Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Furuncul poze


Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu

Prea mult cunoastere poate fi Bad Pentru unele tipuri de memorie, se gaseste Studiu
Uneori cunoastere poate fi un lucru rau, mai ales cand este vorba de exact aminte de anumite lucruri.
Un nou studiu gasit adulti au o mai buna amintindu-imagini de animale imaginar decat a avut amintindu-imagini de pisici reale.
Adultii amintit aceste insecte artificiale-ca creaturi au vazut pentru prima data, mult mai bine decat au facut-pisicile care au fost foarte familiar pentru ei, a declarat Vladimir Sloutsky, co-autor al studiului si profesor si director al Centrului pentru Cognitive Stiinta de la Ohio State University.
Rezultatele arata modul in care unele tipuri de memorie s-ar putea fi mai bine, atunci cand oamenii uita ceea ce stiu si, in locul abordare un subiect cu un copil-ca sentimentul de navet.
De memorie Verbatim este adesea o proprietate de a fi un novice, a declarat Sloutsky, care este, de asemenea, decan asociat de cercetare de la universitys Colegiul de Ecologie Umana. Pe masura ce oamenii devin mai inteligent, ei incep sa puna lucrurile in categorii, si unul dintre costurile pe care le platesc este mai mica de precizie de memorie, de diferentele individuale.
Capacitatea de a clasifica este de multe ori foarte mare ajutor, dar acest studiu arata modul in care poate conduce pe oameni sa ignore detalii individuale, Sloutsky spus. Utilizarea necorespunzatoare a categorizare, de asemenea, poate duce la probleme, cum ar fi stereotipurilor de grupuri, Sloutsky spus.
Daca ati clasifica o persoana, va fi mai putin probabil sa ne amintim detalii individuale despre persoana. In acelasi timp, aceste detalii individuale submineaza stereotipurilor, a spus el.
Sloutsky efectuat studiul cu Anna Fisher, un student absolvent de la Ohio State. Lor de cercetare va fi publicata in mai / iunie 2005 al revistei Child Development.
In aceasta lucrare si intr-un un precedent (vezi aici) Sloutsky si Fisher a facut o serie de studii de care copiii au gasit memorie recunoastere mai bine decat adultii. Motiv are de a face cu modul in care oamenii sa invete pentru a clasifica si clasifica grupuri, a spus el.
Intr-un studiu publicat in noul copilului de Dezvoltare de hartie, 5 -, 7 -, si 11 de ani, copiii vechi si colegiu-adultilor de varsta vizualizat o imagine a unei pisici si li sa spus ca a celulelor beta in interiorul corpului sau. Ei au fost apoi prezentate 30 poze de alte animale (fie pisici, ursi sau pasari), precum si a intrebat daca animalul a celulelor beta in corpul sau. Participantii s-au dat feedback-ul dupa ce au fost inregistrate in fiecare imagine pe care a indicat ca pisicile care a avut numai celulele beta.
Mai tarziu, participantii au fost prezentate 28 imagini de animale si s-au intrebat daca acest animal exacta a fost demonstrata anterior. Mergand in experiment, participantii nu au stiut ca urmau sa fie dat acest test de recunoastere.
Rezultatele au aratat ca mai tineri copii, mai exacte care au fost in amintirea care poze cu animale ce au vazut inainte, si care nu ar fi. In acelasi timp, adultii nu au fost corecte la toate.
Copiii Motivul a facut acest lucru mult mai bine decat adultii a fost ca nu au invatat inca de a clasifica animale, a spus el. Dupa ce adultii invatat in acest experiment ca pisicile care a avut numai celulele beta, s-au oprit atenti la detalii cu privire la imaginile pe care ii va ajuta sa recunoasca imagini mai tarziu. Copii, pe de alta parte, a analizat cu atentie la fiecare poza pentru a determina daca acesta a fost similara cu imaginea de pisica care a avut celulele beta.
Se pare ca exista o relatie inversa intre capacitatea de a clasifica si capacitatea de a aminti detalii, Sloutsky spus. In cazul in care Youre foarte atent la detalii - cum ar fi copiii in acest experiment - tu cant crea categorii. Dar, fara a ignora detaliile, ne-ar fi in imposibilitatea de a clasifica.
Rezultate similare au fost gasite in documentul de mai devreme, dar Sloutsky a declarat ca acest document nou cu conditia doua detalii import...

