Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Fractura de calcaneu


Revizuirea de linii directoare Osteoporoza condus de Tufts Cercetator

Revizuirea de linii directoare Osteoporoza condus de Tufts Cercetator
Cercetator la Universitatea Tufts Bess Dawson-Hughes, MD, a prezidat comisia ca actualizat recent National Osteoporoza Foundation (NOF) Clinicienii Ghid pentru prevenirea si tratamentul osteoporozei. Noul Clinicienii Ghidul cuprinde Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) fractura absoluta algoritmul de predictie (FRAX ®), un computer bazat pe instrument de asteptat sa creasca identificarea pacientilor cu risc de osteoporoza.
Introducerea algoritmului fractura whos de predictie a necesitat revizuire a Ghidului Clinicienii, spune Dawson-Hughes, director al metabolice Bone laborator la Jean Mayer USDA Human Nutrition Research Center on Aging de la Universitatea Tufts. Algoritmul spune clinicieni cum probabil un pacient este de a fracturilor un os din cauza osteoporozei sau masa osoasa scazuta, in 10 ani de examinare, de asemenea, cunoscut sub numele de 10 ani, fractura de risc. Acest lucru poate ajuta la clinicieni sa decida daca un pacient trebuie sa fie tratate sau pur si simplu monitorizate.
Scrierea, in aprilie 2008 al revistei Osteoporoza International, corespunzatoare autor Dawson-Hughes si colegii descrie modul in care sa se aplice FRAX ® in Statele Unite. Clinicienii estimare de 10 pacienti-ani fractura de risc folosind un program de computer care considera densitatea minerala osoasa (DMO), scor, sau scorul T, si noua clinica factori de risc, inclusiv istoria personala fractura, de familie istorie fractura, greutate, rasa si sex. In special, FRAX ® si noul Clinicienii Ghidul acum aplica la barbatii de peste 50 si post-menopauza non-femei din Caucaz, inclusiv a afro-americani, asiatici si Latinas. Versiunile anterioare aplica numai la femei in post-menopauza caucazian, grupul de la cel mai inalt de risc pentru osteoporoza.
In analiza lor, Dawson-Hughes si colegii evidentia includerea in cazul barbatilor in ghid. Post menopauza femeile raman cele mai vulnerabile la fracturi osteoporotice, dar medicii nu ar trebui sa trecem de oameni, deoarece riscul lor de fractura poate fi mai mica, spune Dawson-Hughes, care este, de asemenea, profesor la Universitatea Tufts Scoala de Medicina. SUA nou-adaptat FRAX ® va ajuta la identificarea de mare subgrupuri cu risc de barbati si femei fara caucazieni si, speram noi, o populatie mai larga de pacientii cu risc de osteoporoza, vor fi tratate. Utilizarea FRAX ® la barbati si femei fara caucaziana vor necesita ajustari in T-scorurile lor, ca, in prezent apar pe rapoartele de densitatea oaselor.
In plus, FRAX ® si noul Clinicienii Ghidul adresa de cost-eficienta a prescrie medicamente pentru pacientii cu masa osoasa scazuta, dar nu si osteoporoza. Dawson-Hughes si colegii sai au efectuat o analiza economica care solicita pentru tratarea pacientilor cu una de 10 ani riscul de fractura de sold 3 la suta sau mai mare sau un risc major fractura de 20 de procente sau mai mare. Asta ar include; pacienti cu fracturi de fragilitate sau osteoporoza, pacientii mai in varsta cu risc de osteoporoza si la pacientii mai tineri clinice suplimentare, care prezinta factori de risc pentru fracturi. FRAX ® se aplica pentru barbati si femei de peste 50 de ani, dar nu la oameni mai tineri.
Capacitatea de a estima pe 10 ani, riscul de fractura este o dezvoltare cruciala in ingrijire osteoporozei, dar este inca important pentru clinicieni pentru a revizui de cazuri de pacienti pe o baza individuala, spune Dawson-Hughes. Zece ani, riscul de fractura ar trebui sa fie folosite ca un ghid.
Iata cateva recomandari de la noi Clinicienii Ghid: DMO de testare varsta de 65 ani pentru femei si barbati in varsta si de varsta 70 si mai in varsta si femei in post-menopauza de varsta 50-70, care prezinta anumite cu factori de risc.
Tratamentul la femei in post-menopauza si la barbatii cu 50 de ani si peste, cu masa osoasa scazuta la nivelul colului femural, sold sau a coloanei vertebrale si 10 ani, fractura de sold probabilitate de 3 sau mai multe procente, sau, de 10 de ani, risc major pentru fractura de 20 la suta sau mai mult, pe baza SUA-adaptat OMS model de fractura a riscului absolut.
C...

