Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fisa medicala auto


Telefoane celulare folosit a spori accesul la Medical Imaging

Telefoane celulare folosit a spori accesul la Medical Imaging
Un articol publicat in acces deschis revista PLoS One descrie o tehnica noua care utilizeaza telefoanele celulare in scopuri de imagistica medicala. Potrivit autorilor, noua tehnologie, dezvoltat de inginerii de la Universitatea din California, Berkeley, ar putea imbunatati accesibilitatea imagistica medicala pentru a miliarde de oameni din intreaga lume.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a raportat ca aproximativ 75% din populatie este lumi fara acces la ultrasunete, raze X, imagini prin rezonanta magnetica, si alte tehnologii Medical Imaging, care poate detecta tumori, infectii tuberculozei diagnosticheze si sa monitorizeze femeile gravide. Cercetator Boris Rubinsky (UC Berkeley profesor de inginerie mecanica si Bioinginerie si lider al echipei de dezvoltare), a declarat ca, imagistica medicala este ceva ce tine de acordat in tarile industrializate. Imaging este considerat unul dintre cele mai importante realizari in medicina moderna. Diagnosticul si tratamentul de o valoare estimata de 20 la suta de boli ar beneficia de imagistica medicala, dar acest progres a fost la indemana pentru milioane de oameni din lume, deoarece echipamentul este prea costisitor sa se mentina. Sistemul nostru ar face tehnologia de imagine necostisitoare si accesibile pentru aceste populatii deservite.

Potrivit Rubinsky, nu am gasit un punct de vedere, solutie pe termen lung in donarea de dispozitive de imagistica medicala pentru regiunile sarace. Mai mult de jumatate de echipament medical in tarile in curs de dezvoltare este lasat neutilizat sau rupt, deoarece este prea complicat sau costisitoare pentru a opera si de reparatii, observa el. Ne-am propus sa dezvolte ceva care localnicii-ar putea sustine pe cont propriu, precum si ceva care este relevant pentru economiile locale si tehnologii.

Exista trei componente principale in dispozitive imagistica medicala: de achizitie a datelor hardware (conectat la pacient), imaginea software de procesare, precum si un dispozitiv de afisare. In cazul in care aceste trei piese componente trebuie sa fie combinate intr-o unitate solitara, costul masinii este marita substantial. Acest lucru a condus Rubinsky si echipei sale pentru a separa fizic aceste componente, mentinand software-ul de procesare necesare pentru a transforma datele brute intr-o imagine la un off-site-ului si locatie centrala care are resurse pentru a opera si de a mentine o. Central location ar putea actiona ca un hub, care serveste de mai multe site-uri de la distanta in cazul in care masinile simplu pot aduna date de la pacienti.

Telefoane mobile, dupa ce colectarea de date de la un dispozitiv de achizitie a datelor, poate fi folosit pentru a incarca datele primare la hub, care va fi transformat intr-o imagine. Telefonul mobil ar putea actiona apoi ca un afisaj de la server-ul trimite imaginea inapoi la ea. Acest design reduce in mod semnificativ costurile de imagistica medicala deoarece aparatul de pe site-ul pacientului este mult simplificata, si nu este nevoie de personal de inalta calificare in prelucrarea imaginilor, a declarat Antoni Ivorra, un cercetator post-doctorale si de co-autor al studiului. El a adaugat ca, aparatul de achizitie a datelor pot fi realizate cu off-the-piese de raft ca cineva cu formare de baza tehnica poate functiona. In ceea ce pentru telefoane mobile, ati putea fi in mijlocul unui sat de la distanta si inca mai au acces la telefon mobil. Theyre atat de predominanta, deoarece infrastructura atat de putin este necesar pentru a mentine retele fara fir.

