Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fiole de ergomed


Intr-o Medicii de urgenta poate fi oferindu Dozarea Wrong de adrenalina Pentru ca de etichetare

Intr-o Medicii de urgenta poate fi oferindu Dozarea Wrong de adrenalina Pentru ca de etichetare
Un nou studiu realizat de Universitatea din Cambridge releva faptul ca medicii care trateaza viata in pericol situatii de urgenta, cum ar fi atacurile alergie poate da gresit doza de adrenalina (epinefrina), din cauza etichetare confuze.
Adrenalina este stocata in apa sarata, in fiole de sticla, care sunt rupte deschise atunci cand este nevoie de droguri. Cantitatea de adrenalina continute in fiola este, de obicei exprimat ca atat o doza (1 mg de droguri pe 1 ml de apa sare) si un raport (1 parte de droguri pentru fiecare 1000 de parti de apa sarata), pe eticheta.
Raportul cere faci aritmetica a da seama de droguri cat de mult pentru a da. Prin urmare, medicii intelege doze mult mai bine (si mai repede) decat raporturi. Dr. Daniel Wheeler de la Universitatea din Cambridge incheiate din cercetarile sale ca a avea de a face calcule suplimentare pentru a adrenalina dau seama cat de mult pentru a oferi o persoana intr-un caz de urgenta ar putea duce la erori si intarzieri care sunt comune in administrarea de droguri.
Dr. Wheeler a spus: Este bine documentat faptul ca pacientii sunt de obicei, avand in vedere gresit doza de adrenalina.
In scopul de a stabili daca a fost intr-adevar de etichetare cauza numarului mare de erori de dozare, cercetatorii au creat scenarii bate joc. Ei programat un manechin medical, pentru a arata ca a fost cu o pune in pericol viata reactie alergica. Apoi au dat medicii fiole de adrenalina si le-a spus sa trateze de urgenta.
O jumatate din medicii au fost repartizati aleatoriu sa fiole cu etichete care s-au doza de adrenalina. Cealalta jumatate au fost repartizati aleatoriu sa fiole cu etichete care a avut valoarea de adrenalina, exprimata ca raport. Cercetatorii masoara apoi suma de consumul de droguri medicilor a dat si pentru cat timp le-a luat sa-i dea.
Toti, dar 2 medici din 14 de fiole cu ale caror etichete pe care si-a exprimat cantitatea de adrenalina ca raport supradoza pacientii lor. Pentru ca acestea au trebuit sa dau seama de droguri cat de mult pentru a da, medicii folosind fiole etichetat cu un raport, de asemenea, a avut aproximativ 1.5 minute mai mult pentru a da it.
Rezultatele s-ar putea fi diferita in cazul in care medicii au trebuit sa trateze o persoana reala. ...

Affiris extinde Patent Portfolio Pentru boala Alzheimer ¹ s terapii

Affiris extinde Patent Portfolio Pentru boala Alzheimer ¹ s terapii Affiris GmbH a asigurat-o alta Europa de brevete pentru o metoda inovatoare de tratare a bolii Alzheimer. Acest sange nou-metoda de curatare este similara cu dializa si este proiectat pentru a reduce cantitatea de depozite de proteine daunatoare in creier. Ea se bazeaza pe tehnologia AFFITOME stabilite de Affiris, care a fost brevetat in octombrie 2007 pentru un vaccin Alzheimer. Utilizarea acestei tehnologii pentru a curata de sange subliniaza rolul de lider international pe care Affiris il joaca in dezvoltarea unor tratamente inovatoare Alzheimer, un rol care a fost sustinuta financiar de investitii de la compania germana MIG-Fonds.
Affiris GmbH, care se bazeaza in Viena, Austria, a anuntat astazi ca a fost acordat-o Europa de brevete pentru o noua metoda de a reduce cantitatea de depozite de proteine nocive (beta-amiloid) in creierul pacientilor Alzheimer. O caracteristica esentiala a acestei metode este curatarea ¹ pacientului e de sange (afereza). Acest lucru permite eliminarea vizate a proteinelor care provoaca acumularea de depozite in creier, si, prin urmare instalare a bolii.
Dr. Walter Schmidt, CEO al Affiris GmbH, comentarii cu privire la importanta brevetului: Affiris are deja vaccin primul sau de proprietate, pentru tratarea Alzheimer la testarea clinica si un al doilea este setat sa urmeze cursul acestui an. Afereza nostru este o abordare alternativa la tratamentul de Alzheimer si completeaza strategia noastra de vaccin. Am avansat cu succes, prin urmare, planuri de afaceri noastre pentru aceasta indicatie si acum vom valorifica potentialul tehnologiei AFFITOME pentru dezvoltarea de noi terapii. In conformitate cu strategia noastra de corporatiste, ne vom concentra pe nevoile medicale care nu au fost inca rezolvate in mod corespunzator, dar oferta de piata semnificative potentiale, cum ar fi Alzheimer sau ateroscleroza.
Procesul recent brevetat implica molecule de stabilire a receptorilor de pe un material de operator de transport si utilizarea lor de a angaja beta-amiloid, care pot conduce la formarea de placi in creierul de pacienti Alzheimer. Moleculele fix receptorilor de la Affiris, care poate ajuta la reduce cantitatea de beta-amiloid prezente in sange (ser), pot fi implementate in timpul hemodializa.
Ceea ce se poate, la prima vedere, pare o abordare oarecum neobisnuita prin hemodializa, pentru a obtine efecte terapeutice in creier este, de fapt bazat pe stiinta de sunet, dupa cum explica dr. Schmidt: beta-amiloid molecule care duc la formarea de placi poate patrunde in sange -bariera creier, prin intermediul r...