In primul rand Osteoporoza studiu efectuat la pacientii cu fracturii de sold Gaseste Odata ce-anuale cu Aclasta / Previne Reclast Fracturile suplimentare si imbunatateste de supravietuire

In primul rand Osteoporoza studiu efectuat la pacientii cu fracturii de sold Gaseste Odata ce-anuale cu Aclasta / Previne Reclast Fracturile suplimentare si imbunatateste de supravietuire Rezultatele din primul studiu vreodata clinica la pacientii cu osteoporoza, care a suferit o fractura de sold arata ca o data-perfuzie anuala de Aclasta / Reclast (acid zoledronic 5 mg) [*] a redus riscul de fracturi ulterioare cu 35% in comparatie cu pacientii tratati cu li sa administrat placebo.
Studiu a constatat ca riscul de deces a fost redus semnificativ cu 28% in grupul de pacienti Aclasta, comparativ cu grupul placebo (101 fata de 141 decese). Acest lucru este deosebit de important, deoarece aproape un sfert din persoanele de peste 50 de ani care sufera o fractura de sold muri in termen de o year2. In ciuda acestui risc semnificativ, putini pacienti cu fracturi de sold sunt diagnosticate si tratate pentru osteoporoza in urma unui sold fracture1.
Studiul punct de reper, implicand mai mult de 2100 barbati si femei, a fost publicat online, ca un articol de presa al devreme in New England Journal of Medicine si prezentate simultan la reuniunea anuala a Societatii Americane de minerale osoase si Cercetare (ASBMR).
Aclasta, care a fost recent aprobat in SUA sub numele de marca Reclast ®, apartine unei clase de medicamente numite bifosfonati folosite pentru a trata osteoporoza - cele mai comune boli metabolice osoase care afecteaza mai mult de 200 de milioane de oameni worldwide3. Spre deosebire de bifosfonati pe cale orala, care sunt luate zilnic, saptamanal sau lunar, Aclasta este administrat ca o perfuzie cu durata de o data pe an finalizat in aproximativ 15 minute.
Din pacate, in prezent, putini oameni care au experienta fracturilor de sold sunt evaluate si tratate pentru osteoporoza, a spus Steven Boonen, autorul principal al publicarii NEJM si profesor de medicina la Universitatea din Leuven Centrul pentru Boli Metabolice osoase si diviziunea Geriatric medicine in Belgia.
Acest studiu unic scoate in evidenta o abordare roman la tratarea osteoporozei si dovedeste ca o data-perfuzie anuala de Aclasta poate avans, in mod semnificativ modul in care noi ne trata pacientii cu osteoporoza, Dr. Boonen a spus.
Datele din noul studiu, numit periodica Fracture Trial, va fi prezentat autoritatilor de reglementare la nivel mondial pana la sfarsitul anului 2007 pentru a extinde indicatie de tratament pentru Aclasta / Reclast.
Acest studiu se bazeaza pe corp de dovezi pentru Aclasta / Reclast si este primul pentru a arata ca tratamentul osteoporozei, dupa o fractura de sold poate avea un impact pozitiv asupra vietii pacientilor, a declarat James Shannon, MD, Head of Global de Dezvoltare la Novartis Pharma AG . Aclasta este o optiune importanta nou tratament pentru milioane de oameni care sufera de viata in pericol, consecintele acestei afectiuni.
In recurente Fracture Trial, Aclasta a redus semnificativ riscul de toate tipurile de noi fracturi clinice, cu 35% comparativ cu placebo (92 fata de 139 fracturi). Riscul de fractura a coloanei vertebrale noi a fost redus cu 46% (21 fata de 39 fracturi) si a unor noi fracturi vertebrale (cum ar fi sold, incheietura mainii, bratul, piciorul, RIB) cu 27% (79 vs 107 fracturi). Studiul nu a fost conceput pentru a masura diferente semnificative in ceea fracturilor de sold, dar sa observat o tendinta spre o reducere a fracturilor de sold noi (23 vs 33 fracturi, sau de o reducere de 30%).
Mai putini pacienti carora li sa administrat Aclasta, a murit dupa ce a suferit o fractura decat cei tratati cu placebo (9,6% fata de 13,3%). Acest lucru a fost, probabil, din cauza o serie de factori, dar poate au fost partial legate de efectul de Aclasta in reducerea noi fracturi la pacientii care au avut anterior o fractura de sold. Sunt necesare cercetari suplimentare pentru a intelege aceasta concluzie mai clar.
Acest studiu sprijina in continuare profilul de favorabile de siguranta de Aclasta. Analiza parametrilor de siguranta cheie, inclusiv de rinichi si sigurantei cardiovasculare (inclusiv fibrilatie atriala), a gasit Aclasta, care urmeaza sa fie comparabila cu placebo. Incidenta evenimentelor renale a fost similara intre Aclasta si grupul placebo (6,2% fata de 5,6%, respectiv). Fibrilatie atriala evenimentele adverse grave au aparut la 1,1% dintre pacientii tratati cu Aclasta, comparativ cu 1,3% dintre pacientii tratati cu placebo. Nr cazuri de osteonecroza mandibulara (ONM) au fost observate la periodica Fracture Trial. Cele mai frecvente evenimente adverse cu Aclasta au fost tranzitorii post-doza de simptome, cum ar fi febra si dureri musculare.
Recurente Fracture studiu a fost un studiu de faza III, international concepute pentru a evalua eficacitatea si siguranta Aclasta in prevenirea fracturilor ulterioare la barbati si femei in varsta de 50 - 98 dupa repararea chirurgicale de un low-traumatism fractura de sold (de exemplu, cauzate de o scadere de la picioare inaltime sau mai putin, sau forta echivalent).
Obiectivul primar al studiului a fost de a determina efectul de Aclasta privind noile clinice fracturi dupa fractura de sold. Obiectivele secundare au inclus schimbarea densitatii minerale osoase (DMO), in non-sold fracturat; vertebrale, non-fracturilor vertebrale si de sold, si pre-specificate obiective de siguranta, inclusiv moartea.
Reclast a fost aprobat de US Food and Drug Administration (FDA) in 17 august 2007, ca primul si doar o singura data pe an-tratament pentru osteoporozei postmenopauza. In iulie 2007, Comitetul pentru produse medicamentoase de uz uman (CHMP) a emis un aviz pozitiv recomandand de omologare in Uniunea Eu...