Pentru a demonstra utilizarea telefoanelor celulare ca de la distanta dispozitive de imagistica medicala, cercetatorii au furnizat un exemplu cu tomografie impedanta electrice (EIT) - o tehnica de imagistica medicala bazat pe ideea ca semnalele electrice sunt transmise in mod diferit in tesuturile bolnave decat in tesutul sanatos. Centre de imagistica medicala in jurul produce o harta pe baza proprietatilor fizice ale tesutului, cum ar fi tumori, musculare si grasime. In IET, diferenta de rezistenta la curenti electrici este convertit intr-o imagine sau harta a tesutului anumit test.

Cercetatorii au creat un dispozitiv simplu de achizitie de date, care a fost construit din piese disponibile in ...

Ingineri Imbunatatirea din material plastic lui Potentialul de utilizare in Implante prin descoperirea Way la legarea la materiale biologice

Ingineri Imbunatatirea din material plastic lui Potentialul de utilizare in Implante prin descoperirea Way la legarea la materiale biologice Inginerii de la Universitatea din Texas, Austin au gasit o cale de a modifica un material plastic pentru a ancora molecule care promoveaza regenerarea nervilor, de crestere vas de sange sau alte procese biologice.
In cadrul studiului condus de Dr. Christine Schmidt, cercetatorii au identificat o bucata de proteine din randul de un miliard de candidati care ar putea efectua feat neobisnuita de aferente polypyrrole, un polimer sintetic (de plastic), care conduce de energie electrica si a aratat promit in aplicatii biomedicale. Atunci cand bucata de proteine, sau a peptidelor, a fost legat de o bucata mai mici, proteina care celulele umane dori sa ataseze la, polypyrrole castigat capacitatea de a atasa la celule cultivate in flacoane in laborator.
Acesta va fi foarte util din punct de vedere biomedicala a fi in masura de a lega factori pentru a polypyrrole in viitor, care sa stimuleze cresterea nervilor sau a servi alte functii, a declarat Schmidt, profesor asociat de inginerie biomedicala la universitate.
Schmidt este autorul principal pentru studiu efectuat cu colegul Dr. Angela Belcher de la Massachusetts Institute of Technology. Acesta a fost publicat online, 15 mai de catre revista Nature Materials.
Polypyrrole este de interes pentru ingineria tesuturilor si in alte scopuri, pentru ca este un non-toxice din plastic care conduce de energie electrica. Ca rezultat, aceasta ar putea fi utilizate pentru a extinde experimentele anterioare in laborator Schmidts. Experimente implica o fasie mica de ambalaj de plastic in jurul deteriorate, cablu-ca extensii ale celulelor nervoase numite neurites pentru a le ajuta regenera.
Putem aplica un camp electric la acest material sintetic si de a spori reparatii neurite, a spus Schmidt. Capacitatea recent dobandita de a atasa proteine pentru a polypyrrole, a spus ea, va insemna ca factorii de crestere cresterea ar putea fi, de asemenea, legate de acest ambalaj de plastic, mai mult de stimulare regenerare neurite.
Lucrul cu Schmidt si Belcher, documentele de plumb autorilor, absolvent de studenti archit Sanghvi si Kiley Miller a identificat peptida care se ataseaza la polypyrrole din randul de miliarde de alternative initial analizate. Aceste peptide unice au fost afisate pe suprafata exterioara a unui tip de inofensiv de virus numit un bacteriofag, care a fost achizitionat de vedere comercial.
Pentru a cauta de plastic prefera peptidic, Sanghvi si Miller a adaugat o solutie care contine bacteriofagi ca afisate peptide diferite pentru a-un recipient cu polypyrrole lipite pe suprafata sa interioara. Bacteriofagi ca se spala didnt departe atunci cand sunt expuse la conditii care impiedica fixarea a fost supusa unei noi analize pe o polypyrrole nou-container filmate, un proces care a fost repetat de patru ori mai mult.
Peptida lipicios selectat, cunoscut sub numele de T59, este un sir de 12 aminoacizi. Pentru a face sigur ca altceva de pe suprafata exterioara a virusului wasnt bacteriofag responsabil pentru viscozitatea perceputa a acestora, cercetatorii au demonstrat ca T59 de la sine ar putea sa ataseze p...

