Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fisura la rotula


Ce este despicat LIP si cleft palate? Ce Cauzele despicat LIP si cleft palate?

Ce este despicat LIP si cleft palate? Ce Cauzele despicat LIP si cleft palate?
Despicat buza si palatoschizisul sunt printre cele mai frecvente malformatii congenitale la nou-nascuti. Aproximativ unul din 700 sugari-un an in Statele Unite si unul in 600 in Regatul Unit sunt afectate.
O fisura este caracterizata ca o deschidere sau o ruptura in buzei superioare, cerul gurii (palat), sau, uneori, ambele.
Despicat poate avea un efect pe o parte a buzei (cleft unilaterale) sau de ambele parti ale buzei superioare (cleft bilaterale). Cele mai multe ori, acestea ajung la fel de defecte izolate de nastere, dar pot fi, de asemenea, cuplata cu mai multi factori genetici si de mediu, care va fi explicat mai tarziu.
Look-ul unei buza despicat poate fi socant din cauza disfiguration pe la nou-nascuti fata. Cu toate acestea, dupa cum tehnici chirurgicale au avansat, buza cleft si palatoschizisul sunt ambele correctable aceste zile. In majoritatea cazurilor chirurgi pot aduce inapoi functie normala, cu cicatrici minime asupra copilului.
Malformatii congenitale despicat sunt mai frecvente la copii de la origine din nordul Europei si Asia, si mai putin frecvente la copii de origine africana. Buza despicat si o combinatie de buza despicat si palatului sunt mai frecvente la baieti, spre deosebire de despicat palatului pe cont propriu, care este mai frecventa la fete.
Aproximativ 25% din copiii afectati vor fi nascut cu o buza cleft, de 50% va fi nascut cu o buza despicat si o palatoschizisul, si de 25% va fi nascut cu o palatoschizisul. Care sunt semnele si simptomele buzelor si a cleft cleft palat? O despicat (Split), in buzelor sau a palatului este imediat identificabil la nastere, datorita aspectului fizic neobisnuit de pe buze. Clefts sunt caracterizate ca doar un slash mic in buzelor. In unele cazuri grave se poate extinde de la buza prin gingie superioare si palatului, si chiar tot drumul in nas. In cazuri mai putin frecvente, o fisura poate aparea, de asemenea, in muschii a palatului moale (denumit in continuare cleft submucous), care este la partea din spate a gurii. Din moment ce este ascuns de guri garnitura, acest tip de despicat, uneori, nu este diagnosticat imediat.
Unilaterala buza complete cleft reparat, de la varsta de 6 luni la 5 ani.

