Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Frotiu reactiv


Femeile parte negarantata de peste doua ori mai multe sanse Asa cum femeile cu privare de asigurare sa nu au avut frotiu Papanicolau In ultimii trei ani, Statele Unite ale Americii

Femeile parte negarantata de peste doua ori mai multe sanse Asa cum femeile cu privare de asigurare sa nu au avut frotiu Papanicolau In ultimii trei ani, Statele Unite ale Americii
One-al patrulea neasigurate femei americane cu varste cuprinse intre 18-64 raportate care nu au avut un frotiu Papanicolau in ultimii trei ani, in cazul chestionate in anul 2005, in conformitate cu ultimele stiri si Numerele de la Agentia pentru Sanatate si Cercetare Calitate. Acest lucru a fost dublu fata de rata de 11 la suta pentru femei cu asigurare private si mai mult decat rata de 15 la suta pentru femei acoperite de Medicaid sau orice alte asigurari publice.
US Preventive Services Task Force, care este sponsorizat de AHRQ, recomanda ca femeile de varsta 21-64 primi un frotiu Papanicolau de screening la fiecare trei ani pentru a detecta cancerul de col uterin si a celulelor anormale care pot dezvolta in cancer.
Datele AHRQ, de asemenea, arata ca:
- In general, 14 la suta dintre femeile din SUA de varsta 18 - 64 - cu sau fara asigurare - nu am primit un frotiu Papanicolau in ultimii trei ani.
- Femei asiatice sunt mai mult decat de doua ori mai probabil (21,5 la suta), pentru a nu au primit un frotiu Papanicolau in ultimii trei ani, decat de femei din Africa american (10 la suta). White si femei hispanic se incadreaza intre (13,5 la suta si 16 la suta, respectiv)
- Femeile de varsta 50-64 sunt aproape de doua ori mai probabil (17 la suta), pentru a nu au primit un frotiu Papanicolau, comparativ cu femeile de varsta 30-39 (9 la suta). Pentru femei de varsta 40-49, rata este de aproximativ 12 la suta.
AHRQ, care face parte din Departamentul de Sanatate si Servicii Umane, lucrari pentru a spori calitatea, siguranta, eficienta, si eficacitatea asistentei medicale in Statele Unite. Datele din acest Noutati AHRQ si rezumatul numere sunt luate din cheltuielile medicale Panel Survey, o sursa foarte detaliata a informatiilor cu privire la serviciile de sanatate utilizata de catre americani, cat de frecvent le folosesc, costul aces...

HPV test este un lung mai buna pe termen predictor al col uterin Anomalii celulare Than PAP