Noua portabil dosarele medicale pot salva vieti in caz de urgenta

Noua portabil dosarele medicale pot salva vieti in caz de urgenta O noua cerere de calculator numit ViRec (TM) foloseste o tehnologie de stocare portabile numit pe o unitate flash pentru a inregistra privat de informatii medicale vitale pentru o vizualizare de urgenta de catre personalul medical. In plus, aplicatia ViRec, optional, transferuri dosarele medicale de la unitatea de stocare la un telefon mobil pentru referinta de urgenta.
Vital Record Corporation...

"John Henryism" este o cheie pentru intelegerea Realitatea medicala a afro-americani in secolul 21

"John Henryism" este o cheie pentru intelegerea Realitatea medicala a afro-americani in secolul 21 Durham, NC - John Henry, cifra de la folclorul american care a lucrat el insusi la moarte pentru a bate un motor cu aburi, este cheia pentru intelegerea realitatii medicale de afro-americani in secolul 21, in functie de cercetatori de la Duke University Medical Center si colegii lor . Afro-americani continua sa aiba de sanatate mai sarace decat alte grupuri, chiar daca situatia lor economica sa im...

Farmacisti, avocati motive de ingrijorare cu privire la potentialul de medicamente aspectelor legate de accesul Pentru venituri scazute Medicare Beneficiari

Farmacisti, avocati motive de ingrijorare cu privire la potentialul de medicamente aspectelor legate de accesul Pentru venituri scazute Medicare Beneficiari Unii farmacisti si avocatii au exprimat ingrijorarea ca multe venituri mici beneficiari Medicare va avea din nou probleme cu obtinerea medicamente de luna viitoare, asa cum au facut in luna ianuarie a acestui an, cand baza de prescriptie medicala Medicare beneficia de droguri a inceput, New York Times rapoarte. Despre 600,000 cu venituri mici Medicare beneficiari care au primit o subventie in mod ...

3D neutroni pe baza de imagistica medicala, scaneaza 4D pulmonare, precum si lovind o tumora care se deplaseaza

3D neutroni pe baza de imagistica medicala, scaneaza 4D pulmonare, precum si lovind o tumora care se deplaseaza Asociatia Americana de fizicieni in Medicina (AAPM) va organiza reuniunea sa 46th anual de 25-29 iulie, in Pittsburgh, PA la L. David Lawrence Convention Center. Aproximativ 1.000 de rezumatele vor fi prezentate pe o varietate de subiecte la intersectia de fizica si medicina. Multe dintre aceste subiecte ocupa cu dezvoltarea de stat-of-the-art imagini si dispozitive terapeutice, precum si noi tehn...

Studiul Pacientii Gaseste Multe persoane nu inteleg cu prescriptie Medicina Etichete

Studiul Pacientii Gaseste Multe persoane nu inteleg cu prescriptie Medicina Etichete Cand Michael Wolf paginate desi prafuite, ingalbenirea jurnalele de farmacisti din 1890, de la Smithsonian Muzeul National de Istorie americane, el a gasit urmatoarea mentiune despre farmacisti o intalnire cu un pacient confuz: se agita bine, un pacient aparent citit cu voce tare pentru a farmacistului de la sau baza de prescriptie medicala eticheta flaconului. Asta inseamna ca se agita mysel? F

Journal of craniofaciale Chirurgie CME lanseaza Programul de

Journal of craniofaciale Chirurgie CME lanseaza Programul de The Journal of craniofaciale Chirurgie are placerea sa anunte deschiderea unei noi serii de educatie medicala continua (EMC), articole pentru practicarea chirurgi din plastic craniofaciale si pediatrie. CME prima activitate acreditate in noua serie apare in martie 2007 eliberarea JCS.
Cu intretinere a evaluarilor de competenta de certificare acum cerute de mai multe discipline, inclusiv chirurg...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.