6 luni fata vechi inainte de fata chirurgie Same, la 1 luna dupa interventie chirurgicala aceeasi fata, in varsta de 5 * Imagini de la Wikipedia
Mai multe semne de important si simptome pot fi asociate cu buza cleft si palatului: aparitia atipice - aspectul fetei este vizibil neobisnuit si deformat.
Probleme de alimentare - Din moment ce un copil nou-nascut este de obicei la san, un copil cu o buza despicat si / sau a palatului pot avea probleme alaptarii, sau inghitirea de lapte. Acest lucru se datoreaza faptului ca ele nu pot genera un vid in gura. Ca rezultat, pe care le iau in aer prea mult in timpul de hranire.
In cazurile in care o fisura este foarte mare, acesta poate fi chiar necesare pentru a se hrani copilul printr-un tub care merge in nas (un tub nasogastric) pana la chirurgie reconstructiva a fost programata si completate.
Infectii ale urechii si de auz - Copiii cu cerul gurii despicat sunt in special vulnerabile la infectii ale urechii medii. In timp, acest lucru poate provoca deteriorarea auzului lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca copiii cu o crapatura a dezvolta ureche lipici - un lichid lipicios construieste in spatele timpanului. De obicei, acest lichid lipicios se poate scurge in tubul Eustachian ca link-uri, la ureche, si a gatului. Cu toate acestea, acest tub poate deveni denaturata printr-o palatoschizisul. In timpul interventiei chirurgicale chirurgi de multe ori a pus un tub mic de plastic (o Grommet) in timpan, astfel incat lichidul se poate scurge afara.
Vorbire si probleme de limba - buzele noastre si palatului sunt componente vitale pentru rostirea sunetelor corespunzatoare pentru discursul clare. Copiii cu o buza despicat si palatului au de obicei probleme de vorbire de dezvoltare. Vocile lor poate avea de multe ori un sunet nazale, precum si problemele de rosti consoane in mod corespunzator sunt comune.
Sanatatii dentare - Un buza cleft si alterari palatului provoca la formarea gura si poate duce la probleme cu dezvoltarea de dinti, facand copiii mai sensibile la aparitia cariilor dentare. Dintii langa despicat pot lipsi, sau pot creste afara la unghiuri diferite. Dintii Extra ar putea creste in cazul in care shouldn't, care au generat probleme cu dezvoltarea unei maxilarului Childs.
Cei mai multi pacienti vor necesita un tratament ortodontic sa va asigurati ca dintii lor cresc dreapta si la locul potrivit. Acest lucru implica de obicei, poarta intre paranteze acolade sau in cazul in care dintii doilea vin prin intermediul si in timpul adolescenta timpurie. Copilul poate necesita, de asemenea, sa fac niste dinti eliminate pentru a evita supraaglomerarea, sau chiar au implanturi pentru a inlocui dintii absenti. Cum este despicat si buza palatului format si cand poate fi diagnosticata? Despicat si palatului buza incepe cat mai curand intre cinci si doisprezece saptamani de sarcina in cazul in care dezvoltarea a craniului, palatului, si tesutul limbii are loc in embrion. In aceasta faza a craniului incepe ca doua placi separate ale tesutului osos si de faptul ca din ce in ce se mute impreuna si fuse in jurul gurii si nasului pentru a forma intr-o singura bucata.
La copiii cu clefts, ciclul de fuziune intre tesutul osos si care formeaza craniul ramane neterminata, rezultand intr-o prapastie, sau despicat.
Despicat intr-un fetus va fi adesea detectate cu simpla examinari cu ultrasunete de rutina luate intre 18 si 20 de saptamani de sarcina. In cazul in care scanarea releva faptul ca copilul nenascut are o buza cleft sau a palatului, studii suplimentare va trebui sa fie efectuate in centrele de tratament de specialitate. Genetice si a factorilor de risc mediu, factori de risc genetici
Studiile indica faptul ca copiii genele mostenesc de la parintii lor se poate determina riscul de a dezvolta o buza cleft, sau a palatului.
Exact cum model de mostenirea genetica opereaza nu este inca complet inteles. Putem, totusi, estimare ce riscurile sunt: Un tata cu o fisura unilaterala (pe o parte a buzei) are o sansa de aproximativ 5% din tata un baiat cu o crapatura, si doar pe o sansa de 2% din tata o fata , cu o fisura.
Un tata cu o fisura bilaterale (pe ambele parti ale buzelor) are o sansa de 11,5% din tata un baiat cu o crapatura, si despre o sansa de 5% din tata o fata cu o crapatura.
O mama cu o fisura unilaterale are o sansa de 4,5% de a da nastere la un baiat cu o crapatura, si despre o sansa de 3% de a da nastere la o fata, cu o crapatura.
O mama cu o fisura bilaterale are aproximativ o sansa de 17% de a da nastere la un baiat cu o crapatura, si doar putin peste o sansa de 7,5% de a da nastere la o fata cu o fisura. Factori de risc de mediu
Medicii nu pot inca suficient de exact, care femeile gravide vor fi afectate. Dar, urmatorii factori de risc de mediu pot creste riscurile: fumatul materna - O mama care fumeaza in timpul sarcinii dubleaza sansele ca copilul ei va fi nascut cu o crapatura.
Materna consumul de alcool - o mama care bea mai mult de 10 de unitati de alcool de o luna sporeste sansele ca copilul ei va fi nascut cu o crapatura cu un factor de patru.
Materne obezitate - mamele care sunt obezi au o sansa usor mai mare de a da nastere unui copil, cu o crapatura.
Lipsa de acid folic in timpul sarcinii - Toate femeile gravide li se recomanda sa ia zilnic un supliment de acid folic in timpul primelor patru luni de sarcina. In cazul in care suplimente de acid folic nu sunt luate, femeile sunt de doua ori ca ar putea da nastere unui copil cu o fisura in comparatie cu alte femei. Interventii de palatoschizisul si a buzelor tratamentul chirurgical se face in cazul in care copilul este varste cuprinse intre trei la douasprezece luni. Centru de specialitate in cazul in care are loc operatiunea va infiinta o echipa de specialisti diferite care vor fi implicati in domeniul sanatatii si dezvoltarea copilului pana cand el / ea este de 18 de ani. Echipa de obicei este format din asistente medicale despicaturii, chirurgi, vorbire si terapeuti limba, experti in urma sedintei (audiologists), dentisti, orthodontists, psihologi si geneticieni.
Tip de interventii chirurgicale depinde de severitatea despicat. Toate operatiunile sunt efectuate sub anestezie generala, si copilul...

