Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Frecvente celule epiteliale plate in urina


Extinde spectrul de frecvente Studii clinice in Canada; Directia de Sanatate, Canada Accepta spectrul de frecvente farmaceutice din studii clinice Cerere Pentru Ozarelix

Extinde spectrul de frecvente Studii clinice in Canada; Directia de Sanatate, Canada Accepta spectrul de frecvente farmaceutice din studii clinice Cerere Pentru Ozarelix
Spectrul de frecvente Pharmaceuticals, Inc, (NASDAQ: SPPI) a anuntat astazi ca terapeutice Catalog de Directia de Sanatate Canada a emis o scrisoare nici o obiectie fata spectrele din studii clinice Application. Aceasta actiune autorizeaza initierea cercetat studiile clinice pentru ozarelix in hipertrofie benigna de prostata (HBP), ca parte a unui program de dezvoltare multinationale in aceasta indicatie. Avansarea in studiile pivot de inregistrare este anticipata la sfarsitul anului 2007.
Ne asteptam ca, pentru a incepe faza 3 de testare cu ozarelix la pacientii cu HBP in cursul acestui an, precum si posibilitatea de a efectua studii cu ozarelix de la site-uri selectati in ambele Canada si SUA ne va permite sa te inscrii si sa inceapa rapid de dozare de pacienti, a declarat Rajesh Shrotriya, MD , Presedinte, Presedinte si CEO al farmaceutice spectrul de frecvente. Adaugarea de site-uri canadian proces va permite clinicienilor suplimentare pentru a afla mai multe despre ozarelix, precum si experienta de prima mana beneficiile potentiale pentru droguri la pacientii care sufera de HBP.
La sfarsitul anului 2006, spectrul de frecvente a raportat rezultate foarte semnificativa statistic in favoarea ozarelix de la un dublu-orb, randomizate, controlate cu placebo, multi-center, doza europene variind de studiu al ozarelix la barbati (N = 144) cu HBP. Rezultatele de la acest proces au fost folosite pentru a sprijini o investigative Nou de droguri de aplicare (IND) cu FDA. Dupa acceptarea IND de catre FDA in ianuarie 2007, o faza de randomizat, controlat cu placebo 2b studiu de ozarelix la pacientii care sufera de HBP a incheiat de curand de inscriere. Datele din acest studiu este de asteptat sa fie disponibile in a doua jumatate a anului 2007, cu siguranta si eficacitate a datelor asteapta sa fie folosite pentru a sustine un nou Drug Application (CND) pentru ozarelix.
Despre Ozarelix si Dezvoltare Alianta cu Aeterna Zentaris
Ozarelix este o a patra generatie hormon luteinizant hormonului de eliberare (LHRH) antagonist al administrata ca o injectie intramusculara. In august 2004, spectrul de frecvente a primit o licenta exclusiva de la Aeterna Zentaris sa dezvolte si sa ozarelix de piata pentru toate indicatiile potential in America de Nord (inclusiv Canada si Mexic) si India.
In plus, spectrul de frecvente vor primi 50 la suta din orice avans si a platilor piatra de hotar, redeventele si / sau a profiturilor din vanzarea produsului in Japonia. Drepturile japonez pentru toate indicatii oncologice potentiale au fost recent licentiate sa Nippon Kayaku, un jucator cheie pe piata japoneza oncologie.
Spectrul de frecvente este in curs de dezvoltare ozarelix pentru a hipertrofiei benigne de prostata (HBP), hormon-dependente de cancer de prostata si alte indicatii.
Despre hipertrofie benigna de prostata
Hipertrofiei prostatice benigne este un non-extinderii canceroase ale prostatei frecvente care apar la barbatii cu varsta de peste 50. Potrivit Institutului National de Sanatate, HBP afecteaza mai mult de 50% din barbatii cu varsta de peste 60 de ani si nu mai putin de 90% din barbatii cu varsta de peste 70 si se estimeaza ca in prezent exista mai mult de 28 milioane de oameni sufera de HBP in Statele Unite.
IPSS (de asemenea cunoscute ca indicele de simptom AUA) este un sistem standardizat de notare care sa evalueze sapte simptomele principale ale HBP. Extinderea poate duce la stoarcere treptata a uretrei, rezultand in frecventa crescuta sau dificultate la urinare. Optiuni de tratament pentru HBP includ chirurgie si medicamente pentru a reduce ca...

In Cosmetic Surgery, mai putin frecvente proceduri mai putin frecvente decat Thought

In Cosmetic Surgery, mai putin frecvente proceduri mai putin frecvente decat Thought Academia Americana de Chirurgie Estetica anunta rezultatele sale din 2009, mai putin frecvente cosmetice sondaj de consum Proceduri. In timp ce mass-media a inventat aceste proceduri cosmetice, astfel cum franjuri si a facut-o se pare ca acestea sunt in mare de cereri, este important sa se clarifice faptele. Rezultatele arata ca mai putin frecvente procedurile cosmetice sunt, in general, supra-hyped si supra-analizat.
Potrivit rezultatelor sondajului, proceduri, cum ar fi Bicep sau implanturi tricep, implanturi de vitel, implanturi fesa, implanturi buzelor, marirea penisului si reintinerire vaginale sunt realizate in mod semnificativ mai putin decat alte proceduri cosmetice. Numai 1,6% din respondenti au raportat vreodata cu o procedura mai putin comune de cosmetice. Acest numar este semnificativ mai mic si ii lipsesc dovezile d...

Nou studiu In Sleep Oficial constata ca Parasomnii sunt frecvente si frecvente la copii

Nou studiu In Sleep Oficial constata ca Parasomnii sunt frecvente si frecvente la copii Parasomnii la copii sunt comune, si de multe ori mai frecvente decat la adulti. Este important pentru parinti sa adopte o abordare activa in ajutarea copilului lor depasirea unei tulburari de somn, sa se consulte cu pediatrul copilului lor, si pentru o evaluare de birou a unui copil cu orice parasomnie a fi aprofundata, conform unui studiu publicat in 1 februarie al revistei SLEEP.
Thornton BA ...

Celule epiteliale derivate din celule de maduva osoasa poate fi un rezultat de diferentiere, nu fuziune

Celule epiteliale derivate din celule de maduva osoasa poate fi un rezultat de diferentiere, nu fuziune Celulele maduvei osoase pot produce celule epiteliale, fara de fuziune.
New Haven, Connecticut - celule epiteliale provenite de la nivelul maduvei osoase poate fi un rezultat al diferentierii, nu fuziune, conform unui studiu publicat in stiinta de catre cercetatori Yale, care a sosit la unele dintre primele constatari la non-celule sanguine derivate din os maduvei osoase.
Condusa de Diane Kr...

Cercetatorii prevad foaie de parcurs pentru generarea de celule B de la celule stem

Cercetatorii prevad foaie de parcurs pentru generarea de celule B de la celule stem Inainte de celule stem, indiferent de origine, poate fi utilizat pentru tratarea pacientilor, oamenii de stiinta vor trebui sa invete cum sa le convinge sa se dezvolte intr tipuri de celule dorite, o provocare majora. In 12 octombrie 2004 eliberare a Developmental Cell, cercetatorii de la Universitatea din Chicago prezent prima harta brute rutiera, ceea ce sugereaza cum sa conduca o celula stem he...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.