Seniori care asteapta mai mult pentru fracturii de sold Chirurgie tind sa aiba naspa Sanatate Rezultate

Seniori care asteapta mai mult pentru fracturii de sold Chirurgie tind sa aiba naspa Sanatate Rezultate Aproape doua treimi (65%) dintre pacientii cu fractura de sold varsta de 65 ani si peste a avut operatie pe zi au fost internati in spital sau in ziua urmatoare in 20052006, dar noi indicatori publicat astazi de Institutul canadian pentru informatii privind sanatatea (CIHI ) arata ca unii pacienti au mai asteapta. De exemplu, de 8% din seniori admise la spitale canadiene in afara Quebec cu sold (a...

Modificabil Hip Complicatiile Fracture Implica-te Pentru a mortalitatii, Institutul de Cercetare pentru aging Finds

Modificabil Hip Complicatiile Fracture Implica-te Pentru a mortalitatii, Institutul de Cercetare pentru aging Finds Modificabil pericol de post-fractura de complicatii, inclusiv pneumonie si ulcere de presiune, sunt asociate cu un risc crescut de deces in randul locuitorilor asistenta medicala, initiala, care au suferit o fractura de sold, potrivit unui nou studiu realizat de oameni de stiinta de la Institutul de Cercetare pentru Aging la ebraica SeniorLife.
Strategiile de prevenire pentru a reduce presiunea...

Riscul de sold sau coapse Fracture Doubles In urma Accident vascular cerebral

Riscul de sold sau coapse Fracture Doubles In urma Accident vascular cerebral Accident vascular cerebral supravietuitorii au aproximativ de doua ori riscul de rupere a soldului sau un femur, comparativ cu cei fara accident vascular cerebral - si a riscului este chiar mai mare pentru pacientii mai tineri, femei si celor cu accidente vasculare cerebrale recente, raportul olandeza cercetatori in Stroke: Journal of American Heart Association.
Cercetarile noastre implica fapt...

Broken umar: Nu de ras

Broken umar: Nu de ras Femei in varsta care sufera de o fractura humerus proximale (uneori cunoscut ca un umar rupt) au un risc crescut de rupere, de asemenea, un sold in termen de un an dupa ce a prejudiciului umar. Un nou studiu prezentat la a 75-a Reuniune Anuala a Academiei Americane de Orthpaedic Chirurgilor (AAOS), a constatat ca, dupa o fractura de umar un risc Womans de fracturare un sold, in anul urmator a fost...

O data pe an Aclasta ® recomandata in UE, pagina Pentru a trata osteoporoza si a reduce riscul de fracturi Nou la pacienti, dupa fracturii de sold

O data pe an Aclasta ® recomandata in UE, pagina Pentru a trata osteoporoza si a reduce riscul de fracturi Nou la pacienti, dupa fracturii de sold Odata ce-anual Aclasta ® (acid zoledronic 5 mg) a trecut de un alt reper important, cu o recomandare pentru a Uniunii Europene de aprobare pentru a trata osteoporoza la barbati, care au un risc crescut de fracturi. Osteoporoza este o preocupare importanta de sanatate pentru barbati, cu o cel estimat din cinci in varsta de peste 50 care se confrunta cu o fractura de [1].
In plus, Comitetul pent...

La pacientii cu HIV mai mare de risc pentru fracturi osoase

La pacientii cu HIV mai mare de risc pentru fracturi osoase Pacientii infectati cu HIV au o prevalenta mai mare a fracturilor decat non pacientii infectati cu HIV, in ambele sexe si de fractura de site-uri critice, conform unui nou studiu acceptate pentru publicare in societaii endocrine Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism (JCEM).
Inainte de studii au indicat redus densitatii osoase la pacientii infectati cu HIV, dar putin a fost cunoscut...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.