"Prescriptie de compromis" Consumul de droguri reimportul Notele de plata probabile, Los Angeles Times editorial Statele

"Prescriptie de compromis" Consumul de droguri reimportul Notele de plata probabile, Los Angeles Times editorial Statele Perete gros politice care companii farmaceutice au stabilit in jurul preturilor de medicamente din SUA se prezinta crapaturi dupa fostul .... FDA Comisarul David Kessler, marti, a marturisit, la un Senat de sanatate, educatie, Muncii si pensii sedintei Comitetului ca baza de reteta de droguri cant reimport fi oprita, in conformitate cu un editorial Los Angeles Times. Cu toate acestea, o fisura in perete nu este un colaps, iar cei care s-au opus o legislatie care sa legalizeze reimportului - cum ar fi un numar de republicani din Congres - sau a cerut de studiu mai mult din practica - cum ar fi presedintele Bush - acum poate Du-te la una de rezerva, presare pentru facturile de compromis conceput pentru a fi inguste si ineficienta, statele editoriale. In plus, desi legislatia reimportarea are sprijinul unui numar de parlamentarilor, facturile de astfel de rar ajunge la un vot la toate, in Congres, statele editoriale. Cu toate acestea, statele editoriale, legislatia reimportului probabil ar trece in cazul in care liderii din Congres dispuna de un vot. Editorial adauga, d...

Stephen Primit Trendley Dean Memorial Award

Stephen Primit Trendley Dean Memorial Award 2007 H. Trendley Dean Memorialul Premiul a fost prezentat la Dr. Kenneth Stefan, profesor emerit de Medicina Dentara de Sanatate Publica de la Universitatea din Glasgow Dental School, Glasgow, Marea Britanie. in timpul ceremoniei de deschidere a sesiunii 85th general al Asociatiei Internationale pentru dentare Cercetare (IADR), la Ernest N. Morial Convention Center.
In timpul vietii sale profes...

Rezultatele din studii clinice Din Endobronchial Valve

Rezultatele din studii clinice Din Endobronchial Valve Pacientii a caror Emfizem plamani sunt implantate cu o radiera creion de dimensiuni, one-way experienta endobronchial supapa de a imbunatatit semnificativ masurile de a functiei pulmonare si a raportului de calitate mai buna a vietii, Universitatea din Pittsburgh Scoala de cercetator Medicina Frank C. Sciurba, MD, a raportat astazi in piept 2007, la reuniunea anuala a Colegiului American de Medici...

Fox Chase Cercetatorii In primul rand se determina structura intr-o clasa de auto-Proteine regulatoare

Fox Chase Cercetatorii In primul rand se determina structura intr-o clasa de auto-Proteine regulatoare Sectiunile de proteine se credea anterior sa fie dezordonate poate, de fapt, au un rol neasteptata biologice - furnizarea de sala de anumite proteine pentru a muta - potrivit unui studiu publicat de cercetatorii de la Fox Chase Cancer Center din aceasta luna al revistei Structura (Cell Press).
Cercetatorii au publicat primul studiu cuprinzator structurale ale NHERF1 proteine, care serveste ca u...

Smith & Nephew Salupe Journey Knee Deuce Sistem

Smith & Nephew Salupe Journey Knee Deuce Sistem Smith & Nephew, Inc (NYSE: SNN, LSE, SN) ortopedice Reconstructie de afaceri a anuntat astazi lansarea la nivel mondial a dracu C-L-TORIE Bi-compartimentala Knee System. C-L-TORIE deuce Knee este un sistem nou, solutie inovatoare, care pot da aproape 70% din toti pacientii care au primit o inlocuire totala a genunchiului o mai minim invaziva, oase si ligamente conservarea alternative de tr...

Botox are utilizeaza mai mult de Doar pentru riduri, reduce durerea si mancarimi, de mina Eczema, si mai mult

Botox are utilizeaza mai mult de Doar pentru riduri, reduce durerea si mancarimi, de mina Eczema, si mai mult In timp ce o toxina botulinica, sau BTXA, este cunoscut pentru utilizarea sa in dermatologie si de medicina estetica, un articol de revizuire in Journal of Cosmetic Dermatology exploreaza droguri alte aplicatii de succes.
BTXA este popular folosit pentru a trata hiperhidroza (transpiratie excesiva) sau de a diminua ridurile, dar este, de asemenea, o substanta extrem de eficient naturale, care n...

Stramos comun de la oameni, Prezent non-zi-Primate om poate fi pivotul in evolutia limbajului

Stramos comun de la oameni, Prezent non-zi-Primate om poate fi pivotul in evolutia limbajului Cand contempla Coos si tipetele de un alt membru al speciei sale, maimuta rhesus, sau macac, face uz de regiuni ale creierului care corespund celor doua centre principale limba in creierul uman, potrivit unui studiu realizat de oamenii de stiinta de la Institutul National de surditate si alte comunicare Tulburari (NIDCD) si Institutul National de Sanatate Mintala (NiMH), doua dintre National Insti...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.