HPV test este un lung mai buna pe termen predictor al col uterin Anomalii celulare Than PAP Cel mai bun instrument initiala de screening pentru cancerul de col uterin femeile mai tinere este inca traditionale frotiu Papanicolau. Cu toate acestea, un studiu mare daneza a descoperit ca pentru femei mai in varsta (40 de ani si peste), un test pentru papilomavirus uman (HPV), este un mod mult mai eficient la ecran pentru cancerul de potential.
Motiv, cercetatorii raport in 1 noiembrie problema de Cercetare a Cancerului, este faptul ca infectia cu HPV este atat frecvente si tranzitorii la femeile mai tinere, si ei ar fi testul de multe ori pozitiv pentru HPV atunci cand nici un risc real de cancer de col uterin existat. Dar, la femei mai in varsta, infectia cu HPV este mai rar si mai persistente, punand o femeie la risc substantial pentru boala inainte de modificari ale celulelor cervicale, depistate de frotiuri Papanicolau, sunt evidente.
Am documentat faptul ca un singur test de HPV poate anticipa de fapt, femeile mai in varsta cu risc de cancer de col uterin mai buna decat un singur frotiu Papanicolau poate, a spus autorul studys seniori, Susanne Krger Kjaer, MD, profesor si sef al Departamentului de Virus, hormoni precum si cu cancer in daneza Cancer Society.
Cercetatorii au constatat ca, in mod special a riscului absolut de aparitie a cancerului de col uterin la o femeie mai in varsta care au teste pozitive pentru HPV este mai mare de 20 de procente in termen de o perioada de 10 ani. Ei, de asemenea, retineti ca majoritatea femeilor care test pozitiv pentru HPV, de asemenea, rezultat negativ al testului pe un frotiu Papanicolau administrat in acelasi timp.
Pe baza acestor rezultate, suntem de parere ca un test de HPV, ar beneficia de femei mai in varsta, indiferent daca sunt sau nu faptul ca testul este utilizat in conjunctie cu frotiurilor Papanicolau, sau utilizate de sine ca un ecran initial, a declarat Kjaer.
Frotiurilor Papanicolau (de asemenea cunoscute ca citologice de col uterin), cautati anomalii in aparitia celulelor mucoasei colului uterin si au fost mult timp principalul instrument de screening pentru cancerul de col uterin. De testare a dus la scaderi semnificative atat in incidenta si morbiditatea a bolii in SUA a unor tulpini de HPV (care include peste 100 de virusuri diferite) sunt acum recunoscute ca fiind cauza majora a cancerului de col uterin. Federal Food and Drug Administration (FDA) a aprobat utilizarea de inalta HC2-Risk ADN HPV de testare pentru femeile care au avut rezultate anormale ale testului Papanicolau.
In 2003, FDA a permis de testare HC2, care verifica timp de 13 HPVs grad ridicat de risc, pentru a fi folosite pentru verificare in legatura cu frotiu Papanicolau la femeile cu varsta de peste 30.
Fiecare dintre testele de screening pentru a limitarile sale, Kjaer spune. Mai multe studii au demonstrat frotiuri Papanicolau a fi doar modest exacte, cu o sensibilitate (capacitatea de a identifica in mod corect leziuni), care este mai mic decat general, se crede, a spus ea. Testul HPV este mai sensibil decat un frotiu Papanicolau, dar are o specificitate relativ mai mic, ceea ce inseamna ca it isnt ca fiind capabila sa detecteze cazuri cu adevarat negativa, a declarat Kjaer.
Cu toate acestea, majoritatea femeilor care test pozitiv pentru HPV, de fapt, are un frotiu concurente negativ Pap, Kjaer, spune, si a fost nesigur cat de adevarat risc in care sunt in curs de dezvoltare pentru cancer de col uterin.
Pentru a afla cat de eficiente HPV test a fost la estimarea acestui risc, Kjaer si colegii sai au folosit doua populatiei daneze bazate pe un potential cohortele a inclus 8656 femei cu varsta de 22-32, precum si a altor inrolat 1578 femei care au fost 40-50 de ani. La inscrierea in studiul aceste femei au avut citologie; esantioane de col uterin pentru testarea HPV asemenea, au fost colectate. Aceste probe au fost stocate si mai tarziu testate pentru HPV cu ajutorul testului de HC2. Femeile au fost urmate de un numar de frotiuri Papanicolau pe parcursul a 10-plus de ani.
Cercetatorii au descoperit ca in randul femeilor 40-50 de ani care au avut un test pozitiv de HPV, precum si un...

Femeile, cu putin rezultate anormale ale Smear nevoie de mai mult de reasigurare de

Femeile, cu putin rezultate anormale ale Smear nevoie de mai mult de reasigurare de Mai mult de un sfert din femeile care primesc rezultatele frotiu usor anormale ale testului sunt inutil de care se confrunta cu niveluri ridicate de anxietate - sugereaza noi cercetari publicate, marti, la British Journal of Cancer.
Autorii rapoarte la concluzia ca mai multe informatii pentru a ajuta femeile sa inteleaga rezultatele testului lor, si de reasigurare sa abordeze temerile lor cu pr...

Testarea HPV ofera femeilor de protectie pentru doua ori mai mult Ca Smear Testare

Testarea HPV ofera femeilor de protectie pentru doua ori mai mult Ca Smear Testare Rezultatele pe termen lung a unui studiu efectuat la spital Hammersmith dezvaluie ca, de testare pentru Human Papilloma Virus (HPV) poate fi de doua ori mai eficiente la protectia femeilor in curs de dezvoltare de la tulburari de col uterin ca testarea frotiu. Rezultatele de cercetare - condus de profesorul Jack Cuzick de Barts si London School de Medicina si Stomatologie - sunt publicate in Jurna...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.