Lectii de invatare: Making out-of-ora Care mai sigur O Declaratie comuna a Aliantei NHS si Confederatia NHS

Lectii de invatare: Making out-of-ora Care mai sigur O Declaratie comuna a Aliantei NHS si Confederatia NHS Alianta NHS si Confederatia NHS bun venit declaratia intermediara din ingrijirea de calitate a Comisiei cu privire la anchete sale in furnizor de asistenta medicala Aveti grija Acum, precum si importanta monitorizarii eficiente a out-of-servicii de ore.
Actual de ingrijire de calitate a Comisiei de revizuire, ca urmare a raportului in cursul acestui an, este in cautarea in detaliu la ce organiz...

AHF Pentru a congrese: Pastrati PEPFAR de finantare prioritara privind SIDA Tratamentul

AHF Pentru a congrese: Pastrati PEPFAR de finantare prioritara privind SIDA Tratamentul Cu un vot bipartizana voce mai devreme astazi, Casa Comisiei pentru Afaceri Externe a trecut Casa de Rezolutia 5501 (Tom Lantos si Henry J. Hyde Statele Unite ale Americii Global de Conducere impotriva HIV / SIDA, tuberculozei si malariei Reauthorization Act), un proiect de lege pentru a reauthorize presedintilor plan de urgenta pentru SIDA relief (PEPFAR), programul de SUA la nivel mondial SIDA. ...

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa

3D Medical Imaging Solutii in crestere in Accesibilitatea In Europa Imaginilor 3D a devenit unul dintre segmentele cea mai mare crestere in domeniul imagisticii medicale si europene 3D de piata imagistica este in expansiune, deoarece aplicatiile devin tot mai accesibile. 3D este castiga in popularitate ca un instrument de diagnosticare rapida, care abordeaza volumul imens de date medicale fi produse de zi cu zi in spitale europene, contributia la eficienta flux de...

Minnesota, Pennsylvania guvernatorilor Discutati despre planuri de reducere a Sanatatii cheltuielilor de asistenta, Expand acoperire la Small Business Panel Meeting

Minnesota, Pennsylvania guvernatorilor Discutati despre planuri de reducere a Sanatatii cheltuielilor de asistenta, Expand acoperire la Small Business Panel Meeting La un mic House Business Comitetului urma sedintei din Marti, Minnesota Tim Pawlenty Gov (R) si Pennsylvania Gov Ed Rendell (D) a discutat despre strategiile preconizate de statele lor, care sunt destinate pentru a reduce costurile de ingrijire a sanatatii si sa se extinda sfera de acoperire, CQ HealthBeat reports.Pawlenty discutat de mai multe plata a propus-pentru-initiativele de performanta, in...

Studiul examineaza proiectului eforturilor de crestere a minoritare de reprezentare in studiile clinice

Studiul examineaza proiectului eforturilor de crestere a minoritare de reprezentare in studiile clinice Experienta impactului proiectului la data: Cresterea minoritare de participare si de constientizare a studiilor clinice (. Pdf), Journal of Medical Asociatiei Nationale: Studiul a evaluat efectele de Project impact (Cresterea minoritare Participarea si de constientizare a studiile clinice) prin distribuirea unui sondaj 542 medici negru. Proiect IMPACT implicate de educatie si unitati de formare pe...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.