Lactate Consiliului de program California, primeste note mari de la profesori si elevi

Lactate Consiliului de program California, primeste note mari de la profesori si elevi Nutritie Programul de educatie invata pe copii sa faca alegeri in alimente sanatoase - sanatoase, sanatoase Me!, O primul si al doilea grad de nutritie Programul de educatie, care sa consolideze artele limba si matematica in timp ce de sanatate de predare intr-un mod inovativ, a primit in mod exceptional semne pozitive intr-o evaluare de formare prin WestEd. Dezvoltat de Consiliul lactate din California, programul este disponibil gratuit pentru toti profesorii din California.
Suntem incantati sa vedem ca programele noastre au o astfel de efect pozitiv asupra elevilor mananca modele, a declarat Peggy Biltz, CEO, lactate Consiliului din California. Suntem dedicati pentru a furniza programe de inalta calitate de nutritie de educatie, care sunt distractive pentru ca elevii sa invete si simplu pentru profesori pentru a instrui.
Al doilea program de grad se invarte in jurul o poveste originala, misterul piata, care are un frate si sora la ferme diferite si Ranches si explica de a le in cazul in care produsele alimentare lor vine de la, modul in care aceasta ajunge la supermarket, si modul in care aceste produse alimentare a le ajuta sa creasca puternic si sanatosi. Atat prima si a doua programe de gradul sunt disponibile in engleza si spaniola si includ registre de lucru elevilor, cadrelor didactice un ghid, un produs alimentar ghid poster piramida, poze produse alimentare multiculturale, si Storybook Piata Mystery. Programul se extinde, de asemenea, lectii de alimentatie sanatoasa, copiii sunt dincolo de scoala invatarea prin furnizarea de o scrisoare-mama care este trimis acasa cu fiecare dintre elevi. Aliniaza program cu California si Standardele Nationale de Educatie si indeplineste cerintele de programa de baza pentru matematica, stiinta, scris, si sanatatea. Elevii dobandesc cunostinte despre alimentatia sanatoasa cu ajutorul gandirii critice, de solutionare a problemelor, precum si caracterul de consolidare a competentelor.
Pentru a stabili programe de eficienta, o evaluare formativa a fost efectuat in cursul anului scolar 2003-2004 de catre WestEd cu elevii clasa a aproximativ 400 de California, primul si al doilea de la 30 sali de clasa participante. Primele rezultate grad au fost foarte promitatoare, cu procentajul de studenti primul grad clasificare a produselor alimentare in grupuri corecte imbunatatirea in...

De cercetare si predare, de catre Visual avansata tehnologie care permite creierului pentru a invata in metode noi si

De cercetare si predare, de catre Visual avansata tehnologie care permite creierului pentru a invata in metode noi si Noua tehnologie de la Tufts Universitys Centrul pentru Cercetare Stiintifica este de vizualizare care permite cercetatorilor de a traduce cele mai abstracte, concepte stiintifice complexe in mai clare, mai precis 3 imagini tridimensionale decat sistemele de vizualizare conventionale pot crea.
Finantat de un grant 350.000 dolari de la National Science Foundation, Tufts 14 nou-picior de 8-picior ...

Poate se gandesc la o dragoste unul reduce durerea ta?

Poate se gandesc la o dragoste unul reduce durerea ta? Foarte gandit la tine ... ideea simpla de tine - de la cantec foarte gandit la tine de Ray Noble
Pot crezut ca simplul fapt de dragi o reduce durerea ta?
Da, conform unui nou studiu realizat de psihologii UCLA care subliniaza importanta relatiilor sociale si de sedere social conectat.
Studiul, care a intrebat daca pur si simplu, uita la o fotografie a dvs. semnificative alte poate reduce ...

Imagini erotice Elicit reactie ferma de la creier

Imagini erotice Elicit reactie ferma de la creier Un nou studiu sugereaza creierul este rapid pornit si reglate in cazul in care o persoana opinii imagini erotice.
Cercetatorii de la Universitatea Washington Scoala de Medicina din St Louis, masurata de activitate Idee de 264 de femei ca ei au privit-o serie de slide-uri de culoare 55 care continea scene diferite de la schiori apa pentru caini snarling partial pentru a-cupluri, imbracat in senz...

Ce se intampla cand Alcoolul Subiectii Dependent de alcool Asociat Vezi imagini

Ce se intampla cand Alcoolul Subiectii Dependent de alcool Asociat Vezi imagini Mai multe studii au demonstrat ca pacientii dependenti de alcool arata modificat de raspunsuri la repere legate de alcool. Se presupune ca asocierea regulata a acestor indicii cu ingerarea de alcool duce la reactii conditionat, motivarea recompensa sau pofta de ajutor si de instigare la consumul de droguri. Un grup de investigatori german a raportat la acest fenomen in numarul actual de Psihoterap...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.