Tehnici comportamentale, cum ar fi pelviene exercitii musculare podea, sau de formare vezicii urinare pot oferi beneficii suplimentare pentru medicamente, ajutand pacientul preia controlul vezicii urinare lui sau a ei.
Despre DETROL LA
DETROL LA este un medicament-o data pe zi, cu o eficacitate dovedite de 24 de ore pentru a ajuta la contractii controlul vezicii urinar...

Urmarire gene, biologi arata migratia soparla este urmarita in Florida

Urmarire gene, biologi arata migratia soparla este urmarita in Florida Un nou studiu condus de biologi de la Universitatea Washington din St Louis arata ca Florida este un exportator de mai mult decat doar fructe si sportivi stele.
Studiu variatie genetica in soparla comun maro, Anolis sagrei, cercetatorii au descoperit ca populatiile de soparla a introdus in cinci tari diferite pot fi urmarite inapoi la statul Sunshine ca site-ul lor de export.
Echipa a analizat o mica regiune a ADN-ului de la mai mult de 600 de persoane diferite pentru a obtine o carte de identitate genetica, pentru fiecare soparla. Home istoric pentru Anolis sagrei este Caraibe, in special in Cuba, in cazul in care cercetatorii au descoperit ca exista cel putin opt grupuri genetice distincte de soparla. La sfarsitul anilor 1800, sagrei Anolis a fost introdus (probabil printr-un transport de marfuri) pentru a Chei Florida, ai o toehold si, dupa o decenii-lag lung, a inceput raspandirea in partea continentala Florida, in anii 1940, cel mai probabil de la introduceri separat.
Jason Kolbe, un candidat de doctorat in biologie de la Universitatea Washington, au adunat mostre genetice ale sagrei Anolis in intreaga Florida in 2003. Folosind o baza de date genetice pentru Anolis sagrei dezvoltat in colaborare cu colegii de la Washington University graduate student Richard Glor, apoi el a analizat probele introduse in comparatie cu cei cubanezi, nu numai in Florida, dar si in Hawaii, Taiwan, Jamaica, Grenada si Grand Cayman.
Cercetatorii au fost capabili sa identifice Florida, ca sursa de populatii noi in alte tari, prin gasirea de variatie genetica in comun de catre Florida si alte populatii introdus. Variante genetice gasite in locatii mai noi cele mai indeaproape cu potrivire a populatiilor din Florida.
Ideea de baza care a propulsat aceasta cercetare a fost de a determina unde populatiile nou introduse in Florida si in alte parti au venit de la, a spus Kolbe. Am descoperit ca, odata ce o specie introduse devine stabilita intr-o zona pentru ca poate deveni o sursa pentru introducerile in alta parte. Si, de asemenea, am constatat ca variatie genetica poate creste de fapt, in timpul introducerea ulterioara, deoarece cu fiecare introducere in Florida, exista un nou amestec de gene de la grupuri distincte sursa cubanez.

HSE Crane de siguranta avertisment, dupa ce Liverpool Company este urmarita penal dupa moartea Din sudor, Marea Britanie

HSE Crane de siguranta avertisment, dupa ce Liverpool Company este urmarita penal dupa moartea Din sudor, Marea Britanie Sanatate si Siguranta (HSE) a avertizat cu privire la pericolele de a permite macarale sa functioneze pe sefii de angajati. De avertizare ca urmare a urmaririi penale a unui Liverpool-baza companie dupa ce un om a fost ucis si un altul ranit grav dupa ce au fost lovita de o sarcina care a scazut de la o macara.
MRX Suport Engineering Services Ltd, activitati comerciale ca Stackright Building Sy...

Avertisment de azbest Dupa Compania urmarita penal

Avertisment de azbest Dupa Compania urmarita penal Sanatate si Siguranta (HSE) este de avertizare angajatorilor de necesitatea de a gestiona azbest la sediul lor, dupa ce o companie canadiana a fost trimis in judecata, potential expunerea angajatilor si contractantilor sa fibre cancerigene la uzina lor Swansea.
Vale Inco Europe Ltd a pledat vinovat, la 9 iunie 2009, la Curtea Swansea Magistraturii, la patru tarifele sub controlul regulamentelor...

Femeie Facultatea chirurgical poate fi marita prin imbunatatirea Universitatea Procesul de recrutare, se gaseste Studiu

Femeie Facultatea chirurgical poate fi marita prin imbunatatirea Universitatea Procesul de recrutare, se gaseste Studiu Noul studiu publicat in numarul din iunie al Oficial al Colegiului American de Chirurgie arata ca imbunatatirea strategiei de universitate de recrutare si proces ar putea creste numarul de femei facultatii de medicina. De asemenea, studiul sugereaza ca etapele procedurale specifice, ar putea asista in identificarea si recrutarea de femei in mod activ calificat pentru pozitiile de facultate in depa...

SAMHSA Comunicate de un tratament Improvement Protocol (TIP) La data de Detoxifiere si substanta Abuz Tratamentul

SAMHSA Comunicate de un tratament Improvement Protocol (TIP) La data de Detoxifiere si substanta Abuz Tratamentul Abuzul de substante si de Sanatate Mintala Servicii de Administratie (SAMHSA) a lansat astazi un nou tratament Improvement Protocol (TIP 45) Detoxifiere si substanta Abuz de tratament. TIP nou prevede clinicieni cu cele mai recente informatii cu privire la dezintoxicare; subliniaza ca, prin ea insasi, de detoxifiere nu constituie un tratament complet substanta de abuz; si identifica necesitatea pe...

Steroidiana regim gratuit cu CellCept comparabile cu terapia standard in transplant hepatic

Steroidiana regim gratuit cu CellCept comparabile cu terapia standard in transplant hepatic Cercetatorii care incearca sa consolideze transplant de ingrijirea pacientului, cu mai putin regimuri de droguri toxice, a prezentat concluziile precoce a un steroid-schema de tratament gratuit in pacientii cu transplant hepatic cu hepatita C. Doi ani de date dintr-un studiu deschis raportat duminica, la Congresul american de Transplant (ATC) sugereaza faptul ca un steroid-regim liber de tratament...

MDCT exacte pentru diagnosticarea bolii coronariene la pacientii cu nici o calcifiere la moderat

MDCT exacte pentru diagnosticarea bolii coronariene la pacientii cu nici o calcifiere la moderat La pacientii cu sau fara calcificari moderata coronariene, 16-MDCT slice-ul permite detectarea fiabila a Stenoza a arterei coronare, cu mare precizie de diagnosticare, spun cercetatorii de la Tuebingen Spitalul Universitar din Germania. Stenoza arterei coronare este ingustarea arterelor coronare, datorita acumularii de placi calcifiata.
Studiul a inclus 37 de pacienti, 28 dintre care au avut un...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.