Sortati dupa: Data | Popularitate | Vizualizari | Comentarii | Alfabetic

Ganglioni inghinali inflamati


Sanatoasa "" la pacientii cu ganglioni limfatici abdominala vazut in CT nu au nevoie de follow-up imagistica

Sanatoasa "" la pacientii cu ganglioni limfatici abdominala vazut in CT nu au nevoie de follow-up imagistica
Ganglionii limfatici mai mici constatat frecvent in abdominale scaneaza CT la persoanele sanatoase nu sunt semnificative clinic si nu necesita imagini in continuare, un nou studiu confirma. Studiul a fost efectuat, deoarece nu exista un standard la ceea ce ar trebui sa fie facut cu privire la acesti pacienti, asa ca de multe ori sa efectueze teste suplimentare pentru a exclude inflamatie, cancerul sau alte boli.
Cercetatorii au examinat CT scanari de 120 de pacienti tratati in camera de urgenta in urma traumatismelor contondent abdominale care nu aveau antecedente de o boala care poate duce la limfadenopatie. Scaneaza Altele decat dovezi de traumatism, pacientii au fost sanatos si CT au fost normale, a declarat Brian C. Lucey, profesor asistent de radiologie la Boston Medical Center, si principalul autor al studiului. Am constatat ca 39% dintre acesti pacienti (47 din 120) au avut ganglioni limfatici mezenterici (gasit in zona abdomenului langa intestinului subtire), in medie, in marime aproximativ 5 mm, a spus dr. Lucey. Am examinat de inregistrari spital, la un an dupa fiecare dintre acesti pacienti au fost examinate, si nu a existat nici o dovada ca nici una dintre ele au dezvoltat boala, a spus el. Dr. Lucey constata ca nu exista posibilitatea ca pacientii ar fi mers la alte institutii de ingrijire medicala in continuare, cu toate acestea, credem ca este rezonabil sa credem ca acest grup de pacienti este reprezentativ pentru populatie sanatoasa.
Scanere MDCT si statii de lucru PACS calculator ne permite sa mai clar distinge nodulii limfatici de la nave si alte structuri interne si thats de ce vedem le mai des, dr. Lucey remarcat. Multiple noduri mici raspandite pe intreg teritoriul abdomen sunt comune, si de follow-up isnt imagistice necesare, a spus el. Cu toate acestea, in cazul in care exista grupuri mari de ganglioni l...
Site-ul vnr.ro, serviciile si continutul acestuia va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul vnr.ro si serviciile oferite prin intermediul lui.